Perjantaina tytöt kurvasivat Helsingistä aika hulppealla kyydillä Tampereelle, porukka kävi nopeasti vähän hotskussa freesaamassa, jonka jälkeen Blockfestit pyörähtivät meidän osaltamme käyntiin YleX:n etkoilla. Hotelli Ilveksen edustalla fiilistelimme ensin Jujun keikkaa, josta jatkoimme muutaman mutkan kautta edelleen festarialueelle Ratinanniemeen.

 

blockfest1 blockfest2Asukuvia Kehräsaaren edustalla ja sitten safkaamaan porukalla ”Little Joelle” eli ihan festarialueen vieressä sijaitsevalle ravintolalaivalle.

 

blockfest3Little Joella! Marianna, Sara ja Aino <3

 

blockfest4 blockfest5Sapen Simbakello saa aina huomiota, en kestä kuinka söpö se on :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuva/SaraOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuva/Sarablockfest6Tsekattiin festarialue läpi ja päädyttiin chillailemaan vihreille säkkituoleille, suoraan päälavan edessä oli loistava kuuluvuus muuten.

 

blockfest7 blockfest8Saran kanssa kaahattiin Karri Koiran keikalle eturiviin, sillä molemmat olemme superfaneja! Ihan mielettömän huikea keikka, ehdottomasti illan kovin veto omasta mielestäni.

 

blockfest9blockfest10blockfest11Kiitos Ruudolf ja Karri, mammat reivas mukana ihan täpöillä, vähän myös saatettiin piinatakkin, hoho!

 

blockfest12Koko illan kruunasi tietysti, viimeinen ja odotetuin esiintyjä Snoop Dogg – meidän koko jengi bailas kieltämättä aika huolella koko keikan ajan, alusta loppuun! Mimmillä taisikin olla keikasta vähän jotain matskua jemmassa, huh!

Kiitos Blockfest ja kiitos YleX, että saimme kutsun mestoille, niin siistiä, että meillä täällä Tampereella on koko Suomen coolein urbaanin musiikin tapahtuma. Oon edelleen ihan fiiliksissä :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Rena 4.8.2014

  Looks like a wonderful event and I love that patterned dress <3
  xx from Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. merete 4.8.2014

  Hei, tämä ei liity mitenkään aiheeseen..mutta tuli vaan yhtäkkiä mieleen, että onko tämä bloggailu niin kannattavaa, että ei tarvi käydä päivätöissä, saa noin niinku peruselannon?! mahtava juttu jos näin on..

  nimim. eka työpäivä kesäloman jälkeen…huoh

  Vastaa
 3. Inkkari 4.8.2014

  Taisi olla hyvät bileet:)

  Vastaa
 4. Milla 4.8.2014

  Ihanan rennonnäköistä meininkiä! Kaunis asu sulla :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *