*Yhteistyössä Iittala

Näin syksyisin minuun iskee aina into alkaa sisustamaan kotia. Kesä yleensä menee suurimmaksi osaksi muualla kuin kotona, rantsussa ja kierrellessä eri paikoissa. Nyt kun helteet alkavat olla takana päin, sain kuin tilauksesta mahdollisuuden lähteä Iittalan kanssa blogiyhteistyöhön, se sopi enemmän kuin täydellisesti omiin kuvioihini – ja käsittääkseni monilla lukijoillakin on siellä kaikenlaisia isoja ja pieniä sisutusprojekteja meneillään!

Pienehkö kolmen huoneen kerrostalokotimme on jo pitkään näyttänyt miltei samalta, paljon vaaleaa pintaa ja mustia yksityiskohtia. Löysin Iittalan uutuusvalikoimasta ihania, käytännöllisiä, kotiimme sopivia sisustustarvikkeita, joita innoissani testailin eri paikkoihin.

makkari2Kätevät, tanskalaissuunnittelija Cecilie Manzin käsialaa olevat, Aitio-laatikot ovat pelkistetyn tyylikkäitä seinällä. Funktionaaliset laatikot toimivat varmastikin monessakin paikassa, keittiössä, työpisteellä, lastenhuoneessa, toimistossa – ihan missä vain! Meillä ne päätyivät yöpöydän jatkeeksi sängyn viereen. Pidän niissä pikkutavaroita ja kännykkää latautumassa yöllä sekä ennenkaikkea sain lempparilamppuni pienen Samuel-poikani ulottumattomiin. Poika on särkenyt valaisimista lampun about kolme kertaa puolen vuoden sisällä.

 

muutosSeinälle kiinnitettävät lokerot tuovat myös vähän ilmettä makkariin. Nyt löytyy meitsillle jemmapaikkoja, myös kosteusvoiteet ovat turvassa tuolla ylimmällä Aitiolla :)

 

makkari3Hauskat Aitio-koukut ovat myös kiva lisä hyllyihin. Koukkuja tulee paketissa kolme kappaletta, sininen, violetti ja oma suosikkini keltainen. Yhden koukkupaketin hinta on 7,90.

 

makkari4Makkari sai syyssiivouksen lisäksi Iittalan sisutusjutuilla freesimmän ilmeen – ja allekirjoittanut on supertyytyväinen. Viime syksynä maalattiin seinää ja vaihdettiin järjestystä, ja vaikka mitä, mutta näin pienelläkin saa aikaan sitä toivottua muutosta aika kivasti.

 

enneEnnen  ja….

 

makkari5Jälkeen. En itse edes tiennyt ennen tätä projektia, että Iittalalla on pyöreitä Vitriini-rasioita, täydellinen säilytysratkaisu esim. statement-koruille!

 

 

makkari8Magnus Pettersenin suunnittelema Leimu-pöytälamppu julkaistiin viime vuonna ja nyt se on saanut myös uuden harmaan värin. Lamppu jossa lasi ja betoni yhdistyvät vetoaa varmasti miehiin ja se olikin ehdottomasti Miikan suosikki. 

 


Tässä vielä pieni video, siitä miltä makuuhuone näyttää nyt!

 

olohuone1Vakka-vanerilaatikko on säilytysesine, joka taipuu moneen tarpeeseen. Niitä on tarjolla useampaa kokoa ja ne ovat kasattavissa erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Meillä ne toimivat arkisesti ”toimiston” ylimääräisten tavaroiden säilytyspaikkana, toisin sanoen tilavaan laatikkoon saa tungettua kaiken ylimääräisen rojun!

 

olohuone2 olohuone3 olohuone6Yksinkertaisen tyylikkäät Nappula-kynttilänjalat messinkisinä ovat ihan täydelliset. Tuo kultainen väri tuo mukavan lisän muuten valkeaan sisustukseen. Lämmintä valoa hehkuva Kuukuna-valaisin tuo ympärilleen miellyttävän hehkun. Voin kuvitella Kuukunan tuovan ihanaa tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin. Mestari Oiva Toikka on suunnitellut lampun jo alun perin vuonna 1986, ja nyt se on otettu uudelleen tuotantoon. Mielestäni se on tosi kaunis ja muistuttaa meressä hioutunutta luonnon kiveä.

 

olohuone7Meno-huopakasseista sisustus saa kaivattua pehmeyttä, ne on helppo siirtää tarpeen mukaan huoneesta toiseen – tai miksipäs niitä ei voisi vaikka napata mukaankin. Vanhemmillani on aina sellainen kori, mihin he keräävät mökkireissujen välissä kaikenlaisia puutteita ja mökille vietävää pikkutavaraa. Huopakassi olisi hyvä vaihtoehto korille, ja miten kivalta se näyttäisi Kuusamon mökilläkin.

Sytyittekö uusille sisustusratkaisuillemme? Itse olen ainakin ihan liekeissä! Meillä on ollut paljon Iiitalan astioita ja muutamia pienempiä sisustusjuttuja täällä kotona, mutta yllätyin kovasti, kuinka paljon meidän näköisiämme – ja meidän kotiimme sopivia sisustusjuttuja IIttalan syysvalikoimasta  löytyikään. Johtuisiko se siitä, että tuotteet ovat niin monikäyttöisiä ja ajattomia, että ne toimivat tilassa kuin tilassa?

Kurkistele täältä lisää Iittalan ihania uutuuksia –  mikä niistä sopisi sinun omaan sisustustyyliisi! Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa mikä on suosikkisi, miten ja missä sitä käyttäisit! Arvon vastanneista yhden voittajan, joka saa valita 600 euron edestä Iittalan sisustustuotteita! Osallistuimisaikaa on 5.10.2014 asti. Aika superupea palkinto vai mitä? Odottelen innolla vastauksianne ja toivotan kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan!

 

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

  1. Jonna 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat, niin söpöt! Ottaisin valkoisen,mustan ja keltaisen:)

    Vastaa
  2. Inkk 18.9.2014

    Vakka- vanerilaatikot olisivat aivan ihania uuden kotimme eteistä koristamaan :)

    Kivaa syksyä sinulle Maj, blogisi on aivan ihana!

    Vastaa
  3. sonja 18.9.2014

    Tuo Aition hyllymäisempi ratkaisu kelpaisi mullekin sängyn viereen tai yläpuolelle kun tilan puutteen vuoksi varsinaista yöpöytää ei siihen mahdu.:)

    Vastaa
  4. Inna 18.9.2014

    Olen jo pitkään katsellut Magnus Pettersenin suunnittelemaa Leimu-pöytälamppua ja juurikin tuossa harmaassa värissä se on mielestäni parhaimmillaan. Lampun sijoittaisin luultavasti pienelle sivupöydälle makuuhuoneeseen, jossa se toisi kivasti ilmettä – ja tietenkin myös valoa pimeneviin syysiltoihin!

    Vastaa
  5. Helene 18.9.2014

    Valitsisin KoKo astiastoa – monessa eri värissä! Ajattomia klassisia astioita joita voi yhdistellä eri värikomboihin, mahtavaa ;)

    Vastaa
  6. Koala 18.9.2014

    Vakka-laatikot ovat suosikkejani, olisivat täydellisiä esim. poikani lelujen säilytykseen olohuoneessa!

    Vastaa
  7. Mira 18.9.2014

    Ehdottomasti valitsisin Nappula kynttilänjalkoja muutaman piristämään näin syksyllä ikkunalautaa, väreinä valkoinen ja messinki. Myös nuo mainitsemasi pyöreät vitriinit ovat uusia minulle, syötävän söpöjä kun ne on täytetty näyttävillä koruilla.

    Vastaa
  8. Annina 18.9.2014

    Kivoja uutuuksia! Etenkin noille Aitioille keksisin vaikka mitä käyttöä. Keittiön tyhjä seinä suorastaan huutaa hyllyjä, joihin voisi laittaa esille purnukoita ja nättejä käyttöesineitä. ;)

    Vastaa
  9. Nannil 18.9.2014

    Suosikkini on Vakka-säilytin, ratkaisisi monipuolisesti (pinottava) meidän säilytysratkaisut olkkarissa, niin johdot, levyjä, pikkusälää KAUNIISTI. Ei tarvi hävetä esillä olevaa säilytintä :)

    Vastaa
  10. Noona 18.9.2014

    nappula kynttelikkö sopisi kun nenä päähän meidän kiviselle ikkunalaudalle syksyn iltoja valaisemaan:)

    Vastaa
  11. Anis 18.9.2014

    Leimu-valaisin olisi täydellinen keittiöömme tuomaan hentoa valoa aamuihin!

    Vastaa
  12. Elina 18.9.2014

    Minä tarvitsisin uuden pöytävalaisimen olohuoneeseeni, ja olenkin yrittänyt etsiä sopivaa jo yli vuoden ajan. Nyt ihastuin tähän Leimu-valaisimeen, olisi ihan ehdoton valinta jos arpaonni osuu kohdalleni: https://store.iittala.fi/Sisustaminen/Leimu-Valaisin-380×250-mm-harmaa/p/K365068

    Vastaa
  13. Kristiina 18.9.2014

    Ihana pyöreä Vitriini-rasia sopisi hyvin koruille, esimerkiksi pienille korviksille :)

    Vastaa
  14. sannna 18.9.2014

    Upea Kuukuna-lamppu sopisi täydellisesti olohuoneeseeni tuomaan valoa ja tyyliä! Se on vain niin hieno!

    Vastaa
  15. Tiia 18.9.2014

    Ehdottomasti uudet karpalon väriset lasitavarat! Niistä suosikkini on perinteinen Aalto maljakko. Se tuo ihanan väriläiskän muuten neutraaliin sisustukseen, joten se ansaitsisi kodin näkyvimmän paikan!

    Vastaa
  16. Sari 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin olisi upea lisä makuuhuoneen valaistukseen ja toisi ihanaa syksyistä fiilistä sisustukseen.

    Vastaa
  17. Eve 18.9.2014

    Olipa mukava postaus, kivasti tavarat esillä kuvissa. Tykkäsin noista kaikista. :-) Nappula kynttilänjalat on aika hauskat!
    Muutettiin n. 6 kk sitten uuteen kotiimme ja sinne eniten kaipaisin jotain valaisinta sekä uusia kattiloita ja paistinpannuja. Myös nyt kun kurkkasin Iiittalan sivuille, niin on tuo kirkkaanpunainen aaltomaljakko on aikas kaunis, ihana. Niin ja muumijutut on aina ihania <3 Oon Iittala fani :-D

    Vastaa
  18. Sofie 18.9.2014

    Tuollainen iso Aitio-hylly olisi hieno lehtitelineenä, ja jokin uusista karpalon värisistä kynttilälyhdyistä ihan must jouluksi! Vitriini-rasiat ovat myös aivan ihania, niistä voisi tehdä asetelmia ja käyttää vaikka mihin.

    Vastaa
  19. Iittala on aina ollut mun lempimerkkejä ja niitä löytyykin kotoa jo yllinkyllin, mutta niin sieltä vaan taas löytyi uutuuksista vaikka mitä ihanaa päänsekoittajaa, mitä sopisi meille kotiin :) Vitsit mikä arvonta, ois niin helmi voittaa :)

    Vastaa
  20. henriikka 18.9.2014

    Mä tykästyin nuihin Aitio-hyllyihin, tois meidänkin makkariin ihan uutta ilmettä :) Ja toki nuo pyöreet vitriinitkin kelpais!

    Vastaa
  21. Saana 18.9.2014

    No aika kiva yhteistyö :) Mulla on ollut noi kynttilän jalat ostoslistalla pitkään, mutta en vaan osaa päättää et minkä väriset ja montako ja minkä korkuset. Muutenkin olit kyllä panostanut tosi hyvin tähän postaukseen. Noi lokerot vois ratkasta myös meidän makkarin yöpöydättömyysongelman, kivat ja kätevät. Kiva nähdä myös Teposta kuvia pitkästä aikaa :)

    Mukavaa päivää sinne teille ja S-miehelle terveisiä tuntemattomalta Saana-tädiltä :)

    Vastaa
  22. Sanna 18.9.2014

    Meno-huopakasseihin voisi kerätä kierrätykseen menevät lehdet. Ne voisivat olla olohuoneessa esillä, niin luetut postit tulisi laitettua ehkä samantien pois pöydiltä lojumasta :)

    Vastaa
  23. Ella 18.9.2014

    Harmaa Leimu valaisin sopisi meidän olohuoneeseen. Aika kivoja oli myös uudet punaiset lasijutut (Kastehelmi ja Kivi). Punaisen Mariskoolin voisin ottaa, vaikka aiemmin en pitänyt Mariskooleista lainkaan…

    Vastaa
  24. Heini 18.9.2014

    Näyttää ihanalta! Rakastan Iittalaa ja todennäköisesti valitsisin Iittalan klassikoita itselleni. Aalto-maljakko ja kivituikut olohuonetta koristamaan ja tunnelmaa luomaan olisivat minun valintani.

    Vastaa
  25. Tinna 18.9.2014

    Vanerilaatikko olisi ihana kaikille papereille ja muille ylimääräisille törsäkkeille! Iittalan uutuuksissa näytti olevan myös kiva teekannu ja kupit, nyt syksyn tullessa on ihana juoda (lasitetulla) parvekkeella teetä viltin mutkassa. :))

    Vastaa
  26. Janina 18.9.2014

    Iittalan tyyli viehättää kovasti ja haavelistalle on päätynyt montakin tuotetta. Kyllä näistä uutuuksista voisin ensimmäisenä tarjota kodin Leimun tuossa samaisessa sävyssä ja nappulat myös! :)

    Vastaa
  27. Johanna 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat valkoisina ja kultaisina, rykelmänä ja erikseen, kävisi olkkarin senkin päälle täydellisesti. Tahtoo! :)

    Vastaa
  28. veerala 18.9.2014

    Äää! Ihania uutuuksia! Ehkä pyöreä vitriinirasia tai harmaa lamppu olisi lempparit :)

    Vastaa
  29. susanna 18.9.2014

    Iittalalla on kyllä kaikkea niin kivaa ja ajatonta! Tuo harmaa Leimu-lamppu sopisi meidän makkariin täydellisesti! :)

    Vastaa
  30. SariO. 18.9.2014

    Minä olen ihastunut Muumi-koristepuu laattoihin, mutta myös Nappula kynttelikkö on ihana ja karpalon punaiset Kivi-tuikut sopisivat hyvin joulun aikaan ruokapöytää koristamaan.

    Vastaa
  31. Jenny 18.9.2014

    Kuukuna lamppu olisi makuuhuoneeseen mainio – ja ennenkaikkea kaunis yövalo, täällä kun vielä yöimetyksiä harrastetaan!

    Vastaa
  32. Emma 18.9.2014

    Kelpuuttaisin kotiimme lähes mitä vain iittalaa, mutta tällä hetkellä ihastelen eniten tuota ah, niin ihanaa, harmaata Leimu-valaisinta, sen muotoilua ja pientä rough-vivahdetta. Se toisi valtavasti iloa pieneen kaksioomme, sijoittaisin leveälle ikkunalaudalle, jotta ohikulkijatkin voivat ihastella. :)

    Vastaa
  33. Satu/Willa Fox 18.9.2014

    Vau mikä arvonta! Tykkään tuosta Leimu-valaisimesta tässä uudessa harmaassa värissä tosi paljon.

    Vastaa
  34. salla 18.9.2014

    Aitio-laaikot ja meno-kassit lähtis heti matkaan! Näin opiskelian työpöydän ympärille Sais koottua mahtavan lokerikkosysteemim joka näyttäs kauniilta ja ois kätevä! Meno kasseilla ois aika pätevä kulettaa ihan mitä vaan tai säilöä esimerkiksi villalangat olkkarin nurkkaan :)

    Vastaa
  35. Iina 18.9.2014

    Leimu valaisin on aivan ihana !

    Vastaa
  36. E 18.9.2014

    Meille tarvis Vakka laatikoita kaiken pöydälle kertyvän tavaran säilytykseen!

    Vastaa
  37. Katri 18.9.2014

    Oi olen meinannut ostaa tuon Leimu- valaisimen kuparinsävyisenä, mutta tuo harmaa on ehkä vieläkin hienompi! En ollutkaan huomannut, että sitä on saatavilla tuon värisenä. Lampun desing todella miellyttää silmääni ja tästä tulikin sellainen ajatus, että harmaan voisi sijoittaa makuuhuoneeseen. Sen rauhallinen väri sopii mielestäni hyvin sinne. Ja toisen kuparinvärisen version voisi hankkia olohuoneeseen pieneksi väriläiskäksi, muuten niin vaalean sisustuksen kaveriksi! Tässähän alkaa ihan inspiroitua :)

    Vastaa
  38. Tulina 18.9.2014

    Pienempi Leimu-valaisin harmaana sopisi loistavasti makuuhuoneesemme yöpöydälle ja olisi huomattavasti kauniimpi vaihtoehto kuin nykyinen valaisin.

    Vastaa
  39. Elina 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat ovat ehdottomasti suosikkini näistä ja ne sopisi meidän vaaleaan kotiin hyvin. Toisivat vähän lisää lämpöä kotiimme esim. Keittiön lipaston päälle. Tosi kivoja sisustus ideoita kaikki! :)

    Vastaa
  40. Pirita 18.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-pöytälampun haluaisin, se on tosi kaunis ja harmaana olisi tarpeeksi lempeä lamppu herättelemään hämärinä talviaamuina.

    Vastaa
  41. Mari Strang 18.9.2014

    Vitriinirasiat ovat huikean kauniita, jopa hieman ylellisiä. Ne saavat korut niiden sisällä hehkumaan, ja muistuttavat, että joku niistä on ripustettava kaulaan päivän ajaksi tuomaan piristystä.

    Vastaa
  42. Inkkarit 18.9.2014

    Aivan ihania sisustusjuttuja, noita kynttilänjalkoja voi toivoa vaikkapa pukilta. Lamppu on tosi kaunis!

    Vastaa
  43. Outi 18.9.2014

    Tuollainen Vakka-vanerilaatikko olisi ihan täydellinen paikka säilyttää rakkaan mieheni rojuja! ;) Nyt meillä on makuuhuoneen lipaston päällä sellainen avonainen kori tähän tarkoitukseen, mutta tuollainen kannellinen laatikko toisi kyllä huomattavasti siistimmän ilmeen! Lisäksi se on todella tyylikäs ihan muuten vain. :)

    Vastaa
  44. Paula 18.9.2014

    Voi mikä upea arvonta! Meidän kodissamme olisi huutava pula aitioille, jotka selkeyttäisivät keittiön tavarapaljoutta ja lisäksi sijoittaisin tärkeimmät koruni ilomielin kauniiseen, pyöreään vitriiniin.

    Vastaa
  45. kat8a 18.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin harmaana. Laittaisin sen nyt tv-tason päälle, mutta se kävisi myös moneen muuhun paikkaan kotonani.

    Vastaa
  46. Emmi 18.9.2014

    Leimu-valaisin olisi täydellinen mun olohuoneeseen vanhan liinavaatekaapin päälle tai avoimeen kirjahyllyyn TAI makuuhuoneeseen (sinne pitäisi vain ensiksi hankkia joku pöytä..)! Se on kyllä niin kaunis, että se sopisi minne vain. Tykkäsin jo vanhemmasta väristä, mutta joku siinä tökki.. Tämä harmaa on upea!

    Toivottavasti onni potkaisee!

    http://www.sokerileipurinkotona.blogspot.fi

    Vastaa
  47. Valkoinen tähdikki 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat messinkisenä! Sopisivat täydellisesti meille olohuoneeseen, jonka pääasiallinen väriskaala on hillittyä valkoista, harmaata ja mustaa, ripauksia ruskean sävyjä. Meillä onkin jo muutamia muita noihin kynttilänjalkoihin ”mätsääviä” yksityiskohtia, joten nuo kynttilänjalat olisivat piste i:n päälle! Tummalla tv-tasollamme olevien Iittalan Festivo-kynttilänjalkojen (kirkasta lasia) joukkoon sopisi loistavasti vaikkapa kolme messinginväristä Nappulaa. (Ja kieltämättä se valkoinen Nappula-kynttelikkökin olisi kyllä ihana…)

    Vastaa
  48. Annihoo 18.9.2014

    Ihana arvonta! Meidän kodin sisustukseen haaveilen uutukaisista 24h Iltalaulukulhoa, carambola maljakkoa sekä nappula kynttelikköä! Todella kauniita uutukaisia, olisivat täydellisiä kotiimme. Nään jo silmissäni neilikat carambolassa meidän korkeakiitoisella pöydällä ja tuikut kynttelikössä syksyn hämärtyessä :) Kauhea sisustushimo iski tämän postauksen myötä.

    Vastaa
  49. elluu 18.9.2014

    leimu valaisin harmaana ois hieno ja niin meidän näköinen :) olisi työhuoneen bestån päälle nappivalinta. toki nappula kokoelmaaki voisi kasvattaa :)

    Vastaa
  50. iia 18.9.2014

    Kuukunat yöpöydällä olis ihanat! Ja joululahjat on jo mielessä….

    Vastaa
  51. Tuuli 18.9.2014

    Aitiolaatikko näyttää kivalta. Nuo olisivat kivat joko lastenhuoneen seinällä, tai oman sängyn lähettyvillä korvaamassa yöpöytää. :) Mikseipä noista ottaisi mitä vaan! :)

    Vastaa
  52. Anu 18.9.2014

    Hei! Onpa mahtava palkinto. :) Pidän noista Aitio-laatikoista ja niitä sijoittaisin varmaan kylpyhuoneeseen ja eteiseenkin. Sopivat monenlaiseen sisustukseen.
    T. Anu

    Vastaa
  53. SAL 18.9.2014

    Karpalon värinen Kastehelmi-tuikkulyhty sopisi sisustukseeni täydellisesti. Käyttäisin sitä syysiltaisin luomaan tunnelmaa.

    Vastaa
  54. Elluro 18.9.2014

    Morjesta!
    Muhun iski kovasti toi harmaa leimu-valaisin. Poikaystävä tykästyi kovasti aikoinaan tuohon leimu-valaisimeen mutta silloin oli vaan sitä kuparin värissä saatavilla ja se ei oikeen meiän kotiin sovi. Mut toi harmaa onkin sit ihan eri juttu ja sen mielelläni sinne ottaisin. Ja veikkaan et poikkis olis samaa mieltä:) mut toisaalta, en pistäis yhtään pahitteeks vaiks noi kaikki tuotteer ilmestys meiän pieneen kaksioon.
    -Ellu

    Vastaa
  55. Anni 18.9.2014

    Tuo aition kaikista matalin valkoinen laatikko olisi ihan mahtava juuri yöpöydän korvikkeeksi, tai oikeastaan täydentämään lisätasona lehtipinoa joka toimii tällä hetkellä yöpöytänä.

    Tykkään aition pelkistetystä tyylistä ja erityisesti valkoisesta, joka kävisi vaaleaan sisustukseeni. Muutenkin kotoa löytyy Iittalaa – niin kuin sanoit monikäyttöisyys ja ajattomuus vetoaa ja tietysti myös kotimaisuus!

    Vastaa
  56. AnnS 18.9.2014

    Nappula kynttilänjalat ovat ehdottomasti tämän syksyn hankintalistalla luultavasti mustana ainakin, menee kivasti muuten aika valko-harmaa kodissa. :)

    Huopakasseja olen myös pohtinut ja luulen, että vaihtaisin lastenhuoneesta nykyiset isot säilytyspussukat, joissa on pääosin ollut pehmoleluja juuri tämän kaltaisiin huopakasseihin. Lisäksi siinä voisi kulkeutua lasten tuomat tavarat alakerrasta yläkertaan, jossa lastemme huoneet ovat.

    Kiva arvonta ja hyvää syksyä :) !

    Vastaa
  57. Anni 18.9.2014

    Sisustuskuumetta ilmassa täälläkin. Ehdottomasti messinkiset nappula-kynttilänjalat ovat suosikkini! Sopisivat esim. meidän olohuoneen pöydälle, tälläinen harakka kun oon :D

    Vastaa
  58. Eeva-Maria 18.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin olisi suosikki, tulisi makkariin, joka on muutoinkin sisustettu valko-harmaa sävyiseksi, mutta ns. yölamput puuttuu vielä.

    Vastaa
  59. nanaa 18.9.2014

    Minun suosikki on kyllä nappula-kynttilänjalat, koska kynttilänjalkoja ei ole koskaan liikaa tälle kynttilähullulle plus olen jo aiemmin ihastellut samaisia jalkoja, mutta vielä en ole raaskinut ostaa :) kynttilänjalat menis kyllä joko makkarin lipaston päälle tai olkkariin ihastuttamaan :) ihanaa ku tullee syksy ja saa polttaa kynttilöitä koko ajan!! :)

    Vastaa
  60. sumppa 18.9.2014

    aah eihän noista osaa päättää! mutta jos on pakko niin varmaankin valitsisin tuon nappula-kynttelikön. tosin en itselläni sitä pitäisi, vaan antaisin lahjaksi veljeni perheelle uuteen kotiin.

    Vastaa
  61. Noora 18.9.2014

    Niin paljon ihania uutuuksia! Kuukuna-valaisin kyllä vei sydämeni heti!

    Vastaa
  62. ulriikka 18.9.2014

    Tuo Leimu-valaisin sopisi niin täydellisesti olohuoneemme nurkkaan pienelle pöydälle. :)

    Vastaa
  63. Mape 18.9.2014

    Suosikkini on valkoinen kuusihaarainen Nappula -kynttelikkö, joka on kuin tehty pyöreän pöytämme keskipisteeksi <3

    Vastaa
  64. Anna 18.9.2014

    Muutama Aitio keittiöön, ehkä olohuoneeseenkin? Keltainen Nappula (eli se uutuusväri) on jo löytänyt paikkansa meiltä :)

    Vastaa
  65. UPI 18.9.2014

    Nuo Meno-huopakassit on ihanat! Tuovat ihanasti pehmeyttä ja lämpöä. Ja ne voi ottaa tosiaan myös mukaan mihin tahansa.

    Vastaa
  66. Henna 18.9.2014

    Leimu pääsisi valaisemaan pimeitä syysiltoja olohuoneeseen. Ja nuo Nappulat!
    Aaw liikaa kaikkea ihanaa :)

    Vastaa
  67. Katariina 18.9.2014

    Valkoinen nappula-kynttelikö on aivan ihana!

    Vastaa
  68. raakel 18.9.2014

    Vakka- vanerilaatikot sopisivat meidänkin työpisteeseen ylimääräisten rojujen piilopaikaksi.. :)

    Vastaa
  69. tuuli 18.9.2014

    Juuri uuteen asuntoon muutettua tervetullutta olisi oikeastaan kaikki kattiloista veitsiin, mutta silti eniten himottais nuo aitio-laatikot ja nappula-kynttilänjalat! :)

    Vastaa
  70. Laura 18.9.2014

    Kaiken voisin kyllä ottaa mukisematta;) mutta lemppari noista taitaa olla tuo harmaa Leimu-lamppu! Sijoittaisin lampun pikku kaksiomme olkkariin, jotta se pääsisi parhaiten näkyville! :)

    Vastaa
  71. Sandra 18.9.2014

    Iittalan kastehelmi sarja on lemppari. Ottaisin siitä sarjasta ainakin tuikkukuppeja!

    Vastaa
  72. Maarit 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin on ihana, suosikkini!

    Vastaa
  73. Anni 18.9.2014

    vitriini-rasiat olisivat juuri sopivat korujen säilytykseen :)

    Vastaa
  74. Janina 18.9.2014

    Oma ehdoton suosikkini on kerros-pöytähylly. Se pääsisi meillä keittiön tasolle keräämään katseita ja säilyttämään yrttejä hyllyilleen ja sen sisälle voisi säilöä myös pieniä kivoja yksityiskohtia. Kerrassaan ihana! :)

    Vastaa
  75. silja 18.9.2014

    Vau, mikä palkinto! Ehdottomasti Vakka-vanerilaatikot ovat suosikkejani. Muutamme pian uuteen omaan Kotiin, ja ne sopisivat sinne täydellisesti ♥ Myös Nappula-kynttilänjalat ovat olleet hankintalistalla jo pitkään. Voi kumpa onni potkaisisi ♥

    Vastaa
  76. Emmu 18.9.2014

    Loimu on aivan ihana! <3

    Vastaa
    • Emmu 18.9.2014

      Siis Leimu :)

      Vastaa
  77. Heidi 18.9.2014

    Mahtava idea laittaa nuo Aitiot sängyn viereen seinälle makkariin. Kesällä syntyneen pikku poikamme pinnasänky on luonnollisesti ihan sänkymme vieressä ja näin ollen luonnollisesti yöpyödälle ei jää tilaa minun puolelleni. Tutit, oma kännykkä ja muu tarvittava vauvan tilpehööri pyörii sängyssämme, mikä ei ole kovin mukava ja siisti ratkaisu… Nuo hyllyt ja lokerot ottaisin siis enemmän kuin mielelläni, jotta paikat olisivat siistissä kunnossa. Siisti koti, vähemmän stressaantuneempi äiti ;) Iloista syksyä!

    Vastaa
  78. Nina 18.9.2014

    Ehdottomasti vakkalaatikko joka saisi paikkansa eteisestä ja harmaa leimuvalaisin, joka löytäisi tiensä olohuoneeseen.

    Vastaa
  79. bambi 18.9.2014

    Aitio-hyllyt kelpaisi kyllä sängyn vierelle silmälasien ja puhelimen säilytyspaikaksi. Myös Meno-kassi olisi kiva säilytysratkaisu ylimääräiselle rojulle, jota kuitenkin usein tulee käytettyä

    Vastaa
  80. Vilsku 18.9.2014

    Aitio -hyllyt sopisivat täydellisesti työ-/ruokapöytäni ylle, sillä pienessä opiskelijan asunnossa ei säilytystilalla juhlita! Hyllyt vapauttaisivat pöytätilaa, jolloin pöydällä voisi oikeasti tehdäkin jotain:)

    Vastaa
  81. iida 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin on ehdottomasti lempparein! Jotenkin niin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta silti siinä on sitä jotakin! Laittaisin sen koristamaan uusilla sohvilla sisustettua olohuonettamme ja tuomaan sinne tunnelmaa pimeneviin syusiltoihin! :)

    Vastaa
  82. Jenni 18.9.2014

    Ihana arvonta! Leimu valaisin on ollut meidän perheen toivelistalla eli se on suosikki :)

    Vastaa
  83. Amal 18.9.2014

    Nappula-kynttelikkö menisi olohuoneen pöydälle. En oikein osaa pitää pöydällä mitään, mutta kynttelikkö on tarpeeksi iso ja näyttävä, joten se kotiutuisi siihen varmasti mainiosti.

    Vastaa
  84. Karoliina 18.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-lamppu on minun suosikkini! :)

    Vastaa
  85. Karamelli 18.9.2014

    Vakka-laatikot ovat ihanan käytännöllisiä ja vitriinit, sekä neliöt että pyöreät ovat niin kauniita :) Niin kovin mielelläni sisustaisin uuden tulevan kodin Iittalan tuotteilla, niistä on tullut uusia sisustuslemppareita!

    Vastaa
  86. Nopa 18.9.2014

    Valkonen Vakka ja harmaa Leimu, oi oi oi!!

    Vastaa
  87. am 18.9.2014

    Ottaisin myöskin ehdottomasti tuon saman valkoisen hyllyn ja nuo keltaiset koukut! :) niin minua!

    Vastaa
  88. Henna 18.9.2014

    Leiki valaisin olisi täydellinen olohuoneen senkin päälle!

    Vastaa
  89. Henna 18.9.2014

    Leimu valaisin siis: >

    Vastaa
  90. Anni 18.9.2014

    Suosikki on ehdottomasti tuo Leimu-lamppu, mutta Iittalan vitriini-rasiat on myös todella kauniita ja niille olisi kyllä käyttöä! Tällä hetkellä korut on joko ihan vaan pöydällä tai rumissa purkeissa kaapissa piilossa jolloin niitä tuleekin harvemmin käytettyä :(

    Vastaa
  91. Kati 18.9.2014

    Juurikin noille Aitio-laatikoille olisi käyttöä. Makuuhuoneen muutoksessa jouduimme luopumaan yöpöydistä ja kännykälle ja muulle pikkutavaralle on vielä paikka hakusessa.

    Vastaa
  92. Lyylihanna 18.9.2014

    Siis nuo huopakassit sopisi kuin nenä päähän rouheiseen ja maanläheiseen sisustukseeni :)

    Vastaa
  93. susannaS 18.9.2014

    Hei ja vaude. Aivan ihana ja raikas postaus. Ehdoton lemppari on nuo nappula kynttilänjalat messinkisenä. Ne menis kylppäriin tuomaan tunnelmaa syksyisiin saunahetkiin <3

    Vastaa
  94. Saija 18.9.2014

    Melkein jo valitsin tuon uuden karpalonvärisen Kastehelmi-tuikkukipon, koska rakastan kyseistä sarjaa, mutta postauksen Leimu-valaisin on kyllä niin upea, että pakko kuitenkin valita se. Laittaisin sen hieman hämärään eteiseen mustan lipaston päälle tuomaan valoa.

    Vastaa
  95. raija 18.9.2014

    Karambola maljakot olivat ehdoton suosikkini uutuuksista, lisäksi myös pyöreä vitriini rasia ihastutti!

    Vastaa
  96. Janet 18.9.2014

    Meillä on tällä hetkellä menossa kova remontti talossamme, joka ostettiin viime jouluna. Hommaa on kovasti tehtävänä ja kuinka suuri kannuste tällainen upea palkinto olisikaan!
    Kuukuna valaisimelle olen menettänyt sydämeni ja näenkin sen sopivan täydellisesti meidän juuri parhaillaan muuttuvaan olohuoneeseen. Eipä kyllä yhtään huonompi valinta olisi tuo uusi pyöreä vitriinikään. Sekin on niin kaunis :) Olen kyllä sellainen Iittalafani, että mielelläni kaikki kotiuttaisi :)

    Vastaa
  97. Saila 18.9.2014

    Leimu-valaisin harmaana toimisi makkarissa täydellisesti. Toinen uutuus, josta haaveilen, on ihana Nappula-kynttelikkö. Kaikki uutuudet ovat kyllä ihania – näppäriä ja tyylikkäitä!

    Vastaa
  98. Sandy 18.9.2014

    Mulla on paljon koruja ja tällä hetkellä ne kaikki on kaapissa piilossa. Senpä takia nuo vitriini-korurasiat olisivat aivan ihania, kun niihin sais korut kauniisti esille :).

    Vastaa
  99. Laurauv 18.9.2014

    Nappuloilla saisi ihanaa syystunnelmaa luotua. Ripaus kultaa tekisi arjesta juhlan ❤

    Vastaa
  100. Anni 18.9.2014

    Nappulat on suosikkeja! Valkoinen ja musta lämmittää pöydällä, kultainen puuttuu vielä joukosta!

    Vastaa
  101. Lotta 18.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti tuo valkoinen Nappula-kynttelikkö! Meillä on muutamia Iittalan pikkuesineitä, lähinnä erilaisia tuikkuja, sisustuksessa mukana, ja tuo sopisi muotoilultaan ihan täydellisesti olohuoneen ilmettä täydentämään. Ai että, toivottavasti onni suosii arvonnassa.. :)

    Vastaa
  102. Kaisu H. 18.9.2014

    Nuo Leimu- ja Kuukuna-valaisimet ovat aivan ihania! Voin kuvitella miten kauniin pehmeän valon ne antavat pimeässä syysillassa :)

    Vastaa
  103. elinah 18.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti Vakka-säilytyslaatikot. Lapsiperheessä sitä rojua riittää, vaikka kuin karsisi…

    Vastaa
  104. Mari 18.9.2014

    Ongelmanani on muutosta asti ollut makuuhuoneemme, joka on niin kapea, ettei sängyn sivulle mahdu yöpöytiä.Ninpä pikkutavarat (kännykkä, juomalasi, käsirasva) lojuvat aina lattialla ja sängyn alla. Mutta luulenpa, ettei enää kauaa, sillä noi Aitio-sarjan lokerot ja hylly olisivat kuin luotuja sänkymme viereen! Mahtavia!

    Vastaa
  105. Johanna 18.9.2014

    Ehdoton suosikki tuo Leimu-valaisin, sopisi olohuoneeseen loistavasti! :)

    Vastaa
  106. Netta 18.9.2014

    Minusta vitriini-rasiat ovat ihanan yksinkertaisia ja itseltäni löytyykin jo entuudestaan pieni vedensininen sellainen. Isompi vitriini kelpaisi kaveriksi korujen säilytykseen! Pappani suku on kotoisin Iittalasta ja astioita löytyy niin kotoa kuin mummolastakin, joten Iittala-merkki itsessäänkin on minulle tärkeä :-)

    Vastaa
  107. Riikka 18.9.2014

    Toi Leimu-lamppu on ihan mie-le-tön, sen kun sais olohuonetta koristamaan <3

    Vastaa
  108. Sonju 18.9.2014

    Ehdottomasti Aitio-laatikko! Mä laittaisin sen meidän 60-70-luvun keittiön tangolle roikkumaan yrttiruukuksi :)

    Vastaa
  109. Marimus 18.9.2014

    Nuo Aitio-sarjan laatikot ja hylly olisivat tervetulleita meille. Ongelmana kun on jo muutosta asti ollut kapea makuuhuone, jonne ei mahdu yöpöytä sängyn viereen. Kaikki pikkusälä (kännykät, rasva, ym.) lojuu siis lattialla.

    Vastaa
  110. Tyllerö 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin! :) muutamme pian ensimmäiseen omaan kotiin ja tuo ihana valaisin sopisi sinne!

    Vastaa
  111. kaisa 18.9.2014

    Nuo Nappula-kynttilänjalat on aivan ihania. Haluaiain ne valkoisena, mut mustakin käy. :)

    Vastaa
  112. Larsa 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat valkoisena, niin kauniit me ovat! Toki moni muukin asia tällaista Iittala-fania houkuttaa :) mukavaa syksynjatkoa

    Vastaa
  113. Reidis 18.9.2014

    Mahtava arvonta! Leimu-pöytälamppu on niin hieno, itse tykkään siitä eniten kuparinvärisenä.

    Vastaa
  114. emma 18.9.2014

    Messinkiset Nappula-kynttilänjalat, sopisivat ikkunalaudalle! :)

    Vastaa
  115. Seara 18.9.2014

    Aitio-hyllyt ja nappula-kynttilänjalat = täyttä rakkautta! Sisustuskuume on iskenyt tännekin näin syksyn tullen, voi lompakko parkaa :D

    Vastaa
  116. Jannina 18.9.2014

    Nappula kynttilänjalat ehdottomasti suosikit! Meilläkin on melko valkoista joten tuo kultainen väri houkuttelee suuresti!

    Vastaa
  117. Patu 18.9.2014

    Aivan ihania nuo kaikki Iittalan uutuudet!
    Meille sopisi esim. Leimu-valaisin sekä olkkariin että makkariin.

    Vastaa
  118. Nina 18.9.2014

    Nappulat ovat kiehtoneet jo pitkään. Kultaiset versiot etenkin. Ne istuisivat uudelle olohuoneen pöydälle oikein näppärästi.

    Vastaa
  119. anita 18.9.2014

    Jouluihmisenä haluaisin ehdottomasti opiskelijakämppääni ihanan punaisen Alvar Aallon kokoelmaan kuuluvan karpalo maljakon♡

    Vastaa
  120. Daphnion 18.9.2014

    Leimu on aivan uskomattoman kaunis lamppu. Sellaiselle olisi hyvin tilaa työpöydälläni. Taitaa olla niin jykeväkin, ettei kissat saisi sitä kaadettua. :)

    Vastaa
  121. NoNNu 18.9.2014

    Oi, kun kiva arvonta. Vitriini-rasiat ovat todella kauniita! :)

    Vastaa
  122. jutta 18.9.2014

    Vakka- vanerilaatikot olisivat aivan ihania, tarvisin uuteen kotiini juuri jotain tuollaista pientä säilytystilaa mutta silti niin siistiä ja kaunista! :)

    Vastaa
  123. Kate 18.9.2014

    Tosi kiva yhdistelmä nappula-kynttilänjalkoja sinulla, samanlaiset on ehkä pakko saada! Ja meillekin sopisivat nuo Aitiot Componibilien päälle, hyviä ideoita ihan liikaa :) Ja tuo Leimu harmaana on aivan upea. Huopakassejakin olen ihastellut pitkään ja Vakatkin kelpaisivat. Äh, vielä kun on se uusi kotikin maksettavana :)

    Vastaa
  124. Sini 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalkoja haluaisin niin kovasti lisää yhden mustan kaveriksi, mikä meillä ennestään jo on. Valkoisia ja mustia. Ne on mun lemppareita! :)

    Vastaa
  125. Helena 18.9.2014

    Parhaiten meille kotiin sopisivat nuo Meno-huopakassit. Yhden ottaisin olohuoneeseen lehtitelineeksi, toinen voisi olla makuuhuoneessa piilottamassa kaiken ylimääräisen sälän. Valkoinen Vakka-laatikko sopisi eteiseen huivien ja hanskojen säilytykseen. Minuakin houkuttelevat nuo Nappulat – omani ottaisin valkoisena ja mustana!

    Vastaa
  126. Mirjam 18.9.2014

    Todella kaunis koti sinulla :) Olen jo pitkään lukenut blogiasi, pidän siitä ja tyylistäsi kovasti. Itselläni on valtava läjä koruja, joita säilytän myös noissa Iittalan vitriini-astioissa. Pyöreä vitriini-rasia olisi ihana lisä tuohon kokoelmaan ja toisi kaivattua lisäsäilytystilaa. Hauskaa syksyn jatkoa!

    Vastaa
  127. pippanen 18.9.2014

    Aitio- hyllyt ja Leimu- valaisin ovat haaveissani nro 1.

    Vastaa
  128. Elli-Maija Ukonmaanaho 18.9.2014

    Kuukuna valaisimelle olisi paikka katsottuna :)

    Vastaa
  129. M 18.9.2014

    Oijoij, niin ihania juttuja! Ja itseasiassa juuri niitä, mitä itsekin olen käynyt tasaisin väliajoin kuolaamassa kauppojen hyllyillä. Opiskelijabudjetilla kun pitää tyytyä vain katselemaan. Apua, tulee ongelma valita suosikki, kaikki nuo kun ovat niiin ihania!! Suosikiksi kuitenkin valitsisin tällä kertaa tuon Aitio- laatikon. Sopisi kivasti uuden kodin eteisen seinälle, ja sinne voisi aina laittaa avaimet yms pienet tarvittavat esineet:) ja myös yksi ehdottomista suosikeistani ovat nuo vitriini-rasiat! Oi ja voi!<3 koruille ne olisivat täydelliset säilytyspaikat.

    Vastaa
  130. hennamr 18.9.2014

    Laittaisin noita Vakka-laatikoita useamman pinoon sohvan viereen, sinne saisi tungettua lehdet, kaukosäätimet yms. pois silmistä :)

    Vastaa
  131. sofia_ 18.9.2014

    Heippa!

    Mikä on tuo teidä hauska keltainen valaisin? Olen metsästänyt keltaista pöytävalaisinta vaikka mistä, mutta ei ole yhtä kivaa löytynyt!

    Vastaa
  132. Terhi 18.9.2014

    Oih, mikä arvonta! Nappula-kynttiläjalat musta ja valkoinen sopisivat loistavasti olohuoneen seinähyllylle kontrastina beigeen seinään. Ja muutamalle vitriini-rasialle olisi hyvä paikka juuri makkarissa, kutn teillä. Yöksi laitan korut vaan lipaston päälle, mutta olishan ne paljon tyylikkäämmin noissa rasioissa.

    Vastaa
  133. Anna 18.9.2014

    Kauniita esineitä! Vakka on suosikkini, itse kätkisin siihen keittiön pienet pöydälläristeilevät irtoesineet.

    Vastaa
  134. Nansku 18.9.2014

    Kaikki noista kelpaisi ja sopisi meillekkin! :) eniten tykkäsin leimusta.

    Vastaa
  135. marmar 18.9.2014

    Messinkiset nappulat pääsisivät olohuoneen senkin päälle muiden kynttilänjalkojen seuraksi. Kuukunalle ja leimulle löytäisin kyllä myös paikat ;)

    Vastaa
  136. heissansaa 18.9.2014

    Noille meno-kasseille löytyisi monenlaista käyttöä. Lisäksi tuo vakka-vanerilaatikko valkoisena isompana että pienempänä kävisi eteiseen tavaroiden säilytykseen.

    Vastaa
  137. Päke 18.9.2014

    Huippuarvonta! Iittalan tuotteista monet olisi tarpeellisia. Aitiot- hyllyt kelpaisi. :)

    Vastaa
  138. Mirva_H 18.9.2014

    Olen haavaillut uusista kahvikupeista.Noi 24h iltalaulut olis just sopivan passeleita :)

    Vastaa
  139. V 18.9.2014

    Vakka on suosikkini! Laittaisin sen sohvan viereen säilömään käsityötarvikkeita, koska muuten mun kissa nakertaa sohvapöydällä lojuvat bambupuikot huonoon kuntoon!

    Vastaa
  140. emma 18.9.2014

    Apua, oon luullut aina että Iittala valmistaa vain astioita. Yllätyin positiivisesti miten laaja valikoima niillä onkin :O
    Emmä kyllä edes tiedä mitä valitsisin. Ollaan just muutettu uuteen kotiin ja me tarvittais laidasta laitaan kaikkea ihanaa :) Ainekin valaisimia ja astiatkin olis kiva uusia :)

    Vastaa
  141. Rwa W 18.9.2014

    Vuosien varrella kotiin on kerätty laseja, astioita ja aterimia Iittalan valikoimista. Syksyn tullen, tuikkukipot on kaivettu sivupöydille. Lisää tunnelmaa ja kaivattua lämpöa saisin ihanilla nappuloilla ja niin mielettömän upealla Leimu valaisimella.

    Vastaa
  142. Tiina H 18.9.2014

    Suosikkini näistä on ehdottomasti Leimu-valaisin (ihana harmaa) sekä Vakka-rasia, säilytystilaa ei ole koskaan liikaa, ja tuo on niin kauniskin!

    Vastaa
  143. MRS. LAKEUS 18.9.2014

    Tuo syvemmän mallinen Aitio on houkuttanut aikaisemminkin ja ehkäpä sen uuteen kotiin hankinkin. :) Tarkoitus olisi siten nostaa yrtit keittiön seinälle pois kissojen ulottuvilta.

    Toven 100v juhlamukikin on vielä hankkimatta eli ainakin se päätyisi ostoskoriin. :)

    Vastaa
  144. Laura 18.9.2014

    Valinnan vaikeus…niin paljon voisin ottaa Iittalalta!:) Vakka laatikot valkoisena olisi ihanat, kivi kynttilälyhtyjä menisi aina lisää, Alvar Aallon teräsvati, ja astiaosastolta vaikka ja mitä;)

    Laura

    Vastaa
  145. Sanni 18.9.2014

    Harmaa Leimu valaisin on ehdoton oma suosikkini! Sopii hyvin teidän makkariin nuo Aitio-laatikot/hyllyt! Kiva kun Iittalan tuotteet on ajattomia!

    Vastaa
  146. Tiina 18.9.2014

    Onpa upea palkinto!
    Mun lemppari oli ehdottomasti toi Leimu-valaisin ja sitten se pyöreä vitriini rasia! (en mäkään tiennyt että niitä löytyy pyöreänä, tiedän mikä menee joulupukin listalle)
    Leimu valaisin tulis varmaankin uuden kodin olohuoneeseen ja rasia löytäisi paikkansa makuuhuoneen vanhan ompelukoneen päältä (kunniapaikka)

    Vastaa
  147. Terhi Koskinen 18.9.2014

    Kyllä tämän askartelijan kotiin tulisi ehdottomasti nuo Aitio-hyllyt ja laatikot – menisi napit ja koristeet nätisti järjestykseen työtilassani kauneudesta tinkimättä! :)

    Vastaa
  148. Asta 18.9.2014

    Ah, tuon pikku-Kuukunan ottaisin milloin vain koristamaan Tv-tasomme telkkaritonta päätyä. <3

    Vastaa
  149. HeidiR 18.9.2014

    Iittalalla on kyllä upeita tuotteita :)
    Pyöreä Vitriini-rasia on hieno, mutta eniten käyttöä olisi Vakka-laatikoille.

    Vastaa
  150. Henna 18.9.2014

    Vauuu! Kylläpä nuo kaikki sopii teille kuin nenä päähän. Omat koruparkani ovat aina sotkussa ja kaipaavat kaunista korurasiaa, joten Vitriini-korurasia olisi minun valintani, miksei toisaalta noi supernätit Nappulat! :D

    Vastaa
  151. Emppu 18.9.2014

    Nappula kynttilät sopisivat kun nenä-naamaan mun syksysisustuksen saaneeseen lasitettuu parvekkeeseen! Ja voisi jopa valita jonkun kirkkaamman värin tuomaan pientä särmään kokonaisuuteen.

    Ps. On kyllä ihanan letkee blogi lukea

    Vastaa
  152. Mariska 18.9.2014

    Vakka-rasia olisi täydellinen meille! Ja noi kynttilänjalat, ne on pakko saada!

    Vastaa
  153. Jenni 18.9.2014

    Ehdottomasti ensimmäisten joukossa valitsisin Meno-kassin lehdille. Niin paljon paremmalta kun se näyttäisikin nykyisen lehtikorin tilalla..huoh! Alvar Aallon suunnittelema vati taas on ollut himotuslistalla ja ties kuinka monta vuotta!

    Vastaa
  154. Petra 18.9.2014

    Suosikkini ovat nuo Nappula-kynttilänjalat kuparin värisenä. Omassa kodissa sijoittaisin ne varmaan hyllyn päälle olohuoneeseen luomaan tunnelmaa syysiltoihin :)

    Vastaa
  155. hagenthal 18.9.2014

    Oo valinnan vaikeus!! Olisi kyllä ihana saada vaikka noita Aitio-hyllyjä keittiön seinälle…pikkutavarat piiloon avokeittiöstä!

    Vastaa
  156. Anne 18.9.2014

    Leimu valaisin sopisi betonijalkoineen antamaan kontrastia yöpöydän virkaa toimittavan vanhan pesukomuutin päälle.

    Vastaa
  157. Emma 18.9.2014

    Tuo leimuvalaisin on aivan ihana. Sopii pimeneviin iltoIhin <3 itelläkin tekisi mieli sisustaa kotia, mutta pitäisi malttaa, sillä uusi kotimme valmistuu maaliskuussa. Nyt voi vain haaveilla. :)

    Vastaa
  158. V.Lady 18.9.2014

    Meille varmaankin valikoituisi leimu valaisin ja vakka vanerilaatikko. Olemme etsineet kotiimme juuri tuollaista yksinkertaisen tyylikästä laatikkoa kaikelle pienelle tavaralle. Maalaamaton vaneri sopii kotiimme täydellisesti. Myös Leimu-valaisin istuisi sisustukseen. Se saisi paikkansa eteisestä vanhan lipaston päältä.

    Vastaa
  159. melli 18.9.2014

    Oooo ottaisin noita aitio-hyllyjä mieluusti olohuoneen seinää koristamaan <3

    Vastaa
  160. Anna 18.9.2014

    Nuo vitriini rasiat ovat mieleeni, säilyttäisin niissä koruja. Lisäksi punaiset kastehelmi-tuikut.

    Vastaa
  161. AnnaTa 18.9.2014

    Wow, mikä arvonta! Suosikkini on yrttipuutarha ja keltainen Nappula. Olisipa ihanaa laittaa asuntoa tuon palkinnon avulla kuosiin, etenkin keittiön tarpeisto kaipaisi piristystä ja päivitystä monellakin saralla!

    Vastaa
  162. Elwinni 18.9.2014

    Valitsisin ehdottomasti yhden iittalan linnuista koriteeksi olohuoneeseeni. Iittalan vitriinit olisivat myös tervetulleita pikkutavaroiden säilytykseen.

    Vastaa
  163. SofiaN. 18.9.2014

    Leimu-valaisin olisi niiin ihana, vaikea vain valita kumman värisenä, kun molemmat on niin ihania. Koti kaipaisi pientä syyspäivitystä mm. verhojen muodossa, mutta uudella valaisimellakin jo pääsisi alkuun…

    Vastaa
  164. Nina 18.9.2014

    Ihana arvonta :) Harmaa Leimu valaisin olisi täydellinen olohuoneessamme!

    Vastaa
  165. Miia 18.9.2014

    Mun suosikkini on ehdottomasti nuo Nappula-kynttilänjalat. Useampi sellainen mustana ja valkoisena pienen arkkupöydän päälle makuuhuoneeseen tunnelmaa luomaan :)

    Vastaa
  166. maya 18.9.2014

    Tuo pieni Carambola-maljakko mun meikkisiveltimille, koska ne ansaitsee vaan parasta ;D

    Vastaa
  167. Mun suosikki on tuo Aitio-hylly! Se sopisi tosi hyvin meidän keittiön seinälle, laittaisin siihen muumimukeja :)

    Vastaa
  168. Karoliiina 18.9.2014

    Vakka-vanerilaatikko on ollut jo pitkään kiikarissa sen ajattoman ilmeen ja ihanan luonnolisen sävyn vuoksi. Muutimme reilu kuukausi sitten poikaystäväni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme, pieneen sata vuotta vanhaan puutaloon, jonka huoneissa katto on korkealla ja ikkunalaudoilla voi istuskella. Uusia kalusteita ei ole vielä hankittu ja nämä vakka-laatikot toimisivat hyvin asunnon hengessä! Asettelisin muutaman laatikon päällekkäin ja tekisin niistä puuttuvan yöpöydän vuoteen vierelle.

    Vastaa
  169. Kaisa 18.9.2014

    Eikä miten ihana tuo valkoinen Nappula-kynttelikkö onkaan ja keksin sille heti täydellisen paikankin olohuonetta piristämään :)

    Vastaa
  170. Elsa 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin valkoisena on ihan must-juttu! Todella kaunis ja sopii hyvin teidän kotiin :)

    Vastaa
  171. Eveliina 18.9.2014

    Kuukunalle olisi paikka olohuoneessamme!

    Vastaa
  172. Elina 18.9.2014

    Kiva arvonta, kunpa onni suosisi, uuteen kotiin tuolla lahjakortilla saisi vaikka mitä kivaa. Leimu valaisin betonijalalla on kiva ja kyllä tuolta muutakin kivaa löytyy :)

    Vastaa
  173. KatriinaU. 18.9.2014

    Klassikot on lemppareita ja Toikan lintukokoelma haaveissa, joten näistä uutuuksista lemppariksi on karpalo Rubiinilintu. Niin kaunis. Olisi arvoisessaan paikassa esillä olkkarissa. Tai tulevaisuudessa unelmieni kylppärissä, koska sielläkin pitää olla jotakin kaunista.

    Vastaa
  174. Katja 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin on minun suosikkini. Ihanat sävyt, materiaalit ja erityisesti yksinkertaisen kaunis muotoilu samassa valaisimessa.

    Vastaa
  175. Nora 18.9.2014

    Nappula-kynttiläjalat ovat aivan ihanat! Laittaisin ne olohuoneen pöydälle tuomaan tunnelmaa syysiltoihin. :)

    Vastaa
  176. Heidi Visti 18.9.2014

    Nappula -kynttiläjalat valkoisena ja mustana. Mutta voisin kotiuttaa nuo kaikki, niin ajattomia ja tyylikkäitä ovat. Juuri omaan makuuni.

    Vastaa
  177. MinniR 18.9.2014

    Meno-huopakassi on suosikkini! Sopisi kodin jokaiseen huoneeseen.

    Vastaa
  178. SannaS 18.9.2014

    Vakka-vanerilaatikoista olen haaveillut. Johdot ja muut ärsyttävät laturit sais piiloon!!!

    Vastaa
  179. Pikku hoo 18.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti Leimu-valaisin harmaana!

    Vastaa
  180. Lilla 18.9.2014

    Teidän koti on niin ihana<3 Selkeää ja pelkistettyä mutta kodikasta! Lempparini ovat ehdottomasti nuo Iittalan lasi/korurasiat, joihin korut saa kauniisti esille. Olen järjestyksestä pitävä esteetikko joten nuo rasiat sopivat minulle paremmin kuin hyvin :)

    Vastaa
  181. Elisa 18.9.2014

    Hirveän vaikea valita vain yksi tuote, voisin ottaa kaiken! Functional form valkoinen veitsiteline olisi hyödyllinen lisä keittiöön. Uudet aitio-hyllyt vaikuttaa myös tosi näppäriltä ja hyvännäköisiltä.

    Vastaa
  182. Essi 18.9.2014

    Iittalan syysuutuksista mun lemppari on ehdottomasti isompi Carambola maljakko, se täydentäis niin täydellisestä tän sisustusintoilijan kotia. Pakko myös mainita, että toi Kerros pöytähylly näyttää niin hyvältä tossa Uutuudet-bannerin kuvassa, etten ehkä kestä..! Mä vaan r-a-k-a-s-t-a-n suomalaista designia, voisin kotiuttaa melkein jokaisen Iittalan tuotteen. Tarviiks mun perustella vielä lisää? :-D

    Vastaa
  183. Ninnu 18.9.2014

    Suosikki on Festivo Kynttilänjalka. Kaunis, yksinkertainen ja ajaton. Kattaukseen kruunu joka taipuu kynttilän mukaisesti moneen tilaisuuteen. Estetiikon must-listalla :)

    Vastaa
  184. Ansku 18.9.2014

    Ottaisin kaikki! Mutta jos yksi juttu pitää valita niin Leimu-valaisin. Se olisi täydellinen valaisemaan pimeneviä syksyn iltoja :)

    Vastaa
  185. MoonaA 18.9.2014

    Nappulat sijoittaisin juuri samalla tavalla kuin sinä! Valkoisen tason päälle piristämään sisustustamme.

    Vastaa
  186. Reetta 18.9.2014

    Ensin ajattelin Vakkaa, sitten Loimua, sitten Kuukunaa.. Eli käykö vastaukseksi että kaikki?

    Vastaa
  187. SS 18.9.2014

    Messinkiset ja valkoiset nappula-kynttilänjalat on kivoja ja vitriinirasiat kelpais koruille. kivoja uusia sisustusjuttuja :)

    Vastaa
  188. Marjut 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin! En tiennyt sen olemassaolosta, vaikka yleisesti olenkin aika tietoinen Iittalan valikoimista. Se olisi täydellinen eteiseemme, portaiden alle, valkoiselle tasolle, tuomaan tunnelmallista valaistusta muuten vähän pimeään paikkaan. Oijoijoi, näen sen jo nyt siellä ”omassa paikassaan” tuomassa tunnelmaa pimeisiin syys- ja talvi-iltoihin.

    Vastaa
  189. Satu 18.9.2014

    Valitsisin Leimu-pöytälampun, olohuoneeseen tuomaan valo pimeneviin syysiltoihin.

    Vastaa
  190. Embu 18.9.2014

    Nappula-kynttiläjalat ovat sievät mutta yksinkertaiset! :)

    Vastaa
  191. .ellu. 18.9.2014

    Nuo vakka-säilyttimet olisi enemmän kuin tarpeen! Ne käy joka paikkaan, yöpöydäksi, lastenhuoneeseen- tai työhuoneeseen säilyttimeksi jne. Tarvetta olisi, toivotaan että onni nyt suosii!! Ja tuo harmaa Leimu-valaisin, ai että!!

    Vastaa
  192. lili 18.9.2014

    Vitriinit ovat ihania – sekä vanhat neliön malliset kuin nämä uudet pyöreätkin! :)

    Vastaa
  193. Eeva 18.9.2014

    Rakastan tota Leimu-valaisinta. Niin mun unelma!

    Vastaa
  194. Elina V. 18.9.2014

    Vitriini-rasioihin saisi kauniisti säilöön lempparikorut.

    Vastaa
  195. Toveri 18.9.2014

    Kuolaan ja kuolaan tuon harmaan Leimun perään. Makuuhuoneeseemme tarvittaisiin valaisin tulevia yöllisiä imetyksiä varten ja tuo olisi ihan nappijuttu!

    Vastaa
  196. Sohvi! 18.9.2014

    Ihania kaikki <3 Leimu pääsisi tuomaan tunnelmaa olohuoneeseemme. Ja miksi ei Nappulat myös :)

    Vastaa
  197. Anne P. 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin on lemppari :) Laittaisin sen pian kotiimme saapuvan vanhan lipaston päälle – vanhaa ja uutta yhdessä, toimii! :)

    Vastaa
  198. tallirouva 18.9.2014

    Leimu valaisin miellytti minuakin!

    Vastaa
  199. Nansku 18.9.2014

    Vaneerilaatikko tännekin, kaikki työpisteen roinat sinne piiloon :-) ihana arvonta ja ihana blogi!

    Vastaa
  200. Leena 18.9.2014

    Nappulat ja vakat ovat ihastuttavia! Nappuloita löytyy meiltä mustana ja valkoisena, mutta muita värejä olisi kiva saada kokoelmaan.

    Vastaa
  201. Mehmu 18.9.2014

    Leimu valaisin ja pyöreät vitriinit ovat ehdottomia suosikkeja. Sopisivat myös meille :)

    Vastaa
  202. Minttu-Susanna 18.9.2014

    Leimu-valaisin on jo viime syksyinen suosikkini, valinnan vaikeus vain iskisi värin kanssa, molemmat ovat niin kauniita. Valaisimen laittaisin yöpöydälleni.

    Uudet Aitio-hyllyt viehättävät myös kovin, sellaisen aionkin hankkia eteiseen keräämään kaikki pikkutavarat kuljeksimasta ympäriinsä. Ja näyttävät muuten hyvältä myös makkarissa!

    Vastaa
  203. Veera 18.9.2014

    Näin pimeiden iltojen myötä haluaisin kotiini Nappula-kynttiläjalkoja eri väreissä ja koossa tuomaan lämmintä tunnelmaa. Suosikiksi nuosi myös Brasserie pata hellan päällystää komistamaan :) Tarkoituksena olisi, että koko perhe yhdessä kokkaisi pataruokia.

    Vastaa
  204. Annakaisa 18.9.2014

    Leimu-pöytälamppu on suosikkini, vaikka noista syksyn uutuuksista kelpuuttaisin kotiini mitä vaan, niin ihania ovat!

    Vastaa
  205. Jatta 18.9.2014

    Suosikkini on Collective Tools -sarjaan kuuluva kakkulapio, sillä pian omaan kotiin muuttaessa haluaisin saada mattapintaiset aterimet, joihin tuo sopisi todella hyvin! Rakastan muutenkin leipomista, ja (vähän liiankin) usein tulee leivottua kaikenlaisia kakkuja ja piirakoita, joissa tuo kakkulapio tulisi tarpeeseen! :)

    Vastaa
  206. Sanku 18.9.2014

    Aitio-laatikot olisivat upea ratkaisu keittiöön kaavailemaani yrttiseinää varten. Ihastuin myös Toikan Rubiinilintuun, sillä se olisi täydellinen synttärilahja mummolleni.

    Vastaa
  207. -jenn 18.9.2014

    Tuo suurempi leimu valaisin on kaunis, ajaton ja hyödyllinen sekä sopiva moniin erilaisiin huoneisiin! Se olisi siis oma valintani! Sivuja katsoessani huomasin myös aivan ihania tuparilahjoja, juhlia kun riittää tässä syksyllä ;)

    -jenn

    Vastaa
  208. kataa 18.9.2014

    Nappula-kynttiläjalat ovat suosikkini. Ne sopisivat hyvin olohuoneeseen tuomaan ryhtiä sisustukseen.

    Vastaa
  209. Janet 18.9.2014

    Tuo harmaa Leimu-valaisin on aivan upea ja ehdoton suosikkini! Sille löytyisi montakin hyvää paikkaa kotoamme, mutta luultavasti asettelisin sen paraatipaikalle olohuonettamme koristamaan ja valaisemaan. Kaikkea muutakin ihanaa Iittalan syksystä kyllä löytyisi :)

    Vastaa
  210. Piia 18.9.2014

    Karpalon värisiä Kastehelmiä ottaisin pari kolme hehkumaan valkoista takkaamme vasten, varmasti ihana näky hämärässä.

    Vastaa
  211. katjan 18.9.2014

    Oi mikä arvonta! Olen tuota leimu valaisinta ihastellut aiemmin ja se sopisi täydellisesti olohuoneemme hyllylle. Tai sitten valkoinen nappula kynttelikkö <3

    Vastaa
  212. pihka 18.9.2014

    Minullakin tuli aivan uutena juttuna pyöreät vitriinit. Tosi kätevää :) Silti suosikkini on nappula-kynttilänjalat. Pitkään ollut jo hankintalistalla ja jostain syystä pidän niistä eniten kullan värisinä, vaikkei kulta värinä muutoin oikein olekaan makuuni sisustuksessa. Lipaston päällä olisi sopiva paikka useammallekin.

    Vastaa
  213. Via 18.9.2014

    Apua, Kuukuna-valaisimiako saa taas! Melkein itku tulee! Rakastakin rakkaammassa mummulassani oli tuollainen lapsuudessani ja se herätti jos silloin suurta ihmetystä ja ihastusta minussa, vaikka sisustus ei tuolloin ykköskiinnostuksenkohde ollutkaan. Jokunen vuosi takaperin metsästin sellaista vaaleaan olohuoneeseemme tunnelmaa tuomaan ja muistuttamaan siitä lämpimästä fiiliksestä, joka tyylikkäästi isoäitini sisustamassa, mutta ei niin perinteikkäässä, mummulassa oli. Ei siis liene kahta sanaa mikä tuote löytäisi tiensä meidän kotiimme.

    Vastaa
  214. Hanna 18.9.2014

    Aitiot ja Vakat aivan ihania säilytykseen! Sä osaat niin sisustaa näillä Iittalan tavaroilla kotisi, hienot stylet!

    Vastaa
  215. Reeta 18.9.2014

    Ai että mä niin tykkään lähes kaikista Iittalan tuotteista! Etenkin Vakka-laatikoita olen jo kauan haaveillut itselle yöpöydäksi. Eivät vaan ole ihan realistisia hankintoja tällä hetkellä opiskelevalle lapsiperheelle, valitettavasti. Nappuloista olen myös haaveillut!

    Vastaa
  216. miramar 18.9.2014

    Leimu on mun suosikki uutuuksista! Se tulisi käytävän piirongin päälle. Tarpeen on kuitenkin enemmän uudet kattilat ja paistinpannut… Edelliset on jo 10 vuoden takaa.. :D

    Vastaa
  217. Piritta 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin olisi tarpeen syksyn pimeneviin iltoihin meidän olohuoneeseen. Tykkään käyttää ruoanlaitossa paljon yrttejä ja yrttipuutarha olisi myös aivan ihana, keittiössä olisi aina fressin näköisiä yrttejä!

    Vastaa
  218. Peppineiti 18.9.2014

    Ou mitä kaikkea ihania uutuuksia! Ikuisuus-hankintalistalla minulla on aallon maljakot! Ja hurja miten upean värinen tuo uutuus onkaan

    Vastaa
  219. Onia 18.9.2014

    Leimu-valaisin toisi ihanaa tunnelmaa kirjahyllyllemme.

    Vastaa
  220. R 18.9.2014

    Olen ihastellut meno-kassia jo pitkään ja se sopisikin meille olohuoneeseen hyvin. Se piilottaa vaikka lasten lelut ja näin ne on nopeasti saatavilla olohuoneessakin ja on samalla myös tyylikäs. Tykkään muutenkin niin paljon Iittalan tuotteista. Niitä onkin kertynyt kotiimme jo hieman..:)

    Vastaa
  221. Minnanen 18.9.2014

    Nappula- kynttilänjalat on ehkä suosikkini. Toisin niillä hieman väriä ja piristystä myöskin valko-mustaan kotiimme. Pienet sommitelmat keittiön ja makkarin ikkunoille ennen joulukynttelikköjen saapumista. Huopakassit on mahtavat kyllä myös, käyttötakoitusta vain pitää vielä vähän miettiä…

    Vastaa
  222. Anna 18.9.2014

    Vakka-vanerilaatikkoon olisi kiva säilöä nyt puolivuotiaan esikoisemme ”kotiintulovaatteet” ja vauvakirja. Nämä ja laatikko olisi kiva sitten antaa muistoksi mukaan kun muuttaa omaan kotiin sitten joskus (onneksi ei vielä moneen vuoteen!).

    Vastaa
  223. eh 18.9.2014

    Kuukuna-lamppu on aivan ihana ja se olisi juuri sopiva tuomaan tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. :)

    Vastaa
  224. sari 18.9.2014

    Rakastan lähes kaikkia iittalan syysmallistosta löytyviä juttuja, mutta erityisesti tuo Leimu valaisin iskee muhun. Myöskin nuo Nappula kynttilänjalat sopisivat täydellisesti uuten asuntooni. Olen tuleva muotoilija ja koukussa laadukkaisiin astioihin ja lasiesineisiin. Mikä onnenpekka olisinkaan voittaessani näin ihanan arvonnan;)

    Vastaa
  225. Piia 18.9.2014

    Tuo kuukuna on huippu! Ollaan juuri muuttamassa uuteen kotiin ja siellä tahtoisin sijoittaa olohuoneeseen mieluummin useita pienempiä valonlähteitä kuin entiseen tyyliin se yks iso keskellä kattoa, mikä ei oo kovin tunnelmallinen ratkaisu. Tähän tuo valaisin ois just passeli! Kauniskin se on, sulavalinjainen, ja sopii varmasti moneen paikkaan.

    Vastaa
  226. EllaM 18.9.2014

    Pyöreä vitriini-rasia on ehdottomasti mun suosikki! Se olis ihana olkkarin lipastolla.

    Vastaa
  227. Miia 18.9.2014

    Kyllä nuo Nappulat vievät voiton. Jotenkin erilaista designia mitä Iittalalla yleensä, ja juuri sellaisesta erottuvasta tavallisen seassa pidän. Nuo kullan väriset sopisivat kultamaalilla maalatun pinnatuoli-yöpöytäni päälle!

    Vastaa
  228. Alisa-a 18.9.2014

    Jos Iittalan ihanasta uutuuksien valikoimasta täytyisi valita vain yksi tuote, olisi se ehdottomasti Nappula-kynttelikkö. Aivan ihanan pehmeän näköinen, mutta silti samalla hieman maskuliininen. Sopisi loistavasti piirongin päälle ja esimerkiksi jouluna joulukattaukseen.

    Vastaa
  229. Sallu 18.9.2014

    Oijoi, kun on kaikkia ihania uutuuksia Iittalalla. Vaikea valita yhtä suosikkia, mutta päädyin kuitenkin Kuukuna valaisimeen. Se olisi täydellinen makkarin lipaston päällä.

    Vastaa
  230. Tiina 18.9.2014

    Pidän ihan älyttömästi noista vitriineistä! Yksi jo löytyykin kaapin päältä, mutta eihän niitä koskaan voi olla liikaa ;)

    Vastaa
  231. oili 18.9.2014

    Haluaisin ehdottomasti Iittalan herbgardenin keittiööni..

    Vastaa
  232. Sanka 18.9.2014

    Aitio-laatikot kiinnittivät kyllä eniten huomion. Ne kävisivät eteiseen, keittiöön, makuuhuoneeseen… Loistava vaihtoehto säilyttää niin avaimia, lempitavaroita kuin maustepurkkejakin.

    Iittalalla on kyllä aivan ihania ja ajattomia tuotteita!

    Vastaa
  233. Silja 18.9.2014

    Voi että nuo huopakassit on ihanat, ne niin sopis meille! :) Tarvetta olisi myös uuteen keittiöön induktioliedelle sopiville paistinpannuille. T. Silja

    Vastaa
  234. isabella 18.9.2014

    Noille Aitio-laatikoille keksisin heti käyttöä. Olisi aivan huikeaa voittaa tuo raha ja päivittää sisustusta.

    Vastaa
  235. Mari 18.9.2014

    Tykkään Aaltomaljakoista, Kivi-tuikkulyhdyistä ja Kastehelmi-sarjasta sekä Festivon kynttilänjaloista, joita olen saanut mummin perintönä. En oikein lämpene Iittalan sisustusuutuuksille, eivätkä sovellu meidän kodin sisustukseen vaikka Nappula-kynttilänjalat ihan söpöjä ovatkin. Haaveilen erikokoisista Aalto-maljakoista..600 eurolla niitä jonkun saisikin!

    Vastaa
  236. Cessi 18.9.2014

    Onpa paljon ihania uutuuksia! Mutta ehkä eniten tykästyin karpalonpunaisiin uutuuksiin, lasilinnut ovat niin kauniita!

    Vastaa
  237. PS 18.9.2014

    Kerros-pöytähylly on juuri sitä, mitä olen etsinyt. Se pääsisi yhden pikkukaapiston päälle, jossa pitäisi saada tavarat vähän nätimmin kasaan.

    Vastaa
  238. Heta 18.9.2014

    Leimu-valaisin työpöydälle tuomaa valoa

    Vastaa
  239. Anskuli 18.9.2014

    Messinkiset nappulat ja harmaa Leimu ovat ihania!! Sopisivat meidänkin kotiin.

    Vastaa
  240. Jennijee 18.9.2014

    Hei!
    Mun silmää miellytti valkoinen Nappula-kynttelikkö. Ihanan pelkistetty. En omista mitään missä polttaa tuikkuja, joten tää ois just hyvä! Pimeitä iltoja odotellessa :)

    Vastaa
  241. SMM 18.9.2014

    Huh, voisin kotiuttaa vaikka mitä Iittalaa kotiimme, niin kauniita tuotteita :-) Mutta ehkä suosikkini olisi tuollainen keltainen Aitio – se päätyisi eteiseen, ja sinne voisi heittää uusimmat postit pois lattialta. :-)

    Vastaa
  242. sussu 18.9.2014

    Minusta lokerovati olisi ihana olohuoneen pöydälle pikkuherkuille naposteltavaksi telkkariakatsellessa. Kaasa sisustustakka loisi myös lämmintä tunnelmaa..kun alkaa hämärtää,meille kellä kunnon tulisijaan ei ole mahdollisuutta :)

    Vastaa
  243. janina 18.9.2014

    Tuo pyöreä vitriini rasia on itsellenikin aivan uusi tuttavuus – ihana! Sopisi täydellisesti 60-luvun kampauspöydälleni. Siihen voisi laittaa vaikkapa kauneimmat korut pölyltä suojaan.

    Vastaa
  244. Laura 18.9.2014

    Meno-huopakassit ehdottamasti! Pitkään ollut trendinä pelkistetty ja jopa kylmäsisustus, joten nuo kassit tuovat mielestäni kaivattua pehmeyttä ja ehkä ripauksen mieleen mummolan <3

    Vastaa
  245. Sannna 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalka. Niin ihanan pirtsakka toi keltainen. :)

    Vastaa
  246. AnnaE 18.9.2014

    Joku lamppu olisi kiva. Monesti haaveillut,mutten ole raskinut ostaa. Esim Kuukuna sopisi meille.

    Vastaa
  247. Krista 18.9.2014

    Ihanasti saitte iittalan tuotteet sopimaan omaan kotiinne. Omaa silmää miellyttävät nuo nappula kynttilänjalat. Toisivat mukavasti väriä ja ryhtiä siustukseen. Ikkunalaudalle varmaankin päätyisivät.
    Toinen aika makee juttu oli Kerros, pöytähylly. Keittiön tasoilla ei koskaan ole liikaa säilytystilaa, joten tuon haluan =)

    Vastaa
  248. sarah 18.9.2014

    Nappula kynttiläjalat ohohuoneen piirongin päälle syksyn pimeisiin iltoihin :)

    Vastaa
  249. paula 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin ois täydellinen lipaston päälle valaisemaan hämärää keinutuolinurkkaustamme!

    Vastaa
  250. jenni 18.9.2014

    Aitio-hyllyistä varmaan olisi eniten hyötyä juurikin pikkutavaroiden säilytyksessä.Myös Aitio-koukut lisänä piristäisivät.

    Vastaa
  251. Lissu 18.9.2014

    Tuo harmaa Leimu-valaisin olisi ihana, mutta hinta on niin suolainen, etten osaa oikein siitä edes unelmoida… :) Jospa arpaonni suosisi!

    Vastaa
  252. Mirkku 18.9.2014

    olen niiin ihastunut kuukuna-lamppuun! se sopisi täydellisesti yöpöydälle! :)

    Vastaa
  253. Outi 18.9.2014

    Iittalan uutuudet kotiuttaisin mielelläni kaikki!! Ehdoton ykkönen on kuitenkin harmaa Leimu-valaisin, joka toisi ihanan tunnelman makuuhuoneeseen ja miksei muuallekin! :)

    Vastaa
  254. Jenni 18.9.2014

    Mulle kelpaisi ehdottomasti toi HerbGarden! Laittaisin sen asuntooni keittiön pöydälle tai keittiön työskentelytasolle ja kasvattaisin siinä tietysti kaikkia ihania yrttejä. Voi kun ois ihanaa että vois omasta ”yrttitarhasta” napsia lisukkeita salaatteihin ja muihin ruokiin. :)

    Vastaa
  255. Tepsu 18.9.2014

    Pakko valita Leimu-valaisin, olen sitä ihastellut jo aiemmassa värissä, mutta damn tuo kokoharmaakin näyttää hyvältä! Se todennäköisesti löytäisi kodin makuuhuoneen yöpöydältä :)

    Vastaa
  256. mii 18.9.2014

    Tuo kuukuna-valaisin olisi upea! Myös vitriini-rasiat on ihania. Voi tuolla olisi niin monta asiaa, jotka voisin kotiuttaa välittömästi! :D

    Vastaa
  257. Ira 18.9.2014

    Carambola maljakko on upea, mutta ottaisin varmaan kumminkin tuon karpalon värisen Aalto-maljakon valkoisen Aalto-maljakon kaveriksi. Kauniin värinen tuo karpalo ja tuli heti mieleen kuinka hyvin se sopisi jouluun! Laittaisin sen olohuoneeseen sohvapöydälle :)

    Vastaa
  258. Mammu 18.9.2014

    Nappula kynttilänjalat messinkisinä, kiitos!:) Syksy on minustakin ihanaa aikaa, sisustuskärpänen iskee aina kun ilmat alkavat viiletä. Noilla kynttilänjaloilla tulisi poltettua myös pitkiä kynttilöitä, luultavasti ainakin aluksi keittiön puolella. Tällä hetkellä Kivi-tuikut ovat olleet valaisemassa iltamme olkkarin sohvapöydällä.

    Vastaa
  259. Sini 18.9.2014

    Valitsisin huopakassit. Kaupassa käydessä tapanani on kantaa mukana omaa kassia,joka on Prismasta saatu kassi. Olen aina ajatellut,miksi sen täytyy olla niin ruma. :D
    Joten kuinka tyylikästä olisikaan kantaa ostokset kyseisissä huopakasseissa!

    Vastaa
  260. erkku 18.9.2014

    Nappula-kynttilänjalka olisi noista kaikista mieluisin :) Tekisi mieli ostaa jo nyt syysiltojen iloksi.

    Vastaa
  261. Laura 18.9.2014

    Hienoja uutuuksia Iittalalta. Meille sopisi vitriinirasiat. Niillä saisi koruja järjestykseen, ja samalla se suojaisivat pölyltä sekä tietenkin näyttäisivät kauniilta vaikkapa kylpyhuoneessa.

    Vastaa
  262. ktri 18.9.2014

    Oma lempparini syksyn uutuksista on ehdottomasti tuo Aitio-hylly! Minikokoisessa asunnossani on etenkin keittiössä säilytystilan puutetta, joten Aitio-hylly valkoisena tai keltaisena olisi oiva piristys ja lisäys pikkuruiseen keittokomeroon! :)

    Vastaa
  263. Satu 18.9.2014

    Hui mikä arvonta :) ehdoton suosikkinini on leimu valaisin harmaana. Sopisi täydellisesti olohuoneen 50 luvun lipaston päälle ;)

    Vastaa
  264. Rous 18.9.2014

    Aitio-hyllyjä ottaisin mielelläni työpöydätäni ylle. Ihan mahtavia säilytyshyllyjä!

    Vastaa
  265. Jossu 18.9.2014

    Nappulat keltaisena, mustana ja valkoisena ruokapöydälle. Upea Leimu-valaisin yläkerran aulaan! :)

    Vastaa
  266. Hanna 18.9.2014

    Vitriini rasioihin saisi ihanasti korut näkyville piiloon! Vakka säilyttimelle löytyisi myös monenlaista käyttöä meidän kodissa.

    Vastaa
  267. Jenni 18.9.2014

    Rakastan Iittalaa ja voisin valita mitä vain! Tällä hetkellä musta Nappulani kaipaisi kultaista ja valkoista kaveria. Iittalan karahvi olisi myös tervetullut lisä ruokapöytään.

    Iski itsellekin sisustusvimma tätä postausta lueskellessa…

    Vastaa
  268. Minna 18.9.2014

    Harmaa Leimu ♥ valaisin olisi tervetullut makkariimme syysiltoja piristämään!

    Vastaa
  269. KP 18.9.2014

    Leimu, yöpöydälle.

    Vastaa
  270. Neelia 18.9.2014

    Kaikki! Olen todellinen Iittala-fani ja kotoa löytyykin jo vaikka mitä! Myös noita syysuutuuksia olen jo ehtinyt hankkimaan. Jos pitäisi välttämättä valita yksi lempparituote, vastaisin Leimu harmaana.

    Kyllä tämän kilpailun voitto olisikin ihanaa! Se oli täydellinen häälahja! Menemme siis naimisiin reilun viikon päästä ja siitä viikko eteenpäin vaihdan työpaikkaa: sain unelmatyöpaikkani! Näissä olisi siis paljonkin syytä palkita itsensä! :)

    Vastaa
  271. Jonna 18.9.2014

    Aitio -sarja on ihana kun saa pikkutavaroita piiloon, samoin myös vitriinit puhumattakaan leimu -valaisimesta!

    Vastaa
  272. reetta 18.9.2014

    keltaiset nappulat olisi täydellinen syysjuttu leveälle ikkunalaudalle!

    Vastaa
  273. Ulu 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin toisi ihanaa lämmintä valoa meidän olkkarin yhteen pimeään nurkkaan!

    Vastaa
  274. Mimmunen 18.9.2014

    Upeita uutuuksia! Olen aina pitänyt Iittalan tuotteista. Aitio-laatikot vaikuttavat varsin käteviltä ja näyttävätkin kauniilta. Käyttäisin niitä makuuhuoneessamme aikalailla samaan tapaan kuin sinäkin Maj :)

    Vastaa
  275. Maia 18.9.2014

    Leimuvalaisin antaisi mukavaa tunnelmaa syysiltoihin.

    Vastaa
  276. Milla 18.9.2014

    Hankintalistalla on jo pitkään ollut pieni ja suloinen Vitriini rasia. Ehdottomasti kirkkaalla kannella ja tammisella pohjalla. Sopisi hyvin kirkkaan valkoisen tason päälle sekä tammisen ruokapöydän kaveriksi.

    Vastaa
  277. Tawunen 18.9.2014

    Voi pojat mikä arvonta!! :) Kyllä tuo leimu-valaisin https://store.iittala.fi/Sisustaminen/Leimu-Valaisin-300×200-mm-harmaa/p/K365069 olisi iiiihana tulevan uuden kodimme olohuoneeseen!

    Vastaa
  278. Karoliina 18.9.2014

    Tuo uusi pyöreä vitriini harmaavalkoisena on aivan ihana! Ja rakastan myös perinteisiä Kartio-laseja.

    Vastaa
  279. Diva 18.9.2014

    Meno-huopakassi oli suosikkini viime vuonna ja niin tänäkin vuonna, vaikka Leimu-lampun uusi värikin puhuttelee. Kassiin kätkisin perinteisesti kaikkea pientä sälää pyörimästä pöydiltä :)

    Vastaa
  280. Emmi 18.9.2014

    Täälläkin sisustetaan vimmatusti. Syksyn tullen sitä innostuu uusista jutuista. Iittalalla on upeita uutuuksia. Nuo Leimuvalaisimet on aivan mahtavat samoin vaneriset säilytyslaatikot, joista voi vaikka rakentaa yöpöydän. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että täällä onnistaisi!

    Vastaa
  281. minna 18.9.2014

    Nappula kynttilänjalat olisivat kyllä ihania erivärisinä :) ja vitriinirasiankin voisin ottaa. Yksi sellainen jo löytyykin.

    Vastaa
  282. KatiElinaXX 18.9.2014

    Nappula-kynttiläjalat ovat omat suosikkini, olen kuolannut niiden perään jo pidemmän aikaa. Laittaisin kynttilänjalat paraatipaikalle olohuoneeseen, senkin päälle. Siellä ne loistaisivat, ja toisivat valoa (kynttilöiden kanssa tietenkin) pimeisiin syysiltoihin.

    Vastaa
  283. Liinu 18.9.2014

    Superarvonta tosissaan, lemppari on harmaa Leimu valaisin, jonka voisin sijoittaa tietokonepöydälle, olohuoneen senkin päällä tai makuuhuoneeseen, sitä olisi ilo katsella.

    Vastaa
  284. Anu 18.9.2014

    Suosikiksi nousi nuo Aitiot. Siis aivan ihanat juurikin keltaisilla koukuilla ja sopisi meillä sekä makkariin että keittiöön. Olohouneessakin saisi muutamat jutut pikkukätösten ulottumattomiin.

    Vastaa
  285. Karoliina 18.9.2014

    Muutimme viisi kuukautta sitten uuteen omakotitaloomme, joten vaikka mitä uutta kivaa sisustusjuttua täytyisi vielä hankkia.. Valitsisin Nappula-kynttilänjalkoja meille mustana ja valkoisena. Myös Leimu-valaisin houkuttelisi kovasti :)

    Vastaa
  286. Kaniini 18.9.2014

    Vakka vanerilaatikko ja huopakassit ovat lemppareita vaikka iittalalla on paljon kaikkea ihanaa kuten lantern lyhdyt, kivi tuikkulyhdyt jne…

    Vastaa
  287. Minni27 18.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin ois ykkönen!<3 nappuloista olen myös haaveillut, upean muotoilun vuoksi.

    Vastaa
  288. Lilli 18.9.2014

    Leimu on ihana, sopisi meille niiiiiiin hyvin! :)

    Vastaa
  289. Elsis 18.9.2014

    Onhan noissa uutuuksissa vaikka kuinka monta sellaista juttua, jotka meille kelpuuttaisin :) tuo Leimu-lamppukin on todella upea tuossa uudessa harmaassa sävyssä. Mutta suosikeiksi nousivat yllättäen nuo Aitio-laatikot ja koukut! Suunnittelin sellaisia jo hoitopöydän yläpuolelle ja eteiseen.

    Vastaa
  290. Sofia Ahola 18.9.2014

    Ai että ihania juttuja, haluaisin nii nuita kynttiläjalkoja ja sit ton betonilampun! -Sofia

    Vastaa
  291. Anna-Liisa 18.9.2014

    Vakka -laatikot ovat hyvännäköisiä ja monikäyttöisiä. Sopisivat hyvin työhuoneeseemme paperien ja pikkutavaroiden säilytykseen, tai eteiseemme vaatesäilytykseen.

    Vastaa
  292. emmi 18.9.2014

    leimulamppu sopisi tv-tasolle

    Vastaa
  293. Riikka 18.9.2014

    Uusi väri karpalo mariskoolissa ja kastehelmi tuikkukupissa olisi ihana syksyn piristys :)

    Vastaa
  294. Annis 18.9.2014

    Kelpuuttaisin uutuuksista lähes kaikki kotiimme. Eniten olisi tarvetta uudelle valaisimelle. Niinpä harmaa Leimu-valaisin olisi enemmän kuin tervetullut valaisemaan syysiltoina :)

    Vastaa
  295. marja t 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin on suosikkini, kuvittelen sen meidän ruokapöydälle tuomaan lempeää valoa aamuisin, kun silmät eivät vielä ole tottuneet kirkkaaseen valoon.

    Vastaa
  296. piia 18.9.2014

    Harmaalle Leimulle on paikka valmiina meidän olohuoneessa! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

    Vastaa
  297. Riitta 18.9.2014

    Hienoa uutuuksia, joista Leimu-valaisin sopisi täydellisesti meidän olkkariin, tuleva klassikko!

    Vastaa
  298. Mianni 18.9.2014

    Iittalan tuotteista on tullut yksi suosikeistani. Pidän Leimu-lampusta harmaana, se sopisi harmaansävyiseen sisustukseeni luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin :)

    Vastaa
  299. Suvi N 18.9.2014

    Tykkään eniten noista Nappula-kynttilänjaloista, joita olen katsellut jo aiemminkin valkoisena. Alan kuitenkin lämpenemään kummasti myös kullan värisille….. :)

    Vastaa
  300. eeeja 18.9.2014

    Apua, vaikea valita suosikkia. Kyllä tuommoinen leimu-valaisin olisi varmaan täydellinen juuri rikkoutuneen olohuoneen pöytävalaisimen korvaajaksi.

    Vastaa
  301. Kati 18.9.2014

    Leimu lamppu on todella upea. Sille kyllä löytyisi olohuoneesta hyvä paikka.

    Vastaa
  302. Sonja Ottelin 18.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti harmaa leimu-valaisin. Katselin aiemmin jo oranssia versiota, mutta totesin ettei se sovi meille. Uusi olisi aivan täydellinen olohuoneeseemme!

    Vastaa
  303. Marjo 18.9.2014

    Vaikeahan noista on valita suosikkia, mutta nappula kynttilänjalat ainakin miellyttää tosi paljon :)

    Vastaa
  304. Eeka 18.9.2014

    Nuo nappulat on aivan ihania! Niillä saisin vähän tyylikkyyttä tänne meidän opiskelijakämppäämme, jossa rakastetaan tunnelmointia kynttilän valossa. Haluaisin keltaisia, mustia ja valkoisia.

    Vastaa
  305. anni 18.9.2014

    leimu-valaisin <3 tunnelmointiin kun kynttilöitä ei uskalla 1-vuotiaan kanssa poltella..

    Vastaa
  306. Elise 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin olis ihan huikee meidän hämärään harmaa-valkoiseen eteiseen!

    Vastaa
  307. Lauramaria 18.9.2014

    Itse pidän kovasti iittalan tuotteista ja muutamia minulla onkin. Nappula-kynttilänjalat houkuttaa ja ovatkin toivelistallani parissa eri värissä ja koossa :) Mukavaa syksyä!

    Vastaa
  308. Elena 18.9.2014

    Ah, paljon vaihtoehtoja. Hauskin ja silmiinpistävin uutuus oli Carambola maljakko, ehdottomasti tämä!

    Vastaa
  309. Ida-Mari 18.9.2014

    Mielestäni Kuukuna-valaisin on muotoilultaan upea! Uskoisin sen toimivan hienosti nyt pimenevinä syysiltoina olohuoneen sivupöydällä tunnelmavalona. Myös makuuhuoneessamme sen mielennäni näkisin. :)

    Vastaa
  310. Emmunen 18.9.2014

    Tuo Leimu-valaisin on todella kaunis! Karu ja lempeä yhtäaikaa. Se vangitsee katsojan huomion, kuin takkatuli konsanaan. Se on lumoava. Siitä haaveilen.
    Laittaisin sen kotini sydämeen, olohuoneeseen. <3

    Vastaa
  311. Maiju 18.9.2014

    Lokakuussa edessä on muutto uuteen ihanaan kotiin, joten tietysti sisustusvimma on jo ehtinyt iskeä. Iittalan tuotteista voisin ottaa lähes mitä vain, mutta suosikiksi nousi Leimu-valaisin, joka pääsisi olohuonetta valaisemaan!

    Vastaa
  312. Saltsu 18.9.2014

    Ehdottomasti valitsisin tuon nappula-kynttelikön tunnelmaa tuomaan pimeneviin syysiltoihin meidän olkkarin lipaston päälle. Niin ihana ois ❤️

    Vastaa
  313. Marja 18.9.2014

    Ihania ajattomia uutuuksia Iittalalla. Suosikkini on Vakka-vanerilaatikot. Laittaisin ainakin yhden Vakan keittiöön saarekkeen päälle ja sinne laskut kivasti piiloon. Ne kun aina tahtovat lojua ikävästi pöydällä…

    Vastaa
  314. sari 18.9.2014

    On paljon ihania juttuja. Uuteen kotiimme olis ihania nuo nappulat keltaisina. Aitio-laatikot sopisi mihin tahansa huoneeseen. Ihana arvonta kerrassaan:) T. Sari

    Vastaa
  315. Minna 18.9.2014

    No apua, ottaisin Iittalalta vaikka mitä! Mutta tällä hetkellä kaikkein tarpeellisin olisi Aitio-laatikot – oon yrittäny miettiä yöpöydän korviketta kun pinnasängyn takia ei yöpöytä mahdu ja tää ois ihan loistava ratkaisu siihen! Toivotaan että arpaonni kerrankin suosii..! :)

    Vastaa
  316. Liina 18.9.2014

    Meiltä puuttuu harmaa leimu. Olohuone huutaa lamppua.

    Vastaa
  317. Hanna 18.9.2014

    Aitio-laatikot on tosi kivoja. Keksisin niille vaikka kuinka montä käyttötarkoitusta.

    Vastaa
  318. Milla 18.9.2014

    Nappula kynttiläjalat ovat suosikkejani. Ne sopisivat täydellisesti tv-tasolleni:-)

    Vastaa
  319. Nipsu 18.9.2014

    Ihana arvonta! :) omaa sisustussilmääni miellyttää eniten kaunis ja ajaton Kuukuna-valaisin. Aivan ihana. :)

    Vastaa
  320. Anna 18.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin on ihana <3 Laittaisin sen eteisen pöydälle toivottamaan tervetulleeksi kotiin.

    Vastaa
  321. Jazz 18.9.2014

    Mikä määrä kommentteja:D Mun mielestä Nappula kynttelikkö (iso valkoinen) on äärimmäisen kaunis ja sopisi kauniisti puisen olohuoneen pöydän koristukseksi. Iso kynttelikkö toimisi hyvin, esimerkiksi illallisella, valaistuksena. Tietysti lisää Iittalan vitriinejä voisin ottaa vaikka heti!

    Vastaa
  322. Kristiina 18.9.2014

    Kaasa sisustustakka toisi tunnelmaa mökille

    Vastaa
  323. Kide 18.9.2014

    voi kuinka himoitsenkaan tuota suurempaa Kuukuna-valaisinta <3

    Vastaa
  324. Titta 18.9.2014

    Vakoista tekisin ”lipaston” eteiseen ja sopishan siihen päälle Leimukin ;-)

    Vastaa
  325. Ainulainen 18.9.2014

    Ehdottomasti tuo isompi Leimu-valaisin. Tosi mukavasti ilmettä kotiin, etenkin pimenevinä syysiltoina. Myös juustoveitsi ja iso tajroilukauha kelpaisivat. :)

    Vastaa
  326. Emilia 18.9.2014

    Suosikkini on harmaa Leimu-lamppu. Pistäisin sen yöpöydälle koristamaan ja valaisemaan :)

    Vastaa
  327. Päivi 18.9.2014

    Kuukuna valaisin on ihana ja sopisi olohuoneeseen tunnelmavaloksi.

    Vastaa
  328. sannakristiina 18.9.2014

    Aitiot koukkuineen on ihania! Laittaisin eteiseen ja säilyttäisin kaikkee sälää niissä. Koukkuihin sais avaimet kivasti!

    Vastaa
  329. -Johku- 18.9.2014

    Upea arvonta ja tyylikkäitä uutuustuotteita vaikka millä mitalla! Itse valitsisin ehdottomasti rakenteilla olevaan kotiimme harmaat Leimu valaisimet makuuhuoneeseen, jonne tulee hieman rouhea, harmaa seinä ja pehmeitä tekstiilejä :)

    Vastaa
  330. MaaritElina 18.9.2014

    Mä niin haluisin ostaa noita Aitioita eteisen seinään. Ostaisin monta ja kätkisin niihin kaikki perheen avainkasat :)

    Vastaa
  331. Anne 18.9.2014

    Meille rakentuu vanhoista ikkunanpokista lasitettu terassi. Sinne tulee veljeni rakentama vanhanajan iso pöytä johon sopisi täydellisesti nuo nappula-kynttilänjalat! Ihanaa istua siellä myöhälle syksyyn kynttilän loisteessa.

    Vastaa
  332. Pipsa 18.9.2014

    Harmaa Leimu on upean sävyinen, eihän tuota voisi ohittaa olohuoneessa ihailematta…

    Vastaa
  333. Emili 18.9.2014

    Meidän keittiö tarvitsisi kipeästi uudet paistinpannut! Tyylikkäitä uusia oli tarjolla…

    Vastaa
  334. Tanja 18.9.2014

    Ihana tuo Kaasa-sisustustakka<3

    Vastaa
  335. Eija E 18.9.2014

    Pyöreä vitriini-rasia olisi aivan ihana. Saisin koruni yhteen paikkaan.

    Vastaa
  336. Litza 18.9.2014

    Aitio-säilyttimet on ollut mielessä jo jonkin aikaa ja kuvasi vahvistivat sen, että niille todella olisi käyttöä. Mökille tarvittaisiin eteisen seinälle kännyköille ja avaimille, kodin eteiseen, keittiöön… Huippu palkinto arvonnassa!

    Vastaa
  337. Aurora 18.9.2014

    Mä rakastan noita nappula kynttilänjalkoja! Meidän pian valmistuvaan uuteen kotiin kävisi ihan älyttömän hyvin, fiilistä pimeisiin iltoihin!

    Vastaa
  338. Jaana 18.9.2014

    kuukuna on täydellinen, sopii mihin vaan!

    Vastaa
  339. Sh 18.9.2014

    Aitioille olisi todellakin tarvetta pieniltä käsiltä saisi tavaroita säilöön korkeammalle :)

    Vastaa
  340. s 18.9.2014

    Vakka vanerilaatikot ovat ihania!nappula kynttilänjalat myös. sama vika,syksyisin iskee kauhea sisustusvimma.rahasummalle löytyisi käyttöä

    Vastaa
  341. S 18.9.2014

    Kaipaisin kotimme jotain pysyvää ja ajatonta. Olen kyllästynyt lähiaikoina tavaraan kaupoissa niin, että olen ihan pulassa sisustuksen kanssa! Sydän kyllä puhuu suomalaisen muotoilun puolesta, itsekin kun olen visuaalisella alalla. Tuo Leimu sopisi hienosti vaaleaan kirjahyllyymme, kuparin sävyisenä. Ja voi, nuo Toikan pöllöt on ihania!!

    Vastaa
  342. Saija 18.9.2014

    Oij oij, jos mä vaan saisin, niin ottaisin ehdottomasti tuon suuremman Carambola-maljakon ja laittaisin sen edustuspaikalle olkkariin tai keittiöön, ah <3

    Vastaa
  343. Anniina 18.9.2014

    Ihastuin tuohon upeaan Leimu-lamppuun! Harmaa lamppu sopisi täydellisesti olohuoneemme värimaailmaan. Vitriini rasiat myöskin ihania, saisi korut järjestykseen ja kauniisti esille!

    Vastaa
  344. Noita nokinenä 18.9.2014

    Tuon keltaisen hyllyn/lokeron ottaisin olisi ihana väripilkku lasten huoneeseen :) ihanaa simppeliä muotoilua ja jotain niin kaunista !

    Vastaa
  345. Sanni 18.9.2014

    Kiitos kivoista sisustusvinkeistä sekä sinulle että Iittalalle. Suosikkini olisi messinkiset Nappula-kynttilänjalat. Kodissamme on valkoista, lämmintä puuta, paljon kirjoja ja tauluja ja nämä klassiset ja simppelit kynttilänjalat sopisivat meille kuin nyrkki silmään.

    Vastaa
  346. JaanaCa 18.9.2014

    Kyllä nuo Aitiot ovat lempparini. Ripaus keltaista piristää kummasti.

    Vastaa
  347. Sanna 18.9.2014

    Nappula -kynttilänjalat näyttävät kultaisena herkullisilta! Löytyipä sieltä paljon muutakin kivaa, toivottavasti arpaonni suosisi tälläkertaa! :)

    Vastaa
  348. mari 18.9.2014

    Nappulat on nii, hienoja, sopis hyvin vaikka keittiön pöydälle.. Nämä ovatkin uudella ”keräilylistalla”..

    Vastaa
  349. Peppa 18.9.2014

    Kuukuna-valaisin sopisi mainiosti yöpöydälle. Hehkuu lempeää valoa eikä ole liian kirkas. Sen valaistessa voi kovilla pakkasilla jäädä sänkyyn lukemaan hyvää kirjaa.

    Vastaa
  350. Katrikoko 18.9.2014

    Ihana arvonta! Minä ihastuin Nappula kynttelikköön, jonka juuri bongasin sivuilta. Tämä uutuus on mennyt minulta täysin ohi.

    Vastaa
  351. Johanna 18.9.2014

    Herbgarden olisi tosi kiva :)

    Vastaa
  352. marika.t 18.9.2014

    Aaltomaljakon Karpalonvärisen ainakin kotiuttaisin, ihanan näköinen ja täydentäisi joulunajan sisustusta :)))

    Vastaa
  353. Roxy=) 18.9.2014

    Suosikki on nuo nappula kynttilänjalat. Sisustuselementiksi se tietysti menisi ja väreiksi valitsisin mustan, valkoisen ja messingin. =)

    Vastaa
  354. Veera 18.9.2014

    Nappula-kynttelikkö ja nuo Aitio-laatikot ovat kivoja! Jollekin veitsisarjallekin löytyisi ehdottomasti käyttöä. :)

    Vastaa
  355. Masa 18.9.2014

    Iittalan tuotteet on mielestäni yksinkertaisen kauniita, ajattomia ja tästä syystä niitä onkin helppo yhdistellä jokaiseen sisustukseen kattauksista puhumattakaan. Jos voittaisin, haluaisin ehdottomasti nuo yllämainitut kynttilänjalat olkkariimme jajaja… vaikka mitä!!

    Vastaa
  356. Anne 18.9.2014

    Arvonnassa mukana! Leimu ja Vakka ne yhteen soppii!

    Vastaa
  357. emmppu 18.9.2014

    Kaasa sisustustakka olisi ihana, tosin se ei ehkä sopisi ihan tähän opiskelijakämpän sisustukseen, mutta ehkä vielä joku päivä sellaisenkin voisi hankkia :D Myös pyöreä vitriini-rasia sekä karpalonvärinen Aalto-maljakko kyllä kävisivät olohuonetta koristamaan. :)

    Vastaa
  358. Tiina 18.9.2014

    Olen korviani myöten ihastunut Leimu-valaisimeen, mutta valitettavasti se on turhan tyyris. Kuukuna-valaisin on myös upea! Näistä kumpikin sopisi erinomaisesti vanhan entisöidyn senkin päälle, josta vielä uupuu valaisin. On kyllä mahtava arvonta! Peukut pystyyn :)

    Vastaa
  359. Katja 19.9.2014

    Nuo ajattomat vakka-säilytysrasiat on mun lemppari. Nurkkiin kertyy aina kaiken näköstä pikkutavaraa, jotka ois helppo saada tollaseen talteen ja piiloon.

    Vastaa
  360. petuunia 19.9.2014

    Tuo upea harmaa Leimu päätyisi valaisemaan funkkisyksiötäni ikkunalaudalta käsin.

    Vastaa
  361. Raija 19.9.2014

    Vakka-laatikoihin olisi hyvä jemmata ylimääräiset lippuset keittiön tasolta ja valitsisin myös uusia Kastehelmiä särkyneiden tilalle :)

    Vastaa
  362. polka 19.9.2014

    Olen ihan hullaantunut keltaiseen, joten kaikki keltainen kelpaisi piristämään kotiani. Nappulat ja aitiot <3

    Vastaa
  363. vilmi 19.9.2014

    Ihanimpia olisivat juuri kynttilänjalat/valot syysiltoja valaisemaan, sekä pienet säilytysratkaisut arjen tarpeisiin :)

    Vastaa
  364. mimma 19.9.2014

    Ihania uutuuksia iittalalla ja sopii ihanasti teidän viihtyisään kotiin!:) Itselläni on ollut aikomus uuteen kotiimme ostaa monta nappula kynttilänjalkaa..voiku onni suosis ja saisin ne tätä kautta!:)

    Vastaa
  365. katih 19.9.2014

    Oi tuo Kuukuna-lamppu on suosikkini!

    Vastaa
  366. Bude 19.9.2014

    Aivan ehdoton lemppari tuo Leimu! Olisi mielettömän upea uudessa kodissamme jossa betonia riittää! :))

    Vastaa
  367. Zuis 19.9.2014

    Eihän noista voi edes päättää suosikkia! Upeita kaikki uutuudet! Herbgardenin taidankin ostaa!

    Vastaa
  368. Esa 19.9.2014

    Nuo Iittalan Vitriini-sarjan tuotteet on mahtavia! Pyöreitä ei kotoani vielä löydykään. Noita neliön mallisia onkin hommattuna jo kaikissa väreissä. Ehkä nyt olisi pyöreiden vuoro :)

    Vastaa
  369. Kirsi 19.9.2014

    Iittala fanin on pakko osallistua tähän arvontaan! Meno huopakassit hotkaisisivat ne sadat pikkuautot olkkarin lattialta. Ne olisi sitten kätevä siirtää imuroinnin alta pois.Innostuisikohan poika ihan itse keräämäänkin ne autot niihin kasseihin?

    Vastaa
  370. Emilia 19.9.2014

    Ehdottomasti ottaisin keltaisen nappula – kynttiläjalan, jos toisenkin, piristämään syysiltoja. Sisustukseeni kuuluu värikkäät sisustustuotteet Iittalalta, marimekolta sekä Vallilalta virkistämään muuten harmonista tunnelmaa.

    Vastaa
  371. Netteriina 19.9.2014

    Ihanan Leimu-valaisimen laittaisin olohuoneeseen lipaston päälle. Toinen suosikkini on Nappula-kynttilänjalat, joille löytyisi hyvä paikka eteisen senkin päältä.

    Vastaa
  372. Milla 19.9.2014

    Vitriini-rasia olisi niin kiva lisä yöpöydälle. Säilyttäisin siellä päivittäin käytössä olevia sormuksia ja kelloa. Ja enpä muuten minäkään tiennyt että niitä on nykyään myös tuollaisia pyöreän muotoisia! :)

    Vastaa
  373. Maria K. 19.9.2014

    Oi mitä ihanuuksia! Nappula-kynttiläjalat ovat kauniita, samoin Vitriini-rasiat. Toivottavasti onni suosii arvonnassa.

    Vastaa
  374. Essi 19.9.2014

    Suosikkini ovat vitriisi-rasiat, ollut hanknta listalla pitkään mutta kun pvat hintavia ovat jääneet kauppaan..

    Vastaa
  375. Saia 19.9.2014

    Tuo Leimu, ihana.. <3

    Vastaa
  376. Mari 19.9.2014

    Näyttää tosi kauniilta. :) Minun suosikiksi nousi Leimu-valaisin.

    Vastaa
  377. Mari 19.9.2014

    Rakastan lamppuja. Tuo harmaa Leimu on ihana!

    Vastaa
  378. Mirja 19.9.2014

    Pidän todella paljon Iittalan tuotteista. Uutuuksista olen hankkinut jo Aition valkoisena.
    Tahtoisin Nappula-kynttilän jalkoja valkoisena, mustana ja kultaisena, koska rakastan polttaa kynttilöitä pimeänä vuoden aikana. Mutta haluaisin myös Vakka-laatikoita uuden kodin säilytysratkaisuiksi mm. lehdille, eteiseen hanskoille/pipoille/huiveille…

    Vastaa
  379. satutee 19.9.2014

    Mahtava arvonta! Nappula-kynttilänjalat ovat aivan ihanat. Samoin pyöreä vitriini näytti kauniilta.

    Vastaa
  380. Reija 19.9.2014

    Vaikea valinta. Tuotteet ovat kaikki kauniita ja upeasti muotoiltuja. Vakka-säilytyslaatikko oli mielestäni jotain uutta Iittalalta ja näyttää kauniilta.

    Vastaa
  381. Satu N. 19.9.2014

    Näistä voisin nähdä kaikki kodissamme, mutta varmasti nuo uudet säilytysjutut olisivat ehdottomat ja sijoittaisin ne meidän vessaan :)

    Vastaa
  382. retromoderni 19.9.2014

    Aitioita kyllä koko rahalla ;) Ne pääsisi tulevaan kylpyhuoneeseen ja tytönkin huoneen roippeet pysys pöydän lähettyvillä pikkuisen paremmassa järkässä Aitioissa.

    Vastaa
  383. Janita 19.9.2014

    Leimu on ollut haaveissa jo pitkään. Uuden värin myötä on vaan valinnanvaikeus, kumpi olisi se mieleisempi :)

    Vastaa
  384. Marika 19.9.2014

    Oi, kuinka kivasti nuo tuotteet sopivat teidän kodin tyyliin! Meille kotiuttaisin ihan ehdottomasti ainakin nuo Nappulat ja Vakka-laatikon. Jajajajajajajaja…. Tykkään niin kovasti tuosta Iittalan muotokielestä, että varmaan vaikka kaiken. :)

    Vastaa
  385. anna 19.9.2014

    Näin joskus aikoinaan jostain sisustus ohjelmasta kun taiteilija oerheellä oli Oma rasioita kymmenittäin pinossa lipaston päälä, siitä on jäänyy mieleen ajatus omasta Oma kokoelmasta! Täydentäisin sitä ehdottomasti!!

    Vastaa
  386. Laura 19.9.2014

    Leimu valaisin on ihana! Se sopisi kivasti meidän uudelle työpöydälle! :)

    Vastaa
  387. Satu 19.9.2014

    Ai kauheeta kuinka vaikea olisi valita :) ainaskin Nappula kynttiläjalat kaikissa väreissä lähtisi mukaani.

    Vastaa
  388. Mari Peltoniemi 19.9.2014

    Leimu valaisin nousi suosikiksi! :)

    Vastaa
  389. jepujep 19.9.2014

    Kuukuna <3

    Vastaa
  390. iiluliini 19.9.2014

    Vakka-laatikko olisi unelmani! Olen sitä jo vuodenpäivät ihastellut, mutta en raaskinut ostaa.
    Vakka olisi täydellinen keittiömme sarakkeeseen, johon kertyy helposti tärkeistä papereista pinoja ja johon jää milloin kynä pyörimään milloin kolikoita. Olen yrittänyt etsiä kannellista laatikkoa, mutta aina päätynyt siihen, että sen tulisi olla juurikin Vakka, valkoisena :)

    Vastaa
  391. Taina 19.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat messinkisinä olisi ihanat tuohon takanpäälle <3

    Vastaa
  392. Janina 19.9.2014

    Vastaukseni on ”lumoava leimu!” kerrassaan kaunis valaisin. Harmaan sävy miellyttää aina. ;) Upea yhteistyö-ja arvonta! Peukut pystyssä, että kerrankin osuisi voitto!

    Vastaa
  393. Tintti 19.9.2014

    Voihan nappulat ❤️ nyt vihdoinkin meidän poikaperheessä pysyisivät nappulat paikoillaan. Arvonnassa ehdottomasti mukana!
    Ps. Blogisi on ihana

    Vastaa
  394. Minna matinlauri 19.9.2014

    Meille tulisi ehdottomasti suurempi Carambola olohuoneen lipaston päälle, se on täydellinen!! Myös nappulat ja nappula kynttelikkö sopisi meille :)

    Vastaa
  395. Riikka 19.9.2014

    Vitriini ja Jars lasipurkit on ihania joka paikan somistajia. Erityisesti omaa silmää hiveli Vitriini sarjasta lasi-puu ja lasi-korkki yhdistelmät!

    Vastaa
  396. Hannn 19.9.2014

    Ottaisin itselleni Carambola-maljakon kukkia varten. Olen juuri muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiini, johon tuo maljakko sopisi täydellisesti!<3

    Vastaa
  397. Suvi 19.9.2014

    Pääsemme muuttamaan pikkukaksiostamme meille uuteen kotiin 6 vkon päästä, jossa on olohuonettamme tunnelmoittausi juuri sopivasti Leimu-valaisin. :)

    Vastaa
  398. Helkky 19.9.2014

    Messinkiset nappula kynttiläjalat olisivat täydelliset valkoisen tason päällä – jos en satu voittamaan, pitänee kirjoittaa joulupukille….kiitos mahdollisuudesta voittaa!

    Vastaa
  399. Satu 19.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti Carambola-maljakko, ihana!
    Käyttäisin maljakkoa joko keittiön pöydällä tai olohuoneessa ja laittaisin siihen värikkäitä ruusuja. Olemme juuri muuttamassa kahden viikon päästä ja maljakko sopisi uuteen asuntoon paremmin kuin hyvin! :)

    Vastaa
  400. Johanna 19.9.2014

    Leimu harmaana ehdottomasti!

    Vastaa
  401. Marika 19.9.2014

    No hei,
    ihania Iittalan jutskia teillä!
    Meillä olisi myös makkarissa tilaa juuri tuollaiselle harmaalle Leimu -valaisimelle :)

    -Marika

    Vastaa
  402. Mallu 19.9.2014

    Kaikki säilytysratksisut ja nappula kynttilänjalat ovat kivoja!

    Vastaa
  403. Heli 19.9.2014

    Iltalaulu- muki. Iltakahville ja miksei aamuunkin!

    Vastaa
  404. sanna-m 19.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat sopisivat meidän kotiin täydellisesti. Meillä myös valkoinen koti johon toisi ihanasti väriä juurikin samoilla kynttilänjaloilla. Paikka niille löytyisi joko makuuhuoneen lipastonpäältä tai olohuoneesta.
    Lanternvalaisimet miellyttivät kovasti myös silmää.
    Kotoa löytyy vitriinirasia jonka kaveriksi olisi mukava saada myös lisää erikokoisia vitriinirasioita.

    Vastaa
  405. Minna 19.9.2014

    Ihania tuotteita kaikki! Tykkään varsinkin tuosta Leimu-pöytävalaisimesta ja varmasti olisi miehenkin mieleen :-)

    Vastaa
  406. MerviK 19.9.2014

    Mukana arvonnassa, tykästyin jo keväällä Nappuloihin ja tuo uusi isompi Nappula-kynttelikkö on kiva!

    Vastaa
  407. Hanna 19.9.2014

    Ihanat karpalon väriset kivi ja kastehelmi tuikut miellyttäis kovasti silmää!

    Vastaa
  408. Mustavalkeaa 19.9.2014

    Vanerilaatikot olis ihanat ”sisustuselementit” ja samalla näppärät säilytykseen olkkarissa. Messinkiset nappulat olis myös niin hienot! Paljon ihania juttuja löytyy!

    Vastaa
  409. Maria 19.9.2014

    Ehdoton lemppari uutuuksista ovat Aitio-laatikot keltaisena ja tulisivat lasten huonetta värittämään !

    Vastaa
  410. Minhu 19.9.2014

    Rakastan kaikkea Iittalan valikoimasta! Ehdottomasti valitsisin Vakka-vanerilaatikoita kohta 3-vuotta täyttävän pojan aarteille ja vitriineitä äidin aarteille ;)

    Vastaa
  411. Pauliina 19.9.2014

    Oi, Kuukuna -lamppu olisi upea statement -esine keittiön ja olohuoneen yhdistävälle saarekkeelle!

    Vastaa
  412. -Sini- 19.9.2014

    Tuo isompi Kuukuna olisi juuri sopiva meille, taitaa olla ”pakko saada” listalla :)

    Vastaa
  413. Riina 19.9.2014

    Aitioita meille kaaosta hallitsemaan! Ja ottaisin myös kunnon veitsen tai pari sekä uunivuoan. :)

    Vastaa
  414. Helen 19.9.2014

    Aitio hylly sopisi niin meidän kotiin sillä tällä hetkellä meillä tosi rajallisesti tuota hylly/pöytätilaa esim. valokuville ja koriste-esineille. Pienet kädet kun ulottuvat kaikkialle mikä on alle metrin korkeudessa eli hylly olisi enemmän kuin tervetullut meille!

    Vastaa
  415. maija 19.9.2014

    Tuosta potista saisi itselle vaikka mitä ja suvulle joululahjat, esim. säilytysrasian anopin korvakoruille, lampun teinin huoneeseen…
    Eikun peukut pystyyn ja hyvää syksyä, kyllä nämä arpajaiset on kivoja.
    t. Maija

    Vastaa
  416. Maiju 19.9.2014

    Aitio laatikotkävisivät niin hyvin meidän eteisen seinälle. Haluu ne:)!
    Ja Vakka-laatikkokin sopisi niin hyvin kotiimme.

    Vastaa
  417. Kata 19.9.2014

    Kaikki on kyllä niin ihania et vaikia valita yhtä lempparia, mutta ehkä nuo pyöreät vitriini rasiat nousee kuitenki ykköseksi. Niitä vois käyttää monessa tarkoituksessa ehkä ne tulis käyttöön keittiössä, säilömään esim pähkinöitä..

    Vastaa
  418. Heidi 19.9.2014

    Mietiskelin postausta lueskellessani että voisinkohan ilahduttaa itseäni nappula-kynttilänjalalla tammikuussa syntyvän ensimmäisemme kunniaksi… Myös säilytysratkaisut lastenhuoneeseen ovat ajankohtaisia… Kunpa arpaonni suosisi kerrankin!
    Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi :) Lapsenne ovat niin supersuloisia <3

    Vastaa
  419. Mona 19.9.2014

    Nappula kynttilänjalat olisivat ihania myös pyöreä vitriini olisi hieno! :)

    Vastaa
  420. Laura 19.9.2014

    Tuo pyöreä Vitriini olisi kyllä aika herkku vaikkapa juuri koruille taikka ihan esille keittiön tasolle! Vaikka kaikki nuo tuotteet olisivat semmoisia, mitkä huolisin samantien meille :)

    Vastaa
  421. Sanna Honka 19.9.2014

    Leimu valaisin on todella kaunis❤️

    Vastaa
  422. Julia 19.9.2014

    Heti pisti silmään tuo vakka-vanerilaatikko! Niin yksinkertainen joten mikäpä ei estäisi omalla työtasollani piilottamasta tulostinta tuon sisään. Se musta ruma laatikko ei sovi yhtään sen näköisenä siihen pöydälle, tarvitsee jonkun hyvän piilopaikan ;)

    Vastaa
  423. Metsätähti 19.9.2014

    Maj, ei mikään huono kilpailu.
    Minua viehättää nappula-kynttilänjalat, leimu-valaisin ja meno-kassit. Hauska huomata miten monipuolisesti Iittalallakin on sisustustarvikkeita tarjolla.

    Vastaa
  424. jenniii 19.9.2014

    Nuo vakka-vanerilaatikot on huikeita, vau! Ja nuo aitiotkin kyllä vaikuttaa ihan huipulta, :) Kelpais!

    Vastaa
  425. Rinkula 19.9.2014

    Ottaisin ehdottomasti paistinpannun, koska tällä hetkellä kaikki letut palavat kiinni.. Myös nuo vitriini-korurasioille olisi käyttöä, siellä olisi kauniissa säilössä kihla- ja vihkisormus.

    Vastaa
  426. Marikki 19.9.2014

    Uudet Kivi- ja Kastehelmi-tuikut karpalon värissä ovat suosikkejani. Kerään Iittalan tuikkuja, joten uutuudet pääsisivät vanhojen kaveriksi ikkunalaudalle ja syksyn mittaan käyttöönkin.

    Vastaa
  427. Taita 19.9.2014

    Nappulat!

    Vastaa
  428. Eep. 19.9.2014

    Iittalan kivi-tuikkukipot on suosikkejani, myös uuteen kotiimme sopisi ihanasti kuukuna valaisin <3

    Vastaa
  429. Tuikku 19.9.2014

    Leimu-valaisin on ehdoton suosikki! Se pääsisi olkkariin työpöydälle esille ja valoa tuomaan! :-)
    Myös nuo vitriinit ovat ihania, mutta ne ei tainnut olla syksyn uutuuksia…

    Vastaa
  430. Heiiiidi 19.9.2014

    Itse kyllä lämpenen kuukuna valaisimelle. Lämmin valo on jotain mitä kaipaan niin kovin tämän hetkiseen (vuokra)kotiimme. Ei etteikö se olisi täydellinen siihen tulevaan kotiimme, joka on vielä monen mutkan päässä. Mutta nyt kuukuna toisi täydellistä lämmintä kotoisuutta olohuoneeseen. Villasukat, viltti ja punaviini + kuukuna. Kuulostaa ihanalta!

    Vastaa
  431. HennaS 19.9.2014

    Nuo ihanat huopakassit! Isompaa käyttäisin perheen pienimmän lelujen tyylikkääseen säilömiseen:)

    Vastaa
  432. jennki 19.9.2014

    oi,ihania! kaikki noista ottaisin mielelläni,mutta vanerilaatikot ovat kuitenkin minun suosikkini! :)

    Vastaa
  433. hennarikka 19.9.2014

    Leimu on jotainniin täydellistä ja aitiolle ois monta paikkaa!!mahtava arvonta!

    Vastaa
  434. KM 19.9.2014

    Kerros pöytähylly olis just hyvä tuohon keittiöön lieden viereen. Siihen sitten eniten käytetyt mausteet, yrtit, öljyt jne.. :)

    Vastaa
  435. Klaara 19.9.2014

    Vautsi! Meillä on ihan uusi oma koti ja Leimu-valaisin kyllä olisi tosi kaunis! <3

    Vastaa
  436. Sari 19.9.2014

    Ehdoton suosikki on tuo harmaa Leimu-valaisin. Lahjakorttikin olisi niin sopivasti mitoitettu sen hintaan :-).

    Vastaa
  437. Terhi Salmi 19.9.2014

    Lasiset korurasiat on ihania!! Näyttäisivät hyvältä rykelmänä, tuo pyöreä kuningattarena keskellä.

    Vastaa
  438. Lea Kajasmaa 19.9.2014

    Hei Maj!
    Kuulin isältäsi,että pidät blogia,ja silloin tällöin käyn sivuillasi.Tykästyin tyyliisi kotoisista fiiliksistä blogissasi.
    Vakkalaatikot hyviä esim mökillä kaiken piilotettavan tavaran säilytykseen,lisäksi on kaunis.
    Lämpimin terveisin Kuopiosta Lea K

    Vastaa
  439. Kati Pirttijoki 19.9.2014

    Minä tyköstyin noihin paistinpannuihin. Itelle ei ole koskaan ollut kunnollista pannua ja nämä olis varmaan tooosi hyvät ja kivannäköisetkin!!

    Vastaa
  440. oona 19.9.2014

    kuukuna -valaisin olisi upea eteiseen tai makuuhuoneeseen! :)

    Vastaa
  441. SannaH 19.9.2014

    Leimut yksin tai kaksin pääsisivät syysiltoihin lempeää valoa tuomaan. Oi, niiiiiin kauniita.

    Vastaa
  442. Rokkimimmi 19.9.2014

    Vakka -vanerilaatikko on suosikkini! Meidän kolmioon muuttaa tänä syksynä esikoisemme kunhan muutamia raskausviikkoja vielä kuluu eteenpäin, joten paljon pientä tavaraa pitäisi saada säilöttyä siististi. Vakka -vanerilaatikkoon saisi vaikka mitä säilöön, siististi & kauniisti!

    Vastaa
  443. LauraS 19.9.2014

    Tuo Kuukuna valaisin on näistä ehdoton suosikkini. Se sopisi meille kotiin aikuisten makuuhuoneeseen Muuramen lipasto/peilipöydän päälle valoa tuomaan. Tai sitten näen sen vanhempieni uudessa kodissa vanhassa kirkon pappilassa. Sen paikka olisi suuressa salissa sivupöydän päällä ikkunan vieressä, ikkunasta näkyy järvi.

    Vastaa
  444. Pia 19.9.2014

    Kuukuna ja Leimu <3 Valoa syksyyn! :)

    En tiennyt minäkään aiemmin että Vitriinejä on pyöreitä. Kivoja nekin.

    Vastaa
  445. Voipulla 19.9.2014

    Kuukuna-valaisin on niin symppis ja kaunis samaan aikaan, lisäksi pidän pehmeästä tunnelmavalosta. Nappulat tulevat kyllä hyvänä kakkosena. :)

    Vastaa
  446. Hanna 19.9.2014

    Leimu-pöytävalaisin olis kyllä täydellinen lisäys meidän olkkariin! :)

    Vastaa
  447. Nelli 19.9.2014

    Tuo Vakka-vanerilaatikko on I-H-A-N-A !! Käyttäisin itse samaan tarkoitukseen eli piilottamaan ylimääräiset paperipinot työpöydällä! :-)

    Vastaa
  448. Antsu 19.9.2014

    Keltaiset nappulat pomppasivat uutuuksista silmääni,ihanan syksyisiä :) Myös valkoiset versiot ovat kivan ajattomia ja ne täytyykin kotiuttaa mahdollisimman pian. Vakka laatikot sopisivat meidän sisustus tyyliimme myös.
    Hyvää syksysyä perheellenne! :)

    Vastaa
  449. Lapa 19.9.2014

    Ehdottomasti toi Leimu-valaisin! Olen himoinnut sitä jo sen julkaisemisesta lähtien kuparin värisenä. Ihana, toisi kivasti väriä ja tunnelmaa meidän olohuoneeseen. Postauksessa oli kyllä paljon muutakin ihanaa, ja uutta mitä en ole edes huomannut Iittalalla olevan! Esim. noi Nappula-kynttilät näyttivät myös tosi kivoilta.

    Vastaa
  450. Katjam 19.9.2014

    Mikä sydämentykytyksiä aiheuttava arvonta! <3 Rakastan Iittalan tuotteita ja haaveilen niistä kotiamme ja mieltäni piristämään, mutta harmittavan harvoin niitä on varaa kotiuttaa.
    Tuo harmaa Leimu-valaisin oli jälleen yksi uusi himotuksen kohde, se sopisi kodissamme minne vain! Ensimmäisenä se pääsisi olohuoneen valaisinongelmaa korjaamaan näin syksyn lähestyessä. Se olisi varmasti täydellinen!

    Vastaa
  451. NinaK 19.9.2014

    Leimu-valaisin olisi aivan ihana meidän olohuoneessa =)

    Vastaa
  452. tanita 19.9.2014

    Kuukuna-valaisin !

    Vastaa
  453. Riikka R 19.9.2014

    Uutuuksista lempparini on Kuukuna valaisin! Laittaisin sen keittiön ja olohuoneen väliin lipaston päälle :)

    Vastaa
  454. Kaisa K. 19.9.2014

    Onpa mahtis arvonta :) Lempparini on nuo Meno kassit ne sopis täydellisesti meijän harmaa- musta -valkoseen keittiöön ja sinne sais sopivasti meijän babyn lelut ja viltin säilytykseen :) Tykkään meno kassissa myös siitä että sitä on helppo siirrella ja saa tarvittaessa roikkumaan esim. siivouksen tieltä.

    -Kaisa K.-

    Vastaa
  455. Riikka 19.9.2014

    Ah, mun on saatava samanlainen leimu-valaisin kuin teillä. Myös Taika-torkkuhuopa olisi must!

    Vastaa
  456. riikka 19.9.2014

    Leimu-lamppu. Aivan ihana! Se toisi ihanasti valoa hieman pimeään lukunurkkaukseemme.

    Vastaa
  457. Laura Emilia 19.9.2014

    Aivan ihania Iittalan tuotteita teilla on kotona :)
    Mulla on muutto Australiaan tossa reilu kuukauden paasta ja oon miettinyt et miten kiva sinne uuteen kotiin ois saada suomalaista designia. Aion tietty perus kastehelmet ja mariskoolit hommata mut voi vitsi tuolla uutuuksissakin on hienoja juttuja! Mun ehdottomat lempparit on noi nappula kynttilajalat. Miten sopoja? Ja ma myos ihastuin tuohon leimu valaisimeen!
    Taytyy alkaa roudaa tata kamaa Australiaan pikkuhiljaa aina Suomen visiittien yhteydessa :)

    Vastaa
  458. Sanna L. 19.9.2014

    Leimu-valaisin on suosikkini! Sopisi täydellisesti lipaston päälle valokuvien viereen. Toivottavasti onni potkii! :)

    Vastaa
  459. Laura 19.9.2014

    Voi pojat, mikä arvonta!!!!

    Nappula-kynttilänjalat kaikissa väreissä ovat suosikkejani. Niillä saisi näyttävän kattauksen aikaiseksi juhlaan, ja simppeleinä toimivat loistavasti myös arjessa.

    Vastaa
  460. Veera 19.9.2014

    Vakka-
    vaneerilaatikot on mun lempparit! ja muutkin kyllä hienoja!

    Vastaa
  461. Noora 19.9.2014

    Voih, mikä palkinto tässä arvonnassa! Mun sydän suli kun näin nuo Aitio-laatikot, loistoidea esimerkiksi työpisteelle, jos pöytätilaa on yhtä vähän kuin meillä… :)

    Vastaa
  462. Freja 19.9.2014

    Useat tuotteet ihastuttavat. Tarpeellisin meille olisi Kerros Pöytähylly. Se tulisi keittiön tasolle ja täyttyisi maustepurkeista ym. Nappula kyntteliköllekin olisi paikka valmiina.

    Vastaa
  463. Emmi 19.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin! Ihana betonin ja lasin kombo vieläpä harmaana sopisi täydellisesti meidänkin makkariin! Oi, Iittala!

    Vastaa
  464. Mervi 19.9.2014

    Ehdoton suosikkini on Leimu-valaisin. Sopisi meillä esim. eteisaulan tasolle. Huoh, kumpa arpaonni suosisi!

    Vastaa
  465. Sirpa 19.9.2014

    Vakka-laatikot haluaisin eteisen peilin alle pikkupöydäksi ja säilytystilaksi. Harmaa Leimu-valaisin olisi myös upea!

    Vastaa
  466. Laura 19.9.2014

    Ostaisin noita vitriinejä ehdottomasti, sekä jonkun noista kauniista valaisimista!

    Vastaa
  467. Katri 19.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin harmaana ja mieluiten vielä isompi versio. Sen paikka on TV-tason päällä telkun vieressä. Mielettömän kaunis ja moderni valaisin. Nyt kun vauhtiin pääsin, niin avopuolisolle tulisi tuo Birds by Toikka kuukunen valkoisena… sehän ei uutuus ole, mutta hänen mielikseen. ;)

    Vastaa
  468. Uutuuksista joulunpunainen aaltomaljakko olisi varmaan ajaton klassikko, kestosuosikkina myös muumituotteet ovat hienoja. Mielestäni kuitenkin vaihdettavat ja värikkäät leikkuu aluset ovat suosikkini. Hieno muotoilu!

    Mukana huippu jännittävässä arvonnassa, voi kun joskus onni potkaisisi :)

    Vastaa
  469. Jeska 19.9.2014

    Oi arvonta tuli oikein hyvään paikkaan! Äitini on haaveillut todella paljon leimulampusta, ja olen päättänyt hänelle sellaisen hankkia. Nyt jos arpaonni suosisi, pääsisin halvemmalla ja äitini saisi unelmansa <3 Rakastuin itse noihin vitriini rasioihin. Aivan mielettömän hyvä paikka pienille tärkeille esineille kuten sormuksille ! :) Mukana mahtavassa arvonnassa ehdottomasti! :)

    Vastaa
  470. Sannah 19.9.2014

    Kuukuna-valaisin miellyttää tällä hetkellä eniten, etenkin, kun kotona olisi oikeastikin tarve yhdelle valaisimelle – joko lipaston päällä nurkassa tai sitten kirjahyllyssä.

    Vastaa
  471. Tilla 19.9.2014

    Valitsisin kyllä Aitioita taltuttamaan tavarakaaosta :)

    Vastaa
  472. Emilia 19.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat hurmaavat! Matalahkon takan päälle asettaisin!

    Vastaa
  473. Onni 19.9.2014

    Ottaisin meno-huopakassin ja säilyttäisin siinä lehtiä, jotka tällä hetkellä lojuvat hyllyn päällä epäjärjestyksessä. Myös Vakka-laatikko olisi täydellinen juuri pikkutavaroiden (joilla ei ole selkeää omaa paikkaa ja eksyvät milloin mihinkin) säilyttämiseen.

    Vastaa
  474. Janica 19.9.2014

    Pyöreät vitriini-rasiat ovat makeita. Ne pääsevät sekä yöpöydälle että keittiöön.

    Vastaa
  475. Oona 19.9.2014

    Minun suosikikseni nousivat nuo vitriini-rasiat. Illalla korut jäävät usein pöydälle lojumaan, mutta tuollaiset ihanat rasiat ratkaisisivat ongelman ja olisivat myös erittäin hienon näköisiä! Rasiat saisivat siis ehdottomasti paikkansa myös omalta yöpöydältäni. :)

    Vastaa
  476. Kaarina 19.9.2014

    Ihanat Iittalat! Kyllä Leimu-valaisin olisi aivan ihana :)

    Vastaa
  477. Karro 19.9.2014

    Kivoja uutuuksia :) Aitio-laatikot olisivat käteviä eteisessä. Niihin voisi laskea puhelimen, aivaimet jne.

    Vastaa
  478. sanna 19.9.2014

    Ehdottomasti tahtoisin noita super käytännöllisen oloisia Aitio laatikoita. Pienessä kodissamme löytyisi useampikin paikka käteville pikkutavaran piilottajille! Luulempa että ainakin meillä toimisi hyvineteisessä avaimille, kenkälusikalle, koiran talutushihnalle ja kaikelle mikä yleensä muuten lojuu missä milloinkin :D

    -Sanna

    Vastaa
  479. kiiiiia 19.9.2014

    Sisustustyylini on skandinaavinen teollisella fiiliksellä ja pehmeyttä tuon tekstiileillä ! Ihastuin täysin aitio seinäsäilytyslaatikoihin joilla saisin hauskaa rytmiä työpisteeseeni :)

    Vastaa
  480. Minna P 19.9.2014

    Aitio laatikot on minun suosikkeja. Keittiiöön muutama niitä seinälle ja tasolle, niin saisi purkit ym. keittiötarvikkeet järjestykseen. Onnetar ole suosiollinen..löytäisin 600 eur varmasti käyttöä =)

    Vastaa
  481. Ella Honkanen 19.9.2014

    Kuukuna -valaisinta ja meno -kassia olen himoinnut uuteen kotiimme ❤ ihania kaikki! ❤

    Vastaa
  482. Slasal 19.9.2014

    Ihastelin Leimu-valaisinta jo sen ilmestyessä viime vuonna, mutta väri ei sopinut omaan sisustukseen. Nyt se on juuri oikean värinenkin! Valaisimelle löytäisin montakin paikkaa, mutta todennäköisimmin se päätyisi olohuoneesen senkin päälle.

    Vastaa
  483. Tiina 19.9.2014

    Puunvärinen Vakka näyttäisi kauniilta olohuoneen valkean avohyllyn päällä, sinne voisi kätkeä erilaisia kodin pikkutavaroita.

    Vastaa
  484. Marjatta 19.9.2014

    Meno-huopakassit!!!Saisi lapsen tavarat/lelut olohuoneessa nätisti pikasiivottua ja sopisivat sisutukseen :) toki todennäköisesti saattaisi tulla makkariinkin esim. Kirjojen ja lehtien säilytys paikaksi.. :) mukavaa syksyä!

    Vastaa
  485. Heidi 19.9.2014

    Se kaasa oli ihanan näköinen. Ja nappula kynttelikön voisin ottaa . Mutta ihan kaikkein mieluiten meille kotiin ottaisin leimu valaisimen.

    Vastaa
  486. annina 19.9.2014

    Collective toolsin ihanat tarjoilulusikat kelpaisivat tähän talouteen:) Toistaiseksi on menty vain Ikean muovisilla kauhoilla:D Myöskin nuo samat vitriinisarjan säilytysrasiat olisivat ihania ja käytännöllisiä, koruni kun hukkuvat jatkuvasti:)

    Vastaa
  487. mmaria 19.9.2014

    Voi ihanan kuukuna valaisimen kotiuttaisin meille ehdottomasti! <3

    Vastaa
  488. Merja 19.9.2014

    Harmaat huopakassit olisivat lehtien säilytykseen juuri sopivat!

    Vastaa
  489. Matleena Kotila 19.9.2014

    Iittala vakka sopisi meille sälän säilytykseen

    Vastaa
  490. Hannemaria 19.9.2014

    Valitsisin Nappula kynttilänjalkoja useamman :) Olohuoneeseen lipaston päälle sijoittaisin ne. Olohuoneemme kaipaisi hieman piristystä :)

    Vastaa
  491. Viveka 19.9.2014

    Kerros-hylly on mun ehdoton lemppari! Meidän pieneen olkkariin just sopiva ”sohvapöydäksi”, tilanpuutteen takia sinne ei oikein isompaa mahdu. Lisäksi vaalea puu toisi kaivattua pehmeyttä mustavalkopainotteiseen sisustukseen.

    Vastaa
  492. Adiina 19.9.2014

    Mahtava arvonta! On vaikea valita parasta, mutta käytännöllisyyden ja ulkonäön vuoksi valitsisin Vakka-säilytyslaatikot. Pidän niiden väristä ja muotoilusta. Ne voisivat toimia meillä lelulaatikkoina lastenhuoneessa, johtojen piilotukseen työhuoneessa ja asusteiden säilytykseen eteisessä.

    Vastaa
  493. Arja K 19.9.2014

    Oo, musta noi kynttilänjalat on ihan täydelliset!! Kaikki värit on kivoja :) Laittaisin ne meidän kodissa tv-tasolle joka kaipais vähä piristystä..

    info@arjakatajamaki.com

    Vastaa
  494. Helle 19.9.2014

    Nappula kynttiläjalat ja eteiseen aitio laatikot:)
    T. Helle

    Vastaa
  495. Tuikku 19.9.2014

    Yllätyin miten paljon kaikkea kivaa tuolta sisustusosion alta löytyikään! Ainakin Aalto-maljakkosarja kaipaa vielä täydennystä ja löytyispä Vitriinirasioillekkin oma paikkansa!

    Vastaa
  496. Jenni vierikko 19.9.2014

    Vakka-laatikot, kaikenlaisen pikkutavaran säilytykseen. Myös vitriinit toimivat etenkin koruille

    Vastaa
  497. tirtsi 19.9.2014

    Jouluihmisenä huomioni kiinnittyi karpalon väriseen Aalto-maljakkoon. Jouluna se olisi kaunis ruokapöydässä ja muullon olisi sopiva lisä sisustukseen olohuoneessa.

    Vastaa
  498. Sanna 19.9.2014

    Mun ja poikaystävän ihkauuteen ensimmäiseen kotiin sopis loistavasti esimerkiksi Aition laatikot Vitriini-rasioista nyt puhumattakaan :)

    Vastaa
  499. Pee 19.9.2014

    Harmaa Leimu on aivan ihana! Samoin kaipailisin itselleni noita huopakasseja, sopisivat hyvin esim. lapsenhuoneeseen tai eteiseen huiveille ja pipoille yms.

    Vastaa
  500. Salsas 19.9.2014

    Ihania uutuuksia! Eniten ehkä miellytti Vakka säilytyslaatikot, joihin laittaisin lapsen huoneessa pieniä leluja.

    Vastaa
  501. Marianne 19.9.2014

    Vakka-laatikot on kauniita ja käytännöllisen oloisia. Niitä voisin ottaa useammankin. Muutamme kuukauden päästä pienestä kerrostalokolmiosta omakotitaloon, joten lisäbudjetti sisustushankintoihin olisi todellakin paikallaan.

    Vastaa
  502. Tanja 19.9.2014

    Lempparini on Leimu-valaisin. Se on älyttömän tyylikäs harmaana, vaikka pidän myös länpimän ruskeasta versiosta.
    Itse laittaisin valaisimen sohvan viereen luku/tunnelmalampuksi. Vakka-laatikoisa voisi pinota sopivan korkuisen apupöydän lampun alle!

    Vastaa
  503. Maru 19.9.2014

    Nappula-kynttillänjalat ovat olleet toivelistallani jo pitkään. Olen käynyt silittelemässä niitä monissa liikkeissä ja kaupungeissa, mutta en ole raskinut ostaa..
    Iittalan tuotteita selaillessa aloin järkeilemään että pata ja veitsisarja olisivat oikeasti tarpeen- ja hienot. Keittiössämme on näiden hyödykkeiden kohdalla aukko. Kokkaillessa kotiin leviävät tuoksut sisustaisivat tunnelmaa ihanasti napuloiden kanssa.. ;)

    Kiitos muuten kivasta blogista!

    Vastaa
  504. Katja 19.9.2014

    Vitriini-rasiat ovat ihania. Laittaisin niihin kauniita sormuksia ja muita koruja turvaan kissoiltani.. :)

    Vastaa
  505. Sofia 19.9.2014

    Olen ollut jo pitkään hulluna Iittalan Kastehelmi -sarjaan. Minulla ei ole vielä omaa kotia, mut sitten kun asetun omilleni astioistani löytyy varmasti sitä sarjaa! Jouluksi nuo ihanat karpalonväriset kynttilälyhdyt.. ja paljon muuta =)

    Vastaa
  506. Heini 19.9.2014

    Huopakassit, kivituikut, vitriinit, teekannu.onhan näitä, mihin lahjakortin tuhlais :)

    Vastaa
  507. Ellu 19.9.2014

    Muutama valkoinen Vakka toimisi loistavasti huivien, pipojen ym. säilytyksessä pienehkössä eteisessä, jossa säilytystilat eivät ole kovin runsaat ja niitä pinoamalla saisi myös tilapäistä laskutilaa esim. avaimille! :)
    Toisaalta myös harmaa Leimu-valaisin siirtyi tämän postauksen myötä himotuslistalle…voihan valinnan vaikeus! :D

    Vastaa
  508. Annika 19.9.2014

    Sisustamisen pienillä väriläikillä/yksityiskohdilla tulee kummasti eloa ja ulottuvuutta sisustukseen. Kotinne näyttää kauniilta.
    Jostain kumman syystä olen onnistunut missaamaan nuo pyöreät vitriini-rasiat, tykkään!

    Vastaa
  509. Riikka 19.9.2014

    Opiskelijakämppäni huutaa uutta valaisinta, ja ooh miten kaunis Kuukuna onkaan! Odotan, että luonnossa vielä kauniimpi! Kodissani Kuukuna pääsisi ”olohuoneeseen”. Olohuone lainausmerkeissä koska se on aikamoinen omatoimihuone pikkukaksiossani ;)

    Vastaa
  510. Satunnainen 19.9.2014

    Vanerinen pöytähylly!! Ja vaikka useampi! Astiakaappeihin, yöpöydälle, apupöydälle, kirjahyllyyn… Melkein mihkä vain!

    Vastaa
  511. Elina Lehtiranta 19.9.2014

    Juuri eilen sanoin miehelleni, et meidän pitää ettiä jostain pieni taso, mihin saan uudet maustekipponi seinälle käden ulottuville hellasta. Tuo Aitio-laatikko olisi juuri täydellinen ja sopivan pienikin tarkoitukseeni.

    Vastaa
  512. Sanna 19.9.2014

    Nykyiseen kämppäämme ehdottomasti Vakka, mutta esteettistä silmääni hivelevät bongaamasi Meno-huopakassit. Pienen tilan sisustaminen on joskus hankalaa, mutta ainakin meillä nätit säilytysratkaisut ja tavaran vähentäminen olisivat avaimet sopuun!

    Vastaa
  513. Lea Lundberg 19.9.2014

    Iittalan lasiesineet ovat suosikkejani. Minulla on jo jonkin verran Kivi tuikkuja, joita tulee aina tasaisin väliajoin hankittua uusissa väreissä. Viime perjantai-ilta oli viikon kohokohta. Sytyttelin olohuoneen ensimmäistä kertaa täyteen kynttilöitä ja fiilistelin miehen kanssa alkavaa syksyä.

    Vastaa
  514. Aznu 19.9.2014

    Nappuloita on tullut ihasteltua, varsinkin jouluaikaan tulisi poltettua kynttilöitä, jos olisi siihen sopivat kynttilänjalat, niitä kun ei ole vielä tähän talouteen aiemmin löytynyt.

    Vastaa
  515. Ansu 19.9.2014

    Onnea upeasta yhteistyökumppanista! :) Ja kiitos hienosta arvonnasta, mahtava palkinto jollekin onnekkaalle! Omia suosikkejani Iittalalla on paljon, mutta puunvärinen Vakka sopisi hienosti olohuoneeseen, ja nuo huopakassit ja ja..Aurinkoista ja lämmintää syksyä koko perheellenne!

    Vastaa
  516. Minna 19.9.2014

    Ihan huikea arvonta! Harmaa Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini. Se sopisi täydellisesti makuuhuoneeseen tunnelmanluojaksi :)

    Vastaa
  517. Katriina 19.9.2014

    Ihania kaikki. Keltaiset Nappula-kynttilänjalat ja pyöreät vitriini-rasiat lipaston koristeiksi.

    Vastaa
  518. -noop 19.9.2014

    https://store.iittala.fi/Sisustaminen/Leimu-Valaisin-300×200-mm-harmaa/p/K365069 Leimu-valaisin olisi minullekin mieluinen. Se varmaankin päätyisi joko yöpöydälleni tai olohuoneen hyllylle iltavaloksi.

    Vastaa
  519. Minde 19.9.2014

    Aikamoisen hienoja uutuuksia. Eniten omaa silmää miellytti Kuukuna-valaisimet (…säästöprojekti alkaa varmaan nyt!). Samoin punaset kivi-lyhdyt ja mariskoolit ihanan punasina sopis ikkunalaudalle koristeeks, mahtuspa niihin korutkin nätisti säilöön.

    Vastaa
  520. Heiska 19.9.2014

    Kuukuna-valaisimen käytöstä tuli heti visio missä ripottelisin erikokoisia kuukunoita ympäri asuntoa, aloittaen kirjahylly-lipastosta olohuoneessa, niin että nämä muodostaisivat satumaisen kuukunoiden sarjan ja ripustusmahdollisuuksien salliessa, osaa käyttäisin seinä- ja kattopinnoilla. On äärimmäisen hienoa aina kun vanhoja klassikoita tuodaan uudelleentuotantoon! Näistä vielä useampia kokoja, mini-kuukunoita, niin saadaan kunnon kuukuna-tarha aikaiseksi :) Kiitos kivasta blogista Maj!

    Vastaa
  521. Tiina 19.9.2014

    Mä olen aina tykännyt noista 24h astioista, ja etenkin tuo teekannu houkuttelee. Nyt sarjasta löytyy ihania uusia värejäkin, joten ne kiinnostaa.
    Ihan huippuarvonta!!!

    Vastaa
  522. Heidi ä 19.9.2014

    Nuo huopakassit sopisi hyvin koukulla riippumaan eteisen seinälle, saisi lapaset ja villasukat oman paikkansa, samoin mainokset voisi laittaa omaan kassiinsa, samalla saisi peitettyä seinän alareunasta ei niin onnistuneen tapetoinnin;) myöskin noita makkarissa käyttämiäsi pikkuhyllyjä olisi kätsy laittaa eteiseen, saisi avaimet ja pikkutavarat laitettua omaan paikkaansa heti kotiin tullessa, eikä olisi aina hukassa:) iittalalla on laikkea niin ihanaa, suomen yksi ylpeys:)

    Vastaa
  523. juttt 19.9.2014

    Tuo huopakassi onkin ollut ostoslistalla viime joulusta lähtien. Myös Aition säilytysratkaisuihin olen ihastunut. Meillä tuppaa tuota pikkurojua kertymään kaikille mahdollisille tasoille ja tuonne ne saisi näppärästi piiloon.

    Vastaa
  524. Mervi 19.9.2014

    Suosikkini on Nappula- kynttilänjalat. Laittaisin niitä ikkunalaudalle syysiltoja piristämään. :)

    Vastaa
  525. Salla 19.9.2014

    Tuo Leimu valaisin, ihana! Kerros -pöytähylly hurmasi myös ja nuo aitiolaatikotkin söpöjä ja käteviä pikkutavaroiden piilottamiseen. Ihania syksyn piristyksiä sisustukseen ois.

    Vastaa
  526. Outi 19.9.2014

    Kuukuna valaisin sopisi meidän makuuhuoneeseen täydellisesti.

    Vastaa
  527. sanna 19.9.2014

    Meno kassit sopisi hyvin taaperon lelujen säilytykseen ja kulkisivat kätevästi ja tyylikkäästi olohuoneen ja keittiön välillä. Leimu valaisin on silti ehdoton ykkönen!

    Vastaa
  528. Heini 19.9.2014

    Haaveeni olisi Iittalan Kaasa luomaan tunnelmaa kylmiin talvi-iltoihin.

    Vastaa
  529. Minttu 19.9.2014

    Aitiot, kävisivät iltasatukirjojen säilytykseen lastenhuoneeseen!

    Vastaa
  530. Susanna Wallenius 19.9.2014

    Vakka laatikot valkoisina olisivat hankintalistalla. Mutta eihän ikinä ole liikaa(eihän?) astioita, kynttiläjalkoja jne… Aivan mahtava arvonta!

    Vastaa
  531. Tiina 19.9.2014

    Leimu- valaisin. Sopisi mainiosti kotimme värisävyyn ja toisi tänne kaivattua maskuliinisuutta ja uskallan väittää että mieskään ei pistäisi pahakseen jos esim. Makuuhuoneen lipaston päälle löytyisi paikka leimulle :)

    Vastaa
  532. iidaanniina 19.9.2014

    Leimu-valaisin on todella tyylikäs, ja ottaisin sen mielelläni valaisemaan pimeitä syysiltoja pieneen olohuoneeseeni.

    Vastaa
  533. FannyK 19.9.2014

    Onpa teillä kaunis makuuhuone! Tykkään kovasti sisustuspostauksistasi, niistä saa paljon hyviä ideoita omaan kotiin!

    Iittalalta on vaikeaa valita lempparia, sillä kivoja on niin paljon. Tässä kuitenkin tuote, josta olen haaveillut jo kauan! https://store.iittala.fi/Muotoilijat/Harri-Koskinen/Lantern-Valaisin-250-mm-kupari/p/T130313

    Vastaa
  534. Laura 19.9.2014

    Leimu pääsisi mummin perintösenkin päälle struktruuriseinän eteen<3 Nappulat ovat myös ihania ja yhden kynttelikön ostinkin jo tv-tason päälle. Koko Iittalan mallisto on kyllä ajattoman kaunis!

    Vastaa
  535. Milja 19.9.2014

    Iittalalla on aina ihania uutuuksia! Omaan kotiini ehdottomasti uudet pyöreät vitriinit, sopisivat ihanasti vanhojen vitriinieni kanssa korujen säilyttämiseen.

    Vastaa
  536. Mallukka 19.9.2014

    Kakkulapio on niin kauniisti muotoiltu!ilo silmälle!

    Vastaa
  537. Ellu 19.9.2014

    Leimu valaisin on ihana, kuten myös kerros pöytähylly. Leimu saisi koristaa olohuonetta, kauniille valaisimelle on aina tilaa :) Pöytähylly vaikkapa keittiön tasolla olisi ihana, kun siihen saisi esille jotain pientä kivaa: vaikka vaihtuva, syötävä näyttely :) Kyllähän iittalalla kaikkea ihanaa on! Pidän itselleni peukkuja, jospa se auttaisi…hih, hih! Iloista ja värikästä syksyä <3

    Vastaa
  538. Mine 19.9.2014

    Leimu valaisimen muoto ihastutti heti sen ilmestyttyä, mutta väri ei vaan kolahtanut…nyt tämä ihanuus harmaana passaisi kotiini joka kolkkaan.

    Vastaa
  539. Juuli 19.9.2014

    Perinteinen Aalto-maljakko puuttuu ;)

    Vastaa
  540. Heidi 19.9.2014

    Ihania tuotteita! Leimu-lamppu olisi minun suosikki.

    Vastaa
  541. e-vi 19.9.2014

    mieletön arvonta! <3 keltaisia nappuloita (ja vaikka valkoisia ja mustiakin) näkisin meillä olkkarin valkoista senkkiä tai pitkää ruokailupöytäämme somistamassa.

    Vastaa
  542. MillaS 19.9.2014

    Ihastuin noihin aitio-hyllyihin! Muutama keittiöön vaikkapa yrteille yms ja muutama lastenhuoneeseen, sinne vaikkapa leluja kurkkimaan. Tai pieniä kenkiä eteiseen :)

    Hyvä kun eksyin sivuille, koska olen unohtanut kokonaan jars-purkit! Saimme muutaman häälahjaksi, ja toiveissa olisi haalia niitä lisää keittiöön.

    Vastaa
  543. ida 19.9.2014

    Ehdottomasti haluaisin keittiöni pöydälle HerbGardenin, jotta saisi talvella yrtit kasvamaan! :))

    Vastaa
  544. RiikkaK 19.9.2014

    Olen unelmoinut jo jonkin aikaa Lantern valaisimesta olohuoneeseen ja parista Meno-kassista eteiseen lasten hattujen/käsineiden yms. asusteiden säilyttämiseen. Uutuuksista valitsisin Aitio-laatikoita säilömään kaikkea pientä sälää, joko vessaan tai eteiseen.
    Mahtava arvonta!!!

    Vastaa
  545. Riikka.P 19.9.2014

    Vakka vanerilaatikot ja vanerinen pöytähylly. Voi kun onnistais…

    Vastaa
  546. Eveliina 19.9.2014

    Minun suosikkeja ovat ehdottomasti Nappula kynttilänjalat. Ne ovat aivan ihanat ja sopisivat täydellisesti kotimme sisustukseen! Syksyn pimeinä iltoina laittaisin niihin kynttilät palamaan ja asettaisin ne meidän ihanille vanhan talon leveille ikkunalaudoille.

    Vastaa
  547. miitu 19.9.2014

    Leimu -valaisin olisi enemmän kuin tervetullut olohuoneeseen sivupöydälle. Ihanaa tunnelmavaloa syksyn ja talven pimeyteen <3

    Vastaa
  548. Tessa 19.9.2014

    Tiedän jo kenelle menisi Alvar Aallon Karpalo vaasi. Essence lasit, kunnon keittiöveitset ja pari uutta kattilaa odottaisi ostolistalla :) Mikä oiskaan ihanampaa, kun kääriä joulupakettiin laadukkaita ja tarpeellisia tavaroita Iittalan valikoimista, varsinkin opiskelija nuorilleni, jotka arvostavat kunnon työvälineitä keittiöön ja sisustukseen.

    Vastaa
  549. Kirsi 20.9.2014

    Nyt kun olen just saanut isompia kalusteita uusittua ja kodin näyttämään aika mieleiseltä, käyttäisin rahaa pieniin yksityiskohtiin. Valaisimiin, lokeroihin, sisustusesineisiin. Voi, kyllä käyttötarkoituksia löytyisi :)!

    Vastaa
  550. Siimapelle 20.9.2014

    Menevälle äidille Meno-huopakassit tulisivat todella tarpeeseen. Menoa ja meininkiä kun riittää 3lapsen kanssa :) ihanaa syksyä koko teidän perheelle!

    Vastaa
  551. Jenppu 20.9.2014

    Vakka-laatikot sopisivat yöpöydiksi pinottuina, ja yöpöydille sitten nuo kauniit, minulle uudet pyöreät vitriinit ;)

    Vastaa
  552. Annika 20.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti tuo pyöreä vitriini! Olemme mieheni kanssa aiemmin nukkuneet samassa huoneessa 1v ja kaksikuukautisen lastemme kanssa. Nyt kun teimme lapsille oman huoneen ja meille oman makuuhuoneen, olisi ihana saada jotain pientä piristystä sisustukseen, joka on kyllä vaaleudellaan kovin mieleemme, mutta kaipaa sitä jotain. Myös lapset saisivat ainakin nuo huopakorit leluille- miten kätevä niissä olisikaan kantaa leluja yläkerran ja alakerran välillä!

    Vastaa
  553. Bude 20.9.2014

    Tuo lamppu!!! Upea! rakastan betonia tällä hetkellä sisustuksessa yli kaiken!

    Vastaa
  554. Eeva-Maija Kankkunen 20.9.2014

    Tuo pieni Kaasa-sisustustakka on kovasti mieleeni. En ole tosin varma, sopisiko se tämänhetkiseen kotiini, mutta sitten koti muutettaisiin sellaiseksi, että se sopisi ;)

    Vastaa
  555. Elina 20.9.2014

    Kuukunen-valaisin ja meno-kassit olisitvat erityisesti meille sopivat. Valaisin olkkariin tai makkariin luomaan tunnelmaa ja kassit esim. lapsen leluille. Ihania kyllä muutkin uutuudet!

    Vastaa
  556. Eeku 20.9.2014

    Hei.
    Aivan ihastuttavia ovat kyllä kaikki, mutta kun on pakko jotakin valita, sanoisin, että nuo Aitio laatikot. Meillä ne menisivät työpisteeseen kaiken sälän suojaksi.
    ps. sun blogi on tosi kivaa luettavaa…
    Eeku

    Vastaa
  557. Lil 20.9.2014

    Tuo harmaa Leimu ois niin ihana!

    Vastaa
  558. Maarit 20.9.2014

    Ihastuin tuohon Kuukuna-valaisimeen! Niin kauniin yksinkertaisen tyylikäs! Meillä on lasten tieltä pikku hiljaa jouduttu poistamaan design-esineitä (ihan vaan turvaan, tai rikkoutumisen myötä :( ), mutta tuo valaisin olisi niin kaunis jossain hyllyn päällä. Ja uskon sen olevan vielä upeampi hämärässä huoneessa tuomassa valoa!

    Vastaa
  559. Leena 20.9.2014

    Leimu-valaisin ja Vitriini-rasiat täydentäisivät työhuonettani kivasti :)

    Vastaa
  560. Kiti 20.9.2014

    Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini. On ollut siitä asti kun sen ensi kertaa näin!

    Vastaa
  561. Ida loponen 20.9.2014

    Syksyn mallistossa on kaikkea ihanaa! Nappula kynttilänjalat ovat ehdoton suosikkini:)

    Vastaa
  562. mariel 20.9.2014

    Kuukuna-valaisimet makuuhuoneen yöpöydille toisivat ihanan pehmeän tunnelman käydä nukkumaan! :)

    Vastaa
  563. AIAK 20.9.2014

    Heippa! Niin ihana tuo teidän kompakti koti! Meillä on viimein saatu pitkällinen remonttiprojekti valmiiksi ja uusittu koti kaipaisi kovasti vielä sisustusta. Raamit on siis kunnossa, mutta oikeaa fiilistä haluaisin vielä luoda. Ihanat suomalaisuutta henkivät vakka laatikot olisivat täydelliset makuuhuoneen erkkerillä, jolle ei oikein ole keksitty käyttötarkoitusta. Säilytystilaa kun ei koskaan ole liikaa, niin sitä saisi laatikoilla kauniisti aikaan muuten ”hukkaan” menevälle tilalle.
    -A

    Vastaa
  564. maiju 20.9.2014

    Oon valaisin tyttöjä, joten Leimu ja Kuukuna ovat suosikkejani :)

    Vastaa
  565. Elli 20.9.2014

    Swedish grace sarjan kulho on ihana!! Ja hyviltä näytti nuo uutuudet teidän kotona!:)

    Vastaa
  566. Malle 20.9.2014

    Oon ihan hulluna noihin iittalan kivituikkuihin ja oisin valmis ottamaan vastaan niitä vaikka kaikissa väreissä! Aaa niin ihanin klassisia, yksinkertaisia mutta niin upeita! Lisäksi ne sopii hyvin toisiinsa kaikkine väreineen. Tuo uutuusväri eli karpalo olisikin siis unelma saada kokoelmaan! Olenkin ostellut kyseistä tuotetta eri väreissä jo muutaman sekä saanut niitä lahjaksi. Niin ihanan tunnelmallisia!

    Vastaa
  567. Maarit 20.9.2014

    Onpa kiva arvonta! :) voisin kotiuttaa vaikka mitä. Ehkä ekana valitsisin Leimu-valaisimen harmaana olohuoneen lipaston päälle.

    Vastaa
  568. Miimu 20.9.2014

    Asumme puolisoni kanssa aika pienessä kaksiossa, joten jokainen neliö täytyy osata käyttää järkevästi ja kikkailla erilaisten säilytysratkaisujen kanssa, varsinkin jotta tuon toisen osapuolen kenkäkokoelma mahtuisi jonnekin (olen ensimmäistä kertaa elämässäni parisuhteessa jossa omistan _vähemmän_ kenkiä kuin se toinen). Nuo Vakka-laatikot olisivat siihen tarkoitukseen aivan loistavia, sillä niitä voi pinota päällekäin, jolloin ne voisi myös hyödyntää eteisen laskutilana. Lisäksi ne olisivat huomattavasti kauniimpia kuin eteistämme nyt koristavat Adidaksen ja New Balancen kenkälaatikot… Nuo pyöreät Vitriini-rasiat houkuttelevat myös, koska kuten itsekin mainitsit, ne olisivat loistava säilytyspaikka statement- ja muille isommille koruille, joita ei raaskisi piilottaa kaappeihin. Eli minäkin mukana arvonnassa, näköjään aika monen muun tavoin :)

    Vastaa
  569. sofia 20.9.2014

    Toi 24h teekannu! olis mun mieleen.. ihan huippu ihana!:-) Olisi miellyttävä jokaisena teehetkenä! ;-)

    Vastaa
  570. Hanna 20.9.2014

    Ehdottomasti ihanat Vitriini-rasiat! Pyöreä oli minullekin uusi tuttavuus, asettelisin rasiat makuuhuoneen lipaston päälle koru- ja meikkirasioiksi.

    Vastaa
  571. essi 20.9.2014

    Vakka-laatikot ja lantern kynttilänjalka ois ihanat!:)

    Vastaa
  572. Nelli 20.9.2014

    Näistä tykkään eniten Nappula-kynttiläjaloista! Yksi valkoinen minulla onkin, mutta pari eriväristä kynttiläjalkaa sopisi oikein hyvin seuraksi ;) Hyvä paikka löytyisi ensimmäisen oman kodin ikkunalaudalta :)

    Aikas makia arvonta, ei voi muuta sanoa!

    Vastaa
  573. Laura Haukka 20.9.2014

    Ihana arvonta. Oi jos arpa onni suosisi niin ehdottomasti ainakin kuukuna valaisin. <3

    Vastaa
  574. Mia 20.9.2014

    Voi miten ihania nuo kaikki tuotteet! Leimu-valaisin ja Carambola-maljakko kuitenkin suosikkeja :)

    Vastaa
  575. Ramona 20.9.2014

    Vitsi kuinka paljon ihanaa! Uutuksista suosikkini on Nappula kynttelikkö, sopisi loistavasti olohuoneeseen ja toisi ihanaa tunnelmaa nyt syysiltoihin. Ja onhan toi Kaasa sistustakka aivan mahtava :)

    Vastaa
  576. Ninna 20.9.2014

    Oi, mikä arvonta ja oi, mitä uutuuksia <3
    Iltalauluastiat olivat ihanan syksyisiä ja Lempi-juomalasit muuttaisivat myös heti meille :)

    Samalla haluan kiittää Majta ihanasta blogista!
    Syksyntaikaa Sinulle ja koko perheellesi!
    Ninna

    Vastaa
  577. Miuku 20.9.2014

    Itselleni kelpaisi Iittalalta useampikin tuote, ne ovat vaan niin ihanan yksinkertaisia ja helposti yhdisteltävissä! Ainakin Nappula -kynttilänjalat ja Leimu -valaisimen tuossa uudessa herkullisessa värissä kotiuttaisin ensimmäisten joukossa!! Ehdottomasti arvonnassa mukana! :)

    Vastaa
  578. Anna 20.9.2014

    Leimu-valaisin ehdottomasti, aivan ihana!

    Vastaa
  579. hh 20.9.2014

    ”ooo!” ajattelin nähdessäni nappula-kynttilänjalat. olen muuttamassa uuteen kotiin myöhemmin syksyllä, ja sieluni silmin näin juuri nuo kynttilänjalat suuurten ikkunoiden edessä ikkunalaudoilla. :) meno-huopakasseja olen myös katsellut aiemmin, niihin olisi kätevä heittää luetut lehdet jemmaan.

    Vastaa
  580. Hanna P 20.9.2014

    Omaan tyyliini sopisi ehkä parhaiten tuollainen vanerinen pöytähylly, mutta jos voittaisin, valitsisin ensimmäisenä sisustustakan, jonka lahjoittaisin edelleen erääseen vanhainkotiin, jonka asukkaat ovat toivoneet sellaista pitkään. Lopulla rahalla sitten vielä jotain kivaa itselle. :)

    Vastaa
  581. Nella 20.9.2014

    Valitsisin Nappula-kynttelikön ja pyöreitä Vitriini-rasioita. Leimu oli kyllä myös toivelistalla.

    Nella

    Vastaa
  582. Laura O. 20.9.2014

    Iittalalla on paljon ihania tuotteita, joihin ei itselläni ole monesti varaa varsinkaan nyt, kun aloitin opinnot tänä syksynä. Tuon Leimu-valaisimen ainakin unelmoin omistavani joku päivä vielä. Myös monet Iittalan astioista kuten Arabia Iltalaulu -mukit ja -kulhot ovat ainan ihania ! <3 Ihana arvonta!

    Vastaa
  583. Sinde 20.9.2014

    Nämä Iittalan tämän syksyn uutuudet on niin ihania, ettei näistä voi valita vain yhtä. Oikeastaan kaikille ihanuuksille löytyisi paikka kotoani. Jos pitäisi kuitenkin valita vain yksi, niin pinoaisin useamman Vakka-laatikon sivupöydäksi olohuoneeseen. Sinne saisi kivasti jemmaan kaikkea tarpeellista, jonka ei kuitenkaan tarvitsisi olla esillä. Ihana, ihana arvonta!

    Vastaa
  584. Anu 20.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat näyttävät erittäin ihastuttavilta. Jotain niin söpöä ja tyylikästä samassa paketissa.
    Olen hiljattain muuttanut uuteen asuntoon opiskeluvuosien jälkeen ja uuden kodin sisustaminen on vailla jotain juuri tälläistä. :)

    Vastaa
  585. Tiia 20.9.2014

    Koska on syksy ja illat pimenee, niin kynttilänjalat ja valaisimet vetävät kovasti puoleensa. Niistä suosikkeja ovat ehdottomasti Nappulat.

    Vastaa
  586. Taru 20.9.2014

    Todellakin superupea!! <3 Valitsisin ainakin vitriini-rasioita, joihin saisi koruja kauniisti ja sitten esille hyllylle.

    Vastaa
  587. Sanna 20.9.2014

    Pimenevien syysiltojen myötä kuukuna ja harmaa leimuvalaisin veivät sydämen tällä kertaa..

    Vastaa
  588. Nina 20.9.2014

    Vitriini-rasioita tarvitsisin lisää! Koruille :)

    Vastaa
  589. Henna 20.9.2014

    Vakka-vanerilaatikko on aivan ihana, mahtavaa modernia mummolatunnelmaa!

    Vastaa
  590. Kaisa 20.9.2014

    Hieno ja mielenkiintoinen postaus. Nuista vitriini rasijoista olen haaveillu…

    Vastaa
  591. Veera 20.9.2014

    Nuo aitiot ovat niin ihania! Niitä voisi ripotella mihin huoneeseen vain!

    Vastaa
  592. Uma 20.9.2014

    Kuukuna olisi aivan loistava;) Arvonnassa mukana. Fingers crossed.

    Vastaa
  593. Lotta 20.9.2014

    Nappula kynttiläjalat mustana olisi yksi monista Iittalan esineistä, mitkä haluaisin.
    Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

    Vastaa
  594. LauraS 20.9.2014

    Leimu-valaisin olisi täydellinen meidän makkariin :)

    Vastaa
  595. marias 20.9.2014

    Vakat ja pyöreät vitriinit erilaisiin säilytysratkaisuihin. Iittalalla on kaunis syksy!

    Vastaa
  596. Aino Kinnunen 20.9.2014

    Vaneriset vakkalaatikot olisivat täydelliset mölillemme :)

    Vastaa
  597. Tiina 21.9.2014

    Leimu-pöytävalaisin on minun suosikkini! Siinä miellyttää lasin hentous yhdistettynä voimakkaaseen kiveen. Upea yhdistelmä. Tällainen asettuisi kodissamme olohuoneeseen tuomaan väriä vaaleaan sisustukseen :)

    Vastaa
  598. Taru 21.9.2014

    Keittiöni kaipaisi paria Aitiota järjestyksen ylläpitoon!

    Vastaa
  599. PinPin 21.9.2014

    Meno-huopakassit on suosikkejani! Isoon laittaisin kierrätyspaperit, pienemmät eteiseen lasten pipoille ja hanskoille :) Täydellistä!

    Vastaa
  600. Stina M. 21.9.2014

    Oma suosikkini on valkoinen Aitio-laatikko. Muutama sellainen työpöydän yläpuolelle kelpaisi :)

    Vastaa
  601. katri 21.9.2014

    Kuukuna valaisin, täydellinen minun makuuhuoneeseen. Se todella muistuttaa vähän niin kuin veden hiomaa kiveä, se on niin sileän näköinen et ohimennen joutuisi ehkä vähän kokeilemaan. Makuuhuoneessa se toisi kauniin valon pimeänä iltanana ja rityisesti maanantai aamuna se herättelisi pehmeästi :)

    Vastaa
  602. Tuija 21.9.2014

    Tuo lamppu…pieni ripaus rouheaa betonia sisustukseen olisi kiva :)

    Vastaa
  603. lisah 21.9.2014

    Pakko sanoa, että ihastuin itsekin tuohon ”Leimu”-valaisimeen – betoni tuo siihen hieman sitä kaivattua rouheutta ja teollisuushenkeä, mutta pehmeä muotoilu tasapainottaa lamppua kivasti. Mahtava hankinta!

    Vastaa
  604. Maria 21.9.2014

    Ehdottomasti Leimu valaisin tai Kaasa sisustustakka valaisemaan (jo todella aikaisin) pimeneviä syysiltoja!!

    Vastaa
  605. Anni 21.9.2014

    Katseenkestävän kauniit Vakka-laatikot täytettäisiin meillä askartelutarvikkeilla, ompelutarvikkeilla ja muilla pikkutavaroilla. Laatikot pinottaisiin päällekkäin ja saisivat olla kerrankin näkyvillä, jossain muualla kuin kaapin perällä.

    Vastaa
  606. Helma 21.9.2014

    Kuukunalle olisi paikka kyllä katsottuna. Paljon kyllä hienoja juttuja löytyy.

    Vastaa
  607. Elisabet 21.9.2014

    Nuo keltaiset nappulankynttiläjalat makuuhuoneeseen lipaston päälle!:) myös astiat on ihania!

    Vastaa
  608. ps 21.9.2014

    Oma unelmani Iittalan uutuuksista on Kaasa sisustustakka. Paikkansa se löytäisi olohuoneestamme :)

    Vastaa
  609. Anne 21.9.2014

    Oi, olen haaveillut jo kauan Vakka-laatikoista! Ne sopivat mihin tahansa huoneeseen ja kätkevät kätevästi pikkutavaran. Toinen suosikkini on Kuukuna-valaisin, jonka haluaisin koristamaan makuuhuonettamme.. tai lastenhuoneeseen.. tai olkkariin… :)

    Vastaa
  610. essijohanna 21.9.2014

    Makkarimme kokee pian pienen raikastuksen ja värimaailmaksi ollaan kaavailtu valkoista ja harmaan eri sävyjä. Siispä harmaa Leimu valaisin sopis uudelle yöpöydälle vähän liiankin hyvin!

    Vastaa
  611. hhanna 21.9.2014

    Suosikkini Iittalan sisustustuotteiden valikoimasta on ehdottomasti Leimu-valaisin! Olen vasta muuttanut nykyiseen asuntooni ja makuuhuoneeni leveä ikkunalauta huutaa jotain valaisinta. Leimu olisi erittäin varteenotettava vaihtoehto siihen. :)

    Vastaa
  612. Heidi 21.9.2014

    Harmaan Leimu-valaisimen sijoittaisin tulevan uuden asuntomme yöpöydän valaisimeksi. Kaunis ja ajaton muotoilu!

    Vastaa
  613. Henna73 21.9.2014

    Vakat ois niin mun juttu ja sopis meidän kotiin. Olohuone suorastaan huutaa niitä

    Vastaa
  614. sandella 21.9.2014

    Leimu-valaisin on sulattanut täysin mun sydämen ja se löytäisi varmasti arvoisensa paikkansa tulevasta uudesta olohuoneestamme! Nämä Iittalan uutuus tuotteet ovat kaikki niin hienoja, että niistä tekisi mieli valita kaikki :)

    Vastaa
  615. Katariina 21.9.2014

    Leimu valaisin on mielestäni upein. Tykkään kovasti myös Nappula kynttilänjaloista. Oikeastaan kaikki esittelemäsi tuotteet miellyttävät silmää! :)

    Vastaa
  616. Merja 21.9.2014

    Monta kivaa juttua, mutta pöytävalaisin olohuoneeseen tulisi tarpeeseen. Eli valitsen Leimu-valaisimen. Jos sen saisin, niin saisi vanha ruma valaisin pikaisesti poistua :)

    Vastaa
  617. Maria 21.9.2014

    Leimu valaisin on ehdoton suosikkini, vaikka pidän kyllä kaikista Iittalan tuotteista…

    Vastaa
  618. melia 21.9.2014

    Iittala on vaan rakkaus! Kastehelmi on suosikkini. Oon haaveillut pitkään kastehelmen kirkkaasta tarjoilukulhosta. Sen saatuani (joskus hamarassa tulevaisuudessa..) en tarvitsisi hetkeen mitään muuta!

    Vastaa
  619. veeraa 21.9.2014

    Rakastuin noihin Nappula kynttilänjalkoihin! Valkoisena tai kultaisena ne sopisivat ensimmäiseen kotiini kuin sialle otsatukka!!

    Vastaa
  620. AnniM 21.9.2014

    Just käytiin Sellon Iittalassa ihastelemassa avomiehen kanssa Aitioita ja Leimua. Ostettiin jo yksi keltainen Aitio keittiöön ja nyt tarvittais kaks valkoista lisää. Ajateltiin kiinnittää ne meidän sängynpäätynä toimiviin eurolavoihin kiinni ja näin saatais yöpöydät siihen! Oli muuten todella mukavan myyjän idea, että kaikki propsit sinne! Tietysti Leimullekin löytyisi paikka olohuoneesta ikkunalaudalta. :)

    Vastaa
  621. Emma 21.9.2014

    Suosikkini uutuuksista Leimu-valaisin. Se sopisi täydellisesti yöpöydälleni ja piristämään pientä opiskelija yksiötäni! Sisustuksestani löytyy entuudestaan jo iittalan ihanuuksia.

    Vastaa
  622. Elisa 21.9.2014

    Suosikkini on aivan ehdottomasti harmaa Leimu-valaisin! Asettaisin sen olohuoneen tv-tasolle tuomaan ihanaa tunnelmaa pimenevään syksyyn :)

    Vastaa
  623. Jenni Naumanen 21.9.2014

    Kylläpä tälle opiskelijalle kelpaisi! Valitsisin ehdottomasti Vitriini rasioita koruilleni sekä Leimu valaisimen valaisemaan pimeitä syys- ja talvi-iltoja. Kannatan Iittalan tuotteiden ajattomuutta ja suomalaista designia! :)

    Vastaa
  624. Eeva 21.9.2014

    Meinasin vastata tylsästi että käyttäisin summan ihan vaan arkisiin juttuihin kuten uusiin ruokalautasiin ja paistinpannuun… Mutta ehkä olisinkin ansainnut jotain ihanaa ihan vain itselleni, esimerkiksi Vitriini-rasioita :)

    Vastaa
  625. LauraV 21.9.2014

    Suosikkini on ehdottomasti Autio hyllyt, ne menisi sopivasti keittiöön tai lastenhuoneeseen.
    Pitkään olen myös ihaillut Nappula kynttilänjalkoja, ne on vaan niin niin ihania!

    Vastaa
  626. Jenni 21.9.2014

    Aitio-sarjan hyllyt passaisivat moneen tarkoitukseen ja etenkin meille kylppäriin vauvan tavaroiden säilytykseen :)

    Vastaa
  627. Minni 21.9.2014

    Lempparini on ehdottomasti se suurempi Leimu-valaisin harmaana! Näyttäisi niin hyvältä tuossa olohuoneen pitkällä tv-tasolla! Ihastelin jo vuosi sitten samaa lamppua, mutta kuparin sävy ei omaan makuuni ihan natsaa ja toivoinkin että tästä tulisi harmaa versio. Nyt toiveeseeni on vastattu! ;)

    Vastaa
  628. V 21.9.2014

    Muumimamman purkki <3 Se olisi loistava paikka lasten muumipastilleille! Kävis myös 2-vuotiaan tyttären aarepurkiksi, kova muumifani kun on. :)

    Vastaa
  629. Tiina 21.9.2014

    Vasta remontoidusta asunnostamme puuttuu vielä lähes kaikki himoitsemani sisustushilpetöörit, ja etenkin nuo Vitriinit! Näen jo mielessäni kuinka niitä voisi ripotella joka huoneeseen avaimille, koruille, karkeille…

    Vastaa
  630. marika 21.9.2014

    Ottaisin Leimu-pöytälampun, sillä makuuhuoneemme huutaa epätoivoisesti uutta valaisinta! Leimu olisi juuri sopiva lamppu kaunis mutta järeä!

    Vastaa
  631. titityy 21.9.2014

    Noi kassit, olkkarin lattialla :)

    Vastaa
  632. maijarossi 21.9.2014

    Nappulat ovat niin kauniita ja siksi asuvat jo meillä :) haluaisin Iitalian lampun, vanerilaatikot ja huopa kassit. Meidän kellariremontti on melkein valmis ja kohta pääsee sisustamaan eli tarvitsen ihan oikeasti kaiken :D ja sen jälkeen alkaa vielä vintin remontti…

    Vastaa
  633. Sara 21.9.2014

    Ehdottomasti Nappula kynttilänjalkoja, kaikissa väreissä ja kaiken kokoisina! Näin syksyn tullen kynttilät ovat taas kovassa käytössä, ja nämä ovat niin kauniita!

    Vastaa
  634. Julia 21.9.2014

    Nuo nappula- kynttilänjalat tai kynttelikkö ois aivan ihanat <3_<3 tai sitten se perinteinen aaltomaljakko:-)

    Vastaa
  635. Katri 21.9.2014

    Valinnan vaikeus! Valitsisin erilaisia sisustusjuttuja, lempparini on Vitriinit. Niissä säilyttäisin kaikkea tilpehööriä :)

    Vastaa
  636. SonjaK 21.9.2014

    Huippu hieno arvonta!! Mä oon aina halunnut ison Aalto maljakon, lasisen värisenä. :) mulla on tosi hyvä booliohje ja se on siinä ohjeessa tehty Aalto maljakkoon. ;)

    Vastaa
  637. Eerika k. 21.9.2014

    Nyt kun kotoa poismuutto alkaa olemaan ajankohtainen aihe, niin kuukuna-lamppu olisi mukava laittaa sitten uuteen makuuhuoneeseen!

    Vastaa
  638. Emmi 21.9.2014

    Suosikkini on Carambola maljakko. Laittaisin sen keittiönpöydälle kera kauniiden syksyisten kukkien. <3
    -Emmi

    Vastaa
  639. Maiju ukkonen 21.9.2014

    Arabia 24h iltalaulu astiasto sopisi keittiöömme hurjan hyvin :)

    Vastaa
  640. Nea 21.9.2014

    Leimu-lamppu sopisi valaisemaan makuuhuonetta, siellä kun ei vielä yhtään lamppua ole. Sähkömies (avomies) taitaa olla kesälomalla vieläkin… Viimeksi kun yritettiin asentaa kattolamppu, saatiin aikaseksi pienimuotoinen ilotulitus ja sulakkeiden palaminen. Kynttilälinjalla siis menty viimeiset pari kuukautta uudessa kodissa.

    Vastaa
  641. Emmi 21.9.2014

    Voisin valita kaikki iittalan uutuudet kotiini, ne ovat niin ihania. Mutta kärkisuosikkeihin kuuluu kanuuna-valaisin ja laittaisin sen olohuoneeseen tv- tason päälle. Aitio hyllykin kuuluu kärkisuosikkeihin ja se pääsisi keittiöön, mihin olen miettinytkin jotain hyllyä :)

    Vastaa
  642. Riikka 21.9.2014

    Leimu valaisin olisi aivan ihana ja toimisi melkein missä huoneessa tahansa. Mieluiten laittaisin sen olohuoneeseen muutaman nappula kynttilänjalan kanssa :)

    Vastaa
  643. Elli 21.9.2014

    Nuo nappula- kynttiläjalat eri väreissä houkuttelisi! Ja niin ihana myöskin tuo harmaa Leimu- valaisin! Ehdottomasti kisassa mukana!

    Vastaa
  644. Jenna 21.9.2014

    Lempparini on Leimu-lamppu. Se sopisi täydellisesti makuuhuoneeseen, valkoisen lipaston päälle tuomaan hieman särmää. Tuo jalkaosa on hyvin tyylikäs!

    Vastaa
  645. Elisabet 21.9.2014

    Vaitsisin makuuhuoneen yöpöudälle kuukuna-lampun, se auttaisi varmasti selviytymään syysväsymyksestä ja toisi vähän piristystä aamuihin.

    Vastaa
  646. Jonna 21.9.2014

    Tää on helppo! Nappula Kynttelikkö heti tänne nyt! Innostuin tänä syksynä mustavalkoistamaan meidän kotia ja tuo kynttelikkö olis niin passeli syys- ja tavi-iltoja valaisemaan. Kanelin tuoksuisia kynttilöitä vielä kaapit pullolleen ja se olis siinä :)

    Vastaa
  647. sara 21.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat olisivat aivan mahtavia olohuoneeseen, mihin olisi kiva saada myös korkeampia kynttilöitä. Nuo huopakassit olisivat myös kivoja lehdille, käsitöille yms. Huippu palkinto! :)

    Vastaa
  648. Roosa 21.9.2014

    Ihania tuotteita – aukesi Iittala taas aivan uudelle tavalla. Itse valitsin ehdottomasti nuo Aitio-laatikot, eteiseni on jo pidemmän aikaa kaivannut toimivaa säilytysratkaisua pikkutavaralle :) Olisi kyllä ihan huippua, jos kävisi kerrankin näin hyvä tuuri ja vielä tällaisessa palkinnossa :)

    Vastaa
  649. Laura 21.9.2014

    Apua.. Petollinen arvonta!!:D Juutuin vähän pidemmäksi toviksi selailemaan Iittalan uutuuksia (ja tasapuolisuuden nimissä vähän myös niitä vanhempia..)
    Voisin valehtelematta ottaa tuolta kotiin vaikka mitä, mutta koska opiskelijan pitää myös syödä, olen sijoittanut vasta tärkeimpiin – viinilaseihin ja astioihin :D
    Mitä sitten hankkisin? Vihdoin sen aalto-maljakon, johon laittaisin talvella pieniä valoja ja keväällä tulppaaneja! Vitriini-säilytysrasioihin järjestäisin koruni ja luulen, että tuolla summalla pystyisi voittaessaan ilahduttamaan myös äitiä ja isosiskoa! :-) jaettu ilo, paras ilo!

    Vastaa
  650. littleB 21.9.2014

    Tällä hetkellä himoitsen noita Aitioita juurikin yöpöytien korvikkeeksi, olisivat täydelliset! Lisäksi ostoslistalla on mustia ja kultaisia Nappuloita, joista täytynee vinkata joulupukille :)

    Vastaa
  651. Sonja 21.9.2014

    Suosikiksi nousi Leimu valaisin, ehkäpä tuossa suuremmassa koossa. Myös ihanat karpalon väriset uutuudet ihastuttivat. Makuuhuoneen sivupöydällämme on juuri sopiva paikka valaisimelle. Ehdottomasti mukaan kisaa!

    Vastaa
  652. Heidi hautanen 21.9.2014

    Ehdottomasti Loimu-lamppu! Se toisi omalla tavallaan lämpöä ja kaunista tunnelmaa syksyn viileneviin iltoihin, se on vain käsittämättömän ihana! :)

    Vastaa
    • Heidi hautanen 21.9.2014

      Siis Leimu-valaisin, no, näitä sattuu :)

      Vastaa
  653. Saana 21.9.2014

    Leimu-valaisin ja Essence-lasit ovat suosikkejani! Valaisin istuisi kuin piste i:n päälle moderniin kotiimme!

    Vastaa
  654. Mari H 21.9.2014

    Aivan ihana arvonta! Meidän koti kaipaa sisustuksen puolesta paljon sisustustavaroita. Ei ole ollut kertakaikkiaan aikaa ja rahaa sisustamiseen. Tälläkin hetkellä haaveilen vain sisustamisesta, mutta toteutus on vaikeaa :/ mikäli onni potkaisee arvonnassa, taitaa itku päästä.
    Suosikkini ovat:
    •värikäs koukkusetti (sopisi hyvin tulevaan lastenhuoneeseen). Ostaisin useamman setin.
    •nappula kynttelikkö valkoisena. (Sopii hyvin olohuoneeseen, helppo yhdistellä erivärien kanssa)
    •kivi tuikku, karpalo (aivan ihana väri tulevaan jouluun)
    Iittalan sivulta löytyi myös paljon muita suosikkeja.
    Osallistun arvontaan.

    Vastaa
  655. Katja 21.9.2014

    Ehdottomasti nuo Nappula-kynttilänjalat, värejä löytyy jokaiseen sisustukseen ja kattaukseen. Keltaiset olisivat ihanat värintuojat syysjuhlaan!

    Vastaa
  656. Anna 21.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat sopisivat todella hyvin uuden asuntomme ihania, syviä ikkunalautoja koristamaan.

    Vastaa
  657. Iita 21.9.2014

    Monta ihanaa esim. aitio, nappula. Mutta vitriinistä olen haaveillut jo jonkin aikaa. Laittaisin koruja sinne.

    Vastaa
  658. Veera 21.9.2014

    Leimu valaisin olohuoneeseen!!

    Vastaa
  659. sannikas 21.9.2014

    Vakkaa,Leimua ja ainakin pikkutuikkuja.

    Vastaa
  660. jenppu 21.9.2014

    Vakka-laatikot pinottuna olisi kivat yöpöydiksi. Myös minulle uusi tuttavuus on tuo pyöreä vitriini, wau!

    Vastaa
  661. Lotta 21.9.2014

    Kuukunan valaisimet on noista ihan ehdottomia lemppareita! Sellaisen vois laittaa eteiseen hyllykön päälle antamaan vähän lisävaloa muuten niin hämärään tilaan tai sitten yöpöydälle lukuvaloksi.

    Vastaa
  662. wilmaa 21.9.2014

    Voi apua!:D Muutettuani omaan kotiin olen täysin hullaantunut Iittalan tuotteista. Niitä onkin jo alkanut kertyä ihan kivasti, mutta aina mahtuu lisää!;) Lempparini on Leimu-valaisin, joka taitaisi lähteä ostoslistalle jos arpaonni suosisi!

    Vastaa
  663. Karoliina 21.9.2014

    Aitio-hyllyt haluaisin yöpöydiksi ja tuo Leimu-valaisin olis niin mahtava olohuoneeseen. Kiva arvonta!

    Vastaa
  664. Lau 21.9.2014

    Suosikkini on uusi harmaa Leimu, ihastelin jo aiempaa ruskeaa versiota. Meillä ei ole makkarissa muuta kuin kattovalaisin ja pöytävalaisin tulisi todella tarpeeseen nyt pikkuvauva-arkeen, ei tarvitsisi yösyötöille valaista koko huonetta turhan kirkkaalla kattovalolla. Miehelle hankkisin vielä Essencen olutlasit viini- ja skumppalasien seuraksi, muotoilu on ajaton ja saisi puoliso nauttia olusensa tyylillä! :)

    Vastaa
  665. Riina Kaartinen 21.9.2014

    Ihastuin valtavasti Iittalan Kuukuna valaisimeen (suurempi koko). Se olisi täydellisen lempeä ja yksinkertainen tunnelmavalaisin olohuoneeseemme. Olen etsinyt yksinkertaista lasivalaisinta jo jonkin aikaa, ja nyt tuntuu että Iittalalta Kuukuna voisi olla etsimäni valaisin.

    Vastaa
  666. Mirka 21.9.2014

    Oi oi mikä arvonta!!
    Olen haaveillut noista messinkisistä nappuloista, kaksi niitä sopisi täydellisesti valkoisen pianomme päälle.

    Vastaa
  667. Lim 21.9.2014

    Kuukuna-valaisin on juuri sellainen jota olen etsinyt. Sopisi hienosti lipaston päälle nurkkaan tunnelmavaloksi.

    Vastaa
  668. Lilyyy 21.9.2014

    Keltaiset Nappula-kynttilänjalat olisivat erittäin tervetulleita asuntoomme syysiltoja ja talvipäiviä piristämään :) Ihania!!

    Vastaa
  669. emmiz 21.9.2014

    Moikka,

    mun ehdoton suosikki on tuo upea harmaan sävyinen Leimu -valaisin. Sen laittaisin olohuoneeseen Hay:n sivupöydän päälle komeilemaan.

    Vastaa
  670. Elle 21.9.2014

    Ihana arvonta! Vakka-vanerilaatikko on oma suosikkini! :)

    Vastaa
  671. sonjam 21.9.2014

    Uutuuksista Leimu-valaisin on mun lemppari, noin muuten Iittalan tuotteista oon esimerkiksi Vitriinejä ihaillut aina.:) Iittalalla on kyllä ihania tuotteita, mutta niin on niillä sitten hintaakin!

    Vastaa
  672. ärrä 21.9.2014

    https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Kerros/Kerros-Poytahylly-vaneri-541x299x287-mm/p/T130397
    Tämä ihanuus lähtisi minun matkaani jos vain budjetti sallisi. Tällä olisi täydellinen paikka olohuoneen sivupöytänä. Ihana <3 tahtoo tahtoo!

    Vastaa
  673. Iltarusko 21.9.2014

    Iittalan Kerros pöytähylly sopisi tämän hetkiseen keittiöön astioiden säilytykseen. ”Kerros” kävisi hyvin myös esim aamupalan tarjoiluun tai korujen säilytykseen.

    Vastaa
  674. emmpu 21.9.2014

    Leimu-lamppu olkkariin liinavaatekaapin päälle :)

    Vastaa
  675. SariV 21.9.2014

    Meno-huopakassit lähtisi mun mukaani. Niissä säilyttäisin halkoja takkaa varten sekä luetut sanomalehdet kauniisti. <3

    Vastaa
  676. Heili 21.9.2014

    Vakka- vanerilaatikot olisivat tervetulleet vanhempien makkarin laskutasoksi, valaisinkin tarvittaisiin, kuukuna sopisi hyvin.. Aitio-hyllyt olisivat täydelliset ruokailuhuoneen seinälle jajaja.. Useammasta Nappula- kynttilänjaloista saisi upean asetelman perintöliinavaatekaapin päälle. nam :)

    Vastaa
  677. EveHuu 21.9.2014

    Kaikki tuotteet ovat aivan ihania, mutta suosikkini on Leimu-valaisin. Todella kaunis tuo harmaan sävy!

    Kasaisin yöpöydälle sängyn viereen paljon lehtiä ja laittaisin lampun siihen päälle :) mielestäni kaunis ja toimiva sisustuselementti etenkin vaaleita materiaaleja vasten!

    Vastaa
  678. marant 21.9.2014

    Niin kauniita ajattomia kaikki. Joitakin jo kotoa löytyy mutta lamppu ois upeen näköinen makuuhuoneen lipaston päällä. :-) todella kauniille näyttää tuotteet kodissasi.

    Vastaa
  679. annastiina 21.9.2014

    Iittalalla on vaikka mitä ihanaa! Kirkkaat kertio-lasit suosikkejani.. mutta nuo erilaiset lasiset säilytysrasiat olisivat mieleeni. Äidilläni on aalto maljakoita ja vaaseja jos kuinka paljon ja niitä itsellenikin tahtoisin alkaa kerätä, tässä upeassa arvonnassa mukana! :)

    Vastaa
  680. Annie 21.9.2014

    Ehdottomia suosikkejani ovat upea Leimu valaisin ja Nappula kynttilänjalat! :) Ja sijoittaisin ne olohuoneen sisustusta täydentämään!

    Vastaa
  681. Terhi 21.9.2014

    Nappuloita, Aitioita, Meno-huopakasseja, Teemaa, Vitriinejä… Niitäpä voisin meille kotiuttaa. :)

    Vastaa
  682. Sanna T. 21.9.2014

    Iittalan tuotteet niin upeita.Kyllä leimu-valaisin olis niin ihana! :)

    Vastaa
  683. Emilia 21.9.2014

    Mie niin rakastan tuota Leimu -valaisinta ja ottaisin sen kyllä ehdottomasti olohuoneeseeni, jos arpaonni kerrankin suosis.

    Vastaa
  684. Jenni 21.9.2014

    Harmaat huopakassit olisi ihanat lehtikoriksi ja nappula kynttiläjalat täydentäisi kivasti sisustusta.. :)

    Vastaa
  685. Merita 21.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat, leimu- ja latern- valaisimet olisivat erityisen tervetulleita kotiini!

    Vastaa
  686. jenni 21.9.2014

    Mieletön arvonta! :) Tuoltahan löytyisi omaan sisustukseen vaikka mitä ihanaa, esimerkiksi tuo Kaj Franckin Lokerovati miellyttää silmää kovasti. Kaikkein eniten haluaisin kuitenkin tällä hetkellä piristää remontin parissa ahkeroivia vanhempiani. Äiti juuri tänään vinkkasi, että sen iänikuisen ja ikivanhan leipäveitsen tilalle voisi joulupukki tuoda jonkin kivan veitsisetin. Valitsisin siis tuolta Iittalan sivuilta ehdottomasti Functional Form -veitsitelineen kruunaamaan lapsuudenkotini uuden keittiön :)

    Vastaa
  687. eve 21.9.2014

    Tuo Leimu-valaisin on minunkin suosikkini! Näin syksyllä varsinkin tekee mieli haalia talo täyteen tunnelmallisia valaisimia :)

    Vastaa
  688. Katju 21.9.2014

    Ihanilta näyttää uutudet teillä! :) Pidän muutenkin kovasti teidän sisustuksesta ja kodista. Mun lemppareita on Leimu ja Nappulat, myös Nappulakynttelikkökin on tosi ihana!

    Vastaa
  689. Tiints 21.9.2014

    Leimu valaisin on ihan huikean hieno ja sopisi loistavasti makuuhuoneeseen, sieltä ku on nyt vuoden ajan pöytälamppu puuttunut.

    Vastaa
  690. Jane 21.9.2014

    Minä ottaisin Leimu valaisimen työpöydälle ja Aitio hyllyn makuuhuoneeseen, johonka laittaisin arvokkaimpia koriste-esineitäni!

    Vastaa
  691. riika 21.9.2014

    Mun suosikit on ehdottomasti noi Aitio -laatikot värillisillä koukuilla maustettuina! Tekisin niistä kollaasin wc-seinälle kosmetiikalle, keittiöön mausteille ja muulle pienelle, sun tapaan makuuhuoneeseen omaksi lokeroksi…. :)

    Vastaa
  692. Kata 21.9.2014

    Vakka-vanerilaatikko pisti erityisesti silmääni. Kaunis, mutta kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen ja samalla ihanan ajaton malli. Myöskin Vitriini-rasiat ovat näppärän näköisiä ja samalla oikeinkin sieviä somistuksia. (:

    Vastaa
  693. elisa 21.9.2014

    Voi, Kuukunalle olisi sopiva paikka jo valmiina olohuoneessamme!

    Vastaa
  694. Katja 21.9.2014

    Loimu-pöytävalaisin harmaana kuuluis ehottomasti meijän olkkarin lipaston päälle luomaan tunnelmaa syysiltoihin! :)

    Vastaa
  695. Anna-Maija 21.9.2014

    Nappula-kynttelikkö sopii täydellisesti juhlakattaukseen!

    Vastaa
  696. Satu 21.9.2014

    Ehdottomasti Leimu-valaisin ja juurikin harmaana! Laittaisin sen luultavasti erkkeriin ikkunalaudalle, aitiopaikalle!

    Vastaa
  697. Ilona 21.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini. Se sopisi täydellisesti makuuhuoneeseen lipaston päälle valaisemaan pimeitä syysiltoja.

    Vastaa
  698. Anne Seppälä 21.9.2014

    Vaneri säilytyslaatikko ehdottomasti..<3 mutta..mulla ei sellaiseen olis ikinä varaa:( ja nytkin katsoin, että osallistujia on yli 600,eli arpaonnea ei taida tulla..mä oon niin huono tässä onnenkauppassa..täytyy vain jatkaa säästämistä,niin saa taas jonkun Iittalan tuoteperhekaverin itselleen… Kaikille osallistujille onnea arvontaan!

    Vastaa
  699. Jasseri 21.9.2014

    Kaikki Iittalan tuotteet on ihanan klassisia ja ajattomia. Leimu-valaisin kuitenkin sopisi uuteen kotiimme kuin nenä päähän olohuoneen tv-tason päälle.

    Vastaa
  700. Suvi 21.9.2014

    Mahtava palkinto,ja tulisi hyvään saumaan, sillä täällä aletaan sisustaa omakotitaloa ison remontin jälkeen! Lemppari uutuuksista oli leimu-valaisin.

    Vastaa
  701. Sofi 21.9.2014

    Oi!
    Rakastuin heti tuohon Kuukuna valaisimeen. Niin yksinkertainen,mutta kaunis! Olisi oikein luksustuote tänne pieneen opiskelija-asuntoon. Koriste esineet olisivat hyvin tervetulleet tähän melko tyhjään asuntoon,mutta opiskelijabudjetti ei kyllä anna periksi millekään :( Harmi, sillä pidän todella kovin sisustamisesta!
    Hyvää syksyn alkua sinulle! (:

    Vastaa
  702. Maarit 21.9.2014

    Iltalaulu kulho on aivan ihastuttava. Toki moni muukin, mutta tuossa on jotain ihanan herkkää ja pehmeää.

    Vastaa
  703. Leena 21.9.2014

    Leimu-valaisin on suosikkini! Se tulisi olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan :)

    Vastaa
  704. maria 21.9.2014

    VANERILAATIKKO sopis paremmin ku täydellisesti meidän olohuoneeseen pien säilytykseen!! Huikee arvonta! :) ehdottomasti mukana arvonnassa.

    Vastaa
  705. Minna 21.9.2014

    Vakkaan olen ihastunut täysin, niitä olisi kiva saada pieneksi pinoksi ja ovatkin meillä hankintalistalla. Upea on myös tuo uusi Leimu-valaisin!

    Vastaa
  706. Nata 21.9.2014

    Tuo pyöreä vitriini rasia on kyllä kovin kätevän näköinen. Jos palkinnon voittaisin käyttäisin sen alvar aalto maljakkoon, vitriineihin ja meno kassiin :)

    Vastaa
  707. Emmi 21.9.2014

    Itselläni on viikon päästä edessä muutto 11 vuotisesta kodistani, joten sisustaminen on hyvin ajankohtainen aihe. Sisustuksen suhteen minulla on aika tarkka maku, ja olen suunnitellutkaiken jo aikalailla valmiiksi. Rakastan kaikkea hopean ja kirkkaan väristä, ja se tulee näkymään uudessa kodissakin. Iittalan tuotteista olen ihastunut tuohon Vitriini- ja Kastehelmi-mallistoon. Itselläni on jo yksi pieni kastehelmi kynttilälyhty, mutta niitä ainakin tarvitsrn vähintään symmetriankin takia lisää. Vitriini tuotteita käyttäisin mm. korujen säilyttämiseen, ja se olisi tapa tehdä kauniilla tavalla.

    Vastaa
  708. Tiinasi 21.9.2014

    Oiii voisin ottaa vaikka kaikki ihanuudet mitä teidän kodissakin!
    Mutta jos nyt äkkiä pitää valita vaan yksi tuote niin taitaa ne nuo nappulat tulla mieleen. Niin kauniit olisivat syksyn pimetessä.
    Ja pakko vielä sanoa että myös tuo Leimu! I-h-a-n-a!

    Vastaa
  709. R 22.9.2014

    Kerros-pöytähylly olisi valitsemani tuote. Asumme mieheni kanssa pienessä kaksiossa ja etsin klassista ”apupöytää”, joka ei ole sidonnainen yhteen huoneeseen vaan toimii tarvittaessa esim. Yöpöytänä tai sohvapöytänä. :)

    Vastaa
  710. Henna 22.9.2014

    Aitiot tai Kerros pöytähyllyolisivat hyviä ja toimivia säilytysratkaisuja pieneen yksiööni!

    Vastaa
  711. lintsi 22.9.2014

    Voi että, onpahan arvonta.. Iittalalla kyllä osataan! Leimu- valaisin sopisi myös minun opiskelijabudjetilla sisustettuun loft-yksiöön täydellisesti! Ja toisaalta minua kiehtoo nuo huopaiset Meno-kassit.. Ovat niin ajattomat ja klassiset, toimisivat monessakin paikassa säilyttimenä.

    Vastaa
  712. SatuKoo 22.9.2014

    Aitio-laatikko pääsisi meille kätkemään sisäänsä ne pikkutavarat, jotka muuten lojuvat epäsiististi siellä sun täällä.

    Vastaa
  713. laura v 22.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat pimeneviin syysiltoihin

    Vastaa
  714. Iduuuu 22.9.2014

    Oih! Menisin kyllä aika lailla samoilla linjoilla kuin siellä päin, aivan ihania tuotteita. Top ykköseen pääsee ehdottomasti Leimu-valaisin, vaikkakin tällä hetkellä, kun kotoota uupuu hyvät juomalasit, niin en pistäisi ollenkaan vastaan, jos saisin nuo Lempi-lasit huomaani.

    Mukavaa syksyä teille, Maj!

    Vastaa
  715. Niina 22.9.2014

    KAASA sisustustakka olisi minun valintani! Ihana karpalon väri! Pimeä syysilta, ulkona tulee, lapset leikkii ja itse voi vain ihastella kun (edes) sisustustakassa palaa valo joka lämmittä edes vähän eikä huominen ahdista enää ihan niin paljoa.

    Vastaa
  716. evelina 22.9.2014

    Voisin kotiuttaa itselleni kaikki valitsemasi Iittalan tuottetet ja aivan erityisesti tuon harmaan Leimu -valaisimen!

    Vastaa
  717. Maare 22.9.2014

    Oiii ! Olen niin hullaantunut näihin kaikkiin, että on mahdotonta sanoa jotai tiettyä, miltei kaiken kun voisi ajattoman ulkoasun ansiosta kotiuttaa. Meiltä löytyy taika astiastoa, teemaa, kastehelmiä… Mutta tuo Leimu valaisin, se olisi täydellinen! Myös nappuloita olen jo useaan otteeseen kaupassa hiplaillut :)

    Vastaa
  718. Tillinen 22.9.2014

    Ehdottomasti muutama Nappula piristämään syksyä! Joka huoneeseen, joka värissä, eri värisillä kynttilöillä – tai ilman!

    Vastaa
  719. mia 22.9.2014

    Leimu valaisin ja nappulat ovat ehdottomat suosikit. Ihania juttuja pimeneviä iltoja valaisemaan.

    Vastaa
  720. Eveliina.K 22.9.2014

    Muutetaan siskon kanssa samaan kämppään ja pidetään molemmat ruuanlaitosta. Uudet aterimet ja sarpanevan pata olisi ihana saada. Siskolle lahjaksi tietenkin kauan toivottu wok-pannu.

    Vastaa
  721. Iida 22.9.2014

    Iittalalla on tosi paljon ihania uutuuksia!
    Aitio-hyllyt sopisivat täydellisesti meille, lisäksi tarvetta olisi maljakolle.

    Vastaa
  722. Lakujätski 22.9.2014

    Valitsisin vitriini-säilytysrasioita koruilleni. Erityisesti uusi pyöreä vitriini olisi terevetullut!

    Vastaa
  723. saara 22.9.2014

    Aitio hyllyt valkkaisisn eteisen kaaoksen hallintaan!

    Vastaa
  724. Mirka 22.9.2014

    Uutuuslempparini on tämä lokerovati, joka sopisi ihan mihin vain tarjoiluun! Vihanneksia, tortilla-aineksia, herkkuja, hedelmiä…. https://store.iittala.fi/Sisustaminen/Lokerovati-Tarjoiluvati-24×24-cm/p/K365090

    Lisäksi käydessäni iittalalla pari viikkoa sitten iskin silmäni tähän Kerros-pöytähyllyyn. Se toimisi sisustuselementtinä noin tai aina tarvittaessa säilytystilaa esimerkiksi lipaston päällä tai keittiö keittiötasolla.

    Vastaa
  725. heiniim 22.9.2014

    Leimu-valaisin on houkutellut jo siitä asti kun se tuli ensimmäisen kerran markkinoille ja harmaa Leimu on vaan todella upea! Makkarin lipasto huutaa Leimua.

    Vastaa
  726. Lörppä 22.9.2014

    Kyllä silmät loistaa kirkkaana kun näitä ihania kuvia katselee! Itselleni haluaisin tietysti jokaisen uutuuden, mutta eniten silmää miellyttää upea Leimu-valaisin :) Sen haluaisin olohuoneeseen valoa tuomaan!

    Vastaa
  727. roosamaria 22.9.2014

    Ehdottomasti suosikkini on kastehelmi-sarja. Ottaisin ainakin tuikkukuppeja ja leipälautasia!

    Vastaa
  728. emeli 22.9.2014

    Meno-kassi sopisi täydellisesti olohuoneeseen. Sinne aina kerääntyy lehtiä, joita ei vielä raaski viedä kierrätykseen, mutta jotka eivät oikein ole nättejä pöydän päälläkään.

    Vastaa
  729. Emmi 22.9.2014

    Ihanassa Leimu-valaisimessa yhdistyvät kaikki suosikkini; tyyli, materiaalit, värit ja suomalainen design!!

    Vastaa
  730. Johanna 22.9.2014

    Puinen laatikko olisi ihana, saisi laittaa kaikki tärketät muistot kauniiseen muistojen laatikkoon.. :)

    Vastaa
  731. Katri 22.9.2014

    aitio-sarja on tämän syksyn uutuuksista ihan lemppari. Sen monimuotoisuus ja yhdistäminen eri tiloihin luoden siistin kokonaisuuden ❤️
    leimun uusi harmaa värinen valaisin olisi kuitenkin se sisustustuote jonka kotiuttaisin heti! Sopisi täydellisesti keittiön vitriiniin päälle.

    Vastaa
  732. EMMINEN 22.9.2014

    Kuukuna, ehdottomasti! Tuo pehmoisen muotoinen valaisin sopisi kodissamme lähes minne vaan tuomaan kauneutta, valoa ja lämpöä syksyyn..

    Vastaa
  733. mai 22.9.2014

    Suosikki on ehdottomasti tuo Kerros hylly! Ihastuin siihen heti kun näin sen! Laittaisin sen keittiöön yhdelle tasolle. Hyllyyn laittaisin ainakin vähän astioita jotka ovat päivittäisessä käytössä. Ehkä laittaisin myös sokerikulhon ja muita sellaisia. Näin unta, että olin päällystänyt nuo jalat teko kasveilla, sellaisella pitkällä mitkä kieputetaan niiden ympärille. Vähän kun joulukuuseen laitetaan esim nauhaa! :–D

    Vastaa
  734. Suvi 22.9.2014

    Aivan ihania uutuuksia! Niin paljon ihanuuksia, että kelpuuttaisin kaikki kotiini. Etenkin nappula- kynttilänjalat ottaisin mustana ja valkoisena koristamaan olohuonettamme. Aitio- hyllyillä ja vanerisella kerros- pöytähyllyllä saisin myös kaipaamaani pehmeyttä, nyt niin valkoiseen sisustukseen.

    Vastaa
  735. Riina 22.9.2014

    Punainen sopisi valkeaan kotiini. Astioissa olen kerännyt kastehelmi sarjaa, joten valitsen suosikiksi kastehelmen kynttilälyhdyn, väriltään karpalo.
    Kastehelmi on niin kaunis sarja, haluaisin juuri seuraavaksi noita kauniita kynttilälyhtyjä eri väreissä luomaan syksyyn hieman tunnelmaa. :)

    Vastaa
  736. Emppu 22.9.2014

    Voi tuo 24h sarjan usva on värinä niin kaunis. hyvin kuvaa tuo usva tota väriä, ihanan seesteinen.

    Vastaa
  737. Veera Vänttilä 22.9.2014

    Suosikkini on Vakka-vanerilaatikko. Laittaisin sen tietokonepöydälleni ja piilottaisin laturinjohdot sen sisään.

    Vastaa
  738. Sini 22.9.2014

    suosikkejani ovat nuo ihanat nappulat, ne olisivat ihania juurikin tuollaisessa kokoelmassa <3

    Vastaa
  739. Iina 22.9.2014

    Vakka-säilytyslaatikot sopisivat hyvin kapeaan eteiseen kenkien säilytykseen tai pinottuna apupöydäksi!

    Vastaa
  740. susanna 22.9.2014

    Ihanan klassinen Carambola maljakko sopisi tämän leikkokukka-hullun kotiin kuin nenä päähän!

    Vastaa
  741. Noora 22.9.2014

    Vakka-vanerilaatikko on ehdottomasti suosikkini, muutaman sellaisen haluaisin kasata olohuoneeneeseen leluja piilottamaan.

    Vastaa
  742. ANSKU 22.9.2014

    Ihania uutuuksia! Minua viehätti eniten Kerros pöytähylly, pienessä keittiössä tuo olisi pelastus; purkkeja ja purnukoita on pöytätasot pullollaan, olisivat kerrankin siististi yhdessä paikassa ja tasojen puhdistuskin olisi helppoa. Toinen ihastuksen aihe pimeneviin iltoihin olisi Nappula kynttelikkö; ruokapöydänkruunu, jonka ympärille on helppo loihtia kattaus kuin kattaus.

    Vastaa
  743. elsu 22.9.2014

    Haluaisin paljon erikokoisia nappula kynttiläjalkoja. Laittaisin niihin erivärisiä kynttilöitä, sytyttäisin ja antaisin syksyn tulla kotiini!

    Vastaa
  744. Maarit 22.9.2014

    Ihania, ihania kaikki! Nyt kun meidän omakotitalo on valmis ja kaikki rahat mennyt ulkokuoreen, olisi tämmöinen lahja enemmän kuin osaisi toivoa! Jos se osuisi kohdalle hankkisin ison kasan Aitio-sarjan tuotteita niin omaan makkariin, pojan huoneeseen kuin keittiöönkin!

    Vastaa
  745. Emilia 22.9.2014

    Ohlalaa, olen aina unelmoinut kunnon wokki-pannusta, ja tuo all-steel WOK näyttää täydelliseltä! Tuo punainen kastehelmi kynttilä-lyhty toisi kivaa väriä sisustukseeni näin syksyllä. Aah, näin opiskelijana haaveilee kaikesta noista jutuista :)

    Vastaa
  746. Anni 22.9.2014

    Vakka säilytyslaatikoille olisi käyttöä. Lasten lelut saisi siististi piiloon tai eteiseen jokaiselle oma laatikko pipoille ja hanskoille.

    Vastaa
  747. Emilia 22.9.2014

    Ehdottomasti lisää nappuloita. Ostin noin kuukausi sitten ensimmäisen nappulani, joka on musta ja se pienin koko. Ihastuin täysin ja olenkin polttanut kynttilää siinä joka ilta, kun illat ovat mukavasti nyt pimentyneet. Tahdon ehdottomasti niitä lisää, messinkinen nappula olisi erityisesti mieleeni :)

    Vastaa
  748. Meri 22.9.2014

    Kuukuna ja nappulat! Valoa makuuhuoneeseen.

    Vastaa
  749. jennie 22.9.2014

    Leimu valaisin ja nappula kynttilänjalat miellyttävät silmääni eniten :)

    Vastaa
  750. Susanna 22.9.2014

    Iittala on aina varma valinta; ihanat kodin käyttöesineet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Minun pelastukseni olisi Kerros pöytähylly, joka toisi järjestystä ja tyyliä makuuhuoneeseen. Kaksi aiempaa yöpöytäjärjestelyä ovat tuottaneet pettymyksen, mutta uskon että tämä ei:)

    Vastaa
  751. Laura L. 22.9.2014

    Ihanaa! Juuri ensikodin ostaneena sisustusraha tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Nappula-kyntteliköllä saisi ihanaa tunnelmaa syksyn pimeisiin iltoihin. :)

    Vastaa
  752. Helena Korkea-aho 22.9.2014

    Ihania uutuuksia. Me eletään tällä hetkellä vesivahingon takia muiden nurkissa. Kun päästään taas muuttamaan OMAAN kotiin pakko saada jotain uutta kiva! Toivottavasti onni potkis. Nappula kynttiläjalat sekä kastehelmi jutskat on mun mieleen. :)

    Vastaa
  753. Nina 22.9.2014

    Leimu- valaisin olisi niin mieletön saada vielä joskus. Voi, kun arpaonni suosisi kerrankin :)

    Vastaa
  754. Taru L. 22.9.2014

    Houkuttelevia tuotteita valtavasti, mutta yksi erityinen katseenvangitsija: yksinkertaisen sisustuksen pariksi haaveilen nyt Kaasa-sisustustakasta.. :)

    Vastaa
  755. Eela 22.9.2014

    Vakka ja Aitio suurperheen pikkukotiin kaaosta selättämään,arkea sulostuttamaan,kotia kaunistamaan,iloa tuomaan:)

    Vastaa
  756. Oijoi, meillä ei lopu pitkin kämppää lojuvat paperit, legot, vaipat ja about kaikki muu mahdollinen irtotavara kesken – voisin ostaa 600 eurolla noita ihania Aitio-laatikoita ja silti vielä öisin astuisin duplojen päälle.

    Vastaa
  757. kkrista 22.9.2014

    Vau tuo Leimu valaisin on kyllä hieno! Kaksi sellaista täydentäisi hienosti makkarin sisustuksen.

    Vastaa
  758. Niinapuu 23.9.2014

    Pidän kaikista Iittalan tuotteista kovasti. Kiva, että he ovat laajentaneet astioista reilusti myös sisustuspuolelle. Suosikkini on harmaa Leimu-valaisin, jolle en vielä viime syksynä lämmennyt, mutta nyt uuteen väriin kylläkin! Leimu pääsisi olohuoneen lipaston päälle tunnelmavaloa tuomaan syksyyn ja talveen.

    Vastaa
  759. Tuija 23.9.2014

    Vakka säilytyslaatikot sopisivat hyvin eteiseen tai vaikka yöpöydiksi.

    Vastaa
  760. Jenni Korhonen 23.9.2014

    Ehdottomasti ottaisin tuon suuremman leimu valaisimen. Se sopisi niin olohuoneeseen tv-tasolle tai makuuhuoneeseen yöpöydälle.

    Vastaa
  761. Camilla 23.9.2014

    Ehdottomasti Iittalan Nappula kynttilänjalat messinkisinä! Kynttilänvalo toisi valoa ja tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin piirongin päällä.

    Vastaa
  762. Lotta 23.9.2014

    Keltaiset nappulat pääsisivät edellisten mustan ja valkoisen seuraksi lipaston päälle. Ihania uutuuksia kyllä on, voisin kotiuttaa vaikka mitä!
    Ihanaa syksyä!

    Vastaa
  763. Heini 23.9.2014

    Iittalalla on todella paljon kivoja juttuja, joita kelpuuttaisin meillekin mm. Aitio-laatikot. Kiinnitin myös huomion Collective Tools-uutuuksiin.

    Vastaa
  764. Mira 23.9.2014

    Ihana arvonta! Minun valintani olisi harmaa Leimu-valaisin olohuoneeseen tunnelmaa luomaan.

    Vastaa
  765. Kerros-pöytähylly sopisi hyvin keittiömme avarille ja suhteellisen tyhjille tasoille! Se toisi kodikkuutta ja siihen saisi nätisti aseteltua keittiön tarvikkeita yhteen kohtaan, niin ettei kaikki ole ripoteltuna rivissä. :)

    Vastaa
  766. Saara 23.9.2014

    Leimu sopisi oikeastaan mihin vain, mutta ehkä laittaisin sen ikkunalaudalle syksyyn valoa tuomaan :)

    Vastaa
  767. Anna Afanasyeva 23.9.2014

    Aitio-laatikot ja messinkinen Nappula-kynttilänjalka, oi kun ihanan näköisiä! :)

    Vastaa
  768. Jake 23.9.2014

    Aitioille olisi käyttöä meidän keittiössä.

    Vastaa
  769. olive10 23.9.2014

    Nappula-kynttilänjalat on sikamakeet, kultaisina tietysti! :)

    Vastaa
  770. Aurora 23.9.2014

    Ohhoh, kylläpäs tänne on tullut paljon kommentteja, mutta kokeillaan nyt kuitenkin omaakin onnea :)

    Ihania uutuksia Iittalalla. Itse tekisin tällä kertaa käytännönhankinnan ja valitsisin tyylikkään mustan Functional Form – veitsitelineen viidellä veitsellä. Sopisi täydellisesti keittiön sisustukseen ja huono veitsitilannekin korjaantuisi :D

    Vastaa
  771. Hannakatariina 23.9.2014

    Haluaisin ehdottomasti valkoisen carambola maljakon! Muutin juuri poikaystäväni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon ja täältä puuttuu vielä paljon erilaisia sisustuselementtejä. Kotimme on värisävyltään hyvin vaalea/tumma kontrastinen, ajaton ja elegantti. Tuo maljakko toisi tänne ihanaa muotoilua ja koristeellisuutta. Lisäksi se on mieheni mielestä aivan minun näköinen :)

    Vastaa
  772. SM 23.9.2014

    Iittalalla on kyllä vaikka mitä ihanuuksia. Näistä uutuuksista ihastuin kyllä Aitio -laatikoihin, yksinkertaisia ja todella käteviä. Niille löytyisi käyttöä kaikkialla kotona. Nappula kynttelikkö olisi myös mahtava, tähän aikaan vuodesta on aina sitä mieltä että kynttiläjuttuja ei vaan voi olla liikaa…

    Vastaa
  773. Karol 23.9.2014

    Leimu-valaisin olisi täydellinen lahja äidilleni, tuli heti mieleen! Eli valitsisin itse tuon ja antaisin sen äitini uuteen kotiin piristämään :)

    Vastaa
  774. Annum 23.9.2014

    Oih! Iittalan vitriini-rasioita olen kuolannut jo pidemmän aikaa ja nyt rakkaus syttyi myös Leimu-lamppua kohtaan.

    Vastaa
  775. Laura M. 23.9.2014

    Upeita tuotteita taas Iittalalta. Leimu-valaisin uudessa värissä on u-p-e-a! Sen tahtoisin! Jollei arpaonnea ole matkassa, täytyy ryhtyä säästämään. ;)

    Vastaa
  776. Tiina 23.9.2014

    Oih! Vakka-vanerilaatikot olisivat täydellinen ratkaisu ainaiseen latureiden säilyttämis- ja piilottamisongelmaan.

    Vastaa
  777. karoliina 23.9.2014

    Ihania tuotteita, meille kotiutuisi joku noista valaisimista <3 osallistun siis mielellään!

    Vastaa
  778. Prunella 23.9.2014

    Iittalan uutuuksista ottaisin harmaan Leimu valaisimen olohuoneeseen tunnelman luojaksi.
    Vakka vanerilaatikoita käyttäisin eteisessä sekä makuuhuoneessa ihan vain pikkutavaroiden ym.säilytykseen.

    Vastaa
  779. ElinaK 23.9.2014

    Kaasan kirkas sisustustakka sopisi täydellisesti olohuoneeseen isoäitini vanhan lipaston päälle. Rauhoittava takkatuli toisi ihanaa tunnelmaa syysiltoihin sekä lapsuuden maalaismuistot mieleen!

    Vastaa
  780. TT 23.9.2014

    Vitriini-rasia, tyttöystävän koruille.

    Vastaa
  781. PäiviK 24.9.2014

    Oih, ihana palkinto!! Vitriinit ovat oma ikisuosikkini, seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia merenvihreä versio kokoelmaan mukaan. Lisäksi nuo Leimu-valaisimet ovat upeita! Kaksi sellaistakin ehkä säästötililistalle…:)

    Vastaa
  782. A.L. 24.9.2014

    Tyttöystävälle Vitriinejä. Tai tuollaisia säilytyslaatikkoja kotiin lojuville tavaroille…

    Vastaa
  783. Erika 24.9.2014

    Kaasa-sisustustakka olisi ihana syysiltojen valaisija silloin kun ei jaksaisi sytyttää takkaa… :)

    Vastaa
  784. Linda 24.9.2014

    Toi harmaa Leimu on upee! Laittasin sen yöpöydälle. :) Syksysin on ihana kömpiä jo aiemmin illalla peittojen alle ja lukee kirjaa ja juoda teetä. :) Toi olis niin passeli mun mustavalkoseen makkariin. :)

    Vastaa
  785. Ronja 24.9.2014

    Ihanat valkoiset Vakka-laatikot makuuhuoneeseen :)

    Vastaa
  786. Janika 24.9.2014

    Haluaisin ehdottomasti muutaman Vitriini-rasian pukeutumispöydälle, jotta saisin varsinkin kaikki pienet nappikorvakorut piiloon pojaltani ;) Ihastuin myös tuohon Leimu-lamppuun, toisi kivan ”Suomi-pilkun” tänne Malesiaan :)

    Vastaa
  787. Elina 24.9.2014

    Ihana sisustuspostaus, varsinkin kun Iiittalan tuotteet ovat suosikkejani! Itse valitsisin uutuuksista kauniin karpalon värisen Aalto vaasin. Sopiva syksyyn ja etenkin jouluun <3 Nyt täyttäisin kastanjoilla ja jouluna varmasti suklaalla :)

    Vastaa
  788. Tiia Mäki 24.9.2014

    Tykkään valtavasti iittalan Aitio sarjasta. Kokoaisin sarjan laatikoista itselleni säilytysjörjestelmän keittiön harmaalle kiviseinälle.

    Vastaa
  789. Saikku 24.9.2014

    Olen ihastunut Iittalan Leimu -valaisimeen. Se pääsisi tuomaan ihanan lämmintä valoa olohuoneeseemme pimeinä syysiltoina.

    Vastaa
  790. Pirkko 24.9.2014

    Leimu valaisin, pääsisi olohuoneeseen pianon päälle :)

    Vastaa
  791. Hannis 24.9.2014

    Vakka-laatikoihin saisi kätevästi piiloon kaiken ylimääräisen sälän,korut taas voisi laittaa kauniisti esille noihin Vitriini-rasioihin.

    Vastaa
  792. UllaJ 24.9.2014

    Olen katsellut noita Meno-hupakasseja, olisivat käteviä kodin säilytykseen :)

    Vastaa
  793. Teako 25.9.2014

    Uutuuksista Nappula kynttilänjalat houkuttelevat kovasti.. Usein olen kyllä haaveillut valkoisesta aalto vaasista:)

    Vastaa
  794. Maria 25.9.2014

    Kuukuna valaisimessa on jtn mikä minut sytytti, se sopisi moneen paikkaankin kotonani enkä osaa heti päättää olisiko katseen vangitsijana heti eteisessä senkin päällä vai olohuoneessa tv tason yläpuolella.

    Vastaa
  795. Mannalak 25.9.2014

    Ihania sisustustuotteita, kaikki sopii niin hyvin teille :). Itse kuolaan nuiden vitriinien perään sekä nappulat kelpais meidän syksysisustukseen paremmin kuin hyvin! Varsinkin tuo kultainen!

    Vastaa
  796. Maiju Saha 25.9.2014

    Suosikkejani ovat Aitio-säilyttimet ja laittaisin sellaiset tulevaan uuteen kylpyhuoneeseemme. Juuri sopivat parille nätille pullolle ja purkille, joita tarvitsee joka päivä!

    Vastaa
  797. TR 25.9.2014

    Harmaa Leimu-valaisin löytäisi paikkansa olohuoneen sivupöydältä ja Vakka-laatikoita tarvitsisin eteiseen.

    Vastaa
  798. Anni 25.9.2014

    Harmaa Leimu valaisin olisi ihan mahtava olohuoneeseen, myös nappula kokoelmani kaipaisi täydennystä. :) jospa onni kerrankin suosisi.

    Vastaa
  799. Irma 25.9.2014

    Vau mikä arvonta! Iittalan tuotteet ovat niiiiin ihania ja Leimu-valaisin pitäisi saada ;)

    Vastaa
  800. suviiiiii 25.9.2014

    Olen aivan koukussa nappuloihin ja niitä löytyykin kotoa jo ihan mukava valikoima, mutta en panisi pahakseni jos söpöt keltaiset nappulat koristaisivat ikkunalautaani.

    Vastaa
  801. Laura 26.9.2014

    Kiireisestä elämäntilanteesta johtuen olen tehnyt itselleni kotiimme rauhoittavan ”olonurkkauksen”, jossa viettää illalla rauhallinen hetki teen ja lehtien parissa. Leimu-valaisin olisi niin täydellinen yksityiskohta sinne!:)

    Vastaa
  802. Sannauuuu 26.9.2014

    Ehdottomasti harmaa leimu makuuhuoneeseen! sieltä puuttuu vielä tunnelmavalo ja leimu sopisi makuuhuoneen vaaleaan sisustukseen täydellisesti :) Myös messinkiset ja valkoiset nappulat ovat toivelistalla ja ne sijoittaisin olohuoneeseen tai ruokapöydälle, minne milloinkin :) Vakka laatikot ovat myös ihania!

    Vastaa
  803. Bella 26.9.2014

    Eniten pidin noista vitriinirasioista ja kaipaisinkin jotain tyylikästä säilytysratkaisua arkikoruilleni.

    Vastaa
  804. SiljaK 26.9.2014

    oih! Vakka vanerilaatikot on kyllä ihania ja kävis niin moneen! Tulevaan uuteen kotiimme olkkariin esim.aikakauslehtien säilytykseen, vessaan wc-paperirullien säillytykseen, mihin vaan! :) Harmaa Leimu valaisin betonijalustalla myös ois kuin nakutettu meille!

    Vastaa
  805. Kati 27.9.2014

    Ihania uutuuksia <3
    ehdoton suosikki kuitenkin Aitio – laatikot!!
    Vihdoinkin hieno sisustuselementti avaimille eteiseen :)
    Ehkä pakko saada!

    Vastaa
  806. Eveliina 27.9.2014

    Oi Vakka-laatikoista saisi ihanan pikku-pöydän nojatuolin vierelle ja siihen päälle Leimu-valaisin. Eipä olisi mukavampaa paikkaa istuutua teekupin ja kirjan kanssa viltin alle nauttimaan kirpeistä syysilloista. Hyvää syksyä sinne!

    Vastaa
  807. Eevis 27.9.2014

    Vakka-laatikot ovat upeita, yöpöydäksi sijoittaisin.

    Vastaa
  808. Sanna 27.9.2014

    Kuukuna valaisinta haaveilen olohuonetta sulostuttamaan. Leimu-valaisimet sopisivat makuuhuoneeseen. Iittalalta hienoja uutuuksia. Kiitos hyvästä ja inspiroivasta blogista Maj!

    Vastaa
  809. Heidi.K 28.9.2014

    Vakka-laatikot laittaisin varmaan yöpöydäksi. Aaltovaaseihin en varmaan koskaan kyllästy! Rakastan niitä!

    Vastaa
  810. Piipi 28.9.2014

    Leimu-valaisinta tarvittaisiin kipeästi takkanurkkaukseen hajonneen valaisimen tilalle :). Vakka-säilyttimiä kasaisin eteiseen lapsiperhesälän piilottamiseksi ja nappula-kynttilänjalkani kaipaisi lisää kavereita! Onnenpotkua odotellen…

    Vastaa
  811. Satu 28.9.2014

    Aitiot on ihania, ne sopis makkariin, eteiseen ja keittiöön ihan superhyvin.

    Vastaa
  812. Joanna 28.9.2014

    Tuo Leimu-valaisin, Ahh!! Ei aivan opiskelijan budjettiin istuva tuote, mutta jos tässä arvonnassa vaikka onnistais… :)

    Vastaa
  813. Sariia 28.9.2014

    Rakastan Iittalan astioita ja tavaroita. Niin kauniita ja inspiroivia. Leimu valaisimesta pidän kovasti samoin pyöreä vitriinirasia on aivan upea.

    Vastaa
  814. NennaM 28.9.2014

    Leimu valaisin on ihanan tunnelmallinen. Käyttäisin sitä olohuoneessa, tuomassa valoa syysiltoihin :)

    Vastaa
  815. joanna 28.9.2014

    Carambola maljakko on ihana, vaihtelisin sen paikkaa varmasti fiiliksen mukaan. Ruokapöydälle ja lipaston päälle eteiseen se pääsisi ainakin. Kukat olisivat kauniisti esillä.

    Vastaa
  816. Jen 29.9.2014

    Oh mikä arvonta! Jos onnetar suosisi uusisin ensitilassa kaikki padat ja pannut mitä meidän huushollista löytyy! :) Syksyn uutuuksista suosikkeja löysin monta, mutta ehkä ihanin olisi tuo Carambola -maljakko. Näen sen jo ison kimpun kanssa meidän ruokapöydällä ja sellaisenaan hyllyllä odottamassa uusia kukkia.

    Vastaa
  817. Teija K 29.9.2014

    Vitriini-rasioita käyttäisin korujen ja muun pikkusälän säilytykseen enemmän kuin mielelläni :)

    Vastaa
  818. Kristiina 29.9.2014

    Vakka-laatikot päällekkäin pinottuna olisivat niin passelit meidän eteiseen, johon kaivataan lisää säilytystilaa, mutta mitään kaappia tms. ei enää tilaan mahdu. Vakassa säilyisi esim. ballerinat ja clutchit.

    Vastaa
  819. Kirsi 29.9.2014

    Aitiot ja Vakka-laatikot ovat suosikkejani. Aitoita kiinnittäisin kylpyhuoneen vieressä olevan pukeutumistilan seinälle ja sinne laittaisin suihkun jälkeen tarvittavia kosteusvoiteita yms. Vakka-laatikoillekin taatusti löytyisi töitä meidän kodissa, vaikkapa kaulaliinojen kauniina säilytyslaatikkona. :)

    Vastaa
  820. Jenni 29.9.2014

    Asuntonne näyttää ihanalta! Itsellä on myös melkoinen sisustuskuume tällä hetkellä, ja ensimmäisenä valitsisin noita samaisia aitio-laatikoita, ja paljon muutakin!;)

    Vastaa
  821. Minna 29.9.2014

    Keltainen Aitio-laatikko olisi kiva väriläiskä meidän olkkarissa. Säilyttäisin siinä kaukosäätimiä pikkuisen yksveen ulottumattomissa, hän kun piilottaa ne lähes päivittäin. :D

    Vastaa
  822. Katja P 29.9.2014

    Kyllä ne vaan nuo Aitio-hyllyt on syksyn uutuuksista kaikista kivoin juttu :) Sopisi hyvin myös tänne omaan kotiin!

    Vastaa
  823. Maisa 29.9.2014

    Vakka -vanerilaatikko sopis meille niin hyvin. Samoin nappula -kynttilänjalkoja tahtoisin lisää!

    Vastaa
  824. Pilvi 29.9.2014

    Leimu-valaisin olisi lempparini. Sen sijoittaisin tv-tasolle tuomaan valoa syksyn pimeyteen :)

    Vastaa
  825. OP 29.9.2014

    All Steel paistokasari on minun suosikkini. Käyttäisin sitä monipuoliseen ruoanlaittoon!

    Vastaa
  826. annaepk 30.9.2014

    Leimu valaisin saisi tulla valaisemaan pimeneviä syysiltoja!

    Vastaa
  827. Ninka 30.9.2014

    Vitriini ja Meno-huopakassit ovat hyvin käytännöllisen näköisiä.

    Vastaa
  828. Claudia 30.9.2014

    Vakka-vanerilaatikot ovat lempparit! Löytäisin niille monta käyttötarkoitusta: paperitarvikkeille, vauvan leluille tai vauvan hoitoboxiksi, pari päällekkäin yöpöydäksi, eteiseen lapasille ym.. :) Aitio puu/valkoinen hylly on myös ihana uutuus!

    Vastaa
  829. Sanna 30.9.2014

    Missään arvonnassa en ole koskaan voittanut ja nyt toivon sormet ja varpaat ristissä että onni suosisi minua :)
    Tuo Leinmu valaisin on aivan upea, sen haluisin ehdottomasti tuomaan valoa syksyn pimeyteen!

    Vastaa
  830. Jenna 30.9.2014

    Olen kuolannut noita Aitio-laatikoita. Suunnitteilla olisi laittaa muutama valkoinen erikokoinen aitio-laatikko keittiöön liesituulettimen viereen seinälle. Aitio-laatikoihin saisi kätevästi laitettua mausteita ja öljyjä ym. mitä nyt ruuanlaitossa tarvitsee :)

    Vastaa
  831. jenna 30.9.2014

    Olen aina ihastellut nuita nappula kynttiläjalkoja. Sellaisia haluaisinkin valkoisina ja mustina meidän olohuoneen lipaston päällle.. :)

    Vastaa
  832. Venla 2.10.2014

    Nappula-kynttilänjalat sekä kastehelmi kynttilälyhdyt ovat ehdottomasti suosikkejani. Laittaisin ne olohuoneen lipastolle, iltaisin sytyttäisin niihin kynttilät tuomaan valoa pimeisiin syysiltoihin :)

    Vastaa
  833. Eve 2.10.2014

    Aivan ihana koti teillä!! Leimu valaisin on yksinkertaisesti UPEA! Meidän olohuoneessa tuo kaunotar toisi tunnelmallista valoa pimeneviin iltoihin! <3

    Vastaa
  834. elli 2.10.2014

    Ihana koti teillä!

    Mun lemppari on tuo Aitio -hylly valkoisena. Asentaisin sen ehdottomasti kylppäriin pitämään tällä hetkellä lattialla vaeltavat putelit ja purkit ojennuksessa.

    Vastaa
  835. laura 2.10.2014

    Leimuvalaisin, lisää valkoista Teemaa, Essencen kuohuviinllasit matalina, mustia ja valkoisia Nappuloita…kaikkea tarvitaan uuteen kotiin, nyt ollaan raksavaiheessa, mutta paljon valittavaa kun pääsee sisustelemaan :)

    Vastaa
  836. Aijai 2.10.2014

    Tuo vanerilaatikko tulis kyllä tarpeeseen…!
    amemilia@luukku.com

    Vastaa
  837. Dina 3.10.2014

    Ehdottomasti valkkaisin Meno-huopakassin, sekä pienemmässä että isommassa koossa! Stockalla niitä jo hypistelin, sopisivat täydellisesti meidän olohuoneeseen ja niissä säilyttäisin milloin mitäkin olkkariin kertyvää tavaraa, menisivät myös kauppakassina lähikauppareissulla. Tuovat ihanaa lämpöä ja pehmeyttä varsinkin näin syksyllä ja talvella!
    Aitio-laatikot haluaisin makuuhuoneeseen peilipöytäni viereen tai yläpuolelle koska kaikki ihanat tuoksut ja rasvaputelit eivät tahdo pöydälle mahtua, näillä saisin näppärästi lisätilaa ihanuuksilleni ja olisivat samalla näkyvillä. Aitiot menisivät myös lastenhuoneeseen esim. pikkukirjojen säilytykseen tai yövalon paikkana :)

    Vastaa
  838. Smirde 3.10.2014

    Valitsisin itsekin ehdottomasti Aitio-hyllyjä ja laittaisin ne keittiön seinälle! Kiva myös, että 24h-sarjaan oli tullut takaisin jättikuppi :-)

    Vastaa
  839. annamai 3.10.2014

    Nappulat on ihania niinkuin oikeestaa kaikki tuolla. Nam….

    Vastaa
  840. Hanna 3.10.2014

    Mä haaveilen eniten Vitriini-rasioista. :) Ja Vakka-laatikoista myöskin.

    Vastaa
  841. Make 4.10.2014

    Vakka laatikot olisivat varmasti mieluisia moneenkin käyttöön.

    Vastaa
  842. sanni 4.10.2014

    Herbgarden olisi ihan mahtava lisä keittiöön!

    Vastaa
  843. Pihla 4.10.2014

    Uutuuksista ihastutti mm. Kuukuna valaisin. Voisin kuvitella sen tuomaan tunnelmallista valaistusta makuuhuoneeseen.
    Joulua ajatellen nuo Taika-sarjaan tulleet tekstiilit ovat ihania (kuten koko Taika-sarja muutenkin).

    Vastaa
  844. Annae 5.10.2014

    Leimu-pöytävalaisin olisi upea olohuoneeseemme! :)

    Vastaa
  845. Saara 5.10.2014

    Nyt on kyllä sanottava että VAU mikä arvonta!!

    Mulla liittyy tuohon Kuukuna -valaisimeen yksi tarina. Pienenä olin tosi vilkas ja mulle sattui ja tapahtui milloin mitäkin – yleensä suuria vahinkoja :) Jalat vei ja ajatus tuli jälkijunassa! Äitini osti itselleen 80-luvun loppupuolella Nuutajärven valmistaman ”muna -lampun”, eli tämän kyseisen Kuukunan. Niitä valmistettiin v. 1986-1989 rajallinen määrä. Perheemme ei ole koskaan ollut erityisen rikas; kun jotain on haluttu, sitä varten on rahaa säästetty. Kyseinen valaisin siis oli äidiltä harkittu ostos.

    Kerran sitten onnistuin vahingossa särkemään tuon valaisimen. Sain tietysti miettiä nurkassa tekoani, äitini oli tosi harmissaan asiasta.. Sen jälkeen olen miettinyt, että jos vain jostain löydän tätä samaa ”muna -lamppua”, niin hankin sen äidille! Monesti olemme nimittäin tätä tapahtumaa muistellut, ja olen huomannut edelleen harmituksen äidin kasvoilla. Harmikseni -86-89-vuosina tuotannossa olevia valaisimia en ole mistään löytänyt. Nyt kun Iittala otti uudistuotantoon tämän lampun, olin ihan tosi innoissani; nyt on tilaisuus korvata tämä parinkymmenen vuoden takainen vahinko :) Vaikkakin käyn töissä, ei palkkani päätä huimaa, ja lampun mentävä aukko tuntuisi kuukausituloissani. Tässä arvonnassa näenkin mahdollisuuteni! Pliis herra arpaonni, suosi minua!

    Vastaa
  846. kukkaisunelmia 5.10.2014

    Ottaisin ehdottomasti Vitriini rasioita kauneimpien korujeni säilytykseen. Nykyisin korut ovat laatikossa piilossa, mutta ne toimisivat hyvin sisustuselementtinä makuuhuoneen lipaston päällä kauniissa rasiassa. :)

    Vastaa
  847. Mariella 5.10.2014

    Nappula kynttilänjalat on haaveena, värissä musta/valkoinen tai oikeastaan molemmat;) Laittaisin ne joko olohuoneen pöydälle tai tvtasolle. Myös vitriini-rasioita olisi ihana saada lisää!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *