Ystävälläni Suvilla on varma ja raikas oma tyyli, sain hänet yhtenä kauniina kesäiltana kuvattavaksi ihan spontaanisti Mammatyyleihin, ihana heittäytyminen. Suvi on 12-vuotiaan Viivin, 6-vuotiaan Nooan ja 4-vuotiaan Noelin äiti – ja kyllä nyt puhutaan samasta suloisesta Viivistä, joka on mieheni tytär :)

 

suvi1Pusero – Selected
Sortsit – Vero Moda
Sandaalit – Zara

 

”Tyyliäni voisi varmaan kuvailla minimalistiseksi, pidän yksinkertaisista vaatteista, joissa on joku pieni juju. Suosin luonnonmateriaaleja ja pyrin ostamaan lapsillenikin niitä. En leikittele väreillä, vaan käytän tosi paljon mustaa, luonnonvalkoista ja harmaata. Asuissani pitää kuitenkin olla ”se jokin juttu”, vähän persoonallisemmat korvikset tai vaikkapa yksi massiivinen koru. Kauniit kengät ovat heikkouteni ja niitä bongailenkin usein reissuista, mutta esimerkiksi Zarastakin löytyy tosi kivoja kenkiä. Lempparimerkkejäni ovat COS, Selected ja Vero Moda, niistä hankin useimmiten itselleni vaatteita, myös Viiville teen löytöjä naisten puolelta.”

 

suvi2Molempien poikien paidat on Name It:ltä ja sortsit Zarasta. Noelilla on jalassaan Adidaksen lenkkarit ja Nooalla Rip Curlin fläpärit. Viivin mekko ja kengät on H&M:n, neuletakki on Piecesin.

 

suvi3 suvi4 suvi6suvi5”Ostan pojille usein vaatteita Zarasta, H&M:ltä tai Name It:stä. Kenkiä, takkeja, lippiksiä ym. tulee tilattua netistä tai ostettua ulkomaanreissuilta. Toisinaan tuon työmatkoilta lapsille vaatteita tuliaisiksi. Nooa rakastaa farkkuja, jos hän saa itse päättää, niin hän valitsee mielummin jalkaansa farkut kuin collegehousut. Mieheni on kiinnostunut myös pukeutumisesta ja ostaa tai tilailee aika paljon pojille vaatteita. Viiville on ollut kaikista vaikeinta löytää kivoja vaatteita, vaikka hänen ikäisilleen on kyllä paljon tarjolla kaikenlaista, mutta usein niissä on aika paljon yhdistelty erilaisia kuoseja ja värejä, kun itse kaipaisin kauppoihin selkeitä, kauniita tyttöjen vaatteita.”

 

 

suvi7 suvi8Noelin swägä on kyllä kohdillaan <3

Suvilla on kyllä ihailtavan hyvin koko paletti kasassa, vaikka työssäkäyvällä kolmen aktiivisesti harrastavan lapsen äidillä kiirettä riittää, ihan varmasti vaikka toisille jakaa. Suvi voisi valita minulle asukokonaisuuden ja 100% varmuudella pitäisin siitä. Hänellä on silmää yhdistellä vaatteita, eikä naisen päällä koskaan ole nähty mitään ylilyöntejä (paitsi mun synttäreillä korkeintaan), eikä hänen tyylinsä ole silti tippakaan tylsä. Harmittelen usein, että meillä on eri kengän koko, haha! Kiitos Suville, että suostuit ilman varoitusta ja valmistautumista kuvattavaksi, näytät upealta :)

Mammat tyylit  jatkuu vieläkin – kiitos ystävien ja tuttujen, pari postausta on ainakin vielä tulossa!

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Irmeli 15.8.2014

  Suvilla on tyyli hallussa – aina!! ;)

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Ihan totta :)

   Vastaa
 2. Minna 15.8.2014

  Nyt tietää mistä Viivi on kauneutensa perinyt :) tai siis onhan isäkin komea, ei noin kauniista ihmisistä voi tulla kuin kauniita lapsia!
  Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista, odottelen jo innolla mitä syysvaatteita hankit lapsillesi ja tietty myös itsellesi :) nyt kun on Rebekan ikäisen tytön lisäksi poika perheessä on vaatehankintoihin tullut uutta haastetta!
  Mukavaa syksyä!

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Kiitoksia Minna, postaukset syksynvaatehankinnoista itselleni ja lapsille kuulostaa hyvältä ajatukselta :) Mukavaa syksyä sinnekin!

   Vastaa
 3. Hanna 15.8.2014

  Kertakaikkiaan upea äiti!!

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Eikös vain?

   Vastaa
 4. Laura 16.8.2014

  En kestä, siis täydellisen näköinen äiti ja todella kauniit lapset! Mä haluaisin olla juuri samantyylinen, vaan usein noin simppelit kokonaisuudet ei toimi tälle lyhyenpullukalle mutsille. :D

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   höpsistä töppöseen Lape! Mä oon nähnyt kyllä sun päällä yksinkertaisen tyylikkäitä asuja – ja olisi todella huolestuttavaa jos olisit ohuenohut tuossa tilassa, eikö vauva ole tulossa näillä näppäimillä? <3

   Vastaa
 5. Madde 16.8.2014

  Aiemmassa postauksessa kun Viivin äiti vilahtikin niin kävi mielessä kyllä, että mahtaako olla Viivin äiti kyseessä kun olivat niin kovasti samannäköiset!! :) Ihana tyyli ja kertakaikkisen kaunis tuo valkoinen pusero… ehkä lähden itsekin metsästämään ;) ihanaa kuinka ”nykypäivän” äidit ovat niin huolliteltuja ja muotitietoisia eikä äitinä olo tarkoita aina sitä raitaverkkareissa kulkevaa likaisella tukalla ilman meikkiä kulkevaa äitiä joka hiippailee 9 illalla siwaan kun häpee ulkomuotoaan :D

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Totta, meikäläinen kyllä välillä on juuri se mutsi joka hiippailee Siwaan klo 22.30 yökkäripöksyissä :D

   Vastaa
 6. nenna 16.8.2014

  Mun mielestä on niin siistiä, että voit olla ystävä miehesi exän kanssa. Kertoisitko joskus lisää siitä?

  Vastaa
  • Maj 28.8.2014

   Moikka! Mä en oikein tiedä mitä siitä aiheesta kertoisin, kaikkihan on kiinni henkilökemioista ja valitsevasta tilanteesta.

   Vastaa
 7. linn 16.8.2014

  Niin hurmaava sakki etten kestä! :) Ja jotenkin vielä ekstraa kun ilmeni että tää on sun miehesi exsä. Niin upeeta! Nykymaailmassa on harmikseen ehkä liikaakin tottunut siihen että äiti ei halua pitää yhteyttä lapsensa isään ja tämän nykyiseen perheeseen. Jos vaan ei oo liian henkilökohtainen juttu osapuolien mielestä niin tästä ois kiva lukea. Justiin miten Miika, suhtautuu tähän ja millaset välit on ja sillee :) Viivi on kyllä onnekas kun omistaa noin paljon sitä rakastavia lähiomaisia! :)

  Vastaa
 8. Inkeri 16.8.2014

  Ihanan näköinen porukka, iloisuus välittyy hyvin kuvista.

  Vastaa
 9. pirita 16.8.2014

  Nää mammatyylit postaukset on tosi kivoja!! Peukut myös sovulle ja toveruudelle :)

  http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

  Vastaa
 10. MT 17.8.2014

  Moi Maj :)

  Kyllä on kaikin puolin huoliteltu kolmen lapsen äiti! Ihailtava!
  Haluan myös sanoa, että olette hänen kanssa fiksut nuoret naiset!

  -MT-

  Vastaa
 11. Jenny 17.8.2014

  Ihailtavaa kuinka kypsää käytöstä, noin homman kuuluisikin toimia!
  Ja ihanaa varmastikkin Viiville kuinka hänen kaksi perhettään voivat olla sovussa, ja vieläpä ystäviä!! Mahtavat mammat, ja vielä noin tyylikkäätkin – te molemmat :)

  Vastaa
 12. H/Kuistin kautta 18.8.2014

  Nämä mammatyyli -postaukset on niin kivoja. Odotan innolla lisää!

  Vastaa
 13. joku 18.8.2014

  Minustakin olisi kiva kuulla onko teillä alusta asti olleet hyvät välin tämän Viivin äidin kanssa ja mitä ajattelette tilanteesta. Itse en ole missään tekemisissä mieheni lapsien äitien kanssa eli molemmilla hänen lapsilla on siis eri äidit. Lapset kuitenkin ovat luonamme joka toinen viikko joten olisi kiva kuulla tuosta teidän tilanteesta, alkumetreiltä tähän hetkeen…

  Vastaa
 14. Born Grown 8.9.2014

  Todella hienoa huomata, että olette noin hyvissä väleissä miehesi entisen kanssa! Toisaalta miksi ei jos kemiat pelaavat yhteen eikä toisen seurassa tule vaivaantunut olo! :)

  Born Grown

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *