uima1 uima2 uima3 uima4Mun pieni biitsibeibi se vaan kyselee koko ajan, että mennäänkö tänään taas rantsuun? Huh, meikäläinenkin on jo tarvinut pientä huilia biitsielämästä. Aamulla alkaa jo se höpötys, ennenkuin saan silmiäni kunnolla auki, hän alkaa jo pohtimaan, että mitäs tänään puetaan päälle ja ennenkaikkea mitä tehdään, kenen kanssa hengataan? Tyttöni on monella tapaa tosi samalainen, kuin minä olin pienenä. Rakastin jo pienenä kesää, uimista ja ennen kaikkea tykkäsin olla paljon menossa, ihmisten keskellä.

Huomaan, että me kaksi, tyttäreni ja minä ollaan oltu paljon enemmän tässä kesän aikana ns. napit vastakkain, mitä pojan kanssa. Jostain syystä kiinnitän paljon huomiota hänessä niihin piirteisiin, jotka toisinaan ärsyttävät itsessänikin. Olen luvattoman tohelo, puhun paljon ja saatan öh ehkä vähän inttää vastaan, vaikka en välttämättä olekaan oikeassa. Jos syön jotain sotkuista ruokaa, niin sitä varmasti löytyy paidaltani, ihan inhimillistä, mutta mieheni usein huomauttaa siitä tai jostain vastaavasta – joudun puolustuskannalle :D Koko perhe on myös myöhästynyt aamulla töistä ym. koska ollaan etsitty mun avaimia – jotka olivat tietenkin koko ajan omassa taskussani. Semmostahan sattuu, toisille useammin ja toisille harvemmin, ehkä vain koitan tsempata tyttöäni, ettei hänestä tule samanlaista häseltäjää kuin itsestäni…

Oletteko te huomanneet lapsissanne samoja piirteitä tms. tapoja, mitä itsellänne on? Minä ja mieheni olemme keskenämme ainakin niinkuin yö ja päivä, ja taitaa olla poika enemmän kuin isänsä. Rakastan tytössäni sitä, miten innolla hän heittäytyy asioihin ja kuinka reipas hän onkaan ottamaan kontaktia muihin, hän tulee varmasti pärjäämään <3

-Maj

 

0 Comments

 1. Pikkuäiti 29.7.2014

  Meillä 2,5 v pikkumies ja 2,5 viikkoinen pikkuveli.
  Huh huijaa kuinka temperamenttinen ja tulinen pakkaus tämä isoveli on! Otamme päivittäin ”yhteen” ja varmasti osaksi siksi, että samanlaiset tuliset sielut hipaisee liian läheltä.
  Olen itse kärsimätön ja nopea liikkeissäni ja niin on rakas touhutoverini ☺️ Hän on vielä tietenkin uhmaiässä ja muutenkin kaikki on ”mä ite” niin auta armias kun minun pinnani palaa.

  Toivon todella että pikkuveli perii isänsä lehmän pitkät hermot ja kärsivällisyyden ☺️

  Vastaa
 2. Heidi 29.7.2014

  Ei liity millään muotoa tähän postaukseen, mutta pakko kehuu sun pukeutumista. Oon vasta vähän aikaa seurannut blogiasi. Raikas ja nuorekas tyylisi uppoaa muhun. Oon esim ihastunut käyttämiisi pitkiin collagepaitoihin. Osaat hyvin yhdistellä eri osaset kivaksi asuksi. Osa tosin ei makuuni uppoa, mutta niinhän sen pitää olla ;) paahteista kesää :)

  Vastaa
 3. Sandy 29.7.2014

  Oi kyllä. Valitettavasti oma äkkipikainen ja periksiantamaton temperamenttini on täysin periytynyt 2v 8kk pojalleni, ja siinä saa harva se päivä naapurit tuta, kun otamme tenavan kanssa yhteen, eikä kumpikaan anna tuumaakaan periksi…

  Vastaa
 4. Lellu 29.7.2014

  Hei, kyselisin Rebekan Po.P:in vaaleanpuna-valkoisesta raitapaidasta, onko jo Rebekalle pieni ja olisitko halukas luopumaan? Olisin niiiin halukas ostamaan, entinen tyttäreni lempparipaita jäi pieneksi! Kiitos, jos viitsit vastata :)

  Vastaa
 5. -K- 30.7.2014

  Onpa Rebekasta kasvanut iso tyttö jo!

  Meillä on tytär kuin isänsä seikkailijaluonteen puolesta. Hän uskaltaa tehdä mitä vain. Heti kun tuli ikää tarpeeksi suoritti hän sukelluskortin ja on käynyt mm riippuliitämässä. Ikää hänellä pian 15v ja 15v lahjaksi toivoo laskuvarjohyppyä. Toisaalta tytär on sovitteleva luonne kuten äitinsä.

  Poika on jääräpää kuten isänsä, mutta pelkuri kuin äitinsä. Kaikki pelottaa. Meressä voi olla haita, joten siellä ei voi uida ja vuorilta voi tippua alas, joten hän on mieluiten kotona kuin meidän kanssa patikoimassa tai juoksemassa. Itse teen kaikkea, mutta joudun aina ylittämään pelkoni, poika taas ei ole valmis pelkojaan ylittämään. Muuten hän on todella jääräpäinen (kuten isänsä) ja tiesi jo pienenä mitä hän haluaa isona tehdä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *