Mistä tietää syksyn lähestyvän, siis muusta paitsi viilenevästä ilmasta? Itselläni on joka vuosi samat jutut…

treenivaatteet nike zeropoint hm1. Treenaus alkaa kiinnostamaan. Kesällä keskityn vaan menemään fiiliksen mukaan, tulee enemmän ehkä harrastettua hyötyliikuntaa ja max. lenkkeilyä. Salilla käymiset on laskettavissa tyyliin yhden käden sormilla. Nyt tietysti liikkumaan motivoi myös se lähestyvä puolikas maraton, mutta samat kuviot mulla on joka syksy liikunnan suhteen. Olen muuten heittänyt tällä viikolla joka päivä lenkin, tänään ajattelin pitää taukoa, ehkä maksimissaan pyöräillä rauhalliseen tahtiin. Takareisissä tuntuu jotain pientä, auts!

 

koti valkoinen sisutus olohuone2. Siivous- ja sistusbuumi iskee! Kotimme on koko kesän ollut vaan paikka, jossa nukutaan ja tankataan – sen kyllä huomaa. Olkkarin nurkassa on hurissut erittäin hyödyllinen, mutta susiruma tuuletin. En malttaisi odottaa, että ystävieni synttärilahjaksi minulle hankkima Ray ja Charles Eamesin DSW-tuoli tulee, jee!

 

Kolmas tärkeä asia on, että lapsilla alkaa pyörimään päikkypäivät, kerhot ja harrastukset. Täältäpä siis tullaan arkielämä, enkä edes pyristele vastaan :) Onko teillä samat fiilikset? Joko olette päässeet kiinni rutiineihin?

-Maj

 

0 Comments

 1. Inkkari 14.8.2014

  Niin siistiltä olkkarinee näyttää jotta kateeksi käy.
  lenkkeilystä pitäis täälläkin saada kiinni, aina siirtyy ja siirtyy:(

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Juu, tavarat ovat kyllä paikallaan, mutta siihen se jääkin. Ikkunat odottavat pesijäänsä ja lattia luutuajaa :D

   Vastaa
 2. coco/henna 14.8.2014

  Mä uskon et tuoli tulee pian. <3 Hyvältä näyttää ja niin siistiltä. Haleja muru! <3

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Jee! Miten niin malttamaton!? Tsemppiä viikonlopun party-järjestelyhin <3

   Vastaa
 3. K 14.8.2014

  Heipparallaa,
  Tääl on just samat :) Eilen piipahdin Ikeassa katsomassa syksyjuttuja ja lenkkeily on kiinnostanut tällä viikolla joka päivä 9 km verran. Lapset on innoissaan koulun ja päikyn alkamisesta, äipän naama jo niin kyllästytti :)

  Ihana koti sulla edelleen ja siisti!
  Tuoli/treenikuvia odotellessa :)

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Syksyjutut ovat ihania, vaikka ei kesän voittanutta olekaan… Täältä alkaa hiljallee pukkailla muitakin kuin rantsuposteja :P

   Vastaa
 4. Reetta 14.8.2014

  Sama täällä, salitreeni alkaa kiinnostamaan taas ja kotona on kiva istua sohvan nurkassa ja töllöttää TVtä miehen kainalossa. Eli treenaus ja kotoilu :)

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   No ei yhtään huonot harrastukset – kuntoilu ja kainalossa oleskeleminen siis :)

   Vastaa
 5. Jonna / Minimimmit 14.8.2014

  Sama täällä…kesällä koti saa olla omissa oloissaan, kun suurin osa ajasta vietetään ulkoilmassa nautiskellen. Nyt kävin ostamassa ensimmäiset syksyn sisustusjutut ensimmäisten sadepäivien piristykseksi ja kotona odottaa suursiivous :) Pikku hiljaa ne arkipäivien rutiinit palailevat.

  Liikunaharrastuksetkin palautuvat kuvioihin kun täällä järjestettävät liikuntaryhmät starttaavat. Meidän pienellä kuntosalilla on helteellä todella kuuma, joten sinne en ole nokkaani pistänyt melkein koko kesänä, oikein hävettää myöntää :P

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Mulla on kans ollut tässä vähän yhtä sun toista kotiprojektia meneillään! Pian saadaan omenakaurapaistosta mummulan omista omenoista <3

   Vastaa
 6. ninnis 14.8.2014

  Heips,

  mitäs sun syyssuunnitelmiin kuuluu? lapset kasvaa ja päikky alkaa..millaisilla aatoksilla ite olet, ootko palaamassa töihin vai koulun penkille? mulla on kai joku ikäkriisi..alanvaihto on alkanut houkutella, kun vaan uskaltais repäistä itsensä irti siitä tutusta ja turvallisesta..no katotaan

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Moikka Ninnis!
   Syyssuunnitelmiin kuuluu hyvää! Mun työni on tämä bloggaaminen, aluksi ainakin mennään näin, että lapset ovat osa-aikaisesti hoidossa ja teen itse sillä välin töitä :)

   Vastaa
 7. Whitey 14.8.2014

  Ihanan näköistä teillä aina on! Tsemppiä puolikkaalle, kovin nostan hattua sulle!
  Et ole aikoihin tehnyt ”tyttöhömppä” postauksia eli meikkaus ja hiusjuttuja? Sinusta inspiroituneena olen löytänyt mm Tangle Teezerin ja MUSin sen silmähohteen kiitos vain paljon!
  Tunnelmallista syksynjatkoa teille!

  Vastaa
  • Maj 14.8.2014

   Moikka! Kiitos tsempistä, olenkin saanut teiltä lukijoilta ihan mielettömän kannustavaa palautetta, jotenkin tuli heti paljon luottavaisempi fiilis sen puolikkaan suhteen. Se on ihan totta, että nyt kesän aikana olen postannut tosi paljon asuja, rantsujuttuja ym. raportointia kun ollaan oltu reissussa/menossa/tapahtumissa…Tsemppaan ja alan mietiskellä heti jotain meikkaus ja hiusjuttuja, ainakin niksit kestäviin kiharoihin on tulossa!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *