Oikeastaan koko kesän kynsissäni on komeillut kirkkaat sävyt, American Apparelin neonlakat ovat olleet siis kovassa käytössä. Olen muutenkin ollut AA:n kynsilakkojen laatuun tosi tyytyväinen. Neonlakkojen lisäksi olen bongannut kaupoista pari muutakin kivaa sävyä plus Trindin Nail Repair on minulla käytössä ympäri vuoden.

 

kynnenkuivattaja1Ensimmäisenä jonossa on juuri se kesän eniten kysytty sävy American Apparelin Neon Red, seuraavana Sally Hansen (546 Get Juiced), Now (French Rose), American Apparel Neon Pink ja viimeisenä kynsiä vahvistava Trindin Nail Repair -aluslakka.

 

kynnenkuivattaja3kynnenkuivattaja2Now-merkkinen kynsilakka löytyi Kicksistä ja Sally Hansenin bongasin kotoisasti Prisman hyllystä. Trindiä myy ainakin Sokos ja Stockmann – ja varmaan Prismakin?

 

kynnenkuivattaja4Mutta niin, mun on ihan pakko esitellä teille tämän tyyppi! 

 kynnenkuivattaja5Pieni apina-apurini, joka yrittää nopeuttaa kynsilakan kuivamista puhaltamalla, en ehkä kestä! Sain tämän tyypin kotiväeltä synttärilahjaksi <3 Kuulin, että se on ostettu Urban Outfittersiltä, ihan vaan siksi jos jonkun on pakko saada samanlainen.

 

 kynnenkuivattaja6Kurkatkaa Magicpoksin Instagram-tililtä video apinasta tositoimissa.

 

kynnenkuivattaja7Tyyppi tosiaan yrittää parhaansa, ja ehkä hänen vimmattu puhkumisensa hiukan edesauttaa kynsilakan kuivumista, mutta mikään tehokuivattaja tämä apina ei ole. Mukava kynsienlakkauskaveri kuitenkin :P

 

-Maj

0 Comments

 1. Hauska apina! :D Kauniita lakkoja, itse käytin kesällä lähes yksinomaan oranssia lakkaa. Tuo Trindin kynsien vahvistaja toimii muuten ihan oikeasti. Ajalla ennen lapsia (ja imetyksiä) sain sen avulla kasvatettua upeat kynnet, joita moni luuli rakennekynsiksi… Hyvä tuote siis! :)

  Vastaa
  • Maj 1.9.2014

   Jep, se toimii tosiaan hyvin :) Onko kynnet nykyään vähän enemmän ”hunningolla” mitä ennen lapsia?

   Vastaa
 2. Emppuliisa 30.8.2014

  Voi mikä aamun piristys! :D Jostakin syystä tuntuu että ystäväsi Saara saattaisi pitää tuosta! :D Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 1.9.2014

   Totta, mutta meidän Sape ei tarvitse yhtään enempää tavaraa xD Tapaan sanoa, että se mitä Saaralta ei löydy, sitä ei tarvita. <3

   Vastaa
 3. Inkku 30.8.2014

  Voi tuota apinaa, ihana!

  Vastaa
  • Maj 1.9.2014

   Tyyppi :D

   Vastaa
 4. Salla 1.9.2014

  Toimiiko tuo pattereilla? Onko siitä oikeasti mitään hyötyä kuivatus tarkoituksessa? :)

  Vastaa
  • Maj 1.9.2014

   Toimii joo, ja ei siitä ihan hirveästi hyötyä ole, ehkä vähän? :P

   Vastaa
 5. Born Grown 8.9.2014

  En kestä! Tää on niin suloinen, mutta niin ”turha”. :D Mukava rekvisiitta kuitenkin ja jos ei äidille käyttöä ole niin ehkäpä lapsille leikkeihin?

  Born Grown

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *