asu1Neule – Filippa K
Housut – Cubus
Kengät – G-star/Inch

 

asu2 asu3Maanantai on hyvä aloittaa asukuvilla, joissa on muhkea ja turvallista fiilistä tuova neulepaita. Hyvästä materiaalista valmistettuun, ajattomaan neuleeseen kannattaa mielestäni panostaa, sillä sen voi yhdistää tosi monella tavalla. Näissä suomen sääolosuhteissa neule on tarpeellinen ympäri vuoden.

Oma superneuleeni tulee varmasti vielä pelastamaan monet huonot asupäivät. Tykkään kovasti tästä omastani, luonnonvalkoinen näyttää raikkaalta ja toimii mustien alaosieni kanssa hyvin.

Tästä se taas lähtee, uusi viikko ja uudet kujeet! Mukavaa maanantaita kaikille :)

Maj

0 Comments

 1. Satu/Willa Fox 29.9.2014

  Mä ostin ton saman neuleen viime viikolla. Se on aaaaaaivan ihana. Mut ei muuta voi odottaakaan, kun matsku on puuvilla-kashmere-seos, mmmmmm. Oon ihan samaa mieltä, et laadukkaaseen neuleeseen kannattaa panostaa. Jos ei panosta, niin käy helposti niin, että joutuu ostaan huonolaatuisia joka toinen viikko, kun ne heti venähtää ja nyppyyntyy yms. – ja ennen kuin huomaakaan, on käyttänyt saman summan, kuin millä olis saanut jo yhden laadukkaan. Tykkään siis tästä asusta täydellä kympillä. :)

  Vastaa
  • Maj 29.9.2014

   Kiitos – ihana kuulla :) Neule on pienimmästä koostakin huolimatta niin ihanan reilu, että siihen voi kieutoutua, ehdottoman hyvä ostos siis :D

   Vastaa
 2. Riikka 29.9.2014

  Hei, miksi poistit telkkaripostauksesi?

  Vastaa
 3. Linda 29.9.2014

  Ihana neule! Sun hiuksetkin näyttää upean värisiltä, onko ne vasta värjätty?

  Vastaa
  • Maj 29.9.2014

   Kiitos, näissä kuvissa ei kyllä ole hiuksia värjäilty yli kuukauteen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *