Mun vanhemmat ajelivat eilen rapeat 700 km Kuusamon suunnalta tänne Tampereelle. Kunnon yöunet nukuttuaan he tulivat meidän seuraksi aamukahville ja toivat mukanaan pari äitini kunnostamaa tuolia. Keittelin kahvit ja aseteltiin tuolit paikoilleen, testi-istuntoa varten!

 

keittiösisustus2 keittiösisustus3Siinä ne nyt ovat. Samuelilla on päädyssä Ikean juniortuoli – ja odottelen vielä toista, synttärilahjaksi saamaani Charles ja Ray Eamesin DSW-tuolia tuon yhden vanhan massiivisemman tuolin tilalle. Vanhat pinnatuolit olivat kyllä hyvä bongaus äidiltäni, kiitos kovasti hänelle vaivannäöstä, tuolit ovat enemmän kuin loistavat meidän tarpeisiimme.

 

keittiösisustus5 keittiösisustus6 keittiösisustus7Pappa pilkkomassa <3

 

keittiösisustus8Ja taas meillä lipsahti herkutteluksi. No, kerrankos sitä Mummun ja papan vierailun, sekä uusien tuolien kunniaksi. Olen niin iloinen kun vanhempani jaksoivat taas kurvata tänne, lastenkin naamat muistuttaa naantalin aurinkoa, kun he nauttivat niin kovasti isovanhempien seurasta.

 

keittösisustus1Sirommat tuolit ovat kyllä ehdottomasti paremmat meidän pikkuruisessa keittiössä, mitäs te sanotte? Myös syöttötuoli vei paljon enemmän tilaa, mitä tuo junortuoli. Summasummarum: voi tätä tilan paljoutta :”D

-Maj

0 Comments

 1. adessa 17.9.2014

  Voi ku ihanat pinnatuolit=) meillä puhaltaa näköjään samanlaiset tuulet sisustusrintamalla. Ostin just kolme vanhaa, valkoista pinnatuolia…ja ne pitäis maalata mustaksi=) oiskohan äidilläsi antaa vähän vinkkejä siihen, miten homma olisi järkevintä toteuttaa? eriparituolit tuovat kivasti persoonallisuutta keittiöönne, 10+

  Vastaa
 2. Saana 17.9.2014

  Teillä on tosi viihtyistä koti ja selkeesti otatte neliöistä kaiken irti hyvällä tavalla :) Kivat pinnatuolit, itse sekoittaisin vielä tuolien järjestystä pikkasen keskenään.

  Vastaa
 3. Lila Syren 17.9.2014

  Kaikki vanha ja käytetty on kaunista.. Varsinkin kun on valkoista ympärillä:)

  Vastaa
 4. k87 29.9.2014

  Mistä tuo valkoinen tuoli?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *