Päivän suunnitelmamme oli treffata ystävät ja suunnata yhdessä Sorsapuistoon tsekkaamaan Television lastenohjelmat 50 vuotta -juhlatapahtuma. Paikan päällä odotteli tämä näky…

kakkonen1 kakkonen2 kakkonen3Jep! Facebookin uutisvirtani tulvi samaa maisemakuvaa ratasparkista. Me ihmeteltiin siinä hetki, lähetettiin miehet lasten kanssa konserttialueelle ja todettiin sitten, että ei sisu riitä puskemaan tungokseen sekaan. Harvoin mä sanon näin, mutta ihan oikeasti ahdistavan paljon ihmisiä :D

 

kakkonen4Leikkipuiston puolella sama juttu, lapset jonottivat liukumäen portaissa… Arvasin, että tapahtuma vetää porukkaa, mutta että näin paljon!? Meidän ryhmä jatkoi edelleen matkaa väljemmille vesille.

 

kakkonen5 kakkonen6Matka etenee hitaasti ja varmasti. Sara-vauva huomion keskipisteenä, ihana miten nuo ”pikku-äidit” olivat heti tärkeinä hoitamassa pientä.

 

kakkonen9Emil Aaltosen eli tuttavallisemmin Tammelantorin puistossa oli vielä tilaa ihan kivasti. Jossain vaiheessa nälkä kuitenkin yllätti ja siirryttiin tien toiselle puolelle torilounaalle :)

 

kakkonen7Miehet löysivät järkyttävän isot ranusetit, itse kävin hakemassa Crépes Cafésta kanacrepin, se oli jälleen Ihan uskomattoman hyvää! Suosittelen lämpimästi testamaan, paikka on avoinna säävarauksella.

 

kakkonen8Kappas kaatosade kasteli ranskalaiset! Eihän se mitään haitannut… Tuntemattoman herrasmiehen sateenvarjon alla vaihdeltiin vaippaa, kiitos vain :D Tätähän tämä Suomen kesä on, näytettiin varmasti tosi freeseiltä tossa vaiheessa.

 

kakkonen10Haahuiltiin käytännössä koko päivä, pienimmät nukkuivat päikkäreitä vauhdissa. Löydettiin itsemme mm. vielä Cine Atlaksesta jätskiltä, uikkariostoksilta ja Bik Bokin alennusmyynneistä…

 

kakkonen11Kevyet 6 tuntia kiertelyä… Lopuksi poikkesimme  vielä H&M:llä ystäväni kanssa, miehet jäivät lastenvahdeiksi. Takaisin tullessamme siellä syötettiin vauvalle safkaa, muiden muksujen leikkiessä Angry Birds -leikkipaikassa. Pakko kyllä sanoa, että siinä on kaksi miestä, joilla on varmaan maailman rautaisimmat hermot, yhtään valituksen sanaa ei kuulunut kummankaan suusta kertaakaan. Aikamoista – ja aikamoisia!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. kia 8.6.2014

  Me ajeltiin helsingistä tonne pikkukakkosen bibiksiin. Voi kiesus sitä’ porukan määrää, askarteleeman ei mahtunut, lavalle ei nähnyt eikä harteilla saanut lapset istua, sirkustemppukouluun monen sadan metrin jonot, jätskikiskalle monen sadan metrin jonot, leikkipuistossa lapset ahdistu ihmismäärästä. Kuunneltiin Valtti ja Maltti show ja vähän lasten konserttia ja hipsittiin ajoissa pois ettei jäädä ihmismassan jalkoihin kun tilaisuus loppuu. Käytiin syömässä, jossa yliväsynyt lapsi kiukutteli ja kannettiin kiljuavana ulos ravintolasta. Oltiin ajateltu mennä sinne sorsapuiston leikkipaikalle vielä leikkimään kun oli niin mukavan näköinen puisto. Se sai jäädä ja lisäksi taivas repesi. Haha, että sellanen oli meidän tampereen reissu!

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Voi ei! Mua olisi varmasti ihan tosissaan harmittanut jos a) olisin tullut kauempaa ja b) olisi odottanut jotain tapahtumalta. Tosi kurja juttu kyllä, korjatkaa vahinko ja tulkaa ihmeessä uudelleen kesällä, Tampere on kiva kesäkaupunki, lapsillekin löytyy kaikenlaista :)

   Vastaa
 2. L.S 8.6.2014

  Johan on porukkaa!
  Välillä sitä ei ees oikein ymmärrä, että siellä keskustassa oikeasti tapaatuukin jotain , kun jumittaa täällä sivummalla:D
  Toisaalta, valitaan aina täälläkin se rauhallisin ranta tai puisto, Pienempi vaiva pitää silmällä omia lapsia..

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Oli kyllä :D Tällä kertaa ette kyllä jääneet mistään paitsi :P

   Vastaa
 3. nn 8.6.2014

  Niimpä tietenkin, ulkonäkö heti ensimmäisenä mielessä.. ”näytettiin varmaan tosi freeseiltä.” Turhamaista..

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Mitä ihmettä? Olisikohan se kuitenkin vain sinun päässäsi, miten haluat ajatella minusta?

   Vastaa
 4. Papu 8.6.2014

  Näyttää siltä että tuon lepakkotuolin jalka on rikki.

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Ehkä se tosiaan on?

   Vastaa
 5. Inkkarit 9.6.2014

  Onpa ollut kivan ja touhukkaan näköinen päivä.
  Isossa kaupungissa on tapahtumia.

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Se on ihan totta, koko ajan tapahtuu ainakin jotain pientä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *