Ystävälläni Hennalla (blogimaailmassa hänet tunnetaan Cocona ehkä paremmin) on mielestäni upea ja vahva oma tyyli, joten oli ilo saada hänet kuvattavaksi Mammatyyleihin. Tyylikäs ja siro Henna on 6-vuotiaan pojan ja 2-vuotiaan tytön äiti, joka pitää päivätyönsä ohessa vielä sisutuspainoitteista Coco Sweet Dreams -blogia.

 

mammatyyli_coco1”Pyrin ostamaan laadukkaita vaatteita, joihin on helppo tuoda jotain pientä twistiä laukuilla ja huiveilla. Rakastan suurten yläosien ja skinnyfarkkujen yhdistelmää, itseasissa juuri reilun kokoiset neuleet ovat minun heikkouteni – ja takit. En ole laukkutyttöjä, mutta kenkiin panostan.Juhlaan pukeudun mekkoon tai jopa arkivaatteisiin, mutta kengissä pitää olla korkoa kunnolla. Lasten saamisen jälkeen olen alkanut panostamaan enemmän vaatteiden laatuun, pyrin ostamaan vaatteet Suomesta, mutta toisinaan teen löytöjä nettikaupoistakin. Iän myötä olen oppinut tekemään fiksumpia ostoksia, enkä tarvitse jokaista tilaisuutta varten uutta asua, vaan löydän kivoja yhdistelmiä omasta kaapistani. Joskus jumitun johonkin tiettyyn vaatteeseen tai laukkuun, enkä oikein osaa käyttää muita, olisivatkohan ne sitten niitä ”turvavaatteita”?  Suosikkimerkkejäni ovat mm. Samuji, Stella McCarteney ja Isabel Marant. Toivoisin Suomeenkin enempi kivoja, minimalistisia vaatemerkkejä”

 

mammatyylit_coco2Mekko/Zara
Laukku/Opening Ceremony
Kengät/L’autre Chose
Huivi/Alexander McQueen
Rannekorut/ruliainen Turkista(risti) sekä Glitter
Sormus/Gina Tricot

 

mammatyylit_coco3”Lapsille ostan vaatteita mistä milloinkin, mutta vain tarpeeseen. Lapset kasvavat niin nopeasti ja itselläni on tapana ostaa valmiiksi vähän reilumpaa kokoa. Lasten vaatteissa suosin luonnonkuituja, mukavuus on tärkeää.”

 

mammatyylit_coco4”Tytölle on helpompi löytää kauniita vaatteita ja olenkin ihan hullaantunut pienten neitosten vaateosastolla, pieniä laukkuja ja sandaaleita on kieltämättä vaikea vastustaa. Teen usein Zaran lastenosastolla ihania löytöjä”

 

mammatyylit_coco5Pojan vaatteet ovat Zarasta, kengät ja lippis H&M:stä. Tytöllä Zaran paita ja sandaalit, KappAhlin housut ja H&M:n laukku.

 

mammatyylit_coco6
Hempalla on kyllä niin suloiset lapset ja hän on itsekin niin upea. Välillä ihmettelen, kuinka hän ehtii kaiken? Henna rakastaa kaikkea kaunista, aina kotiasuja myöten. Yleensä tiedän itsekin, mistä asusteesta tai korusta hän saataisi pitää, koska ne näyttää niin ”Cocomaisilta”. Muodista, sisustuksesta ja hänen tyylistään pääset lueskelemaan lisää hänen blogistaan.

-Maj

0 Comments

 1. Salla 14.7.2014

  Nuo kengät on UPEAT!

  Vastaa
 2. inkku 14.7.2014

  Ihanasti koko poppoon vaatetus sävy/ävyyn. Nättejä!

  Vastaa
 3. Tämä mammatyylisarja on ollut kokonaisuutena tosi kiva idea (ja toteutus)! Niin erilaisia tyylejä ja kiva nähdä Cocokin täällä. Ihana tyylikäs äiti, joskin melkein oman kreisivaatekaappini täydellinen vastakohta. :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/category/tyyli/asut/aidin-asut/

  Vastaa
 4. Rii 16.7.2014

  Mammatyylit on niin paras! Älä vaan lopeta näitä! En itse ole mamma mutta haaveilen olevani joskus yksi tällaisista tyylikkäistä ja persoonallisista äideistä mitä sarjassa seikkailee. Ja parasta on se, miten erilaisia ja niin ihastuttavia kaikki ovat :) Kiitos!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *