ruutupaita smies1 ruutupaita smies2Kengät – M Kids, Pipo – Gugguu ja muut – H&M

Meillä lähdettiin toiveikkaina tähän viikkoon, ehkä perheen flunssailut olisi nyt hetkeksi tässä ja voitaisiin keskittyä tavallisiin askareisiin, ja tietenkin pojan toipumiseen. Viikonloppu oli kiva, eilenkin oli sellainen, tiedättekös ihan tavallisen hyvä päivä? Ei mitään odotuksia, ei mitään sen ihmeellisempää tekemistä, kävimme koko perheellä kaupungilla haukkaamassa lounasta ja vähän ostoksillakin. Lapset viihtyivät kahdestaan leikkimässä ja illalla kävimme vielä keräämässä omppuja mummolassa.

Syksy on alkanut aika rankasti meillä, ja ystävien kanssa olen jutellut, että niin on vähän muillakin. Monella on ollut paljon kestettävää, isoja ja pieniä haasteita, mutta ehkä juuri siksi, että osaisimme arvostaa tätä ihan tavallista menoa. Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Pitää vaan uskaltaa luottaa siihen.

Kauniita syyspäiviä on huomattavasti kivempi viettää ulkoillen, ja mielestäni ulkoilma ja tuttujen näkeminen vaikuttaa mielialaan aina kohentavasti. Päivittäiset ulkoilut ovat oikeasti pieni, mutta tärkeä juttu, meille ainakin. Poika voi muuten hyvin, kasvoihin on kerääntynyt vähän nestettä, mutta muuten päällepäin Sampasta ei paljoa huomaa mitään merkkejä sairaudesta, hän on iloinen ja leikkii, ensimmäisen viikon kärttyisyyskin on jo hellittänyt. Tällä viikolla on tiedossa vähän kaikenlaista pientä kivaa, treffejä ystävien kanssa ja jotain ihan spessuakin, siitä myöhemmin lisää. Oikein mukavaa, ihan tavallista maanantaita teille kaikille <3

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Inkkari 8.9.2014

  Kiitos! Ja kivoja syyspäiviä teille!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2014

   Nyt on kyllä kauniita ilmoja riittänyt, ihanaa :)

   Vastaa
 2. Tyylikäs pikkumies ja jotenkin herkät kuvat. Uskallusta ja voimia arkeen! <3

  Täällä toisen pikkumiehen asu ja odottamattomat poseeraukset:

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/09/08/paivan-poset-eli-ankkanaaman-uusi-tuleminen/

  Vastaa
  • Maj 9.9.2014

   S-mies, supermies. <3

   Vastaa
 3. elissabett 8.9.2014

  ihana pikkumies!♥ Mukavaa syksyä koko teidän perheelle!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2014

   Kiitos ElissaBett – ja samoin superihanaa syksyä <3

   Vastaa
 4. Nenna 9.9.2014

  Ihana lookki pikkuisella – Kelpuuttais oikeastaan itsellenikin :)

  Mikä diagnoosi Samuelille tuli? Ne yhdet postaukset oli sellaista luettavaa, että kyyneleitä sai pyyhkiä.

  Tsemppiä teille!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2014

   Samuelilla on sellainen harvinaisempi verisairaus, joka on kuitenkin hoidettavissa. Sen tarkemmin en täällä blogissa asiaa ajatellut avata, toivottavasti ymmärrät :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *