Lauantaina järjestin kaveriporukalle synttärikemut. Asukoodi oli swag ja ystäväni olivat kyllä tulkinneet sitä loistavasti. Ilta oli kaikinpuolin kuuma ja tupa oli täynnä hauskan näköistä porukkaa – kiitos murut huikeista bileistä! Tsiigailen synttärikuvia ja sopiva kokoelma on tulossa blogiin huomenna, tässä nyt ekana meikäläisen swägä asu lauantailta.

 

swag1 swag2Hame, kaulakorut ja sormukset  – H&M
Paita & korvikset – Asos
Huivi – löytyi kaappien kätköistä
Snäbäri – Annika. O:n poikaystävältä lainattu :D
Farkkupaita – lainattu mieheni kaapista

 

swag3Tarkkasilmäisimmät voivat ehkä bongata, että mitä sain lahjaksi :”)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun bebe Cocoliini ja peruselfiet :* Kaapista löytyi vielä aikoja sitten hankitut Lorealin kynsitarrat, more is more!

Aikamoinen asu, kerrankin asusteita ja oikein huolella, mitäs sanotte?! Nappasin kuumuuden takia polvisukat pois ja astelin korkkareihin, kun lähdettiin jatkamaan matkaa Tampereen yöhön. Myönnetään, että univajetta on vieläkin vähän havaittavissa.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Katja 28.7.2014

  Kävin jo muuallakin ihastelemassa näitä juhlakuvia, mutta tosiaan on kyllä kiva idea ja mahtavat kesäfiilikset tulee kuvista! Ja sun asu on ihan paras, more is more on välillä niin kiva vetää, varsinkin jos muuten tulee arjessa pukeuduttua simppelimmin!
  Hyvää synttäriä sulle!

  Vastaa
 2. Inkeri 28.7.2014

  Kiva nähdä lisää kuvia!

  Vastaa
 3. Linda 29.7.2014

  Tosi hauska ja kivannäköinen asu! Joskus tekis kyllä itsellenikin ihan hyvää vähän hullutella asujen kanssa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *