Sortseilla mennään taas – nämä pöksyt ovat näkyneet ennenkin blogissa, myös suosikkini. Ohuet, väljät ja korkealla vyötäröllä varustetut sortsit ovat niin helpot, omani ostin joskus talvella Bik Bokista. Meikäläisellä ei ole mitään koruja, asusteita eikä edes laukkua, koko asu on muutenkin niin superbasic kun vaan voi olla – mutta jotenkin niin meitsiä kuitenkin.

 

basic1Paita – H&M
Sortsit – Bik Bok
Tennarit – Converse

 

basic2 basic3 basic4Kuvien värimaailma on supersynkkä, ne otettu heti sateen jälkeen.

”Etuletistä” on muodostunut tavaramerkkini näköjään, vesiputous-letti on vielä harjoitusvaiheessa, terkkuja vaan Ainolle :)

-Maj

0 Comments

  1. Silvia 13.8.2014

    Moi! Kaunis Maj, kuten aina ja asukin on ihanan raikas.<3 On sääli kun nykyään tulee kommentoitua harvemmin, mitä ennen.. Kun lukee useita blogeja, ei "ehdi" antaa positiivista palautetta bloggareille, vaikka se usein olisi tarpeen. Tykkään todella blogistasi ja se saa minut hyvälle tuulelle. Vaikka itselläni ei lapsia olekaan, on ihana katsoa kuvia lapsistasi ja touhuistanne. Halusin vain ilmoittaa, että täällä ollaan edelleen ja luetaan ahkerasti blogiasi, tsemppiä tulevaan syksyyn sekä maratoniin!<3 :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *