Nyt on jussit sitten juhlittu vai pitäisikö ihmisten valitusmäärän perusteella sanoa, että kärsitty? Jokatapauksessa tämän blogin teemaviikon vien päätökseen ”juhannusasulla” ja palailen sitten vasta viikonlopun tapahtumiin.

 

haalariasu1 haalariasu2 haalariasu3Neule – Selected Femme
Haalari ja paita – Lindex
Laukku – Rebecca Minkoff
Koru – H&M
Tennarit – Converse
Lasit – Ray-Ban

 

haalariasu4Hoho, mitä ilmeilyä! Minun mielestäni kesän mukavin ja helpoin vaatekappale on haalari, kuten ehkä olettekin huomanneet…

 

Mitä piditte tästä Magicpoksin ”tyyliviikosta”? Minulla riitti aiheesta kyllä ihan kiitettävästi kirjoiteltavaa, mutta ensi viikolla sitten palailen perusjuttujen pariin, mitä ne nyt ikinä sitten onkaan :) Toivottavasti pystyitte nauttimaan juhannuksesta, vaikka sää olikin tasaisen surkea.

-Maj

0 Comments

 1. iidha 22.6.2014

  Sun tukka on niiiin ihanan värinen!:) Ja mukavan rennon näköinen asukin, tykkään :)

  Vastaa
 2. Milla 22.6.2014

  Rento mutta tyylikäs asu! Tykkään :)

  Vastaa
 3. Johanna 22.6.2014

  Hei, mistä oot tilannu ton laukun? :)

  Vastaa
 4. nn 22.6.2014

  Toi sun tukkas on kyllä (taas) mennyt aika törkeen väriseksi: alla näkyy harmaata ja tummaa, keltasta. Jos tuossa värissä aiot omaa väriä kasvatella, niin en tiedä miksi? Miksi et värjäytä hiuksiasi vaan ruskeiksi, ei se tyvikasvukaan niin paha olisi (ei sulla niin kovin vaalea hiusväri ole omasta takaa kuitenkaan.) Ruskea hiusväri olisi helpompi ylläpitää, tuo vaatii näköjään silti joka kuukausi toteutuvia kampaamokäyntejä- koska vaalea väri muuttuu koko ajan, eikä hyvään suuntaan ajan kanssa. Ajatuksesi oli päästä helpommalla, kun värjäytit hiukset tuohon sävyyn, mutta onkohan kuitenkaan niin.. hiukset näyttävät alottomimmilta kuin koskaan. Ei uskoisi,että sulla on pidennykset, kun hiukset on tuollainen ohut häntä. Anteeksi suorasanaisuus, mutta olit niin loistavan kaunis ruskeahiuksisena :( . Kaipaamaan jäänyt.

  Vastaa
 5. Susanna 23.6.2014

  No olipa tökerö komentti yllä!
  Miksi toisen ihmisen hiukset tai ulkonäkö ovat sinun arvioinnistasi kiinni. Jospa hän itse niissä viihtyy?!

  Ja on ihan turha sanoa olevansa suorasukainen, se on vain toinen nimitys ilkeydelle.

  Kaunis nainen ja kauniit hiukset! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *