Eilen muotiväki sai tunnustusta kun Helsingin Messukeskuksessa juhlittiin Elle Style Awards -palkintogaalaa. Ihmiset olivat todella nähneet vaivaa asujensa suhteen, meikämamman pää vaan pyöri, kun jokapuolella oli niin upeita asuja, kauniita naisia ja komeita miehiä.

Parhaaksi naispukeutujaksi valittiin tänä vuonna Anne Kukkohovi ja miesten kategoriassa tunnustusta sai koko kansan rakastama Cheek. Vuoden muotiblogin palkkinnon sai kaunis, tyylikäs ja lämminhenkinen ”naapuriblogini” Strictly Style. Hannalla on upea tyyli, varma ote bloggaamisen, ja hän on vuosien ajan tehnyt hienoa työtä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että palkinto meni juuri oikeaaan osoitteeseen, onnea vielä kerran!

 

tedbaker1 tedbaker2 baker3Valmistaudun gaalaan rennoissa tunnelmissa. Lila tuli käymään meillä kahvilla ja auttamaan hiusten laitossa. Höpöteltiin tyttöjenjuttuja ja samalla olinkin jo gaalakuosissa. Poikkeuksellisesti en tällä kertaa kärsinyt asukriisistä, vaan minulla oli selvät sävelet pukeutumiseni suhteen.

 

elleMekko – Ted Baker
Kengät – Aldo
Laukku – YSL *saatu lainaan Designistosta

Kuvaan pääsin Monan ja Mariannan keskelle, kiitos tytöille seurasta, oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Instagramissa minua seuraavat bongasivat minut kuvasta myös erään ruotsalaisdaamin kanssa ;) Kiitos myös vielä Ellelle upeasta illasta – harmi vaan, että minun piti kiirehtiä niin aikaisin Tampereelle vievään junaan, oli kuitenkin mukava piipahtaa paikalla!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. inkkari 16.10.2014

  Sinulla kiva, pirteä asu

  Vastaa
  • Maj 16.10.2014

   Kiitos, mietin ekaksi, että onko vähän turhan kesäinen, mut njääh!

   Vastaa
 2. Mikko 16.10.2014

  Hauska ja raikas mekko! Ja ihan mahtavaa, että Hanna palkittiin! :)

  Vastaa
  • Maj 16.10.2014

   Kiitoksia Mikko, ja niin todellakin on, olen niin iloinen Hannan puolesta :)

   Vastaa
 3. Mona 17.10.2014

  Upea Maj <3<3

  Vastaa
 4. Hanna 17.10.2014

  Kyllä on hyvänvärinen tukka nyt sulla. Ihanan ruskea!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *