*yhteistyössä Fazer

Kerroinkin jo tuossa aikaisemmassa postauksessa, että me puuhailtiin lasten kanssa syyslomalla kaikenlaista kivaa. Tyttäreni ehti olemaan muutaman päivän kuumeessa ja kaikenlaista pientä siinä sattui, joten järjestin piristykseksi kotonamme keksikutsut ja kutsuin sinne huikeat tyypit, jotka todellakin olivat keksikutsunsa ansainneet – meidän lapset nimittäin.

Fazerin keksikutsuista oltiin täällä kovasti riemuissaan, kaikki antoivat kykynsä mukaan pisteitä eri keksilajikkeille, Viivi toimi pisteiden kirjurina.

String, DSW-chair, Fazer, keksikutsut keksikutsut2 Fazer, keksikutsut, Doris, Fazerina, Suffeli, JuliaMeillä oli maisteltavana muutamia erilaisia keksejä Fazerilta: Julia appelsiinileivos-keksejä, Suffeleita, Fazerinoja ja kahdenlaisia Doris-keksejä (omena-kaneli ja tryffeli). Onko siellä ketään Fazerina-faneja? Nyt tutusta mausta pääsee nauttimaan myös keksin muodossa.

 

keksikutsut4 Iittala, Marimekko, String Suffeli, Fazer, keksikutsutKeksilähetyksen mukana tuli hauskoja retrohenkisiä kortteja, joita voi vaikka käyttää kutsuakseen ystäviä käymään kahvilla tai vaikka sitten järjestääkseen oikeat keksikutsut.

Blogissa on lähiaikoina ollut juuri pari arvontaa, mutta tällä kertaa palkinto on herkkusuille mieluinen eli loihdi sinäkin omat keksikutsut – ja osallistu kilpailuun, jossa voit sähköisellä kortilla kutsua ystäviä omille keksikutsuillesi. Kaikki kutsun lähettäneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on 150 euron arvosta Fazerin keksituotteita sekä kotimaisten valmistajien kahvia, teetä, mehua ja servetit kotiin toimitettuna eli matskut suurempiinkin kutsuihin!

 

keksikutsut7 keksikutsut8Tässä kutsuvieraani eli arvosteluraati! Eniten pisteitä saivat tällä kertaa muuten Suffelit, ne olivat tyttöjen suosikkeja, hyvänä kakkosena tuli Fazerinat ja omena-kaneli Dorikset.

 

keksikutsut9 keksikutsut10 keksikutsut12 keksikutsut13 keksikutsut14 keksikutsut15 keksikutsut18keksikutsut17Jaatko kuviasi Instagramissa? Nappaa kuva keksikutsuistasi ja postaa se Instagramiin tägillä #keksikutsut @fazersuomi. Kaikista Instagramiin postatuista kuvista valitaan viisi parasta, jotka palkitaan 20€ lahjakorteilla Fazer Cafés -ravintoloihin. Täältä kilpailusivun alareunasta pääset tsekkaamaan muiden keksikuvia tai vaikkapa hakemaan inspiraatiota omille kutsuille.

 

keksikutsut20Me päätettiin ilahduttaa loppuviikosta myös naapuruston porukkaa puistossa, joten keksikutsumme saivat jatkoa ulkosalla – pienet tyypit olivat aika innoissaan, tämä oli heille erittäin spesiaalia <3

Mukavia & maistuvia keksihetkiä – ja kutsuja kaikille,

-Maj

 

0 Comments

 1. Maria 25.10.2014

  Kivat keksikutsut teillä. ;) varmasti lapset tykkäsivät.
  Mistä tuo hauska mikki hiiren mallinen tarjoulukulho on? Näyttää tosi kivalta, sopis meidänkin lapsiperheeseen kattausta piristämään.

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Moikka Maria! Kiitos viestistäsi, tuo kulho on aika vanha, Miika tilasi sen joskus Caliroots -verkkokaupasta, se on Medicom -merkkiä.

   Vastaa
 2. Noita nokinenä 26.10.2014

  Mä niin oon tykännyt sun blogista ja ymmärrän, että yhteistyö jutut kuuluvat asiaan ja muuta, mutta sun blogista Ikäväkyllä huomaa ne postaukset , jotka on toteutettu sydämellä ja tunteella ja ne mitkä sitten on muuta huttua. Varmasti kiva juttu lapsille keksi hetki ja juuri lasten tunnelmista olisin halunnut sitä aitoa runnelmaa sen lisäksi mikä oli paras keksi .. En tarkoita pahalla , mutta toivon että uskallat antaa enenmän niinkuin Samppa postauksessa silloin.. Niitä aitoja tunteita ! Huttua on muotilehdet täysi! Eikä kaiken tarvitse mennä liian henk. Koht kertoakseen tunteista ja ajatuksista .. Tämä on sinun työtäsi , tiedän , mutta mitä olisi työ ilman sydäntä? Voitko ihan rotta sanoa että keksi herätti suuria tunteita ?

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Moikka!
   Ei keksi-jutun ollutkaan tarkoitus välttämättä herättää mitään suuria tunteita, enkä väitäkään niin. Kirjoittelen kuukaudessa aika suuren määrä postauksia, eikä missää nimessä jokainen juttu voi miellyttää kaikkia, eikä herättää niitä tunteitakaan. Haluan että täällä blogissa on myös kevyttä ja kivaa lukemista – itseasiassa pääasiassahan se onkin vain sitä. Jos jokainen postaus sisältäisi suuria tunteita niin olisin henkisesti puhki jo viikon jälkeen.

   Vastaa
   • Noita nokinenä 27.10.2014

    Niin tota puolta asiasta en ehkä tullut ajatelleeksi ! Oon ite ehkä sellainen tunneherkkä ihminen , että välillä pitäisi muistaa , että on hyvä ettei elämä aina ole pelkkää ulotulitusta!

    Vastaa
 3. Inkkarit 26.10.2014

  Minusta keksikutsut anto kivan idean tämmöisen pimeään syksyyn. Lapset taisi tykätä tosissaan:)

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Lapset tykkäsivät kyllä kovasti, kutsuista puhutaan edelleen meillä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *