Meillä oli eilen Sampan kanssa semisti aikataulutettu päivä, mutta saatiin kahlattua se läpi – ja vielä hyvillä mielin. Aamu alkoi labrassa, jonka jälkeen kiiruhdimme hakemaan Idaa uuden Torni hotellin pressitilaisuuteen, josta jälleen jatkoimme juoksulla jo Mammatyylejä kuvamaan & haastattelemaan. Kuvausten jälkeen meikäläisellä oli n. 45 minuuttia aikaa ajaa kotiin ja ehtiä vielä takaisin keskustaan kolmeksi tunniksi yrityskurssille. Aluksi oli tarkoitus ängetä päivän aikatauluun Reben VASU-keskutelu, mutta onneksi Miika pystyikin sen hoitamaan. Kurssin jälkeen oli aikalailla kaikkensa antanut fiilis, etenkin kun kotiovella oli perinteinen läpystä vaihto, Miika lähti treeneihin ja itse jäin toimittamaan lasten kanssa iltatoimia. Rebekka hillui vielä täysissä voimissaan energisenä jumppakamat päällä, sillä hän oli ehtinyt käydä illalla treeneissäkin. Kun lapset vihdoin nukahtivat niin, olin…

jesihan näin ja nostin hetkeksi jalat ylös. Mutta palataan siihen eiliseen vielä…

 

dcshoes minirodini polarn o pyret12-vuotias pikkumieheni on kieltämättä aikamoinen viilipytty, hän lounasti yhdessä media ym. tyyppien kanssa pitkässä pöydässä, alkoi hihityttää kun hän kuiskasi minulle, että ”juusto on vähän väkevää” :D Kuunneltiin siinä pari tuntia mm. esityksiä esim. englanniksi. Välillä poika hiipi pöydän toiselle puolelle Idan syliin, en muuten kestä miten ihania ne kaksi ovat yhdessä. Samppa lähettelee Idalle ääniviestejä Whatsappissa ja kun lähdimme jatkamaan matkaa tilaisuudesta, niin poika nappasi Idaa kädestä ja totesi minulle ”me mennään, tuletko sinä?” Mammatyylejä kuvatessani Samppa piti seuraa pikkuneidille tai odotteli rattaissa, itsekin vähän ihmettelin mistä näin herrasmiesmäinen käyttäytyminen kumpusi?

 

dcshoes minirodini polarn o pyret2Etsimme Sampan kanssa Mammatyylit-otoksille sopivaa kuvauslokaatioa ja sehän löytyikin ihan siitä Klubin edestä. Ehdimme ottamaan muutamat testikuvat siinä ennen varsinaisia kuvauksia…

 

dcshoes minirodini polarn o pyret3Samuelille menee edelleen Mini Rodinin Pico-takki, jonka olen ostanut 2013 elokuussa. Pipo on DC shoesin, huivi Benettonin, tumput ovat kotitekoiset, farkut Polarn O. Pyretiltä ja kengät ovat M-kids merkkikset.

 

dcshoes minirodini polarn o pyret4 dcshoes minirodini polarn o pyret5 dcshoes minirodini polarn o pyret6Pakko vinkata, että Tampereen edullisinta lattea saa Klubilta hintaan 1,50! Tarkistin vielä hinnan kuulleesani, että oliko se nyt varmasti oikein :D Päiväsaikaan Klubilla oli hyvin tilaa ja kaksi parivuotiasta saivat toimittaa leikkejänsä ihan rauhassa, häiritsemättä muita.

Tulipas nyt vähän rönsylevää juttua multa, mutta menkööt,
Maj

 

 

0 Comments

 1. Rena 29.10.2014

  Such a super cute kids look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 29.10.2014

   Thanks Rena <3

   Vastaa
 2. Elina 29.10.2014

  Ihana asu Sampalla!

  Vastaa
  • Maj 29.10.2014

   Kiitos Elina :) Tuo Pico on joku taikatakki ja mahtuu, ja mahtuu aina vaan :D

   Vastaa
 3. Mirtsu 29.10.2014

  Tämä pikkumies on kyllä sellainen supersulostuttaja! Aina, kun näkee hänestä kuvia blogissasi tai kerrot juttuja, ei voi olla hymyilemättä. :)

  Vastaa
  • Maj 29.10.2014

   Hän on yleensä aika hyväntuulinen tyyppi ja saa ihmisiltä huomiota varmasti senkin takia :) Hymy tarttuu <3

   Vastaa
 4. retromoderni 29.10.2014

  en minäkään meinannut uskoa kun sen hinnan kuulin. kesästä asti siellä sitten rampannut.

  Vastaa
  • Maj 29.10.2014

   No minnepäs asti sitä ei menisi edullisen kahvin perässä :”D No oikeesti, lattehan kustantaa normaalisti yli puolet enemmän!

   Vastaa
 5. ad3n1a 29.10.2014

  Hän on niiiin suloinen, pakosti alkaa hymyilyttämään! :)

  Vastaa
 6. Nelli 29.10.2014

  Ihana herrasmies Samppa! :)

  Vastaa
 7. Papunen 29.10.2014

  Tämmöiset postaukset kunniaan! Piristävät omaa päivää kun saa lukea arjen normaaleista kiireistä! Mukavaa vaihtelua kaupallisiin mainospostauksiin. Kiitos tästä! :)

  Vastaa
 8. pinja 29.10.2014

  Kyllä tuo teidän Samppa vaan on suloinen poika. :)

  Vastaa
 9. Elissabett 29.10.2014

  En kestä, Samppa on niin ihana pikkumies!♥

  Vastaa
 10. JOnna T 29.10.2014

  Voi miten suloinen isopienimies <3!

  Vastaa
 11. annannanna 29.10.2014

  Samuel on kyllä niiiin sulonen pikkumies!!

  Vastaa
 12. salla 29.10.2014

  vau mikä mies on teidän talossa kasvamassa! hurmaa tänne näytön tälle puolelle asti! :* ja niin suloisen upeat vaattehetkin!

  Vastaa
 13. Tyylikäs pikkumies! woop woop!

  Vastaa
 14. Esteri 30.10.2014

  Ihana postaus <3 Samppa! <3 Hitsi kun olen vasta nyt hoksannut tuon Picon, kävisi meidänkin poitsulle täydellisesti! Kellään tiedossa mitään vastaavanlaista?

  Vastaa
  • Maj 30.10.2014

   Reimalta löytyy aika kivoja kans :) Tuo Sampan pico lähtee tuosta myyntiin sit kun jää pieneksi :P

   Vastaa
   • Esteri 31.10.2014

    Kiitos vinkistä, täytyypä tsekata Reiman valikoima!

    Vastaa
 15. Aurora 31.10.2014

  Niin kovin ihana ja suloinen hurmuri tuo Samuel! <3 Oikein aurinkoista viikonloppua koko teidän perheelle! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *