Pakkasin mukaan Mallorcalle yhdet korkkarit, ja ihan turhaan, reissun lapsentahtinen meno ei korkoja kaivannut. Päivisin läpyttelin menemään sandaaleilla, toisinaan vaihdoin illaksi ballerinat. Ehdottomasti turhin mukaan pakkaamani juttu oli siis ne korot. Uusi kimononi oli puolestaan koko reissun eniten käyttämäni vaate. Heitin kimonon bikinien päälle mennessäni rantsuun, mutta sortsien ja topin kanssa se käy moneen tilanteeseeen. Ystäväni Emmi fiilisteli kimonoa suorien housujen ja korkeiden piikkikorkojen kanssa. Kangas ei rypisty ja se menee tosi pieneen tilaan laukussa. Tarjoushaukkana olen myös aika fiilareissani, että bongasin sen alesta, haha!

 

tunika1Jos jollain on hakusessa uudet flipflopit vaikkapa juuri reissua varten, niin suosittelen lämmöllä Crocsin Ocean Minded -sandaaleja. Läpsyttelin näillä saamillani nahkapohjaisilla sandaaleilla koko viime kesän, edelleen ne ovat loistokunnossa ja niin hyvät jalkaan. Crocsin verkkokaupassa näytti olevan vielä hopeisilla remmeillä olevia fläpäreitä jäljellä, just coolit.

kimono2Kimono – River Island
Toppi – Zara
Sortsit – Asos
Sandaalit – Crocs *giveaway

kimono3#mumfie hetki ystäväni kanssa, meidän metrin pätkät eivät vaan yltäneet kuvaan :D

 Processed with VSCOcam with f2 presetJa tämä otos löytyi Instasta hetkeä myöhemmin! Hymy korvissa, mutta miksipäs ei olisi, lomanaiset <3

-Maj

0 Comments

 1. Noita nokinenä 14.10.2014

  Oliko Mallorca lapsiystävällinen paikka?:) Tänä vuonna oltiin lomalla Kreikassa ja nyt on jo ensi vuoden loma suunnitteilla. Mies sanoi, että Mallorca vois olla kiva niin aattelin kokemuksia kysellä? Kun Kreikassa oltiin nimen omaan lapsiperhe hotellissa ja sielä ei känniörveltöjiä ollut ollenkaan :)

  Vastaa
  • -pia- 14.10.2014

   Menee mihin tahansa, välttyy känniörveltäjiltä, kun valitsee hotellin jossa ei ole muita suomalaisia :D Kantsii siis varata matka ihan muuta kautta, kuin suomalaisilta matkanjärjestäjiltä.

   Vastaa
   • -pia- 14.10.2014

    Piti vielä lisätä, että tuo tunika on upea, sopii sulle todella hyvin ja moniin asuyhdistelmiin :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *