henkaritHei, nyt sain näitä kauan etsimiäni liukumattomia henkareita käsiini, ei tosiaan mustana löytynyt, mutta kuitenkin! Anoppini muisti, että olen kaivannu juuri tämäntapaisia henkareita ja bongattuaan Tokmannilta kuvan siniset yksilöt, nappasi hän minua ajatellen ne mukaansa, kiitos vielä hänelle! Nyt ei löydy enää yhtään tekosyytä, miksi en alkaisi käydä vaatekaappejani läpi. Ja sehän tarkoittaa sitä, että huuto.nettiin on tulossa kamaa myyntiin. Kaksi lasten takkia löysivätkin jo magicpoksin facebbook-sivujen kautta uuden omistajan :) Ei kai se auta kuin kääriä hihat ja ryhtyä harventamaan.

Onko teillä jo kaapit käyty läpi, onko lapsille jäänyt paljon vaatteita/kenkiä pieniksi? Itselleni iski ainakin pienoinen paniikki, kun aloin miettimään, että mitä kaikkea on pakko hankkia syksyksi ja talveksi, sillä meidän muksut ovat venyneet kesän aikana ihan älyttömästi.

 

-Maj

0 Comments

 1. Elina 17.8.2014

  Täytyykin sit katsoa heti sun myytävät vaatteet, onko poikien ulkovaatteita tulossa myyntiin (toppaa?). Itse en ole ehtinyt käydä aikoihin kaappeja läpi, mutta paljon on meilläkin pieneksi jääneitä vaatteita.

  Vastaa
 2. Sandy 17.8.2014

  Liukumattomia henkareita mustana löytyy niinkin yllättävästä paikasta kuin Jyskistä. :)

  Vastaa
 3. Emma 17.8.2014

  Jyskissä oli mustia! Clas Ohlsonilla samettisia. Vieläpä niitä super ohuita versioita mitä mahtuu sata maailman pienimpään tilaan!

  Vastaa
 4. Chatte 17.8.2014

  Biltemasta löytyy myös samettisia vaikka missä eri väreissä, myös mustana! :)

  Vastaa
 5. Hei, mahtavaa! Tää mamma ryntää samantien Jyskiin! Kiitos vain Sandylle & Emmalle! Niin ja kiitos paljon tuosta mammatyylejä -postaussarjasta! Se on huippukiva ja inspiroiva! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *