Tuolta taustalta kuuluu juuri sopivasti uutiset – ja säätiedotteet, aikamoinen helleviikko tulossa taas, jihuu! Täytyy ainakin yhtenä päivänä pakata rantsukamppeet ja suunnata ystävien kanssa Yyteriin, viime viikolla me oltiin kuitenkin katsastelemassa kotikontujeni rantoja. Kalajoella merenrannassa viihdyttiin yksi päivä kera siskon ja serkkujen. Kalajoella on tullut myös monet lapsuuden kesät vietettyä mökkeillen.

Rantsuelämässä on sitä jotain huolettomuutta, mistä pidän. Eväskassi mukaan, kellonkatselun voi unohtaa tyystin – samoin kotityöt. Itseasiassa meidän koko perhe rakastaa rantaelämää, no kuvat puhukoon puolestaan tällä kertaa…

kalajoki1 kalajoki2Samuelin suurin aarre on veljeni yli parikymmentävuotta vanha vene. Poika raahasi koko matkan tuota muovista venettä parkkikselta leirintäalueelle perässään, aina ihan rantaan saakka.

 

kalajoki3Ja tälle neidille kasvaa kohta oikeesti pyrstö, evät tai jotain. Hän osaa jo uida todella hyvin kellukeiden kanssa.

 

kalajoki4 kalajoki5 kalajoki6 kalajoki7 kalajoki8 kalajoki9Meitsimammakin on saanut vähän väriä pintaan.

 

kalajoki10 kalajoki11 kalajoki12 kalajoki14Helteisen päivän jälkeen legendaarisen hiekkasärkän jätskikiskat jättimäiset pehmisannokset maistuivat. Jenikan kynnet mätsäsivät tähän jädeen, en kestä!

 

kalajoki15 kalajoki16Mini.

kalajoki17Kalajoelta Ylivieskaan on matkaa about 45 kilometriä, sinne hurauttelee siis hetkessä vanhempieni luota. Takapenkki nukahti uimisen ja päivän touhujen uuvuttamana noin puolessa minuutissa <3

 

-Maj

0 Comments

 1. viivi 20.7.2014

  Rantapäivät on kyllä parhautta. Ja mistä nuo ihanat bikinit ovat?! :-)

  Vastaa
  • Maj 22.7.2014

   Kiitos Viivi, biksut ovat Victoria’s secretiltä :)

   Vastaa
 2. Emmi L. 21.7.2014

  Kalajoki on kyllä ehdottomasti Suomen ykkösrantakohde, ainakin mun mielestä :) Ja noi biksut on upeat!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 22.7.2014

   Kiitos Emmi, Kalajoella oli kyllä huippua, mutta niin oli tänään Yyterissäkin :)

   Vastaa
   • T.s 23.7.2014

    Yyterissä ei kannata nyt uida kun nikkelivuodon takia oli arvot siellä huipussaan ja veden käyttöä on kehotettu välttämään..?

    Vastaa
 3. Marianne 21.7.2014

  Upeat bikinit! :)

  Vastaa
  • Maj 22.7.2014

   Jei, kiitos :)

   Vastaa
 4. inkku 21.7.2014

  Sulosia nuot lasten ilmeet niistä välittyy riemu:)

  Vastaa
  • Maj 22.7.2014

   No totta, lapsilla oli tosi kivaa :)

   Vastaa
 5. Rosita 24.7.2014

  Kalajoelta minulla on paljon hyviä muistoja, tuli vietettyä lapsuuden kesiä siellä mummolassa. Parasta Kalajoella on vesiaktiviteettien lisäksi savusiika (nam!) ja just noi pehmisannokset. Ainut on, että hinnat ovat nousseet ja pehmikset mielestäni pienentyneet, mutta hyviä ne kuitenkin vielä pari vuotta sitten olivat! :)

  Vastaa
 6. Roosa 6.7.2015

  Hei, oon lukenu sun blogia pitkää ja seurannu sua instassa. Törmäsin nyt tämmöseen postaukseen http://melkeinunelmaa.blogspot.fi/2015/06/onhan-lapsellasi-turvavyot-tiukalla.html?m=1 ja tuli mieleen sun pojan turvaistuin kuvat.

  Ystävällisin terkuin Roosa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *