Eilinen päivä oli positiivisella tavalla tavallinen, leppoinen ja mukava. Miika lähti kahdeksaksi töihin ja Rebekka päiväkotiin, ja me heräilimme pojan kanssa vähän myöhemmin. Sängyssä köllöttelyn jälkeen otimme pikaisen spurtin aamutoimiin, happihyppelyä roskien viemisen merkeissä ja kymmenen aikaan meidän ystävät jo saapuivatkin meille. Kaapo-poika tuli leikkimään Samuelin kanssa, ja pikkuveli Taavi, ihana vauva vaan nukkua tuhisi kopassaan, hänet siirretiin partsille jatkamaan torkkuja.

 

arki1Meidän kämpässä oli pitkästä aikaa vauvan tuoksua, on ne vaan niin sydäntä sulattavan ihania nuo ihan pikkuiset.

 

arki2Tehdään usein, melkein aina nyttärit-meiningillä ruokaa Heidin kanssa, molemmat tuovat jotain, mitä nyt kaapeista sattuu löytymään, niin ei tarvitse raahautua kauppaan. Ruokaa on kuitenkin aina laitettava hyvissä ajoin jo ihan vaan lastenkin takia. Kyläily on rentoa ja helppoa, eikä kenenkään tarvitse ottaa paineita tarjottavista…

 

arki3 arki4Höpöteltiin keittiössä ja siinä sivussa valmistui lounaskin, pikkujätkät kävivät hakemassa porkkanoita naposteltavaksi.

 

arki5Mun marenki-jutut. Niistä tuli liian paksuja ja liian sokerisia, ei varmaan tullut yllätyksenä, että en taaskaan päässyt loistamaan leipomisasioissa? :D

 

arki6 arki7Nyyttäriruoka oli tällä kertaa lihapullia ja muusia, maidottomana. Pojille maistui ainakin loistavasti :)

 

arki8Vauvan ruoka-aika.

 

arki9Leikit lastenhuoneessa. Ja olohuoneessa. ja keittiössä. Joka puolella.

 

arki10 arki11Nappasin tästä tyypistä muutamat kuvat. En kestä, miten suloinen vauvvvva, vasta seitsemän viikkoa ikää.

 

arki12 arki13Makeanhimon poistamiseen riitti ehkä neljäsosa yhdestä marenkikiekosta. En ihan oikeasti voi vaan juoda kahvia, jos ei ole mitään makeaa sen kanssa, paitsi ehkä juuri jotain överi makeaa caramel-lattea.

 

arki14Poikien leikit jatkuivat vielä hetken, kunnes väsy hiipi kuvioihin ja Kaapon lähti kotiin päikkäreille. Itse en saanut Samppaa nukahtamaan ollenkaan, joten hän piirteli ja katseli piirrettyjä sillä välin kun minä vastailin meileihin ja tein muita työjuttuja. Yleensä Samuel kyllä nukkuu vähintään tunnin päivällä ja sen ajan käytän tehokkaasti työntekoon. Meillä on ollut aika elämäntäyteistä arkea nyt syksyllä, paljon on asioita tehtävänä ja hoidettavana, mutta liian vähän on tunteja vuorokaudessa, tuttu fiilis kenties? Yleensä tämä kuvio tulee tutuksi ihan viimeistään, kun perheeseen tulee toinen lapsi, sitä mieltä oli tuore kahden lapsen äitikin <3

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 25.9.2014

  Olipa teillä mukavan oloinen päivä! Tuosta voi ottaa oppia

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Oli kyllä, ihanaa, ihan tavallista arkea :)

   Vastaa
 2. Noita nokinenä 25.9.2014

  Kiva postaus! Itse sain 6kk sit toisen lapsen ja aloitin viä opiskelut,että tuttu tunne ettei vuorokaudessa tunnit riitä:D

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Kiitos, mukava kuulla, että tämä postaus arkisuudestaan huolimatta jaksoi kiinnostaa :)

   Vastaa
 3. Riikka 25.9.2014

  Onpa söpöjä poikia.

  Tässä vielä pomminvarma marenkiohje: yhtä kananmunanvalkuaista kohti aina 3/4dl tomusokeria. Ensin vaahdotetaan valkuainen (metalli- tai lasikulhossa), jonka jälkeen tomusokeria sihdataan pikku hiljaa sekaan. Sokerin lisäämisen jälkeen on hyvä vatkata massaa vielä noin 10min, jotta saadaan sitko aikaiseksi. Sitten vaan haluttuun muotoon pellille ja uuniin 100 astetta &2h. Megahyvää tulee, jos lisää marenkimassaan esim. Turkinpippurirouhetta.

  Vastaa
  • Maj 25.9.2014

   Hei, iso kiitos Riikka! Mä niin koitan tuota ens kerralla, kaapista löytyy sopivasti mm. turkinpippurirouhettakin <3

   Vastaa
 4. juuli 25.9.2014

  siis mikI toinen lapsi on tarhassa kun te ootte kotona??

  Vastaa
  • Maj 26.9.2014

   Moikka taas, JuulI!

   Mun mielestä tästä sun kommentista käy ilmi, ettet kysele tätä kovin ystävälliseen sävyyn – ja itse en koe tarpeelliseksi myöskään selittää. Mukavaa syksyä,

   Maj

   Vastaa
 5. Janika 2.10.2014

  Moikka Maj,

  Utelisin, mistä löytyy noita Disney Autot -pikkuautoja? :)

  Vastaa
  • Maj 2.10.2014

   Moi Janika!
   Niitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa kaupoista tuloksetta, joten etsintäkuulutin Make-rekan Magicpoksin fb-sivuilla ja sitä kautta sain ostettua sen + pussilisen muita autoja käytettynä lukijaltani, kiitos kovasti hänelle ystävällisyydestä ja vaivannäöstä. Autot ovat oman poikani supersuosikkeja, ihan lempparilelut. Äkkiseltään tulee mieleen, että autoja voisi löytyä käytettynä esim. tori.fistä tai huuto.netistä? Onkohan näistä autoista tulossa jotain keräilyharvinaisuuksia? :D

   Vastaa
   • Janika 14.10.2014

    Heii, nyt muistin tulla katsomaan olitko vastaillut, kiitos! Täytyypä laittaa kissat ja koirat etsimään, olis pakko löytää :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *