pinkkipie1 Neule ja housut ja rannekoru – H&M
Kengät – Nike
Kello – Lahja mummolta

 
pinkkipie3 pinkkipie4 pinkkipie5 Pinkie Pie on vaaleanpunainen poni, joka rakastaa hauskanpitoa ja herkkuja sekä haluaa ilahduttaa kaikkia. Hän laulaa mielellään ja esittää monet sarjan lauluista. Hän rakastaa juhlien järjestämistä, mihin viittaavat hänen söpöysmerkkinsä ilmapallot. Hän on töissä Sugar Cube Corner -leipomossa. Pinkie Piella on lemmikkinään Gummy-niminen krokotiilinpoikanen. Pinkie Pie edustaa naurun elementtiä.”

En kestä, Rebekka on ilmiselvä Pinkie Pie, vaikka toisaalta hän haluaisi olla Rainbow Dash, jonka söpöysmerkki edustaa uskollisuutta. Itsellänihän on söpöysmerkkinä timantti, joten se viittaa kyllä selkeästi Rarityyn, uu.

-Maj

 

0 Comments

 1. Laura 17.9.2014

  ihana tyttö <3

  Vastaa
  • Maj 17.9.2014

   Kiitos, hän on kyllä aikamoinen pakkaus :)

   Vastaa
 2. Emppuliisa 17.9.2014

  Voi Rebekka on niin kaunis! Hänestä tulee vielä oikea sydäntensärkijä! :) Niin söpöä kun hänellä on aina nätit kampaukset. Itse kun olin pienenä hyvin tarkka että kuontalooni ei koskisi kukaan ja jos annoinkin luvan niin harvoin pidin lopputuloksesta! :D

  Vastaa
  • Maj 17.9.2014

   Me ollaan sovittu Reben kanssa, että esim. päiväkotiin mennessä hiukset pitää olla kiinni, se on ihan fiksua käytännönsyistäkin, kun pitkät hiukset helposti takkuuntuvat ja roikkuvat aamupuurossa yms. Päiväkodin henkilökunta toivoo niin :) Meillä myös iskä letittää ja laittaa saparoita, en kestä :DDDDD

   Vastaa
 3. ad3n1a 17.9.2014

  Heippanen, valloittavan kauniin tyttären äiti :) Pakko kysyä kun löytyi ihanan väriset ja malliset pökät, onko nuo Rebekan housut joustavat vai paksummat, tönkömmät materiaaliltaan? Must have!
  T. Toisen poni-fanaatikon äiti.. Tuttua on!

  Vastaa
  • Maj 24.9.2014

   Nuo rebekan housut ei ole joustavat varsinaisesti, mutta mukavat kangashuosut kuitenkin, kannattaa käydä kurkkaamassa H&M:ltä, edulliset :)

   Vastaa
 4. camilla 21.9.2014

  Herranjestas, kun hän on jo iso tyttö! Taidan visiteerata täällä ihan liian harvoin..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *