Meikkipostausten perään on jonkin verran kyselty, joten nyt olisi vuorossa vaaleanpunaista ”tyttöhömppää” sitä kaipaaville. Idis tähän hempeään ”hattarameikkiin” lähti tämän postauksen asukuvista. Tässä postauksen simppelissä tutoriaalissa on siis sama meikki kuin linkkamissani asukuvissa.

 

makeup1makeup2Valmiina pohjameikki ja ylärajaukset – siitä lähdetään liikkeelle.

 

luomiväri1Levitin koko luomelle Grimasin luomiväriä (sävy 580) huolellisesti, etenkin silmän sisäkulmaan ja kulmakarvojen alapuolelle tuomaan hiukan valoa. Sen jälkeen nappasin sutiin Grimasin helmiäisluomiväriä sävyssä 753 rouge pearl ja levitin sen liikkuvalle luomelle, sekä silmän sisäkulmaan häivytellen.

 

luomiväri2Helmiäsluomiväri tekee silmiin sopivasti käytettynä ihanaa säihkettä, mutta tosiaan kannattaa käyttää sitä sopivan maltillisesti.

 

luomiväri3Käytin Oriflamen persikkaisen pinkkiä poskinpunaa luomivärinä (Illuskin Blush/pink Glow) Levitin sen silmän ulkokulmasta, banaanivarjostusten tapaan häivytellen, kuten kuvassa näkyy.

 

luomiväri5 luomiväri7Ja vielä viimeiseksi nappasin siveltimeeni The Body Shopin luomiväripaletista (01 smoky copper) ruskeaa luomiväriä pehmentämään eyelineriä ja tuomaan vähän muotoa silmään. Häivytin sen huolellisesti, lopputulos oli tosi kevyt.

 

makeup_lipsHuulilla sopiva ihana vaaleanpunainen kombo eli Victorias Secretin huulikynä sekä Diorin huulikiilto (Dior Addict 553).

 

poskipuna1Luomissä käyttämääni Grimasin helmiäsluomiväriä sutaisin antamaan heleyttä poskipäille,  toimii ihan loistavasti lumenen poskipunan (1 kuulaus) kaverina.

 

valmis1Lopuksi lisäsin vielä silmän sisäpuolelle (alas) kajaalin, yritän usein jättää sen pois, mutta se on minun juttuni – orpo olo ilman! Tällä hetkellä testissäni on Isadoran volume & curl super easy removal -tuoksuton ripsari, johon olen ollut älyttömän tyytyväinen.

 

valmis2Valmista! Aika vaaleanpunaisen tyttömäinen meikki, ei mielestäni mitenkään överi vaan sopivasti hattaramainen. Uskon, että tämä vaaleanpunainen meikki toimii itselläni paremmin näin tummemman tukan kanssa, sama juttu kuin pinkkien vaatteidenkin kanssa :)

-Maj

0 Comments

 1. heya 27.8.2014

  Mitä tuotteita käytät meikkipohjaasi?
  Kaunis meikki. :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2014

   Käytin meikkipohjaan Biothermin geelimäistä kosteusvoidetta ja MACin Strobe Liquid Lotionia, Make Up Foreverin Face & Body meikkivoidetta, Lumenen valokynää ja kiinnitykseen Shiseido irtopuuteria. Taisin vielä tehdä vähän varjostusta Grimasin varjostusvärillä :D

   Vastaa
 2. Inkku 27.8.2014

  Nätti.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2014

   Kiitos kovasti, meikki tekee ihmeitä <3

   Vastaa
 3. Martina 27.8.2014

  Kaunis meikki! Hei nyt kiinnostus heräsi Isadoran ripsariin. Easy removal? Lähteekö lämpimällä vedellä pois niin kuin Kanebo/Sensai ja muut vastaavat vai miten? :)

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Mä en ole hetkeen käyttänyt erikseen silmämeikinpoistoainetta, vaan putsaan kaiken meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta puhdistusvaahdolla ja ainakin tämä Isadoran ripsari lähtee helposti pois ilman erillistä silmämeikinpoistoainetta. Myös taivutus pysyy kivasti, ottaen huomioon ripsarin vesiliukoisuuden :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *