Olet ehkä kuullut sanottavan, että pahinta on epätietoisuus? Se todella pitää paikkansa.

Sitä porskuttaa arjessa eteenpäin niin voittajana, välillä vähän turhankin tiedostamattomana haavoittuvaisuudestaan. Olen aina ollut kiitollinen lapsistani ja osannut arvostaa omaa ja heidän terveyttään. Se että kaikki on hyvin, on kuitenkin haurasta, niin kovin pienestä kiinni. Yhdessä hetkessä kaikki voi muuttua, elämä yllättää niin hyvässä kuin pahassakin. Olen kuullut ja lukenut kuinka ihmiset sanovat hädän hetkellä,  että ei tämä voi tapahtua meille. Voi se, sillä se voi tapahtua ihan kenelle tahansa, ihan varoituksetta.
Processed with VSCOcam with b5 preset
Pieni rakas poikani sairastui, vakavasti. Pari päivää katselin hänen tilansa huononemista, voimattomana ja mikä pahinta, epätietoisena tulevasta. Poikaani sylissä pitäen, käsi kädessä ja kyynelten tulva poskillani, olisin antanut mitä tahansa saadakseni hänet parempaan kuntoon, voidakseni mennä siihen hänen tilalleen, kiinni piuhoihin ja letkuihin. Se huolen tunne omasta lapsesta on sanoinkuvailematon, kun kukaan ei osaa kertoa mitä tuleman pitää. Kun kukaan ei voi varmaksi sanoa, että kaikki menee hyvin.

Elämässä ei kannata etukäteen murehtia, ainakaan sellaisia asioita, joihin itse ei voi vaikuttaa. Pitää vaan nauttia hetkestä, elämästä mikä on tässä ja nyt.

Eilen saimme tiedon – ja se toi helpotuksen kyyneleet. Häntä voidaan hoitaa ja hänen sairastamastaan erittäin harvinaisesta verisairaudesta voi parantua. Hänen kuntonsa on jo kohentunut. Nyt olemme lähellä, tukena, vuorotellen ja yhdessä pitämässä kädestä ja olemassa sylinä pienelle.
Mielessäni on pyörinyt kaikki pienten potilaiden äidit ja isät, tiedän että kaikkien tarina ei pääty onnellisesti. Lähetän voimia teille, jaksamista uuteen päivään ja voimia nauttia tästä päivästä.
-Maj

 

0 Comments

 1. Hannah 19.8.2014

  Paljon voimia pienelle ja koko perheelle. Paranemista pienelle pojalle.

  Vastaa
 2. Iris 19.8.2014

  Voi miten kauhea juttu! Voimia koko perheelle ja erityisesti urhealle pikku-potilaalle <3

  Vastaa
 3. Minttu mamigogo 19.8.2014

  <3 <3 <3 <3 VOI TEITÄ! Ihan vatsa kääntyi ympäri ja sydemäestä vihlaisi. Hyvä kuulla että nyt parempaan päin! <3

  Vastaa
 4. Mari 19.8.2014

  Voi pientä :'( Tiedän täsmälleen mistä puhut, 3-vuotiaamme sairastui ihan yllättäen keväällä, ja vietti kaksi yötä TAYS:ssa, eikä kenelläkään ollut tietoa mikä häntä vaivasi. Syy ei koskaan selvinnytkään, mutta antibioottien voimin hän parantui. Nyt jokainen kuumeennousu saa meidät varpailleen ja suunnilleen huolesta sekaisin.

  Toivon sydämestäni että pieni poikanne parantuu ja pääsee pian kotiin, tiedän että mikään ei ole hirveämpää kuin nähdä oman lapsen sairastavan.

  Voimia teille kovasti <3

  Vastaa
 5. Helia 19.8.2014

  Ajatuksia ja halauksia <3 <3

  Vastaa
 6. Taru 19.8.2014

  Miten ikävä kuulla :( Toivon teille kaikille voimia kaiken ikävän keskellä <3 <3

  Vastaa
 7. Laura 19.8.2014

  Voi kauheus, toi on ollut hirveää koko teidän perheelle. Isot halaukset!
  Elävästi muistan ensihetkeni äitinä, kun elimme samankaltaisessa epätietoisuudessa. Onneksi meidänkin tarinalla oli onnellinen loppu.

  Vastaa
 8. tiksu 19.8.2014

  Tuli ihan kylmät väreet… Kirjoitat niin kauniisti vaikeistakin asioista. Voimia ja jaksamista teille kaikille! <3

  Vastaa
 9. Hertta 19.8.2014

  Voi Maj! Voimia kovasti, ja jaksamista. Onneksi matka vaikuttaa toiveikkaalta kulkea <3

  Vastaa
 10. Ninni 19.8.2014

  Voimia koko perheelle ja etenkin teidän perheen pienimmälle! Viestisi on koskettava ja sai minut niin kiitolliseksi tästä hetkestä. Kiitos!

  Vastaa
 11. pia 19.8.2014

  Enkeleitä ja voimia teidän perheelle

  Vastaa
 12. meja 19.8.2014

  niin se menee, sitä kuulee ja lukee onnettomuuksista, kuolemista, vammoista ja sairauksista, mutta ei niiden aiheuttamaa surua, tuskaa, huolta ja kipua voi ymmärtää ennenkuin joutuu kokemaan jotain samanlaista itse…sellainen saa hetkeksi elämän raiteiltaan ja monesti myös oma arvomaailma muuttuu..sitä alkaa tarkastella elämää vähän erilaisten lasien läpi..joskus ihminen katkeroituu, mutta kipu voi myös kasvattaa ja oppii iloitsemaan sellaisista pienistäkin asioista, joita ei ole edes ennen huomannut..tai löytää jotain arvokasta ja ikuista kuten uskon Jumalaan, joka kantaa kaiken sekasorron keskellä ja antaa käsittämättömän mielenrauhan. Voimia ja siunausta perheellenne!

  terv. erityislapsen äiti

  Vastaa
 13. eräs äiti 19.8.2014

  Hei. Olin pienen vauvan äiti, kun keskimmäinen, kävelemään oppinut lapsemme sairastui 1,5 vuotiaana. Akuutit rankat oireet, puhuttiin syövästä (halvausoireet, hermostossa). En pystynyt kuvittelemaan, että se kaikki kamala tapahtui meille. Meillehän oli syntynyt terve/ terveet lapset. Elin viikkoja sumussa, lukuisia tutkimuksia mutta mitään ei löytynyt. Kuukausien jälkeen löytyi harvinainen sairaus, jota sairastaa vain muutama koko maailmassa. Miksi tämä tapahtui meille, hänelle? En saa siihen koskaan vastausta.

  Olen tuntenut voimakkaita tunteita vihasta katkeruuteen, suruun, toivoon sekä epätoivoon. Minun lapseni sairaus ei poistu, sitä ei voi hoitaa. Voi kunpa sen voisi. Välillä olen niin suunnattoman vihainen kun en voi tehdä itse mitään. Läheiset tolkuttavat että älä murehdi, stressaa, se ei auta eikäparanna lastani. Juuri se tekee kipeää, kun en voi vaikuttaa tilanteeseen. Tällä hetkellä lapseni vointi on hyvä, erinomainen suorastaan, mutta miten voin lakata huolehtimasta kun en tulevaisuudesta tiedä. Sairauteen kuuluu aaltoilevuus, kukaan ei voi ennustaa miten hänelle käy. Kiitollinen olen kuitenkin näistä hetkistä, kun olemme kotona, emme sairaalan letkuissa, ja että hän hymyilee ja kävelee, hän on ainutlaatuinen.

  Vastaa
 14. Jenu 19.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle ja paranemisia pienelle!

  Vastaa
 15. Jennajuulia 19.8.2014

  Paljon terveyttä ja kauniita ajatuksia aina niin iloiselle pikku samuelille<3 olkaa vahvoina ja voimia kaikille sinne! <3

  Vastaa
 16. jellu 19.8.2014

  Isot halit sinne päin! <3 ja pikaisia paranemisia pikku miehelle!

  Vastaa
 17. Essi 19.8.2014

  Paranemista pienelle potilaalle ja paljon voimia sinne. Hädän hetkellä tosiaan välillä vaikea uskoa, että tapahtuu itselle/perheelle tai että kaikki voi muuttua niin nopeasti. Menetin läheisen, yhden rakkaimmistani keväällä ja vieläkin sitä on välillä hankala uskoa tapahtuneeksi.
  Olen lukenut blogiasi ehkä noin vuoden/pari, ennen en ole kommentoinut, mutta nyt tuntui että täytyi. Nykyään blogisi on yksi suosikeistani. Tsemppiä!

  Vastaa
 18. Venkku 19.8.2014

  Voimia ja jaksamista koko perheelle ja paranemisia pikkupotilaalle!!

  Vastaa
 19. Sara. 19.8.2014

  Voi Maj, meidän Fionnhan sairastui juuri pari vuotta sitten Samuelin ikäisenä super-harvinaiseen tec-anemiaan. Tiedän tismalleen miten raastavalta sinusta tuntuu. Vasta oikeastaan paljon myöhemmin minulle selvisi, miten hilkulla kaikki olikaan.

  Ja nyt pari viikkoa sitten jouduimme taas sairaalaan saman poikasen kanssa pahan flunssan/astma-apäilyn kanssa viideksi päiväksi saamaan lisähappea ja lääkitystä. Sydäntä puristi taas niin lujaa, kun erityisesti siitä aikaisemmasta sairaalareissusta tutut tunteet vyöryivät päälle. Pienet, hauraat lapset, mutta silti niin uskomattoman vahvat ❤️

  Hirmuisesti voimia ja tsemppiä ja laita spostia, jos kaipaat vertalaistukea!

  Vastaa
 20. Katri 19.8.2014

  Paljon voimia koko teidän perheelle, tuli kyyneleet silmiin.

  Vastaa
 21. Linda 19.8.2014

  Voimia koko perheelle!

  Vastaa
 22. Hanna 19.8.2014

  Voi kamalaa!! Huoli omasta lapsesta on niin suuri että sitä kyllä antaisi mitä vaan toisen puolesta! Hyvä että tilanne vaikuttaa kuitenkin jo paremmalta!! Enkeleitä pikkuiselle ja voimia <3

  Vastaa
 23. susie 19.8.2014

  Kauniita ajatuksia, voimia ja halauksia. <3 Ihan koko perheelle. Paranemisia pikku miehelle!

  Vastaa
 24. =(

  Vastaa
 25. Lellu 19.8.2014

  Voi kamala, voimia teille kaikille, eniten pikku-Sampalle! <3 Täälläkin kyyneleet alkoivat valua. Kiitos, kun jaoit ja pysäytit tekstilläsi meitä muitakin. Käynkin lisäkierroksen iltapusuja jo yöunilla oleville lapsilleni.

  Vastaa
 26. Pautsi 19.8.2014

  Paljon paljon voimia ja enkeleitä teidän perheelle <3 Niin kauniisti kirjoitit, kyyneleet tulivat silmiini. Pienet, ne on kaikista vahvimpia.

  Vastaa
 27. Mamise 19.8.2014

  Toivon teille voimia ja jaksamista sekä pienelle potilaalle suojelusenkeleitä matkaan!

  Vastaa
 28. Fadu 19.8.2014

  Paljon voimia teille <3

  Vastaa
 29. Kati 19.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle.

  Vastaa
 30. Valkoinen tähdikki 19.8.2014

  Tällaiset tekstit pysäyttävät kyllä meidät lukijatkin. Valtavan paljon voimia sinulle ja koko perheelle!

  Vastaa
 31. Karina 19.8.2014

  Voimia teidän perheellene <3

  Vastaa
 32. Piia 19.8.2014

  <3

  Vastaa
 33. Tanja- 19.8.2014

  Suojelusenkeleitä pitämään teitä kädestä kiinni ja pienen potilaan turvaksi! Kun elämä ravistelee, näyttää se meille mikä elämässä on arvokkainta. Lapset<3

  Vastaa
 34. vilmi 19.8.2014

  Olipas pysäyttävää, todella… Onneksi epätietoisuus alkaa sentään väistyä. Toivottavasti myös se onni, ilo ja positiivisuus, mitä tätä kautta teidän perheestä on päässyt näkemään, nousee tästä vain entistä voimakkaammaksi! Voimia teille kaikille, ihan erityisesti pienelle miehelle! :)

  Vastaa
 35. Mikko 19.8.2014

  Voi ei! :( Hurjasti voimia teille ja pikaista paranemista reippaalle pikkuiselle! Halaus.

  Vastaa
 36. Heidi 19.8.2014

  Valtavasti voimia teidän perheelle. Olette ajatuksissa. <3

  Vastaa
 37. Sofia 19.8.2014

  Voimia teidän koko pereelle ja halauksia Samuelille. <3

  Vastaa
 38. Tiia 20.8.2014

  Voimia ja halauksia pikku miehelle! Enkeleitä polulle koko perheelle!

  Vastaa
 39. Emmye 20.8.2014

  Tuntui, että sydän jätti lyönnin välistä, kun luin tätä…onneksi kaikki menossa jo parempaan! Se voimattomuuden ja avuttomuuden tunne on vain yksinkertaisesti ihan hirveä. Sitä tekisi kuitenkin mitä vaan sen oman pienen puolesta.
  Oikein paljon jaksamisia!

  Vastaa
 40. Jannina 20.8.2014

  Voimia ja tsemppiä kauheasti teille! Onneksi nyt tiedätte jo vähän missä mennään. Tuosta ajatuksesta ettei itselle tai kenelläkkään läheiselle voi tapahtua mitään, minulle läheinen henkilö joutui todella vakavaan onnettomuuteen muutama kk sitten, pahinta tosiaan on se kun ei ole tietoa tulevasta, nyt tosin osaan arvostaa enemmän asioita joita on pitänyt itsestään selvyytenä.

  Vastaa
 41. Sonja 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja etenkin pienelle nimipäiväsankarille! <3

  Vastaa
 42. teresa 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja tsempit urhealle pikkumiehelle <3

  Vastaa
 43. jennie 20.8.2014

  Lämpimiä ajatuksia ja kaikkea hyvää teidän perheelle <3

  Vastaa
 44. Kaisa 20.8.2014

  Hurjasti voimia kaikille ja pikaista paranemista! Lapset on hurjia taistelijoita, varsinkin pienet selviää nykyään vaikka mistä :)

  Vastaa
 45. Sari Pelttari 20.8.2014

  Voimia koko perheelle. Turvatkaa toisiinne tai sukunne tuntien sen varmasti teette. ♡

  Vastaa
 46. retromoderni 20.8.2014

  Poikamme sairastui erittäin harvinaiseen veritautiin 5 viikon ikäisenä. Voisikohan kyseessä olla sama tauti? Sitä nimittäin tavataan yleensä leikki-ikäisellä. Lämmin halaus teille ja vomia!

  Vastaa
 47. Laura 20.8.2014

  Voi Maj! <3<3 Tsemppiä! Täällä pidetään peukkuja pystyssä! Ja voimia perheellesi.

  Vastaa
 48. elissabett 20.8.2014

  voi ei! tuli melkeen kyyneleet silmiin kun luin tätä! hirmuisesti voimia koko perheelle!!<3<3

  Vastaa
 49. Jen 20.8.2014

  Voimia koko pienelle, voimia koko perheelle <3

  Vastaa
 50. Eve 20.8.2014

  Halauksia ja pikaista paranemista! Lapset on vahvoja ja kovia taistelemaan<3 Terkkuja pikkumiehelle ja onnea nimpparien johdosta!

  Vastaa
 51. Marianne 20.8.2014

  Superpaljon voimia koko perheelle ja pienelle miehelle! <3

  Vastaa
 52. T 20.8.2014

  Oikein paljon voimia teidän perheelle. Oman pienen puolesta tekisi ihan mitä tahansa,mikään ei ole kyllä tärkeämpää. Paranemista pikku potilaalle <3

  Vastaa
 53. Mona 20.8.2014

  Voimia ihan mielettömästi sinne koko perheelle <3<3

  Vastaa
 54. Madde 20.8.2014

  Ihan kauheeta :'( meni kylmät väreet pitkin kun luin. En tiedä mitään hirveempää kun lapsen sairastuminen, en voi siis mitenkään tietää miltä teistä mahtaa nyt tuntua. Paljon jaksamista päiviin tuleviin ja ottakaa perheenne kesken nyt kaikki aika mitä pystytte <3 Lämmin halaus ja energiaa päiviinne lapsen rinnalla. Koittakaa jaksaa tän kaiken keskellä. Lapsista aikuinen saa paljon voimaa ja toisinpäin. Onneks. Haleja pienelle pojalle.

  Vastaa
 55. Henna 20.8.2014

  Meidänkin perhe lähettää teille paljon jaksamisia ja voimia <3

  Vastaa
 56. 3boys 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja läheisille. Etenkin Samuelille. <3<3<3

  Vastaa
 57. Tiina 20.8.2014

  Pikaista paranemista pienelle ja voimia koko perheelle! <3

  Vastaa
 58. JohannaT 20.8.2014

  Voimia äidille, isälle, isosiskoille, isovanhemmille ja aivan erityisesti pikkupotilaalle!
  Kaunista syksyä ja kaikkea hyvää teille!!
  Ja hyvää nimipäivää Samuelille <3

  Vastaa
 59. Noita nokinenä 20.8.2014

  Kaunis kirjoitus ,joka on niin totta.Voimia pikku Sampalle ja koko perheelle!<3

  Vastaa
 60. Mari! 20.8.2014

  Voimia ja lämpimiä halauksia koko perheelle!

  Vastaa
 61. IdaSofia 20.8.2014

  Lähetän voimahalauksen teidän perheelle sinne!
  Tsemppiä ja voimia koetuksen keskelle.<3

  Vastaa
 62. Tiia 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja läheisille!
  Onnea matkaan, kaikkea hyvää!

  Vastaa
 63. Piiputi 20.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle ja paranemisia pikku potilaalle!

  Vastaa
 64. Leija 20.8.2014

  Itken täällä vaikka en teitä tunnekaan. Toivon sydämestäni voimia teille kaikille, Samuelille etenkin.

  Vastaa
 65. Beda 20.8.2014

  Voimia teille! <3

  Vastaa
 66. Whitey 20.8.2014

  <3

  Vastaa
 67. Riikka 20.8.2014

  Voi ei! Instagramia seuranneena on tänne tullut vibat, että kaikki ei taida olla hyvin. Tätä pelkäsinkin… Paljon voimia koko perheelle ja etenkin Samuelille!

  Vastaa
 68. *s 20.8.2014
  Vastaa
 69. Linda 20.8.2014

  Paljon voimia <3

  Vastaa
 70. Jenny 20.8.2014

  Pikaista paranemista pienelle ja voimia ja jaksamista koko perheelle <3

  Vastaa
 71. rimpula 20.8.2014

  Tsemppihalit koko perheelle <3

  Vastaa
 72. t 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ! Ja paranemisia Samuelille <3

  Vastaa
 73. Ansku 20.8.2014

  Paljon voimia pienelle potilaalle ja koko perheelle! <3

  Vastaa
 74. Heidi 20.8.2014

  Voi ei, miten surullista. :( Ihan itketti teksti, vaikka en tunne teitä ollenkaan. Onneksi saitte hyviä uutisia. Rukoilen teidän puolestanne ja toivon teille kaikkea hyvää. :)

  Vastaa
 75. Anni 20.8.2014

  Paljon voimia sinne!

  Vastaa
 76. coco/henna 20.8.2014

  Vielä tätäkin kautta voimia rakas. Sam=Supermies. <3

  Vastaa
 77. Mrs.V 20.8.2014

  Olette kaikki meidän ajatuksissamme <3 Valtavasti voimia koko perheelle. Olemme hengessä mukana <3

  Vastaa
 78. Mirka 20.8.2014

  Eilen jo kouraisi syvältä, kun näin ig:n kuvan. Nyt vielä syvemmältä. Onneksi S saa tarvitsemaansa hoitoa ja voitte keskittyä parantumiseen. Paljon voimia teille kaikille <3

  Vastaa
 79. sussu 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja parantavia ajatuksia!

  Vastaa
 80. Halaus 20.8.2014

  Voimia valtavasti. <3 tuli niin paha mieli teidän puolesta.<3

  Vastaa
 81. Niina 20.8.2014

  Voimia teille ja pienelle etenkin!

  Vastaa
 82. J 20.8.2014

  Valtavasti voimia teille ja etenkin Samuelille ♥ pieni miehenne on niin vahva, ja teidänkin täytyy olla lapsenne rinnalla vahvoja.
  Itse olen menettänyt pienen sisareni verisairauteen. Ikävä on suuri ja aina läsnä ♥
  Samuel taistelee kyllä, siitä voit olla varma. Taistelkaa tekin poikanne vierellä ja muistakaa, että lasten edessä ja vuoksi teidän on ’pakko’ jaksaa. Ettei lapselle tule huoli ja turvaton olo vanhempien puolesta. Paljon voimia päiviinne,toivotaan parasta. ♥♥

  Vastaa
 83. Jenni 20.8.2014

  Itku pääsi. Mielettömästi voimia koko perheelle! Olette ajatuksissa. <3

  Vastaa
 84. Tepsu 20.8.2014

  Voi ei, voimia koko perheelle ja toivottavasti pieni potilas saadaan pian parempaan kuntoon <3

  Vastaa
 85. annnie 20.8.2014

  voimia teidän koko perheelle ja etenkin pikku samuelille <3

  Vastaa
 86. PIa 20.8.2014

  Voimia koko perheelle. <3

  Vastaa
 87. veerala 20.8.2014

  Taidan ensimmäistä kertaa kommentoida, vakituinen seuraajasi… Hurjasti voimia koko perheelle! xx

  Vastaa
 88. Neea 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja pikaista paranemista maailman suloisimmalle pikku potilaalle <3

  Vastaa
 89. heya 20.8.2014

  Kyynel vierähti poskelle.
  Rukoilen teille kaikille voimaa jaksaa ja että pieni mies tervehtyisi <3

  Vastaa
 90. Katjam 20.8.2014

  Hui. Voimia teille ja ihana kuulla, että suloinen Samuel voi jo paremmin. Olipa pysäyttävä teksti. Itsekin vanhempana voin vain kuvitella tunteenne, mitä olette joutuneet käymään läpi. Halaukset! Olen hengessä mukana. <3

  Vastaa
 91. Sari 20.8.2014

  <3

  Vastaa
 92. pnj 20.8.2014

  Voimia teille! <3

  Vastaa
 93. Iita 20.8.2014

  tiedän tuon tunteen… elämä jatkuu ympärillä entiseen malliin – ja kuitenkin kaikki on muuttunut. Voimia ja jaksamisia koko perheelle .

  Vastaa
 94. Maria 20.8.2014

  Tsemppiä ja voimia koko perheelle <3

  Vastaa
 95. Poletti 20.8.2014

  Hurjan paljon voimia koko perheelle, taistelutahtoa ja suojelusenkeleitä pienelle potilaalle. <3

  Vastaa
 96. tiia 20.8.2014

  Hurjan paljon voimia ja halauksia teille <3

  Vastaa
 97. Reetta 20.8.2014

  Paljon voimia ja iso lämpöinen halaus koko perheelle ja erityisesti pienimmälle! <3

  Vastaa
 98. Paula 20.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle!

  Vastaa
 99. Bonnie 20.8.2014

  Voimia pienelle pojalle ja koko perheelle.

  Vastaa
 100. Olive10 20.8.2014

  Voimia ja tsemppiä, kädet ristissä puolestanne! Onneksi Suomesta saa maailman parasta hoitoa!

  Vastaa
 101. R 20.8.2014

  Voimia ja enkeleitä.

  Vastaa
 102. Hanna 20.8.2014

  Voi Maj, hurjasti voimia koko teidän perheelle <3 Uskomattoman paha olo tuli sun puolesta, onneksi jo parempaan päin. Pidäthän meidät ajantasalla, hengessä mukana ollaan!!!

  Vastaa
 103. Heta 20.8.2014

  <3

  Vastaa
 104. Elina 20.8.2014

  Kovasti jaksamisia koko perheelle ja paranemisia pienelle pojalle!

  Vastaa
 105. sisi 20.8.2014

  Voimaa teille! <3

  Vastaa
 106. Esteri 20.8.2014

  Paranemista pienelle pojalle ja jaksamista perheelle! Luojan kiitos tauti voidaan hoitaa! <3

  Vastaa
 107. Sanna 20.8.2014

  Voi Maj, itku tuli :'( voimia teille kaikille, erityisesti pikku Samuelille. Huojentavaa, että epätoetoisuus on poissa ja sairaudesta voi parantua – muulla ei ole väliä. Täällä kohta vuoden ikäisen pojan äitinä olemme kerran joutuneet pelästymään ihan pian syntymän jälkeen. Se kerta edelleen muistuu mieleen pelkona ja ahdistuksena epätietoisuuden takia vaikka loppujen lopuksi kaikki oli hyvin eikä mitään hätää ollut. Poika täysin terve. Mutta se hetkellinen tunne kantaa raskasta taakkaa ja huoli lapsensa puolesta on jotain niin musertavaa. Syliä, halausta ja rakkautta koko perheelle!

  Vastaa
 108. Jenni H. 20.8.2014

  ”Vaikeat ajat eivät kestä ikuisesti” – Tätä mantraa yritän jankuttaa itselleni synkimmillä hetkillä. Voimia sinulle ja perheellesi Maj! <3

  Vastaa
 109. K 20.8.2014

  Voimia koko perheelle <3

  Vastaa
 110. Tiina 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja erityisesti pienelle miehelle. Tsemppiä teille vanhemmille. Paha mieli tuli ja itkukin. Jaksamista ❤

  Vastaa
 111. silja 20.8.2014

  Kosketti.

  Voimia koko perheelle.
  <3

  Vastaa
 112. Arja 20.8.2014

  Voimia ja kaikkea hyvää teille <3

  Vastaa
 113. salla 20.8.2014

  Olette ajatuksissa <3 Onneksi Samuelilla on maailman parhaat vanhemmat ja mieletön lähipiiri tukemassa.

  Vastaa
 114. hannie 20.8.2014

  <3

  Vastaa
 115. Piia 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja pienelle pojalle.

  Vastaa
 116. Elena 20.8.2014

  Voi pientä. Täällä on myös useitakin kertoja lasten takia oltu sydän syrjällään ja onneksi selvitty takkuilevasta taipaleesta huolimatta.
  Toivottavasti siellä pian vointi kohenee. Lämpöisiä ajatuksia ja voimia lähetellen koko perheellenne.

  Elena

  Vastaa
 117. raakel 20.8.2014

  Voimia teidän perheelle..

  Vastaa
 118. Taniia 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja tietenkin pikku Samuelille.

  Vastaa
 119. Maria 20.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle ja pikaista paranemista pienelle miehelle!! <3

  Vastaa
 120. Hennu 20.8.2014

  Toivon koko sydämestäni voimia Samuelille ja koko teidän perheelle <3 onneksi hoito on nykyään niin hyvää, että Samuel on varmasti hyvissä käsissä!

  Vastaa
 121. Anne Seppälä 20.8.2014

  Todella paljon parantumista pikkumiehelle ja voimia muulle lähipiirille!! <3

  Vastaa
 122. Pirde 20.8.2014

  Kyyneleet kirposi silmiin kun tätä luin. Suurenmoiset tsempit pikkumiehelle sekä koko perheelle! <3

  Vastaa
 123. Siiriz 20.8.2014

  Olen pahoillani mutta enemmän pahoillani olen kun lapsesi kustannuksella rahastat sairaudella vai olenko väärässä että saat palkkaa kun kuvaat sairasta poikaasi. Tuntuu että tässä nediakeskeisessä maailmassa edes lapsen sairaalaan joutuminen hillitsisi bloggausta vaan keskityttäisiin oikeasti siihen tärkeimpään vaan joka hiivatin asia pitää raportoida somern, instaan ja luoja ties mihin

  Vastaa
  • silja 20.8.2014

   Miksi pitää olla noin ilkeä?

   Rakkautta ihmiset!

   Sydän pikku-Sampalle ♥

   Vastaa
  • E 20.8.2014

   Tuntuu ihan pahalta sellaisten ihmisten puolesta, jotka tuntevat oikeutusta lähteä kommentoimaan tällaiseen tyyliin.
   Bloggaaminen on osa Majn elämää, joten olisi tosi kummallista jos pystyisi täysin jättämään tällaisen ulkopuolelle, onhan täällä kuitenkin ollut suuria ilojakin aina, kuten häät. Vai pitäisikö näytellä vain, että elämässä ei koskaan tapahtuisi mitään negatiivista?

   Omasta mielestäni on ihan sama saako toinen harrastuksestaan palkkaa, mutta ei ole ihan sama, että aina löytyy jostain joku siitä katkeroitunut ja kateellinen tyyppi.

   Vastaa
  • Anne Varila 21.8.2014

   En ole aiemmin tänne kommentoinut mutta nyt oli pakko. Tuo on typerin kommentti mihin olen koskaan törmännyt!! Maj ei todellakaan rahasta lapsensa sairaudella täällä, normaalistihan hän päivittää blogiaan päivittäin, jopa useasti päivässä. Lukijat ihmettelevät kun uutta päivitystä ei kuulu ja oli hyvä tehdä päivitys josta selviää miksi näin on.

   Voimia koko perheelle ❤️

   Vastaa
  • tiina 26.8.2014

   Kylläpäs aina pitää ajatella mustavalkoisesti. Ihmiset käsittelevät asioita eritavalla ja tämänkin postauksen avulla on varmasti löytynyt jonkinlaista vertaistukea vanhemmilta, jotka ovat samankaltaista kokeneet. Myöskään yksityiskohtiin ei menty liiaksi, joten vähän empatiaa voisi odottaa kun tänne kommentoi!

   Vastaa
 124. Piia Lindblom 20.8.2014

  Pysäyttävää…paljon voimia ja enkeleitä! ❤️

  Vastaa
 125. janika 20.8.2014

  Koskaan ei ole tullut kommentoitua vaikka päivittäin blogiasi luenkin. Nyt on kuitenkin pakko. Tämä kirjoitus kosketti ja toivotankin teille kaikille ja etenkin pikku-Samuelille paljon voimia tulevaan! Olette ihania! <3

  Vastaa
 126. Krista 20.8.2014

  Paljon voimia teille, erityisesti Samuelille <3

  Vastaa
 127. Nipsu 20.8.2014

  Tulipa kyyneleet silmiin tekstiä lukiessani. Oikein paljon voimia teidän perheelle Maj ja muista, pikkuiset on todella vahvoja! <3 Hyvä, että syy oireiluun löytyi ja mikä vielä parempaa, tauti on hoidettavissa. Kahden suloisen pikkuisen äitinä ja työkseni hoidan keskosia ja muita vakavasti sairaita pienokaisia, jotka tarvitsevat tehohoitoa niin tiedän millaista vanhempien tuska on. Tsemppiä!

  Vastaa
 128. Tuulia 20.8.2014

  Iso halaus ja rutistus teille kaikille. Pikkumies on vahva:)

  Vastaa
 129. TT 20.8.2014

  Itku tuli kun tämän luki. Voimia.

  Vastaa
 130. Kiiki 20.8.2014

  Todella paljon voimia koko perheelle!!

  Vastaa
 131. tuffi 20.8.2014

  voi ei!! lämpöiset halaukset koko perheelle <3

  Vastaa
 132. Stellis 20.8.2014

  Voi pientä! Voimia teille kaikille ja pikkupotilaalle pikaista paranemista <3

  Vastaa
 133. Riitta 20.8.2014

  Voimia tuleville päiville ja jaksamista koko perheelle..

  Vastaa
 134. Neljän äiti 20.8.2014

  Voimia hurjan paljon teidän koko perheelle!Kannattaa muistaa huolehtia myös omasta jaksamisesta kaiken keskellä.Olen kolmen lapsen kanssa ollut lukemattomat määrät sairaalassa,äkillisesti ja suunnitelmallisesti ja se rassaa mieltä ja koko perhettä kun on hätä ja huoli lapsesta.Viimeksi mentiin reilu vuosi sitten tytön kanssa ampparilla melkoista kyytiä sairaalaan ja pari viikkoa vierähti sillä reissulla,oli leikkausta ym.
  Sara meidän pojalla oli myös 2vuotiaana tec-anemia ja tosi hilkulla oli elämän kanssa.Niin pikkuhiljaa meni huonommaksi että sitten oli jo suuri hätä kun huomattiin että hb on laskenut alle 60.Jos olisin jäänyt odottelemaan paikallisen tk:n aikaa yksityisen sijaan,ei olisi enää meillä neljää lasta:(

  Vastaa
  • Sara. 21.8.2014

   Meidän F:n hb ehti käväisemään jo niinkin alhaalla kuin 32… Karmaisee ajatus vieläkin, kuinka tavattoman sairas tuo lapsi silloin oli.

   Vastaa
 135. SuviR 20.8.2014

  Kyyneleet valuen luin tän tekstin. Voimia koko perheelle ja suuri halaus Samuelille ❤️

  Vastaa
 136. eliisa 20.8.2014

  Paljon voimia teidän perheelle! <3

  Vastaa
 137. Lisa Love 20.8.2014

  Luin kirjoituksesi bussissa ja kyyneleet poskilla. Tsemppiä koko perheelle!

  Vastaa
 138. karolina 20.8.2014

  <3 Ikävä ja surullinen juttu! Oikein paljon voimia koko teidän perheelle! Erityisen paljon voimia pienelle ja vahvalle Samuelille (sekä hyvää nimipäivää <3). <3 <3 <3

  Vastaa
 139. Anu 20.8.2014

  Voimia koko perheelle ja pikaista paranemista pikkumiehelle!

  Vastaa
 140. Mirka 20.8.2014

  Voimia ja jaksamisia koko perheellenne. <3

  Vastaa
 141. Henna 20.8.2014

  Kovasti voimia ja jaksamista Samuelille ja perheelle! <3

  Vastaa
 142. Pauliina 20.8.2014

  Voimia koko perheelle <3

  Vastaa
 143. Ulpu 20.8.2014

  Hurjasti voimia koko perheelle ja paranemista pienelle miehelle!

  Vastaa
 144. S 20.8.2014

  Pienet potilaat ovat ihan kaikista sitkeimpiä, oikeita taistelijoita. He eivät koskaan ajattele luovuttavansa ja usein jaksavat vaikka minkälaisten hoitojen keskellä touhuta ja leikkiä. Saamme kiittää Suomessa tätä nykyaikaista terveydenhoitoa, ne kaikista vakavimmatkin sairaudet pystytään usein hoitamaan. Voimia hurjasti koko perheelle! <3

  Vastaa
 145. Natalia 20.8.2014

  Voimia ja jaksamista koko perheelle <3

  Vastaa
 146. NaapurinTäti 20.8.2014

  Voimia ja enkelin kosketusta koko perheelle ♡ Toivotaan, että kaikki kääntyy parhain päin.

  Vastaa
 147. Anna 20.8.2014

  Olette ajatuksissani! Voimia ja paranemista <3

  Vastaa
 148. Mirva_H 20.8.2014

  Voimia koko perheelle!

  Vastaa
 149. Helen 20.8.2014

  Voimia teille kaikille!

  Vastaa
 150. izzie 20.8.2014

  Voimia teille kaikille <3

  Vastaa
 151. Sannna 20.8.2014

  <3 jaksamista!

  Vastaa
 152. j 20.8.2014

  Äärettömän paljon voimia koko perheelle! ♡ aina helposti ajatellaan juuri, ettei pahoja asioita voi omalle kohdalle sattua. Itse sain jokin aika sitten kuulla sairastavani syöpää. Maailma voi hetkessä romahtaa ja elämä muuttua aivan toisenlaiseksi kuin se vielä eilen oli. Tunne on raastava, mutta onneksi teidän pienellä on asiat parempaan päin. ♡♡

  Vastaa
 153. a 20.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle ♡

  Vastaa
 154. Siri 20.8.2014

  Voimia ja terveyttä koko perheelle! Ja suuri virtuaalirutistus <3

  Vastaa
 155. Enni 20.8.2014

  Itku tuli.. Paljon voimia koko perheelle ja erityisesti Pikku-Samuelille♥ pysykää vahvoina♥

  Vastaa
 156. ape 20.8.2014

  Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, mutta ennen en ole tainnut kommentoida juuri mitään. Nyt oli kuitenkin pakko. Toivon pikkuiselle Samuelille paljon jaksamista toipumiseen, ja voimia koko teidän perheelle <3

  Vastaa
 157. sonja 20.8.2014

  Olipa kauniisti kirjoitettu postaus! Jo pienikin lapsen murhe tuntuu isommasta pahalle (itse en ole äiti, mutta isosisko usealle), ja tietysti huoli on aina valtava. Terveys tosiaan on sellainen, mitä voi olla vaikea arvostaa/oppia arvostamaan ennen kuin herää epäilys jostakin tai jotain todetaan. Valtavasti voimia teidän koko perheelle♥Viettäkää aikaa keskenänne ja muiden teille tärkeiden ihmisten kanssa, tällaisessa tilanteessa ei tarvitse ottaa stressiä kodin siisteydestä tai muusta toissijaisesta asiasta, ja jos arki tuntuu hankalalta, pyytäkää apua!:)

  Vastaa
 158. Suvi 20.8.2014

  Toivon voimia koko perheelle ja pienelle potilaalle pikaista toipumista!

  Vastaa
 159. mari 20.8.2014

  <3 <3

  Vastaa
 160. Emilia V 20.8.2014

  Voimia koko perheelle! Hyvää nimipäivää teidän supermies-Samuelille!

  Vastaa
 161. N 20.8.2014

  Voimahaleja ja enkeleitä teille kaikille <3

  Vastaa
 162. Maarit 20.8.2014

  Hui kuinka säikähdin! Onneksi ette joudu enää elämään siinä epätietoisuusessa, vaan voitte keskittyä saamaan pikku potilaan taas terveeksi ja takaisin kotiin!
  Voimia ja pikaista paranemista Samuelille!

  Vastaa
 163. mimma 20.8.2014

  Halaus ja voimia pienelle pojallene ja koko perheelle! ♡

  Vastaa
 164. Iipi 20.8.2014

  En oikein löydä sanoja. Piti muutaman kerran tarkistaa, että olenko oikealla sivulla kun luin päivitystäsi, niin yllättävä se oli. Halaukset ja voimia teille kaikille, moni meistä myötäelää pysähdyttävän tilanteenne ja varmasti, jos lämpimistä ajatuksista voisi koota turvaverkon, olisi se jo olemassa. Kaikkea hyvää.

  Vastaa
 165. MT 20.8.2014

  Samuel ♥ Paljon paljon terveyttä ja iloisia päiviä hänelle!
  Teidän vahvalla perheellä te selviätte tästä! Tsemppiä Maj ♥

  -MT-

  Vastaa
 166. JoannaWe 20.8.2014

  Voimia teidän perheelle! <3

  Vastaa
 167. Jallli 20.8.2014

  Voimia koko perheelle! ♡

  Vastaa
 168. Rebekka 21.8.2014

  Paljon voimia koko perheelle!! Erityisesti supermies Samille <3

  Vastaa
 169. elisa 21.8.2014

  Voi mikä puristava tunne ilmaantui rintaan tätä lukiessa. Takaraivoon myös hiipi pelko oman lapsen puolesta. Menettämisen pelko on suurin pelko. Miten sitä osaisi ja oppisi elämään hetkellä huolehtimatta tulevasta <3 ei varmaan mitenkään. Ihana oli myös lukea lopuksi hyvääkin. :) silti edelleen paljon halauksia ja voimia pienelle toipumiseen ja vanhemmille ja siskolle että jaksaa olla pienelle läsnä ja tukena!

  Vastaa
 170. Soikku 21.8.2014

  Enkeleitä vierellenne kulkemaan, paljon voimia ja halauksia koko perheelle <3 Pienet on onneksi vahvoja ja toipuvat nopeaan.

  Vastaa
 171. Ellu 21.8.2014

  <3

  Vastaa
 172. Aino 21.8.2014

  Enkeleitä koko porukalle, etenkin nyt pikku samuelille<3 Toivottavasti poika on kohta taas entisellään

  Vastaa
 173. linn 21.8.2014

  Voi pikkuista! Voimia teille! ♥ Itku pääsi väkisinkin tätä lukiessa.

  Vastaa
 174. Tanja 21.8.2014

  Voimia teille! <3 Me elettiin keväällä siinä samassa epätietoisuudessa, tuntui että se syö elävältä. Meidän 2v oli pari viikkoa teholla ja yhteensä 5 viikkoa sairaalassa. Mitään varmuutta ei saatu mistään, ensimmäiset 1,5 viikkoa pienen tila tuntui vain huononevan. Sitä tunnetta ja pelkoa ei totisesti toivo edes pahimmalle vihamiehelleen.

  Vastaa
 175. hh 21.8.2014

  mikä järkytys ja liikutus nousi tätä tekstiä lukiessa.

  tsemppiä, jaksamisia, valoa teidän perheelle ja eritoten tälle pienelle hurmurille, joka on yksi niistä monista syistä, joiden vuoksi olen lukenut sun blogia jo vuosien ajan. miten helpottavaa, että Samuelin sairautta voidaan hoitaa.

  virtuaalihalaus. <3

  Vastaa
 176. Heispi 21.8.2014

  Paljon voimia ja tsemppiä koko perheelle! ♥

  Vastaa
 177. Roxy=) 21.8.2014

  Oikein paljon voimia koko perheelle! Onneksi asiat on jo menossa parempaan suuntaan ja instaan laitoitkin eilen kivan kuvan jossa Samuel näytti jo hyvinvoivalta. Vanhemman pahimpia pelkoja on että omalle lapselle käy jotain ikävää. Toisaalta ei tulis liikaa pelätä ja miettiä pahinta mutta samaan aikaan tuntuu myös vaikealta elää ilman huolta huomisesta, koska silloin herkästi tulee pidettyä asioita itsestäön selvyyksinä.
  No joo, tämä ei suoraan tähän liittynyt, kunhan vain yritin itsellenikin muistuttaa, että asiat voi muuttua hetkessä.

  Vastaa
 178. AK 21.8.2014

  Paljon voimia teille kaikille. En minäkään tiedä mitä tekisin, jos menettäisin jonkun läheisen.. Sellaista en kyllä toivo kenellekkään. Halaukset sinne!! <3

  Vastaa
 179. Heidi 21.8.2014

  Voimia, haleja, tsemppiä! Tuli hirmuinen tarve ottaa omat pienet syliin. Itkettää kun ei elämästä voi koskaan tietää. Onneksi syy selvisi ja pian kaikki on taas parhain päin. Hurjan paljon tsemppiä koko perheelle!

  Vastaa
 180. Arja 21.8.2014

  Voi kauhea! Jokaisen vanhemman painajainen :( Itku tuli. Voimia koko perheelle.

  Vastaa
 181. Tulina 21.8.2014

  Voi Maj, voi pikku-Samuel, voi teidän koko perhe. On kummallista, miten pysäyttävää onkaan lukea jotain tällaista, miten jonkun tuntemattoman ihmisen suru voi koskettaa niin paljon. En ole tainnut juuri koskaan kommentoida blogiasi, mutta nyt oli pakko. Ihan hirmuisesti voimia koko perheelle, niin pienelle potilaalle kuin teille muillekin.

  Vastaa
 182. Hei Maj! Ihan kamala kuulla, että olette joutuneet elämään tuollaisia hetkiä. Valitettavasti tiedän mitä se on kun katsoo lastaan avuttomana ja täysin vailla mitään varmuutta. Omani sairastui vauvana harvinaiseen leukemian muotoon ja koin kaikki nuo tunteet joita sinäkin käyt läpi.

  On ihanaa, että olette saaneet tiedon siitä että lasta voidaan hoitaa! Toivon sydämestäni voimia teille kaikille<3

  Vastaa
 183. Tuulevi 21.8.2014

  Samaa toivotan kuin muutkin, tsemppiä! Toivottavasti pieni paranee pian.

  Vastaa
 184. Vivi@n 21.8.2014

  Voimia ja jaksamista koko perheelle. Tsemppihali Samuelille <3

  Vastaa
 185. Daniela 21.8.2014

  Paranemisia pikkuiselle! <3

  Vastaa
 186. Soila 21.8.2014

  Voimia kovasti koko perheelle! Erityisesti ihanalle Samuelille! <3

  Vastaa
 187. Laura 21.8.2014

  Voimia koko perheelle <3

  Vastaa
 188. Niia 21.8.2014

  Kyynel tuli silmään kun luin kertomaasi.
  Paljon voimia teille koko perheelle ja pikkuiselle äärettömät paranemis säteet.

  Vastaa
 189. Sara 22.8.2014

  Paljon voimia ja tsemppiä koko teidän perheelle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *