Eilen illalla meikäläiselle iski kauhea sushihimotus, siispä tämän päivän ainoa tavoite oli päästä nappaamaan Kauppahallista sushilounasta. Huonosti kävi tällä kertaa. Ensiksi unohdin mun pankkikortin pin-koodin ihan totaalisesti, sama koodi ollut käytössä jo vuoden, en tajua miten ihmiselle voi tulla ihan totaalinen blackout noin vain. Naputtelin siinä paniikissa korttini lopulta lukkoon, ärsyttävää. Lopulta päästään sinne Kauppahalliin, niin suhimestasta on yksinkertaisesti ruoka loppu. Laukontorin Kahvelin lohivohveli kuitenkin lohdutti vähän :D

 

keskusta1 keskusta2Asuna pelkkä pitkä Bik Bokin farkkumekko, huoleton vaate lomalaiselle. Rebekka oli paljon nätimpänä, niinkuin aina :)

 

keskusta3 keskusta4Samppa sai itselleen reissulta minituulettimen ja vesilelun, ikinonnellinen pikkumies käveli pieni muovikassi kädessään superonnellisena loppumatkan.

 

keskusta5 keskusta6Ensi kerralla sitten sushia. Ystäväni suositteli alunperin sitä Kauppahallin paikkaa – ja nyt kun siellä on kai vaihtunut omistaja – tai ainakin kokki?! ja safkan laatu on parantunut huimasti, kannattaa käydä testaamassa, jos ette vielä ole käyneet?! :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Pia 12.7.2014

  Ihanat nuo palvelutalon kukat jokaisella parvekkeella.

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Eiks, symmetriset :)

   Vastaa
 2. kukkaisunelmia 15.7.2014

  Lähdettiin tänään extempore-reissulle Tampereelle ja käytiin katsastamassa niin kauppahalli kuin sen sushipaikkakin. Oli kyllä sympaattisen pieni paikka ja kaikki oli herkullista. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *