Eilen oli sellainen muutaman tunnin täydellinen hetki, olisin voinut jäädä ”kellumaan” siihen. Kuvien avulla voin kuitenkin jakaa hetkeni teille ja palata itsekin yhä uudelleen siihen.

Aurinko vetäytyi pilvien taakse, jossain ukkosti, salamat välähtivät kauempana taivaalla ja merivesi oli uskomattoman lämmintä. Uimme lasten kanssa ja fiilistelimme vain, kaikki oli niin kaunista. Olen ennenkin ehkä yllyttänyt, mutta menkää Yyteriin, siellä on ihanaa. Meren äärellä olisi ihana kokea kunnon ukkonen, hyvässä seurassa – ehkä turvallisesti mökistä katsellen? Lapsena vietin monta kesää meren äärellä, muistan, että aina kävi aika kova tuuli ja mökin sauna lämpeni joka ilta.

 

Processed with VSCOcam with c1 presetyyteri3yyteri2yyteri7yyteri5Missään vaiheessa ei tullut pisaaraakaan vettä.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetOnnellinen hölmö, kesähullu. 

 

yyteri8 yyteri9 yyteri10 yyteri11Pitkän päivän jälkeen vaeltelimme hiekan läpi takaisin kohti parkkipaikkoja. Kylmä vesi ja jäätelö maistuivat, mun bebe, Emmi näyttää tässä mallia.

 

 yyteri12Love you.

 

 yyteri13yyteri14Kotiin päin tallustellen. 

En tiedä huomasitteko kuvien laadussa eroa, mutta ne on napattu kaikki puhelimella. Onnistuin unohtamaan kameran kotiin, harmittelin ensin kovasti, mutta ehkä niin oli tarkoitus. #beachlife.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Pautsi 5.8.2014

  Ihana postaus! Tuli hyvä fiilis :) Te ootte kaikki niin ihanan ruskeita! Tulikin mieleen kysymys, että ootko laittanut lapsille rasvaa nyt kesällä ja mitä suojakerrointa?

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Joo, kyllä mä laitan aina lapsille aurinkorasvaa ja lisäilen vielä päivän mittaan. Käytän lapsilla Garnierin värillistä aurinkorasvaa, jossa on suojakerroin 50.

   Vastaa
 2. coco 5.8.2014

  Mukkaa mukkaa, mä oisin niin tahtonu. Lehtisel terkut! :) <3

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Mä kerron, tulkaahan vkonloppuna jos on kelejä ;)

   Vastaa
 3. Laura 6.8.2014

  söpöjä pikku ystäviä :) <3 aww. sydäntä lämmittää.
  Olet kyllä upea nainen! Huh huh hellettä :)

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Voi ihana Laura, kiitos viestistäsi :)

   Vastaa
 4. Niina 6.8.2014

  Yyteri on ihana! Lapsena vietettiin siellä kaikki kesän hellepäivät ja niin olen tehnyt omienkin lapsien kanssa. Raumalta ajellaan lähes jokainen päivä Poriin kesää viettämään, eikä matka haittaa yhtään!

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   No niin on, pakko vielä päästä kerran sinne tänä kesänä!

   Vastaa
 5. Elinakv 6.8.2014

  Ollaan näköjään fiilistelty samaa hetkeä! Olin tuolloin Yyterin sannoista pari kilometriä Mäntyluotoon päin, sellaisella pienemmällä ja rauhallisemmalla rannalla. Kiva että jaksatte käydä usein Yyterissä vähän pidemmänkin matkan takaa. Jotenkin näin porilaisena ei aina muista arvostaa kyseistä paikkaa, vaikka se onkin niin ainutlaatuinen.

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Oltaisiinkohan me käyty tänä kesänä about 3-4 kertaa Yyterissä ja aina on ollut tosi kivaa :) Se on kyllä huippupaikka, vielä kun siellä panostettaisiin vähän lisää niihin rantsun lähellä oleviin kahvila/kioskeihin :)

   Vastaa
   • Elinakv 8.8.2014

    Samaa mieltä, Yyterin palveluissa olisi paantamisen varaa. Käsittääkseni siellä on vuosien varrella kokeiltu erilaisia kahvila- ja kioskijuttuja, mutta mikään ei ole lopulta menestynyt… Toisaalta ei ihme, kun Suomessa on hyvät rantasäät vain niin pienen osan vuodesta. :(

    Vastaa
 6. eltsav 6.8.2014

  Ihania kuvia! <3 Itse viimeisellä kuulla raskaana, on kesä mennyt sisätiloissa suurimmaksi osaksi paossa kuumuutta, mut ehkä ens kesänä taas rantsuilemaan? Voi tota Samuelia, on niin sulkku ja kengät väärissä jaloissa :'D <3

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Ens kesänä sitten! En tosiaan ole itse koskaan ollut kesällä raskaana, eikös järvessä/meressä olisi aika ihanaa viilennellä?

   -Maj

   Vastaa
   • Vierailija 11.8.2014

    Raskauden loppuvaiheessa ei kai suositella uimista?

    Vastaa
 7. Jeppu 6.8.2014

  Hei mistä tuo ihana musta laukkusi on? Ja muistatko minkä hintainen?

  Vastaa
  • Maj 6.8.2014

   Moikka! Tuo kuvassa näkyvä musta laukku on ystäväni vanha laukku, jos en ihan väärin muista, niin se on ostettu Selectediltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *