Processed with VSCOcam with f2 presetVäittäisin, että rantsukamojen pakkaaminen on lapsiperheissä taitolaji, kaikenlaista tarvitaan mukaan, mutta jonkun ne pitäisi pystyä kantamaankin. Meillä on aina Valion kylmälaukku täynnä eväitä, ananasta, karjalanpiirakoita, nakkeja, hedelmäsoseista ym. unohtamatta juomia. Pyyhkeet neljälle hengelle, auringonottoalusta sekä aurinkorasvat pelkästään täyttävät jo yhden laukun. Vaihtovaatteita, rantaleluja ja kaikenlaista tarpeellista rekvisiittaa pitää myös tietenkin olla. Kellukkeet ja uimarenkaat ovat ihan pakolliset, myös hiekkalelut, lähinnä lapio, ämpäri + kastelukannu -kombo pitävät pintansa kestosuosikkeina. Vaihtovaatteita ei sovin myöskään unohtaa ja meillä on vielä ne vaipatkin pienimmäisellä.

Ne ajat on niiin kaukana, kun sitä vaan nappasi pyyhkeen olalle ja hurautti fillarilla rantaan… Olen silti vaikka joka aamu valmis pakkaamaan koko repertuaarin ja suuntaamaan biitsille, en valita yhtään! ;)

-Maj

0 Comments

 1. Henna 17.7.2014

  Siis mua melkein hävettää se tavaramäärä minkä raahaan biitsille lasten kanssa mukaan, mut mitään ei sovi poiskaan jättää :D

  Vastaa
  • Maj 21.7.2014

   No ei tosiaan, leluja pitäis aina vähän vaihdella niin jaksais kiinnostaa :) Taidankin suunnata tällä viikolla Idikseen leluostoksille!

   Vastaa
 2. Anni 17.7.2014

  Sä tarviit noille kamoille kyllä melkoisen kassin! Meillä kulkee rantakamat LOQIn kestokassisssa (kahdessa – toisessa hiekkalelut ja toisessa sitten kaikki muu) ja eväät pärekorissa. Ihania rantapäiviä on nyt saanutkin viettää!

  Vastaa
  • Maj 21.7.2014

   No mulla on kassejakin vaikka muille jakaa, luoja sentään!

   Vastaa
 3. inkku 17.7.2014

  Kyllähän sen vielä pakkaa mukaan mutta kotiin tultaessa purkuhommat:(

  Vastaa
  • Maj 21.7.2014

   Totta – unohtamatta pyykkihommia!

   Vastaa
 4. Marika 19.7.2014

  Mistä nuo ihanat läpsyttimet on?

  Vastaa
  • Maj 21.7.2014

   Moikka Marika! Tarkoitatko nahkaisia släpäreitäni? Ne ovat Crocsilta, samoin kuin nuo Sampankin kengät!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *