Olen testaillut kesän mittaan itselleni entuudestaan tuntemattomien luonnonkosmetiikkasarjojen Nafhan sekä Skinblossomin tuotteita, jotka muuten sain supersöpöiltä maahantuojapojilta testiin. Nafhan tuotteisiin on käytetty paljon ihan luomuraaka-aineita, eikä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa koskaan testata eläimillä. En ole itse varsinaisesti ”hurahtanut” luonnonkosmetiikkaan, yhtenä syynä on ollut niin naurettava asia kuin tuotteiden tuoksut.

 

nafha1nafha4Skin Blossom on englantilainen ihon- ja hiustenhoitoon erikoistunut kosmetiikkasarja, jonka lähtökohta on se, että jokaisella olisi varaa luonnonkosmetiikkaan. Skin Blossom on siis vähän edullisempi, kun Nafha, jota voisi ehkä ajatella luonnonkosmetiikan luksussarjana.

 

nafha7Arganöljy on yksi Nafha-lemppareitani, kosteusköyhän ihoni pelastaja. Sipaisen usein öljyä myös sääriin antamaan pientä hehkua, sortsikintut kiittää ja vähän kiiltääkin :D Arganöljy ei tuoksu yhtä hyvälle kuin kookosöljy, mutta se imeytyy ihoon paljon nopeammin, mikä on aika kätevä ominaisuus.

 

nafha2Samettimaisen ohuesta vartaloemulsiosta löytyy arvokkaan arganöljyn lisäksi myös mm. vadelmansiemenöljyä ja hamppuöljyä. Levittyy loistavasti – ja tuoksukin oli positiivinen ylläri, mieto ja vähän eksoottinen.

 

nafha6Mistä näitä sitten oikein saa? Kurkatkaa lista jälleenmyyjistä täältä, Nafhaa ja Skin Blossomia saa molempia tilattu netistäkin esimerkiksi täältä.  

 

Onko siellä ruutujen takana luonnonkosmetiikkafaneja, ovatko Nafha ja Skin Blossom -sarjat teille entuudestaan tuttuja? Onko kukaan ehtinyt vielä testaamaan Nafhan kaktusviikunaöljyä? Itseäni nimittäin öljyjen ystävänä kiinnostaa sen anti-age vaikutukset kovastikin ;)

-Maj

0 Comments

 1. MRS.LAKEUS 10.8.2014

  Kyllä! Löysin luonnonkosmetiikan lähes kymmenen vuotta sitten ja siitä pitäen käyttänyt. :) Samalla sitä on huomanut keityksen. Aikaisemmin oli hankala löytää helposti levittyvää shampoota ja ei-ruoholta-haisevaa kosteusvoidetta, mutta nyt tilanne on ihan eri. Tuotteet on käytettävyydelään ihan yhtä hyviä kuin ”normikosmetiikkakin” ja varmasti jokaiselle löytyy omansa. Luonnonkosmetiikan puolella on myös niitä todellisia luksussarjoja, joita yllättäen en tosin ole testannut – vähän menevät 60e kasvovoiteet budjetin yli. ;)

  Vastaa
 2. Ulpu 11.8.2014

  Täällä yksi luonnonkosmetiikkaan hurahtanut. Aika monia sarjoja on tullut kokeiltu ayksittäisten tuotteiden osalta ja molemmat näistäkin sarjoista ovat tuttuja. Nafhalta on käytössä uudistava voide sekä kosteuttava naamio ja Skin Blossomilta oon käyttänyt yhden putelin kosteusvoidetta, sarjan sh ja hoitoaine ovat jääneet vähälle käytölle, koska aiheuttivat päänahan kutinaa. Muuten ihan jees tuotteita. Kaktusviikunaöljyä en ole kokeillut, ehkäpä syksymmällä/talvella täytyy sekin kokeilla. :)

  Vastaa
 3. sussu 11.8.2014

  Itse haluaisin enemmän käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta varsinkin allergiakausina (siitepöly) pelkään välillä käyttää, kun saattaa allergisoida. Pitäisi löytää ne juuri oikeat tuotteet minulle, mitkä kävisivät aina.. Hankala juttu!

  Vastaa
 4. Inkkari 11.8.2014

  Kävin kurkkaan, ei hinnatkaan mahottomia ollu:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *