Olimme eilen loistoporukalla fiilistelemässä japanilaisen ruokapaikan Nomu Izakayan avajaisia, Magicpoksin instagramissa olikin jo pientä sneak peekia annoksista, blogissa aiheesta lisää vielä viikonlopun aikana. Tässä kuitenkin nyt meikäläisen ns. avajaisasu – jalassa upouudet nilkkurit, jotka ostin Inchistä, kiitos bebe vinkkauksesta.

 

 

pusortsit1t1Paita – Noom
Sortsit – Vero Moda
Kengät – G-star/ farkkukauppa Inch
Laukku – COS

 

pusortsist neule pusortsit cos käsilaukku pushortsit gstar inchMitä pidätte tästä asusta tai uusista kengistäni? Itse epäröin ensin vähän nilkkureiden denim-yksityiskohtia, mutta toisaalta, olisivatkohan ne tylsät ilman niitä?

 

-Maj

0 Comments

 1. irene 12.9.2014

  millon sun blogi muuttui ”tyyli-blogiksi”? kuvat on kerta toisensa jälkeen näitä samoja pönötyksiä mitä muutkin blogit täynnä. musta näistä sun postauksista on hävinny elämän maku ja koko blogi muuttunut aika pinnalliseksi.. harmi juttu, seurannut kuitenkin jo ajoilta ennen rebekkaa. oon pahoillani jos pahoitat tästä mielesi, tää nyt on vaan mun rehellinen mielipide. mutta joo, söpöt on nilkkurit.

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   Moikka!

   Edelleen laittaisin tämän blogin lifestyle-kategoriaan, jos se pitäisi jotenkin lokeroida. En pahoittanut mieltäni kommentistasi, sehän oli ihan asiallinen. Blogi elää ja muuttuu kaiken aikaa, vähän elämäntilanteen ja kiinnostuksen kohteiden myötäkin, ehkä nyt on ollut fiilistä tehdä enemmän asujuttuja, kuin mitä kirjoitella pohdintoja tai arkipostauksia. Heh, hyvä että edes nilkkurit pelastivat :P

   -Maj

   Vastaa
 2. KP 12.9.2014

  Nätit nilkkurit.

  Vastaa
 3. Inkkarit 12.9.2014

  Kiva asu. Laukkukin kiva ja nilkkurit myös.

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   Kiitos kovasti :)

   Vastaa
 4. anna 12.9.2014

  Voihan nyt!! Juuri noita pähkösin viiko sitten ichissä ja päädyin vagabondeihin, mutta ovathan nuokin hienot!!

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   Haha, ne päätyivät sitten minulle, ehkä näin oli tarkoitus :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *