Snäpäri on surkean hiuspäivän pelastaja, ihan niinkuin pipokin talvella. Mun mielestä melkein jokaisen pää näyttää snäpärin kanssa vähän laatikolta, ja sehän on aika hauskaa. Omaan päähäni lippis istuu parhaiten varmaan väärinpäin, niin mä käytin sitä ala-asteellakin, oi sitä vihreää Mighty Ducksin lippistä, jonka lippaa käyristettiin huolella.

Meidän taloudesta löytyy lippiksiä moneen lähtöön, muistatteko vielä tämän? Tämän postauksen kuvissa päässäni oleva harmaamusta Brixtonin lippis on uusin tulokas, kävin poimimassa sen Koskarin Cartelista. Repun ostin Tukholman Urban Outfittersin alesta, mikä löytö oikeesti ja vieläpä puoleen hintaan!

sn1snäbäri2snäbäri1T-paita – Cooperative
Paita – H&M
Sortsit – ?
Snäpäri – Brixton/Cartel
Tennarit – Converse
Reppu – Urban Outfitters

 

-Maj

0 Comments

 1. Rena 7.8.2014

  This what every stylish girl should wear in this summer of 2014! You look perfect <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 7.8.2014

   Thank you again, Rena :))

   Vastaa
 2. anna 7.8.2014

  Tosi kiva!! Mä oon suurinpiirtein samanikäinen sun kanssa ja oon miettinyt, että viittiikö pistää tollasta lippistä päähän. Mutta hyvin passaa :) eli eiköhän se sitten mullekin!

  Vastaa
  • Maj 7.8.2014

   No hei, ikä on vain numero… Itsehän olen pahimmassa ikäkriisissä ikinä, mutta silti… Voit laittaa päälle ihan mitä mielesi tekee ja etenkin mikä tuntuu itsestä hyvältä, eiks ni?!

   Vastaa
 3. Linda 7.8.2014

  Tosi kivannäköinen asu!

  Vastaa
  • Maj 7.8.2014

   Kiitos Linda :)

   Vastaa
 4. sussu 7.8.2014

  Tosi kiva ja sopii sulle mahtavasti :) voi kun itelläkin ois noin upee kroppa…

  Vastaa
  • Maj 7.8.2014

   Kiitos paljon Sussu, itsellänikin on jäänyt treenaaminen aika vähiin näin kesällä – ens viikolla alkaa taas ainakin lenkit, jos olen siihen mennessä parantunut tästä kauheasta kesäflunssasta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *