Mustaa. Mustaa ja harmaata yhdessä. Tätä mustan ja harmaan loistoa tulee näkymään pukeutumisessani about seuravat puoli vuotta, siihen asti kunnes kevät jälleen koittaa. Onneksi tuli hankittua muutama uusi yläosa, jotka sentään ovat pirtsakoita. Kokonaan mustaan asuun tuo kuitenkin pientä vivahdetta erilaiset matskut, nahka, pörröpaidat jne. Harmittaa, että en oikeen osaa käyttää sinisiä farkkuja. Lukuisista yrityksistä huolimatta käytän melkeinpä ainoastaa mustia pillifarkkuja tai pu/nahkapöksyjä plus tietty hameita.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Zara
Paita – Bik Bok
Housut – Cubus
Laukku – DKNY
Kengät – Selected Femme

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANo joo, olin jälleen tosi luonnollinen kameran edessä…

Tuli vielä mieleen, että poikkeuksena mustan puhuvasta pukeutumisestani on muuten treeni- ja ulkoiluvaatteet, niistä löytyy värejä vaikka miten :) Mitäs tuumaatte tästä asusta, hitti vai huti? 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Noita nokinenä 7.10.2014

  Ihan kiva,mutta ei mitenkään maatajärisyttävä.Kyllä tolla kaupungille tai töihin lähtisi,mutta eipä se juuri kadulla erottuisi.Itse oon värikäs tyyppi ja en vaan osaa olla koko tummissa esim.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Juu, mä en sillä tavalla ehkä ole kovin värikäs tyyppi, eikä tavoite ole erottua kadulla, mutta ihailen kovasti pirtsakasti pukeutuvia – ja niitä jotka osaavat taidokkaasti yhdistellä värejä asuihinsa :)

   Vastaa
 2. Sanna 7.10.2014

  Mikä on laukun mallin nimi? Täydellinen tarpeisiini nimittäin :)

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Mä en kyllä tiedä :S K0itin metsästää sitä netistäkin, mutta ei löytynyt. Omani ostin Stockalta :)

   Vastaa
 3. Memi 7.10.2014

  Sun blogista tuntuu tulleen ihan muotiblogi nykyään? Itse en kuitenkaan saa noista asuista yhtään mitään irti, saman toistoa, perusjuttuja. Ja sitähän se nimenomaan meillä kaikilla on, mutta en tajua mikä idea niitä on päivästä toiseen täällä esitellä? Tuo tyyli sopii sulle, mut ei siinä oo mitään inspiraatiota muille.. Eikä porukka jaksa päivästä toiseen noille sun pu-housuille kommentoida et onks ne nyt tänään hitti vai huti. Olet varmaankin itsekin sen huomannut? Vähän kun lehteä selais -nopea vilkaisu ja toiselle (netti)sivulle, ei jätä kylmäks eikä lämpimäks.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   No ehkä vähän enemmän täällä on nähty omaa tyyliäni, mitä joskus – ei kuitenkaan mitään muotia. Jos et inspiroidu tyylistäni, niin jätä suosiolla väliin asupostaukset? Kova tarve sinulla on kuitenkin dissata mua, Kaikki edelliset jättämäsi kommentit ovat tätä samaa, palaat kuitenkin lukemaan uudelleen juttujani ”totaalirevetäksesi” joten ehkä kuitenkin saat täältä blogista sitten jotain?

   Vastaa
 4. Satu 8.10.2014

  Mun mielestä toi on semmoinen peruskiva asukokonaisuus. : ) Ja eikös se ole ihan perusarkeen suunnattukin? Mä ainakin tykkään tästä mutkattomasti blogista, mikä on omannäköisensä – ehkä itsekin olen sitten tämmöinen perus.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Jep, perusmenoihin tämä asu tarkoitettu :) Ymmärrän, että tyylini ei varmasti kaikkia inspiroi, eikä se olekaan tarkoitus vai mitä? Jokaisella on oma tyyli – ja tämä on se minun – miksi lähtisin mitään muuta asukuviin edes yrittämään? Kiva kuulla, että sieltä löytyy toinenkin yhtä ”perus” :D <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *