It’s all going very well. No problems at all! – niin hän ajattelee, yrittää olla ottamatta paineita mistään, mutta salaa siltikin stressaa vähän. Hän on voisi aloittaa dieetin, mutta lopettaisi sen samantien kun ihana jälkiruoka-annos kannettaisiin eteen. Hänet on helppo suostutella, mutta jos hän jotain oikeasti päättää tai lupaa, niin sen hän varmasti tekee. Hän siirtää vaikka kallion tieltään tarvittaessa. Pieni, sitkeä, luova ja hassu nainen on tuo ystäväni, niin paljon meissä on samaa.

Hän ajattelee kaikista ihmisistä lähtökohtaisesti vain hyvää ja saa minut näkemään ihmisissä enemmän positiivisia asioita, mielestäni sellainen ajattelutapa tekee ihmisestä kauniin. Hän siivoaa tavarat vauhdilla, eikä sen jälkeen kukaan löydä enää mitää, Hemppa on ainoa ystäväni joka voi lähteä helposti pyöräilemään pyjamassa vaikka töihin, kuka uskoisikaan, koska hän on useimmiten niin huoliteltu? Pohdiskelija, esteetikko, haaveilija – sellainen on ystäväni Henna.

 

me1Näillä  samoilla hoodeilla me seisoskeltiin kuvattavana tasan kaksi vuotta sitten, kas tässä. Silloin olimme molemmat äitiyslomalla, nykyään meidän ”vauvat” leikkivät yhdessä, siinä vasta tomera pariskunta.

 

me2 me3Meitä yhdistää äitiys, samanikäiset lapset ja muutenkin samanlainen elämäntilanne, mutta ei se ole vain sitä. Se on se sielunsiskous, tiedättekös. Se mitä minä olen unohtanut pakata reissuun mukaan löytyy häneltä tuplana. Hän on aavistanut.

 

me4Näen meidät hölmöilemässä yhdessä vanhoina mummuina – ja ihan varmasti kummankin muisti reistaa yhtä paljon ja peruukit vaan hytisee päässä kun nauraa hörötetään vanhoja juttuja muistellessa.

Kiitos edellisestä beibi. Pian nähdään.

-Maj

0 Comments

 1. mepa 10.7.2014

  Ihanat noi sun kengät!<3 mistä oot ostanut, jos saa udella? =)

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Moikka! Mun kengät on ostettu joskus alkukesästä Skopunktenista :)

   Vastaa
 2. Milla 10.7.2014

  <3

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Halauksia sinne – ehkäpä pian nähdään!?

   Vastaa
 3. Rimpsu 10.7.2014

  Voi miten liikuttavan suloinen kirjoitus oli tämä :’) Hyviä päiviä!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Kiitos kovasti :)

   Vastaa
 4. Ida365 10.7.2014

  <3

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   <3 Mush!

   Vastaa
 5. coco 10.7.2014

  Maisku <3

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   ^___________________^

   Vastaa
 6. bebe84 10.7.2014

  Upeet kengät! Mistä ne on? :)

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Skopunktenista, vastasinkin jo tuolla ylempänä :)

   Vastaa
 7. Inkeri 10.7.2014

  Ihana omistaa tuollainen ystävä!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   No hän on oikea aarre :)

   Vastaa
 8. MT 11.7.2014

  Moi Maj :)

  Hyvä kirjoitus Cocosta! Kaksi mun suosikki bloggaaja <3 Oikeastaan en seuraa muita näin säännöllisesti kun teidän. Kiitos molemmille!

  Saanko kysyä, mistä on sinun sekä Cocon mekot?

  -MT

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Moikka! Huippua kuulla, että edelleen jaksat seurailla blogiani – ja tietysti mukava kuulla Cocon olevan sinun suosikkisi myös, sillä hän on minunkin lempparini, haha! Niin ja ne asut, mun mekko on River Islandista ja Cocon on Zarasta.

   Vastaa
 9. Sanna 12.7.2014

  Ihanasti kirjoitettu <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *