College- ja farkkusortsit on vaihtuneet meikällä pitkiin collegehousuihin, pitkin hampain luovutin! Täällä kotona ollessa, puistoillessa ym. lasten kanssa touhuillessa vakkariuniformuni on juurikin mukavat verkkarit ja yhtä mukava yläosa, toisinaan pitkä collegepaita ja legginsit. Parkatakki ja Uggit tulevat myös kuvioihin, kun lämpötila laskee entisestään. En ole sitten yhtään farkkutyttöjä. Onneksi omasta vaatekaapista löytyy kattava valikoima juurikin niitä mukavia sisävaatteita ja etenkin ulkoilukamppeita, säälle kuin säälle. Ei tarvitse hankkia mitään syksyä varten itselleni, lapsillekin meni loistavasti viime vuoden vk-kamat vielä päälle, joten säästyn siltä ruljanssilta tänä syksynä.

Voisin silti kirjoittaa, että mitä ulkokamppeita meiltä löytyy, jos se kiinnostaa? En todellakaan hanki mitään uutta huvin vuoksi, tarpeeseen vain. Enkä muuten laske itseäni ollenkaan ”lastenvaatefriikiksi” tai vaatehamstraajaksi, vaikka lastenvaatejuttuja ja asukuvia mielellään postailenkin välillä :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMetsien naisen outfit on tämän näköinen. Parka ja collegehousut on H&M:ltä, huivi on Mulberryn ja tennari Conversen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos teillä on jotain idiksiä tai toiveita lastenvaattejuttuja ajatellen – niin laitelkaa ajatuksianne ylös kommenttiboksiin, niin koitan niitä parhaani mukaan toteutella.

Mukavaa ja rentoa viikkoa kaikille,

Maj

0 Comments

 1. sussu 1.9.2014

  Tosi kivannäköinen setti! Itse en myöskään viihdy farkuissa.. ja koen muutenkin farkut jotenkin liikkumista rajoittaviksi varsinkin lasten kanssa, vaikka joustavaa matskua usein nykyään ovatkin :) Toivotaan kuitenkin et saataisiin vielä pari lämpimääkin päivää ja voisi heittää takin taas nurkkaan..

  Vastaa
  • Maj 7.9.2014

   Jotenkin ne farkut puristaa, varmaan johtuu siitä myös, että olen kerryttänyt vähän kesäkiloja :D Nyt on kyllä ollut ihania syyspäiviä :)

   Vastaa
 2. Emmi L. 1.9.2014

  Toi huivin väri sopii sulle aivan tosi hyvin :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 7.9.2014

   Kiitos Emmi, mulla ei olekaan paljoa viininpunaisia vaatteita kaapissani, mutta tuo huivi on ja pysyy :)

   Vastaa
 3. Inkkari 2.9.2014

  Ihana syksyn tunnelma. Aurinkoinen, raikas syksy olis täällä tilattu.

  Vastaa
  • Maj 7.9.2014

   Sama tänne! :D

   Vastaa
 4. Born Grown 8.9.2014

  Ihana LOOK!

  Saimme kuin tilauksesta muutaman lämpimän päivän vielä syksyyn! Näistä kannattaa nyt nauttia. ;)

  Born Grown

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *