Mulla on ollut lähiaikoina vähän normaalirutiineista poikkeavia lauantaiaamuja, viime viikolla juoksin sen puolikkaan maratonin ja tänään aloittelin aamuni meikkaamalla kaverini Even. Olen varmaan aikaisemminkin kertonut, että toisinaan ystävät pyytävät minulta meikki – tai hiustenlaittoapua, ihan mielelläni heitän autan jos vain suinkin osaan ja aikataulut osuvat yksiin.

 

juhlameikki1Majn meikkivastaaotto valmiina heti aamusta, työpöytä mikä työpöytä!

juhlameikki2Pakolliset ennen ja jälkeen kuvat.

 

juhlameikki3Mikä ihana kaunotar, upea suklaasilmäinen eloveenatyttö Eve! En ehtinyt ottaa mitään vaihekuvia, sen verran napakka aikataulu meillä oli, kuvassa ei ole edes vielä ripsiliimat täysin kuivuneet.

 

juhlameikki4Eve halusi tummat silmät ja nudet huulet – ja sellaiset me tehtiin. Tummat silmänaluset saatiin piiloon Sisleyn Eye Concealerin ja Lumenen Blue Neutralizerin tehokombolla, vinkkinä vastaavan ongelman kanssa taisteleville.

 

juhlameikki5Tältä näytti työpöytä meikkisession jälkeen. Olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, eikä aikaakaan kulunut kovin paljoa, varmasti oltaisiin selvitty jopa alle tunnissa koko hommasta, jos oltais työskennelty hiljaisuudessa :D

Pitäisi ottaa jostain aikaa ja useamminkin treenailla meikkausta. Kamujen nassuja on aina kiva laittaa kuntoon, joskus muutama vuosi sitten tein muillekin esim. pikameikkejä omien päivätöiden puitteissa. Täydellisintä hommassa on jos meikattava on itse superinnoissaan lopputuloksesta ja ihastelee peilikuvaansa, toisinaan se on vain niin pienestä kiinni <3

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Minna 6.9.2014

  Tosi kaunis meikki! Millä tuotteilla teit nuo Even ihanat nudehuulet? :)

  Vastaa
 2. Maj 7.9.2014

  Moikka MInna!

  Mä käytin huulten rajaamiseen: Rimmelin Lasting Finish rajauskynää, sävy 049 Natural
  Huulipuna oli: Rimmelin Nude Delight 700
  Kiilto oli: Diorin huulikiilto, Dior Addict 553

  Vastaa
 3. Born Grown 8.9.2014

  Upea lopputulos & kaunis nainen! Olin itse viime viikolla Sokoksen kutsu kauneuteen YSL:n meikkimallina. KIva kokemus! ;)

  Born Grown

  Vastaa
  • Maj 8.9.2014

   Varmasti oli, saitko hyviä vinkkejä omaan kauneudenhoitoon tai meikkamiseen?

   Vastaa
 4. Sanna 8.9.2014

  Tosi kaunis lopputulos!

  Vastaa
  • Maj 8.9.2014

   Kaunis oli mallikin :)

   Vastaa
 5. Saana 8.9.2014

  Siis aivan mahtava meikki ja varmasti juuri sitä, mitä meikattava uskalsi salaa toivoa :) Jos vaan joskus kerkeet niin täällä on varmasti pari muutakin väsynyttä äitiä, jotka kovasti kaipaava videota tuosta silmäalusten häivyttämisestä!

  Vastaa
  • Maj 8.9.2014

   Toivottavasti näin oli, tosin meikattava kertoi epämääräisen tarkasti, että mitä hän haluaa :D Voi video, en hallitse niitä yhtään, mutta pitääpä harkita. Kiitos ihanasta kommentistasi :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *