*yhteistyössä Sokos

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma starttaa heti syyskuun ensimmäinen päivä – ja meitä kosmetiikan ystäviä hemmotellaan upein tarjouksin, sekä muhkeilla kaupanpäällisillä. Tapahtuma on käynnissä 1.-7.9.2014 Suomen kaikissa Sokoksissa, Emotioneissa sekä Sokoksen verkkokaupassa. Kosmetiikkabrändit esittelevät omat trendilookinsa ja uutuutensa, joten kosmetiikkafanien kannattaa kipaista paikalle katsastamaan syksyn kauneustarjonta ja tietysti hyödyntämään tarjoukset.

Itse olen osallistunut Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan niin pitkään kuin muistan – enkä tälläkään kertaa aio tehdä poikkeusta. Poimin itselleni ja teille viikon tarjouksista omasta mielestäni parhaimmat ja kiinnostavimmat!

biotherm1Ensimmäisenä bongasin viikon huippuetuna olevan Biothermin Blue Therapy -sarjan huippuhyvän seerumin, jota itse olen käyttänyt kuuriluontoisesti kosteysköyhälle iholleni talvella. Seerumin saa nyt 62,90 euron hintaan (norm. 87,-) Myös sarjan päivä- ja yövoiteet (51,90 ja 53,90 ) ovat saatavilla hyvään hintaan tapahtuman ajan. Jos ostat Biothermin tuotteita 80 eurolla, niin saat lahjaksi meikkilaukun ja matkakokoisia Skin.Best-tuotteita (arvo 75,-).

lancomeMaanantain huippuetuna on paljon kehuttu ja tykätty Lancômen Teint Miracle -meikkivoide 39,90 (norm. 53,50) ja Lancome Visionnaire -hoitovoide 59,90 (norm. 89,-) Lancôme Visionnairelta on myös viikon huippuetuna silmänympärysvoide ja ihon pintaa silottava geelivoide. Itselläni on kokemusta sarjan seerumista – ja se on yksi parhaista testaamistani, toimii loistavasti sekaiholla. Kovasti myös tuo geelivoide kiinnostelee.

 

esteelauderEstée Lauderin DayWear lienee monelle tuttu tuote? Daywear kosteuttaa kevyesti, tasoittaa ihon sävyä ja antaa kevyen päivettyneen hehkun. Ihana tuote – ja korvaa meikkivoiteen niinä päivinä kun kaipaat vai kevyttä ”tasoitusta” ihollesi. Estée Lauderin DayWearin voi  ostaa itselleen torstaina päivän huippuetuna hintaan 44,90 (norm. 69,50).

philoshophyViime maaliskuussa Suomen markkinoille tullutta Philosophy-ihonhoitosarjaa saa Sokokselta! Philosophyn tuotteilla on vahva lääketieteellinen tausta, sarja lähestyy kaikessa toiminnassa kauneutta kokonaisvaltaisesti. Philosophylla uskotaan, että ihonhoito on kauneuden kulmakivi ja paras todiste tästä on upeannäköinen iho. Viikon huipputarjouksena on Purity One Step -puhdistusnaamio 16,90 (norm. 21,50), kuoriva puhdistusaine 19,90 (norm. 26,50) ja When Hope Is Not Enough -seerumi 32,90 (norm. 42,90)

Ja olihan siellä paljon muutakin kiinnostavaa tarjolla, jos paikkakunnallasi ei ole Sokosta tai Emotionia, niin pystyt kuitenkin hyödyntämään Kutsu Kauneuteen -tapahtuman edut myös Sokoksen verkkokaupassa.

Nyt on myös käynnissä Kutsu Kauneuteen -kilpailu, jossa voit voittaa Lancôme-meikkitaiteilijan henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä ihania tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä! Kilpailuun pääset osallistumaan tästä!

Ehkäpä törmätään Tampereen Sokoksella? 

-Maj

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *