Risteilylle oli muuten tosi vaikea pakata vaatteita mukaan, itseasiassa suorastaan vihaan pakkaamista ja yritän aina epätoivoisesti varautua kaikkeen mahdolliseen (ja mahdottomaan). Sitäpaitsi pelkäsin, että Tukholmassa sataa tyylin räntää… Sateenvarjoja ei kuitenkaan tarvinnut shoppailupäivän aikana kaivella esiin ollenkaan, jee – pessimisti kuitenkin raahasi niitä mukanaan koko päivän…

Tarkenin (miettikää heinäkuu!!) loistavasti reissun ohuella vaaleanpunaisella jakullani, jonka ystäväni Saara on ristinnyt mahtipontisesti Madde-takiksi. Tuosta väristä ja tyylistä kai se Sape sai niin vahvat Madeleine-fibat, en todellakaan varmaksi osaa sanoa :D

 

maddetakki1Saimme hengata ja tehdä ostoksia kolmestaan Viivin ja Miikan kanssa, kun isovanhemmat veivät pikkuiset sillävälin hurvittelemaan Gröna Lundin huvipuistoon. Se oli enemmän kuin luksusta, edellisellä Tukholman reissulla olimme kuitenkin ystäväni + neljän alle 6-vuotiaan kanssa liikenteessä, Viivistä oli silloin tosi paljon apua.

 

maddetakki2 maddetakki3 maddetakki4Tuo päivä oli kyllä ihan huippu, kaikki oli niin iisiä ja laivalla odottelivat ikionnelliset muksut – ja ehkä hiukan väsähtäneet mummu ja vaari :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Aurora 3.7.2014

  Pakko kysyä että mistä toi takki on ? Ihana !! Sopii sulle:-)

  Vastaa
  • Maj 3.7.2014

   Takki on Zarasta, ylläriylläri :P

   Vastaa
 2. Iita 3.7.2014

  Minkä ikäinen Viivi on? Tee postaus Viivin tyylistä ja pukeutumisesta, ihana ja kaunis tyttö :)

  Vastaa
 3. josku 3.7.2014

  Huvittaisi myös lähteä Tukholmaan shoppailemaan, oliko tuo ihan perinteinen päivä Tukholmassa- matka? Vai millainen?
  Olisi mukava kuulla mitä hyviä kauppoja Tukholmasta löytyy sekä hieman hintatasovertailua suomen hintoihin? :)

  Vastaa
 4. Riikka 3.7.2014

  Näissä kuvissa olet niiiiin Reben näköinen, että ei tosikaan :) kauniita naisia!

  Vastaa
 5. Viivi 3.7.2014

  Yritin junassa kirjoittaa kommenttia puhelimella, mutta se katosi. :o No nyt koneella uusi yritys. :)
  Kivalta vaikuttanut teidän matka! :) Mekin juuri palattiin päivä Tukholmassa reissusta. Kaksi vuotiaalle oli laivassa paljon kaikkea ohjelmaa ja tekemistä. Oli meidän ensimmäinen laivamatka ja siihen yhdistettynä Tukholma oli kyllä kiva! :)

  Vastaa
 6. Risteilylle pakkaaminen ON aika kinkkistä, kun vaatetta pitäisi olla laivalla oleiluun, ruokailuihin mahd. tanssipaikkaan ja sitten maihin, jossa voi olla millainen sää hyvänsä helteestä märkään räntäsateeseen. Mutta harjoitus tekee mestarin ja nykyään selviän ”vaan” kaksilla kengillä, parilla mekolla ja yhdellä neuleella. :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/14/matkagarderoobikurkkaus/

  Vastaa
 7. Saara 4.7.2014

  Hei!

  Olen tätä miettinyt muidenkin bloggaajien kohdalla (Rillan koti, Vaaleanpunaisessa hirsitalossa…), että onkohan nyt monellekin bloggajalle maksettu päivän reissu Tukholmaan? Olette jokainen ollut siellä tismaalleen samaan aikaankin! Olisikohan se fiksua mainita kuitenkin vai onkohan tarkoituksella jätetty kaikissa mainitsematta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *