Kukallinen housuhame on taas ollut käytössä, näyttääpä se kieltämättä tosi hempeältä mustan paidan kanssa. Kasvoiltanikin paistaa vielä vähän flunssan jälkeinen väsymys, itseasiassa olen ollut ihan superpoikki koko viime viikon, eikä väsymys meinaa tälläkään viikolla vielä helpottaa. Oma vikahan se on ainakin osaksi, sillä jos en ole yömyöhään tehnyt blogijuttuja niin olen joko a) valvonut heräilevän poikani kanssa tai b) tuijottanut Netflixistä Breaking Bad -sarjaa, johon olen totaalisen koukussa. Nyt mulla on menossa vasta toinen tuotantokausi, vielä olisi kolme kautta jäljellä, mikä tietää paljon valvottuja öitä! Kaiken lisäksi tajusin juuri, että True Bloodin kuutoskausi on dvd:llä ja se on katsottava miltei putkeen sitten.

hiusuhame2jpghousuhame3housuhame1Paita – JC
Housuhame – Bik Bok
Laukku – Rebecca Minkoff
Sandaalit – DinSko

 housuhame5Olette varmaan huomanneet, että olen käyttänyt tuota laukkua ihan superahkerasti, se on ollut tosi hyvä ostos. Se käy miltei kaiken kanssa ja sinne mahtuu juuri kaikki tarvittava!

Mitä piditte asusta? Vaalea neule olisi ollut parempi vaihtoehto ehdottomasti, mutta aina ei voi voittaa. Onko siellä muita Orange Is The New Black, Breaking Bad tai True Blood -faneja? 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. riiri 13.8.2014

  Tykkäsin Orange is The New Blackista ja poikakaveri tuijotti kaikki Braking Badin tuotantokaudet putkeen, mutta ite en jotenkin sivusilmällä katsoen lämmennyt. Ihana tuo JC:n neule, onko se uusi?

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Moikka! Mä oon ihan ”sarjahullu” jään tosi helposti koukkuun! Neule on tosi vanha, ainakin pari vuotta sitten ostettu :)

   Vastaa
 2. Henna 13.8.2014

  Aloitin Orangen ”omaksi” sarjakseni jota voin katsella kun mies ei ole kotona eli kun ei voida katsoa yhdessä toista seuraamaamme sarjaa. (tää on tärkeää ettei mee yksin jaksoja eteenpäin!! :D ) Mutta mies rupes sivusilmällä seuraan Orangea ja jäi itsekin koukkuun joten se siitä mun omastani :D Kolmatta kautta odotellaan..

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Se on todella tärkeää, ymmärrän kyllä! Mä valvon meillä paljon myöhempään kuin muut, saatan vähän katsella sarjaa eteenpäin, mutta Miika sit ottaa sen kiinni seuraavana iltana, kun näpytän tätä konetta :P

   Vastaa
 3. Valkoinen tähdikki 13.8.2014

  Breaking Bad on ihan huippu! Koko sarjan loppuun asti katsoneena voin suositella (enempää en paljasta!). True Bloodista ei meidän taloudessa innostuttu – ehkä viiden jakson jälkeen lopetimme. Mutta tuo Orange is the New Black pitäis varmaan ottaa ”asialistalle”, sitä sarjaa onkin kehunut aika moni. Tänä kesänä sen sijaan aloitimme katsomaan alkuperäistä Miami Vicea. Ne värit, se kesäinen meno… :)

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Pari tuotantokautta BB:tä on kyllä ihan täysin vakuuttanut mut, samaa mieltä siis! Ei vitsit, Miami Vice :P

   Vastaa
 4. Niinu 13.8.2014

  Breaking Bad katottiin just miehen kans loppuun, jopa mun mielestä huippusarja, vaikken yleensä tommosista ahistavista tykkääkkään!:)

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   No niin on, tänäänkin on pakko pari jaksoa tuijotella :D

   Vastaa
 5. Riikka 14.8.2014

  Orangen toisen kauden katsoin kolmessa päivässä ja Truesta menossa viimeinen kausi, pakko oli hankkia HBO Nordic kanava sen takia :D

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Hahs, apua! :D

   Vastaa
 6. Anu 14.8.2014

  Breaking bad on ehdottomasti paras sarja ikinä! Orangea oon vasta alkanu kattomaan ja selkeesti parantuu kun kakkoskausi lähtee käyntiin. Ihan huippuja tyyppejä siinä!

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Joo, OITNB:n toinen kausi on vielä parempi mitä eka, toivottavasti sarja vaan paranee! Niin monta kertaa olen nauranut itsekseni ääneen sitä katsellessani <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *