Vihdoinkin palaan näiden synttärikuvien kanssa. Itselleni tuli vähän liikuttunut fiilis näitä kuvia katsellessani, meillä oli niin superkivaa! Mulla vaan on ihan mielettömän ihania ystäviä. Juhlapaikkana toimi Rautatienkadulla sijaitseva Elite-saunojen ”Kymppikerho”,  jonka vuokrasin käyttöömme. Paikan kattoterassilta on huikeat näkymät ja etenkin illalla se pääsee todella oikeuksiinsa. Illan asukoodi oli ”Swag” kuten aikaisemmin taisinkin jo kertoa. Olisin halunnut niin monta tyyppiä asukuviin, mutta tällä kertaa keskityin juhlimiseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2Avustaja-tiimini, rakkaat Ida ja Coco. Idan kanssa säädettiin hikipäissämme (juhlapaikalla oli varmaan asteita about +40) pari tuntia ennen H-hetkeä, hän autteli keittiössä. Coco oli mikä muukaan kuin koristeluvastaava, yo!   3 4OLYMPUS DIGITAL CAMERATarjolla oli pientä purtavaa ja juotavaa… Pitsaa me väännettiin Suvin kanssa edellisenä iltana about yhteen yöllä, mutta kyllä kannatti, sillä se teki kauppansa :D   5Alkumaljoiksi kippisteltiin Monistrol Winemaker’s Select Cavaa, jota sain blogin kautta testiin. Täydellinen kesäjuhlien juoma!   6 7 8Kunnon syleilyssä <3   9 10Kukas se siellä?   11 12My boys, varaveli ja se ihan oikeekin veli <3   13 14 15 OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPolaroidejakin tuli napsittua, aikamoista matskua tuota noin…   OLYMPUS DIGITAL CAMERA 21 22 OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun beibi Minttu, long time no see! Partyt olivat tässä kohtaa jo todenteolla käynnissä.   24Ilta alkoi hämärtymään ja juhlat jatkuivat pitkälle yöhön. Kaupungin valot näyttivät niin kauniilta, niin tunnelmallista.   25OLYMPUS DIGITAL CAMERA2927Mä rakastan teitä. Kiitos. 4ever young, teidän kanssanne, ihan parhaat synttärit ikinä.

 

-Maj

0 Comments

 1. Inkkari 31.7.2014

  Olipa kivan näköiset bileet. Kuvissakin porukka näytti rennolta ja iloiselta :)

  Vastaa
 2. coco/henna 31.7.2014

  <3<3<3

  Vastaa
 3. Milla 31.7.2014

  Niin mukavan, rennon rempseetä :) ihan sinun näköiset synttärit! Ja mahtava tuo illan näkymä katolta!!

  Vastaa
 4. Amanda 31.7.2014

  Ihanan näköistä!!

  Vastaa
 5. beda 31.7.2014

  Wautsi mitkä juhlat! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *