Miksi mä en ole törmännyt tähän aikasemmin? Jäätelöhiekkalelusettin siis :D Tämä mahtavuus löytyi BR-lelun myymälästä muutamalla eurolla. Vain mielikuvitus on rajana jätskien tekemisessä ja koristelemisessa – ja sitähän lapsilla riittää.

 

icecream_beachset1Settiin kuului kaksi tötteröä, jätskikauha ja ämpäri. Vaaleanpunainen kauha on joku vanha, onneksi meillä on nyt tuplat, sillä muuten oltaisiin jouduttu jo useampaan valtataisteluun kauhan herruudesta.

 

icecream_beachset2 icecream_beachset3 Taitaa olla ihan Rebekan heiniä tuo jätskipallon pyörittely…

 

icecream_beachset5Vai mitä sanotte?

 

icecream_beachset6Samueliltakin sujuu.

 

icecream_beachset7 icecream_beachset8 icecream_beachset9 icecream_beachset10 icecream_beachset11Jos kesä/rantaleluissa on puutteita, niin nyt olisi varmaan hyvä aika hankkia alesta niitä ensi vuotta varten, tosin en tiedä onko kaupoissa tämän hellekesän jälkeen enää mitään jäljellä?

 

-Maj

0 Comments

 1. sussu 8.8.2014

  Vau..onpa hieno setti. Itse pienenä tehtiin jätskipalloja niihin pitempiin ”lankarullanhylsyihin”. Hyvä löytö..varmasti mieluinen monelle lapselle.

  Vastaa
 2. siru 8.8.2014

  Ikeassa oli alkukesästä myynnissä samantyyppinen setti. On ollut meillä kesän suosikkilelu. :)

  Vastaa
 3. Meille kans tuollainen, vielä on kesää jäljellä :)

  Vastaa
 4. Tämä on kyllä pakko osta lapsille. Isompi neljavuotias tekee aina kakkuja ja ruoka hiekasta ja ylipäätä kaikesta. Eli hyvÄ, että sain tästä tietää nyt :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *