Bongasimme Idan kanssa ihan tavallisen, tosi perusneuleen Mangosta, mutta kun nostin sen lähelle kasvojamme – totesimme molemmat, että väri todella sopii minulle. Vaalea, aavistuksen ehkä lämpimään taittava harmaa neule on täydellinen loppukesän vaate. Jännityksellä odotan miten se kestää käyttöä tai pesua, sillä matsku on puoliksi puuvillaa ja akryylia.

 

vaaleaneule1 vaaleaneule2 vaaleaneule3Neule – Mango
T-paita – Stadium
Kengät – 2Hand
Laukku – COS
Kangaskassi – YleX:ltä

 

vaaleaneule5Pienessä laukussa kulkee kaikki omat henkilökohtaiset jutut ja kangaskassissa lastenvaihtovaatteet, juomaa – tiedättehän te? 

vaaleaneule6 vaaleneule4Nuo puupohjaiset sandaalit ovat täydelliset jalassa, räpyläni rakastavat niitä. Ainoa haittapuoli niissä on se kauhea kolina kun laskeudun meidän kolmannen kerroksen residenssistä alas :P

Loppukesän lemppariasuni on muuten sortsit+neule kombo, toimisi myös täydellisesti joidenkin ihanien, vähä rouheampien nilkkureidenkin kanssa. Kuka on kanssani muuten samaa mieltä, että vilu ei tule jaloista, kunhan yläkropalla vaan on tarpeeksi lämmikettä? :D

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Beda 18.8.2014

  Samaa mieltä, ihana asu! :)

  Vastaa
 2. Maiju 18.8.2014

  Nuo sinun farkkusortsit on vaan täydelliset! Muutenki kiva asu. Viihtyisin! :)

  Vastaa
 3. Tuazophia 18.8.2014

  Minulle on lapsesta asti tolkutettu, että ihmistä ei palele, jos on lämpimät jalat. Sattumalta minulla on yleensä aina lämpimät jalat ja sandaalikauteni täällä Berliinissä kestää lähes vuoden ympäri (alle 8 astetta pakottaa käyttämään kenkiä). Silti minua saattaa paleltaa, varsinkin käsivarsista, kaulalta ja korvista. Joten olen täysin samaa mieltä kanssasi! :D

  Vastaa
 4. mymmeli 18.8.2014

  Hei tekisitkö enemmän postauksia lapsistasi sekä päivistä heidän kanssaan :) meillä kun on saman ikäinen tyttö mitä poikasi on :)

  Vastaa
 5. Juuli 20.8.2014

  Allekirjotan täysin ton, että yläosa pitää olla lämmin, alaosalla ei niin väliä. Mulla on ollu aina näin. Sortseilla tarkenee vielä, kuhan on lämmin neule päällä ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *