mokki1mokki4mokki3mokki5 mokki6 mokki7mokki12mokki9mokki8Pakollinen mökkipäivitys. Grillisafka maistui taivaalliselle, saunassa sai hyvät löylyt ja vesikin oli +23 asteista. Pikkukalastelijat eivät saaneet kalaa, mutta se ei varmasti se pointti ollutkaan. Laiturilla piti vahtia vähintään kahden aikuisen ihan koko ajan, sillä vesileikit olivat parhaimmillaan siellä.

Kameran muistikortti on täynnä kuvia, muttamutta… Me lomalaiset ollaan oltu aika paljon menossa. Tukholmanristelyn jälkeen lähdin Summer Up -meininkeihin eli suuntana Helsinki/Lahti ja samoilla vauhdeilla isovanhempien luokse saareen mökkeilemään… Nyt pyykkikone hurisee vimmatusti, sillä huomenna auton nokka osoittaa kohti Turkua! Jospa ehtisin enne sitä purkaa vielä tänne muutamia Summer Up -fiiliskuvia tsekattavaksi, mitäs sanotte?

-Maj

0 Comments

 1. Milla 7.7.2014

  Kuvia ootellaan innolla :) ihania oli möksäkuvatkin!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Sieltähän niitä jo tulikin, kiitos viestistäsi :)

   Vastaa
 2. Inkeri 7.7.2014

  Minulla tänään eka työpäivä, oikeen kateeksi käy teidän mökkikuvat. Kivaa reissua Turkkuseen!

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Voi ei, tsemppiä töihin!

   Vastaa
 3. Oi kesä, ihanaa että olet täällä.
  Ja vau mikä rusketus, tämmöinen punapigmenttinen kalkkunatar voi vain haaveilla tuollaisesta!

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/06/kesalla-kerran/

  Vastaa
  • Maj 12.7.2014

   Onneksi sitä saa myös turvallisesti ja uskottavasti nykyään myös purkista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *