uimakuvat1 uimakuvat2 uimakuvat3 uimakuvat4 uimakuvat5 uimakuvat6 uimakuvat7 uimakuvat8 uimakuvat9Loiskis vaan – laiturilta veteen. Tämä hurjapää kolmikko on tällä viikolla oppinut uusia taitoja. Riemukkaita kiljahduksia ja mojovia molskahduksia veteen – meikä mutsit saa olla silmä tarkkana vahtimassa. Veikkaa, että vielä tänä kesänä uidaan ilman kellukkeita, harjoitukset ainakin ovat jo käynnissä. Olen sanonut sata kertaa jo, että rakastan tätä hellettä, miten voisinkaan olla rakastamatta rantaelämää?  Tai miten kukaan ylipäätänsä voi olla rakastamatta kesää ja näitä huolettomia, aikatauluttomia päiviä?

Viimeiset pariviikko tyyliin jokainen Instakuvani taitaa löytyä #beachlife -tägin alta :D Hups.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Mimmu 24.7.2014

  Oivaltavasti tää helle vain jatkuu ja jatkuu, ihana kesä! Ihania kuvia!

  Vastaa
 2. Helen 24.7.2014

  Kiva että teillä on kivaa helteillä, iloitkaa siitä että olette terveitä! On monia sairaita/vanhoja ihmisiä, joille helle on vaan haitaksi. En voi itsekään sanoa nauttivani kesälomastani, kun joudun olemaan suuren osan päivästä neljän seinän sisällä ilmastoinnin ääressä, kun ulkona ei vaan kestä olla näin kuumalla. Illalla sitten ihanassa viileydessä uimaan, ja sitä osaa kesästä rakastan!

  Vastaa
 3. Eve 25.7.2014

  Mä rakastan kesää ja näitä kuumia päiviä :-) Vesi on niin linnunmaitoa että huh! Onneksi työpäivä päättyy jo klo 15 niin kerkiää illaksi rannalle <3
  Ihana kesä, älä pääty koskaan. Ja kyllä nuo muksut äkkiä oppivat uimaan ilman kellukkeita, näillä tyypeillä taitaa olla kohta jo evät selässä? ;-)

  Vastaa
 4. Inkeri 25.7.2014

  Nyt ei varmaankaan tarvi syödä lastenkaan D-vitammiinia:) Onko näkyvissä minkäänlaista ”rantaväsymystä”?

  Vastaa
 5. Phoca 25.7.2014

  No hei jos näillä säillä vaan on mahdollista olla ihan #beachlive niin miksipä ei olisi. <3 Kyllä meidänkin 33-asteisesta asunnosta on kiva päästä välillä järven/meren rantaan!

  P.S. Viileähköä sisätekemistä voi voittaa täältä:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/25/arvonta-liput-ateneumin-tove-jansson-nayttelyyn/

  Vastaa
 6. Hanna 26.7.2014

  Onhan lapsilla 50 suojakertoimet ku ovat”noin vähillä vaatteilla”? Ei oo muuten leikin asia toi aurinko :) T. Sairaanhoitaja

  Vastaa
 7. Annika 27.7.2014

  Heippa!

  Kannattaa myös kokeilla Kangasalan Mobilian rantaa. Siellä ihana pienempi ranta ja kiva leikkipuisto sekä liikennepuisto :) Mukavaa kesän jatkoa Maj! :)

  Vastaa
 8. K 27.7.2014

  Itse olen ymmärtänyt auringon todellisen vaaran sairastuessani melanoomaan tänä keväänä ja olen vasta alle 30-kymppinen ja yksi vaikuttava tekijä on liika ruskettuminen ja välillä palaminen lapsuudessa. Onneksi nyt näyttää siltä, että selvisin (tällä kertaa) säikähdyksellä, mutta silmäni aukesivat ihan uudella tavalla auringon haittavaikutuksiin ja tekee pahaa katsoa kun ihmiset ruskettaa itseään! Maj on kyllä varmasti sen verran järkevä ihminen, että suojaa lapsensa, mutta välillä ihmettelen kun lapsille ei laiteta esim. Uv-paitaa kun eihän heidän tulisi ruskettua.

  Halusin vain jakaa kokemukseni varoittavana esimerkkinä! Kunpa vanhempanikin olisivat tajunneet auringon haitat silloin 90-luvulla.

  Kiitos autinkoisesta ja todella inspitoivasta blogista :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *