Tänään mammatyyleissä nähdään Johanna, joka löysi vasta omien tyttäriensä myötä naisellisen pukeutujan itsestään. Johannan suloiset tyttäret Alissa ja Isla olivat niin hyvällä tuulella kuvaamisen ajan, tätä reipasta ja suloista tyttöporukkaa oli kertakaikkiaan ilo kuvata!

 

johanna2Superreippaat pikkuneidit, Isla, 4 v. ja Alissa 6 v.

 

johanna1Johannan pusero ja takki ovat Onlysta, farkut ja huivi Piecesiltä, laukku on Friis & Company ja kengät ovat China Girl -merkkiset. 

 

johanna3”Ostan tarkasti ja harkiten vaatteita, mutta en halua tinkiä omasta tyylistäni. Ennen lasten syntymää olin todellinen tennarityttö, mutta tyttöjen syntymän myötä löysin itsestäni naisellisen puolen. Nykyään tykkään käyttää korkoja, koska ne antavat lisää pituutta ja tuovat ryhtiä. Tytöille ostan vaatteita ketjuliikkeistä, lastenkutsuilta ja aika paljon myös käytettyinäkin. Mangosta löytää ihania vaatteita tytöille ja niissä on mielestäni hinta-laatusuhdekin kohdallaan. Toki kirppikseltäkin hankittujen vaatteiden pitää olla siistejä. Jos ostan vaikkapa uudet tunikat tytöille, täytyy löytää myös niihin sopivat legginsit ja muut asusteet.”

 

johanna4”Ostan paljon asusteita Accesorizelta tytöille, sieltä löytyy ihania ja vähän erikoisempia juttuja, joita ei ihan jokaisella tule vastaan”

 

 johanna5 johanna6Isla
Tunika/Me&i
Legginsit/Lindex
Kengät/House
Kassi/Accessorize


johanna8
Alissa
Paita/Mango
Housut/Name It
Kengät/H&M
Kassi/Accessorize

 

johanna9Tyttöjen ulkoilutakit on Reimalta.

 

johanna7Katsokaa nyt näitä ilopillereitä, omakin suu kääntyy väkisin hymyyn :)

 

Kiitos sateisen ja kolean päivän piristyksestä Johannalle ja tytöille, olitte upeita! Olen Johannan kanssa samaa mieltä, että pikkutyttöjen äitien kannattaa poiketa Ideaparkissa ainakin Accesorizella ja Mangossa, siellä on niin ihania juttuja lapsosille ja molemissa paikoissa on yleensä aika hyvät aletkin :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Tyylikäs äiti ja aivan ihanat nimet tytöillä! :)

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Totta, Alissa ja Isla sointuvat myös kauniisti yhteen :)

   Vastaa
 2. inkku 11.7.2014

  Oi mikä tyttöporukka:)

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Superenerginen ja ihana porukka kyllä <3

   Vastaa
 3. Halla 11.7.2014

  Harvoin tulee kommentoitua, mutta nyt tuli pakottava tarve kiittää sinua tästä blogista.
  Mammatyylit ovat kivaa vaihtelua, ja edellinen Coco -postaus sai minut herkistymään.
  Blogisi on viime aikoina ollut todella mukavaa, hyväntuulista luettavaa. Hyvää kesää sinulle ja Kiitos!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Kiitos itsellesi ihanasta kommentistasi! Täällä ollaan hyvällä tuulella, ehkä se tosiaan näkyy sitten täällä blogissakin. Mä jos joku olen niin kesänlapsi, rakastan aurinkoa ja rantaelämää, saan siitä mielettömästi energiaa. Mammatyylitkin jatkuu ainakin vielä muutaman postauksen verran :)

   Vastaa
 4. eekku 12.7.2014

  Niin ihanat ja pirtsakat tytöt oli kuvissa!!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Eikös, söpöliinit :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *