Jep, mun piti niiiin olla vaaleahiuksinen, viime elokuusta asti olen höpissyt, että kasvatan omaa väriäni jne… Onneksi ihminen saa ihan vapaasti muuttaa mieltään. Piiitkästä aikaa mulle laitettiin väriä ihan tuonne tyvelle saakka (edellisen kerran tyvikasvu värjättiin tummalla vuosi sitten) – ja mitään radikaalia allergiareaktiota ei tullut, mutta päänahka vähän kutisi heti värjäyksen jälkeen. Onneksi kampaajallani Miljalla Hair Artissa on hyvä konsti hillitä sitä kutinaa, nimittäin päänahkaan laitetaan rauhoittava hoitotuote siinä yhteydessä kun väriä pestään pois.

 

hair1 hair2 hair3Hiuksissa ei ollut kuvaushetkellä mitään muotoilutuotteita, ne on vaan kostean ilman jäljiltä noin… Mutta väri ja leikkaus on Miljan käsialaa kokonaan.

 

 

hair4 hair5Tässä on uusi hiukan pehmeämmän näköinen, ruskeahiuksinen minä. En tiedä vielä mitä ajattelisin tästä hiusmuutoksesta, olen tyytyväinen lopputulokseen, mutta nähtäväksi jää, että onko tämä juuri se minun juttuni. Vannotin kuitenkin, että Miljan pitää kieltäytyä värjäämästä hiuksiani yhtään tästä tummemmaksi. En halua olla 3-4 viikon välein olla värjäyttämässä tyvikasvua. Ai, että vannomatta paras… Sanovaansanovaansanovaan kommenttiboksissa ;)

-Maj

0 Comments

 1. Nepa 3.7.2014

  Täydelliset sanon minä! Sulle sopii niin hyvin! :) älä vaan värjää mihinkään suuntaan enää!

  Iski oikein kateus kun nyt raskaana en viitsi tukkaa värjätä, mutta synnytyksen jälkeen marssin kyllä kampaajalle näyttämään, että juuri tuollaisen tukan haluan!

  Ps. Mistä ihana villapaita? :)

  Vastaa
 2. anna 3.7.2014

  Kyllä vaan sulle sopii tummat parhaiten! Pidä nuo :)

  Vastaa
 3. marja 3.7.2014

  Tummat hiukset sulla kaikista parhaat, tyylikkään ja arvokkaan näköinen kaunis nainen olet joka tapauksessa, mutta pointsit ruskeille!

  Vastaa
 4. Titta 3.7.2014

  Kaunis olet aina, mutta jos minä saisin päättää, niin ne vieläkin tummemmat oli sun juttu. :)

  Vastaa
 5. Tosi hyvät, minusta tämä hieman tummempi sopii sulle paremmin kuin vaalea :). Ja onneks mieltä saa muuttaa ;).

  Vastaa
 6. Mari 3.7.2014

  Sopii sopii :) Kauniit siis ovat, olivat ne vaaleammatkin, mutta ehkä tummempi on sun juttu ;) …been there, done that… :D

  Vastaa
 7. Satu 3.7.2014

  Neulepaidasta minäkin kyselisin, mistähän moisen olet hankkinut? :)

  Vastaa
 8. Henna 3.7.2014

  Ihanan pehmeä ja nimenomaan LUONNOLLINEN, kaunis väri. :) Minä peukutan täysillä tälle!

  Vastaa
 9. Mintsu 3.7.2014

  Perfect!! :)

  Vastaa
 10. Mamma160112 3.7.2014

  Sanon vain että tämä tummempi väri sopii sulle täydellisesti, älä enää vaalenna pliis :)

  Vastaa
 11. jm. 4.7.2014

  Komppaan ylempiä ja sanon että tummempi on sun juttu, oikein hyvältä näyttää :) selasin viime viikolla kaikki sun hääpostaukset läpi ja voi miten kaunis hiustenväri sulla juhlapäivänä oli! Ja samaa kyselisin kuin ylläkin, että mistä on tuo ihana paita?

  Vastaa
 12. Hanna 4.7.2014

  Tää tumma on paljon enemmän sua!

  Vastaa
 13. SatuKoo 4.7.2014

  Ihanan luonnollisen väriset hiukset!
  Sopivat sinulle kyllä täydellisen hyvin.

  Vastaa
 14. Liisa 4.7.2014

  Moi Maj, olet ihana. Sun perhekin on ihana :) Koska värjäät hiuksiasi, kuten minäkin tein vuosikausia, lue tämä. http://pupuleipomo.blogspot.fi/2014/04/hidasta-myrkkya.html?m=1

  Vastaa
 15. Pinkkis 4.7.2014

  Aivan älyttömän hyvin sopii juurikin tämän sävyiset hiukset sinulle! Upealta näytät :)

  Vastaa
 16. Nella 4.7.2014

  Nyt kun värjäsit takaisin tummemmaksi niin uskallan sanoa mielipiteeni :). Mielestäni sulle sopii tummat hiukset paremmin, joten tykkään!

  Vastaa
 17. susse 4.7.2014

  Mielettömän hyvät just noin. Kauniit, pehmeänsävyiset ja terveennäköiset! Blogisi on kyllä kesäpäivien piristys, varsinkin kun sää ollut mitä on. Toivottavasti saadaan tänne Tampereelle vihdoin helteet!

  Vastaa
 18. Taina 4.7.2014

  Juu, tumma on sulle sopiva, tosi hyvät nyt!

  Vastaa
 19. emj 4.7.2014

  Vooi, tuo kutina on jo merkki hiusvärille herkistymisestä :[ täällä liputetaan oman värin/raidoittelun puolesta! Kehoitan lukemaan allergia ja astmaliiton sivuilta hiusvärien vaaroista… Älä laita enää ainakaan tummemmaksi, ei siis ole tarkoitus moralisoida vaan ottaa kantaa:)

  Vastaa
 20. Kaunis suklainen väri, sopii todella hyvin! Tahtoo kans:)

  Vastaa
 21. lilyyy 4.7.2014

  tosi ihana väri!!! sopii sulle mielettömän hyvin :))

  Vastaa
 22. tyllerö 4.7.2014

  Ihanat hiukset! Sopii tosi hyvin sulle. Kiva asukokonaisuus myös. :)

  Vastaa
 23. Mursu 4.7.2014

  Mä tykkään :)
  Mut tosiaan yhtään tummemmaksi en enää värjäisi, näin on erittäin hyvä :)

  Vastaa
 24. janina 5.7.2014

  tää on ihan sun väri! tykkään!!!

  Vastaa
 25. Laura 5.7.2014

  Mä pidin koko ajan enemmän sun vaaleista hiuksista! Kaunis väri tuokin, vaihtelu virkistää ja kokeilemallahan sen itselle sopivan värin löytää :)

  Vastaa
 26. K 5.7.2014

  No nyt on just passeli väri, aivan ihanan täydellinen, sopii sulle tosi hyvin!! Mielestäni tuo sopii sinulle tummaa ja hieman vaaleampaa paremmin, tosin ei niissäkään sävyissä mitään vikaa ollut, ei tosiaankaan. Voin sanoa, että nämä sun kuvat eivät nyt yhtään helpottaneet mun ”värjätäkö vai ei”- pohdiskelua… Oon ollut värjäämättä ties kuinka monta vuotta eli koko päässä mulla on oma väri eikä siinä oo mitään vikaa, mutta silti mietin, että pitäiskö kokeilla taas värjäystä ja tuo sun sävysi olisi just sellainen, jonka haluaisin, jos värjäykseen päätyisin… Tosin, oon sen verran arkajalka, että ehkä jätän taas värjäyksen tekemättä. Harmi, kun jo kampaaja-aikaa varatessa täytyy tietää, haluaako värin vai ei….

  Vastaa
 27. nn 5.7.2014

  Sopii paremmin,kuin vaaleat. Ihan tummat sopii parhaiten sulle, mutta parempi olla siirtymättä siihen, koska siinä on enemmän PPD:ta. Tämä on luonnollinen ja hyvä väri.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *