loma1Processed with VSCOcam with f2 presetloma2loma3Processed with VSCOcam with f2 presetloma4 loma6 loma7 loma8 loma9Processed with VSCOcam with f2 presetloma11loma10Meidän hotelimme Alcudiassa sijaitsi upean Playa de Muro -rannan äärellä – siellä rantsussa me vietettiinkin ehdottomasti eniten aikaa. Vuokrattiin potkuvene liukumäellä ja kelluttiin porukalla lasten uimapatjoilla rantavedessä. <3

Ihana katsella näitä kuvia juuri nyt kun täällä Suomessa on meneillään vuoden pimein aika. Jos saisin valita, niin pakenisin etelään joka talvi vähintään pari kertaa pakoon tätä pimeyttä ja kylmyyttä. Onneksi joulu tekee tuloaan, bongasin glögit jo lähikaupasta. Ikeassa on muutaman viikon ajan ollut joulukamat myynnissä, huh! Pitänee alkaa suunnittelemaan kohta joulukortteja. Ystäväni kanssa järkätään muutamille kamuille pikkikset ja reissussa kanssamme olleen ”Lehtisen” kanssa aletaan varmaan kahvin sijasta hörppimään glögiä, hyvä tästä vielä tulee vai mitä?

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Satu 27.10.2014

    Hirrveee kaipuu tulee matkalle näistä sun kuvista. Koko päivän googlailin halpoja äkkilähtöjä, jotenkin toi ilma ei nyt oikeen inspaa täällä. Noh, glögiä, glögiä vaan kehiin.

    Vastaa
  2. Katja 28.10.2014

    Ihania ihania reissutunnelmia! Olipa kivaa tavata tänään! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *