Viime viikolla sain hemmottelua itselleni, kun ystäväni Ida toimi babysitterinä ja Hair Artin Milja fiksasi hiukseni veloituksetta lomakuntoon. Muutamia pahasti roikkuvia pidennyksiä nostettiin ylöspäin, kunnes sitten loman jälkeen tehdään jotain suurempaa muutosta ehkäpä :)

 

kimono0001kimono0Käytän melkeinpä aina pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin tyvikohottajaa, Fudgelta löytyi houkutteleva ”big hair” -tuote föönaukseen, aivan ihana tuoksu.

 

kimono1Tässä sitten uutta hiusta ja myös uutta liehuvaa jakkua, voisiko sitä kimonoksi kutsua? Jokatapauksessa se on varmaan maailman helpoin ja mukavin vaate.  

 

kimono3Iso kiitos vielä Miljalle ja Idalle, jotka mahdollistivat tämän mamman hemmotteluhetken <3

Olisitkohan sinä kenties myös pientä hemmottelua vailla? Vielä on tämä päivä aikaa hyödyntää Hair Artin tarjous eli: syyskuun aikana Miljalle ja Ennille varatuista kampaamokäynneistä -15% alennusta, kunhan muistat vain aikaa varatessasi kertoa, että olet Magicpoksin lukija.

-Maj

0 Comments

 1. Riina 30.9.2014

  mistä olet ostanut tuon ihanan kimonon ? :)

  Vastaa
  • Maj 30.9.2014

   Se on River Islandista :)

   Vastaa
 2. nn 30.9.2014

  Kauanko olet käyttänyt hiustenpidennyksiä yhtäjaksoisesti (ilman taukoja)? Onko sulla ohuet vai paksut omat hiukset? Näkyisi,että voisi laittaa hieman enemmäkin hiusta.

  Vastaa
  • Maj 30.9.2014

   Uu, mä luulen, että hiusta on kyllä ihan sopivasti, tuo mun etutukkani on vaan niin hankalan mittainen, en malta odottaa, että se kasvaisi. Mä en muista koska olisin pitänyt taukoja pidennyksistä, liian kauan sitten.

   Vastaa
 3. Essi 30.9.2014

  Ihanan freesiltä näyttää! Syksy on aina hyvä aika vähän uudistaa hiuksia kesän jälkeen ja poistaa kuivuneet latvat. Itsekin kävin muutama viikko vähän freesautumassa ja jälkeenpäin voi aina vain todeta kuinka rupsahtaneet ne olivatkaan! :) Pieni hemmottelupäivä silloin tällöin on ainoastaan hyvästä.

  http://www.essiesophie.blogspot.fi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *