Tänään on vaan satanut, ainakaan ei ole yhtään huono omatunto siitä, että en ole juuri nokkaani ulos laittanut. Olen kyllä sitä mieltä, että syksyssä on parasta syysvaatteet, etenkin jos niitä pystyy käyttämään… Tällä säällä ainoa vaihtoehto on kumpparit ja vedepitävä takki, jos meinaa kuivana selvitä. No okei, on ne kirpsakan aurinkoiset syyspäivätkin ihan jees.

Onkohan tämä viimeinen asupostaus, jossa on sortsit, ainakin ehkä tälle vuodelle. Ihailen kuvissa muilla väljät sortsit+ylipolvensaappaat yhdistelmää, mutta se kombo ei kyllä meinaa omaan tyyliini oikein istua. Itseasiassa en taida omistaa tällä hetkellä yksiäkään pitkävartisia saappaita, jos siis kumppareita ei lasketa. Kaapissani ei ole kovinkaan kummoista valikoimaa syys- tai talvikenkiä, täytyy varmaan lähteä metsästämään moisia. Miksi aina vuodenajan vaihtuessa tuntuu, että edelliseltä kaudelta ei ole mitään järkevää päällepuettavaa jäljellä?

Juuri muistin, että eheii tämä tulekaan olemaan viimeinen sortsiasu, sillä etelän lämpö kutsuu meidän perhettä pahimpaan kurakeliaikaan, jos kaikki menee hyvin, jee!

 

trenssijasortsit magicpoks asukuvat1 trenssijasortsit magicpoks asukuvat2 trenssijasortsit magicpoks asukuvat3Takki – H&M
Paita – Mango
Sortsit – Vero Moda
Tennarit – Converse
Laukku – COS

 

trenssijasortsit magicpoks asukuvat6trenssijasortsit magicpoks asukuvat7 trenssijasortsit magicpoks asukuvat8trenssijasortsit magicpoks asukuvat4trenssijasortsit magicpoks asukuvat5Tuo viime keväänä hankkimani H&M:n ”agenttitakki” toimii niii-iiin paljon paremmin tummien hiusten kanssa, vai mitä sanotte?-Maj

 

 

0 Comments

 1. Laura 27.8.2014

  Näytät niin ihanalta!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2014

   Voi isot kiitokset bebe <3

   Vastaa
 2. sussu 27.8.2014

  Mä oon iha kamala,mut pakko sanoa :) mulla tulee noista vaaleist pitkistä trensseistä aina Uuno Turhapuro mieleen :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2014

   Haha, se on ihan ok :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *