Käyttääkö kaikki nykyään Instagramia? uskon monen teistäkin olevan instassa, mutta varmasti löytyy niitäkin, ketkä eivät ole. Eikä se, että on aktiivinen ”instailija”, tarkoita välttämättä sitä, että te minua siellä seuraisitte, ihan vaan note to myself, hoho ;)  Joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa seurailemaan meikäläisen instapäivityksiä @magicpoks, jos pieni extramatsku meidän touhuista kiinnostaa. Muutamilta lukijoilta olen saanut sellaista palautetta, että instassa vaikutan rempseämmältä tyypiltä, kuin blogissa, heh, siitä en sitten tiedä… Postaamiani instakuvia tulee avattua muutamalla sanalla ja tägillä, mutta tässä postauksessa sitten vähän enemmän tarinoita kuvien takaa. Postauksen kollaasin kuvat ovat viimeisen kahden viikon aikana otettua :)

instalatelyEnsimmäinen rivi: Olin kovassa flunssassa ja yhtenä normaalia ärsyttävämpänä ja kuumeisempana päivänä postiluukusta kolahti paketti. Ystäväni Coco lähetti minulle ”It’s all good, baby baby!” -paidan ja sai minut miltei itkun partaalle, se tuli niin tarpeeseen. Aina kun mulle tulee sellainen voimakas epätoivon hetki, silloin kun kaikki, siis ihan kaikki tuntuu menevän päin persettä, niin ajattelen Hennaa ja hänen mottoaan: It’s all going very well. No problems at all! – Kyllä se tästä.

Minä ja Samuel lähdössä joka viikkoisiin verikokeisiin, tietysi arskat päässä. Mies asteli retästi lasit silmillään labraan ja ojensi kätensä verikoetta varten. Labrahoitaja totesi, että suoni on vähän ruhjeilla, kun siitä on otettu niin hurja määrä näytteitä ja poika siihen, että ei oo kivaa. No ei oo todellakaan kivaa, en voi kun ihailla tuota pientä miestäni ja hänen rohkeuttaan.

Samuelin uusi takki roikkumassa lemppari tuolilta. Haimme Mini Rodinin takin Kuopuksesta. Se on niin hieno, että en kestä! Ystäväni Ida oli samaa mieltä, ihan on Sampan tyylinen pähee parkatakki.

Toinen rivi: Onnistunut sunnuntai, oli loikein ihana, lämmi ilma ja tuoksui jo syksy. Olimme perheen kanssa lounaalla keskustassa, olin vaan niin onnellinen, että saimme olla kaikki yhdessä.

Ikeassa siskon kanssa, meidän piti vain hakea hänelle tyyliin yksi lampunvarjostin, jota ei sitten kuitenkaan löytynyt. Siinähän kävi juuri niinkuin useimmille käy Ikeassa ostoksilla ollessa, tarve ja halu sekoittuivat. Ostoskärryt täyttyivät kaikenlaisesta tavarasta, mutta kyllä sinne jotain fiksuakin eksyin, sillä ostimme samalla Samuelille uuden juniortuolin keittiöön. Vanha syöttötuoli löysi Magicpoksin facebooks sivujen kautta samana päivänä uuden kodin.

Sisko hoiteli lapsia ja mä hoidin työasioita. Matkalla kaupunkiin nopea asukatsaus eli #ootd

Tein Evelle meikin lisäksi myös ihanat kynnet. Pohjalle tuli neutraali kestolakkaus Sensationailin tuotteilla ja päälle laitettiin vielä juhlia varten Lumenen gel effect-lakka. Ihana, aavistuksen huurteinen nuden sävy, niin nätit kynnet, hoitaisimpa omiakin kynsiäni joskus…

Kolmas rivi: Me koitetaan Samuelin kanssa syödä terveellisiä välipaloja, joka päiväiset Chia siemensmoothie kuuluu aamurutiineihimme. Hänen lääkityksensä saa ruokahalun kasvamaan ja kerää nestettä, kasvoihin ja kroppaan, lääkkeistä tulee kuulemma kauhea ”puputtamisen tarve”. Mielummin koitamme puputtaa porkkanoita, mitä karkkia. Ja sitten… Cloetalta tuli postissa valtava herkkulähetys, josta lapset saivat maistaa viikonloppuna kohtuudella ja me aikuiset vedimme överit. Kunnia maininta Herra Hakkaraisen uusille hammaskarkeilla, nams. Anoppilan omenoista on tehty aikamonet omenakaurapaistokset, viimeksi kun ystäväni tuli kylään viime viimeviikolla.

Neljäs rivi: Autoselfie Miikan kanssa, olimme matkalla Nomun avajaisiin. En muista, koska me oltaisiin vietetty aikaa kahdestaa, ilman lapsia. Meidän on pitänyt tyyliin koko kesä mennä syömään yhdessä, mutta se on vain jäänyt :(

Mustavalkoisessa kuvassa on omat vanhempani, lähetin heille onnentoivotukset 41 vuoden yhteiselon kunniaksi. Aika upeaa vai mitä?

Meidän porukan lenkkarit, olimme kovin hilpeällä fiiliksellä lasten kanssa onnistuneen iltapäivän jälkeen, hengasimme kavereiden kanssa kaupungilla ja söomme torilounasta. Heitettiin sampan kanssa läpyt – ja Rebekka otti kuvan.

Viimeinen kuva on eiliseltä. Aloitettiin pojan kanssa maanantai pitkään nukkumisella ja ulkoilemalla. Voisin pussata nuo posket puhki. #myson #myeverything

Lisää kuvia ja niiden kertomia tarinoita löytyy Instagramista @magicpoks

 

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. omppu 16.9.2014

  luulin että sä oot tossa mustavalkoisessa kuvassa! :D ihanku sinä ja peppe!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2014

   No totta, vähän samaa näköä kyllä on molemmissa. Onneksi en ole tuossa kuvassa kuitenkaan poseeraamassa romanttisesti veljeni kanssa, hahah :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *