*yhteistyössä Mádara

Muutamat ystäväni vannovat täysin luonnonkosmetiikan nimeen ja olen kuullut heiltä paljon hyvää Mádaran kosmetiikkatuotteista. Olen kosmetiikkaosastoilla kierrellessäni päätynyt ihmettelemään Mádaran tuotehyllylle, erityisesti selkeät pakkaukset ja miedot, raikkaat tuoksut ovat jääneet mieleeni. Mielenkiinnolla ja avoimin mielin vastaanotin testattavakseni täyden repertuaarin Mádaran ihonhoitotuotteita ja kerron teille vähän omista kokemuksistani tuotteiden parissa.

madara1Mádaran kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Balttialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apunamme luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Mádara kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.

 

madara2Puhdas iho on itselleni ainakin kauneudenhoidon lähtökohta. Olen jo useita vuosia käyttänyt puhdistusvaahtoa, joten oli mukava yllätys, kun löysin itselleni sopivan tuotteen myös Mádaran valikoimasta. Purifying Foam on täyteläinen puhdistusvaahto, jonka luvataan ”säätelevän öljyisiä alueita ja rauhoittavan kuivia alueita”. Vaahdossa on miellyttävä koostumus ja se puhdisti hellävaraisuudestaan huolimatta tehokkaasti myös vesiliukoisen silmämeikkini. Puhdistuksen viimeistelyyn suositellaan aina kasvovettä ja itselleni paras vaihtoehto Mádaran tuotteista on ehdottomasti kosteuttava Comforting Toner-kasvovesi. Mádaralta löytyy vaihtoehtoisesti puhdistukseen myös perinteinen puhdistusmaito. Kauraa ja lehmuksen kukkia sisältävää kermaista ja rauhoittavaa maitoa suosittelisin ehdottomasti kuivaihoisille.

 

 

madara3Yksi koko sarjan suosikkituotteistani on ihanan tuoksuinen Pihlaja-vartalovoi, jota voi huoletta käyttää koko perhe. Käytin täyteläistä vartalovoidetta niin tyttäreni kuivalle vartaloniholle kuin omiin kuiviin kantapäihinkin, huikea tuote! Vartalovoi on täysin vegaaninen tuote, jota on turvallista käyttää myös raskauden aikana.

 

madara4Tällä setillä hoituu päivittäiset ihonhoitorutiinini eli puhdistus & kosteutus.

 

madara5Arvoin myös kovasti Deep Moisture Cream ja Deep Moisture Fluid -kosteusvoiteiden välillä, mutta näistä parempi omalle iholleni oli kuitenkin kosteuttavampi piharatamon ja tyrnin uutteita sisältävä, syväkosteuttava Deep Moisture. Fluidi on kevyempi versio, imeytyy ihoon nopeammin ja tasapainottaa myös ihon rasvoittuvia alueita. Rasvoittuvalle iholle löytyy vielä Deep Moisture Gel, joka supistaa ihohuokosia, lievittää ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa. Deep Moisture Gel on siis kevyin näistä kolmesta kosteuttajasta, se vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa.

 

madara7 Anti-Age Time Miracle -seerumi lupaa tehdä ihosta sileämmän ja kiinteämmän.
Se myös vähentää ryppyjä, kosteuttaa ja uudistaa. Näin lyhyellä testijaksolla en osaa sanoa toteutuvatko tuotelupaukset, mutta tuotetta on miellyttävä käyttää siististä pumppupullosta, tuoksu on mielestäni hiukan metsäinen ja seerumi imeytyi ihooni hyvin. Usein seerumeissa on silikoneja, jotka kyllä saavat ihon tuntumaan tasaiselta, mutta saattavat myös tukkia ihoa. Huojentavaa  tietää, että tähän tuotteeseen niitä ei ole laitettu, sen sijaan teho perustuu koivumahlaan ja ihosoluja uudistavaan kasviyhdiste G7:ään.

 

madara6Superseed Soothing Hydration -kasvoöljy on rauhoittava kasvoöljy, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle iholle. Kuivaöljyt ravitsevat, kosteuttavat ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Kasvoöljy soveltuu omalle iholleni parhaiten talvella, kun ihoni on kuivimmillaan ja kaipaa erityistä kosteusboostia. Kun iho on kostea ja kimmoisa, niin meikkikin näyttää paljon kauniimmalta.

 

madara10Tuossa jo mainitsin, että pihlaja-vartalovoi soveltuu koko perheelle. Meidän Rebekalla on ollut aina kuiva iho. Hänelle ilmestyy talven tullessa isoja kuivia läiskiä ihoon ja jokaisen suihkukerran jälkeen iho vaatii aina kosteusta. Koska voiteella läträtään tässä tapauksessa aika usein niin mielelläni käytän hänen iholleen luonnollista tuotetta. Mádaralta löytyy mm. myös Baby & Kids pesutuote, joka sisältää kamomillaa ja kauraa. ”Muutama tippa kylpyveteen lisättynä tekee saippuakuplaisesta kylpyhetkestä hauskemman” -toimii ainakin meidän lapsilla, jotka toki muutenkin kylpevät mielellään.

Luonnonkosmetiikkatestailuni Mádaran parissa jatkuvat, tähän saakka olen ollut todella tyytyväinen. Paljon plussaa annan tuotteiden kevyistä tuoksuista, sillä jotkut luonnonkosmetiikkatuotteet ovat olleet näin aloittelijalle turhan ärhäkän tuoksuisia. Selkeät pakkaukset miellyttävät silmää ja tuotteet on pakattu käytännön syistäkin varmasti ilmatiiviiksi, mutta pidän itse paljon pumppupulloista niiden hygieenisyyden ja käytettävyyden takia. Luonnollisuus tuntuu hyvältä ja näin äitinäkökulmasta myös pakko sanoa, että luonnollisia tuotteita tuntuu turvalliselta käyttää lapsillakin.

 

Tähän loppun vielä tärkeää asiaa! Tulevana torstaina eli 23.10.2014 klo 11-17 Tampereen Stockmannilla on Mádara-esittely, jossa minä olen paikalla klo 13-17. Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan! Ohjelmassa on tuote-esittelyä ja halukkaille katsotaan myös asiantuntijoiden kanssa ne omalle iholle sopivimmat kotihoito-tuotteet. Tapahtuma-aikana arvotaan kävijöiden kesken 5 kpl Become Organic -tuotesettejä.

Tapahtumasta saa ostaa erityishintaan Time Miraclen päivä- ja yövoidetta ja seerumia, sekä Detox ja Peeling maskia,  tuotteet ovat -20%. Tapahtuman ajan kaikki muutkin Mádaran tuotteet voi ostaa -10% alennuksella. Olisin todella iloinen, jos pääsisitte moikkaamaan ja höpöttelemään kanssani keskiviikkona, saan jakaa ensimmäisille paikalle ehtineille pieniä Mádaran lahjapussukoita. Rohkeasti mukaan vaan, vaikka luonnonkosmetiikka ei olisikaan entuudestaan tuttua :)

Saan muistaa myös teitä kauempana asuvia ihanalla Mádara-arvonnalla! Palkintopaketti sisältää Pihlaja-vartalovoin, AHA PEEL maskin, DETOX maskin ja Superseed Soothing Hydration kasvoöljyn. Paketin arvo on 120 euroa. Osallistu arvontaan kommentoimalla nimimerkilläsi ja toimivalla sähköpostiosoitteellasi tähän postaukseen viimeistään perjantaihin 24.10 mennessä. Jaossa on NELJÄ palkintopakettia, joten nyt on aika hyvä mahdollisuus voittaa itsellensä laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. Tiia 20.10.2014

  Vitsit Madara on ollut esillä monessa blogissa ja oma mielenkiinto merkkiä ja tuotteita kohtaan vain kasvaa kasvamistaan. Mukana arvonnassa siis! :)

  Vastaa
 2. marika.t 20.10.2014

  Onpa kiva arvonta, toivottavasti arpaonni suosii :)

  Vastaa
 3. Riika 20.10.2014

  Kuulostaapa kivoilta tuotteilta! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, hyvä postaus :)

  Vastaa
 4. minttu 20.10.2014

  Itsellä paraikaa testissä Madaran sampoo ja hoitoaine, olen tykännyt kovasti niin olisi mahtavaa saada kokeiltavaksi myös ihonhoitotuotteita :)

  Vastaa
 5. Liisamari. 20.10.2014

  Jeij olen mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 6. Essi 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut jo pidempään, mutta valitettavasti opiskelijan kukkarolla ei kovasti pysty panostamaan tällaiseen. Noh, toivotaan että tätä kautta tärppää!

  Vastaa
 7. Elovena 20.10.2014

  Hoitopaketti olisi täydellinen, ilmat tekevät tepposensa ja etenkin naama rutisee kuivuuttaan! Pelasta mut! :-)

  Vastaa
 8. Rixu 20.10.2014

  Niin haluaisin testata!

  Vastaa
 9. Miia 20.10.2014

  Mielenkiintoisia tuotteita arvonnassa :)

  Vastaa
 10. Annica 20.10.2014

  Purkit näyttää niin raikkailta, oon jonkunverran lukenu netistä luontaiskosmetiikka kokemuksia, mut en oo vielä yhtäkään purkkia ostanut. Madara sarja vois olla se josta kokeilun aloittais. :)

  Vastaa
 11. Susa 20.10.2014

  Osallistun :)

  Vastaa
 12. Terhi Väisänen 20.10.2014

  Pakko saada testiin! <3

  Vastaa
 13. Kaijju 20.10.2014

  Olen jo kohta vuoden ajan käyttänyt Madaran Pihlaja daily defence voidetta yövoiteena ja nyt vasta tuubi rupeaa loppumaan. Hinta-laatusuhde on aivan huikea!

  Vastaa
 14. Lottis 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Olen halunnut itsekin kokeilla vastaavia tuotteita, mutta ainakaan vielä ei ole budjetti antanut periksi ostaa melko arvokasta kosmetiikkaa, jos ne eivät jostain syystä itsellä toimikaan.

  Vastaa
 15. sani 20.10.2014

  mukana! :)

  Vastaa
 16. Ulrika 20.10.2014

  mukana hep!

  Vastaa
 17. Hanna 20.10.2014

  Haluaisin todella kokeilla luonnontuotteita kasvoilleni. Iho kuivuu todella pahasti näin lokakuusta lähtien..

  Vastaa
 18. tuuli 20.10.2014

  ihanaa, madaran tuotteet onkin jo valmiiksi testattuja ja hyviksi todettuja ! :-)

  Vastaa
 19. JS 20.10.2014

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan Madaran tuotteita. Ihoni on oikutellut kesästä lähtien ja olen joutunut vaihtamaan puhdistustuotteita ainakin viidesti. Ehkäpä luonnonkosmetiikasta löytyisi apu.. :)

  Vastaa
 20. Virpi Heikkinen 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, arvonnassa mukana.

  Vastaa
 21. iida 20.10.2014

  JEs ihana että sain lukea näin kattavan esittelyn kyseisestä merkistä! Ostin juuri stokkalta muutama viikko sitten kyseisen merkin SOS kosteusvoidetta joka olikin ensimmäinen omistamani tuote tältä merkiltä! Ihoni oli mennyt heti kesän loputtua hieman epätasapainoon ja uskon että nimenomaan kuivuus aiheutti ikäviä epäpuhtauksia ympäri ihoa. Käytin tuota kyseistä SOS-rasvaa parin päivän ajan ja iho alkoi heti tuntua normaalimmalta ja nimenomaan kosteutetulta. Plussaa erityisesti nopeasta imeytymisestä ihoon! Tykkään nimittäin lisätä tämän rasvan päälle vielä yöksi jojobaöljyä tuomaan vielä extrakosteutusta :)

  Vastaa
 22. Emmi 20.10.2014

  täällä on yksi vannoutunut madara-fani! olen käyttänyt tuotteita jo muutaman vuoden ajan ja ne ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan loistavia.

  olisipa kiva saada testata uusia tuotteita, naamiota ja kasvoöljyä! toivottavasti onni potkaisee.

  Vastaa
 23. Saila 20.10.2014

  Olisipa mielenkiintoista testata luonnonkosmetiikkaa omalle iholleni. Aina vaan tulee ostettua niitä tuttuja ja turvallisia merkkejä.

  Vastaa
 24. sussu 20.10.2014

  Itse olen kyseiseltä merkiltä käyttänyt cranberry hand and body saippuaa,jossa on ihanan ylelinen tuoksu!
  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 25. Marjo 20.10.2014

  Laadukkaan oloisia tuotteita. Arvonnassa mukana. :)
  -Marjo-

  Vastaa
 26. Eevee 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 27. Pirita 20.10.2014

  Oih ja voih! If I was a rich girl… täyttäisin kaappini Madaralla! Mutta kun ei.. Siispä pieni onnenpotku arvonnassa tekisi tästä mammasta iiiiikiiiiionnellisen :) :) Wish me luck!

  Terkuin,
  Pirita
  http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

  ps. rakastan tätä fonttia tässä kommenttiboksissa <3 Voisin vaan kirjoittaa höpöhöpöä koko sivun :D

  Vastaa
 28. Anna 20.10.2014

  Voi olisipa mukava päästä kokeilemaan merkin tuotteita. Mukana arvonnassa siis :)

  Vastaa
 29. mar 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Monesti olen meinannut madaraa kokeilla, mutta kuitenkin aina kallistun tuttuun ja turvalliseen. Voisi sitäkin kyllä joskus vaihtaa :)

  Vastaa
 30. Sonja 20.10.2014

  Tulisi kyllä käyttöön kun olen juuri päättänyt siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja ostan aina loppuvien tuotteiden tilalle jonkin vaihtoehdon luonnonkosmetiikan piiristä :)

  Vastaa
 31. Susanna H 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! :) Näitä Madaran tuotteita olenkin halunnut testata jo pitkään..

  Vastaa
 32. pauliina 20.10.2014

  Mukana :)

  Vastaa
 33. Heidi 20.10.2014

  Mukana!

  Vastaa
 34. Heiddddi 20.10.2014

  Kaapista löytyy jo Madaran puhdistusvaahto, kasvovesi ja kosteusvoide. Varsinkin tuo kasvoöljy alkoi kiinnostaa, ihoni on talvisin todella kuiva..

  Vastaa
 35. Linda 20.10.2014

  Madaralta löytyy ihania tuotteita. Eilen messuilla kokeilin tuota kuivaöljyä ja mikä ihana tuoksu!! Sitä olisi ihana kokeilla.

  Vastaa
 36. Mira 20.10.2014

  Minulla onkin jo muutamia madaran tuotteita käytössäni. Olisi mukava päästä testaamaan myös noita arvonnassa olevia! :)

  Vastaa
 37. Tiina 20.10.2014

  Itselläni on kuiva, mutta rasvoittuva iho ja olen itseasiassa aiemminkin pohtinut tätä Madara-sarjan testaamista. Olen myös viimeisen vuoden aikana pyrkinyt vaihtamaan käyttämääni kosmetiikkaa luonnonmukaisempiin, mutta Madaraa en ole vielä kerennyt testaamaan.

  Vastaa
 38. Ee 20.10.2014

  Mukana!

  Vastaa
 39. Kati L. 20.10.2014

  Oi, ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 40. Heljä 20.10.2014

  Voi kun voittaisin!

  Vastaa
 41. Ida 20.10.2014

  Vau, mukana ehdottomasti :-)

  Vastaa
 42. Suvi 20.10.2014

  Aivan loistava arvonta! Minulla on kesken Marjoja & maskaraa -kirja ja sen myötä ensimmäinen ajatus oli heti mennä siivoamaan kylpyhuoneen kaappeja ja vaihtamaan kemikaalicocktailit luonnonkosmetiikkaan.. Madara on saanut paljon kehuja toimivuudestaan, joten olisi mahtava päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 43. NoNNu 20.10.2014

  Olisi kiva testata Madaran tuotteita – mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 44. hheidi 20.10.2014

  Osallistun! :)

  Vastaa
 45. Jenni 20.10.2014

  Madarat ovat vielä jääneet haaveilun asteelle, tällä hetkellä testissä the Body Shopin ehkä vastaavat tuotteet. Ehkäpä kohta ei tarvitse enää haaveilla. :)

  Vastaa
 46. Johanna 20.10.2014

  Oispa hienoa päästä testaamaan! :)

  Vastaa
 47. SannaS 20.10.2014

  Mukana, kunpa pääsis testaileen

  Vastaa
 48. Mira 20.10.2014

  En tykkää hirveästi läträtä kemikaaleja naamariini, mutta näitä kokeilisin mielelläni. Väsyneet ja hoitamattomat kotiäidin kasvot kaipaisivat juuri tällaista pakettia

  Vastaa
 49. Tiinainen 20.10.2014

  Oispa mukava voittaa tällanen paketti. Aina uutta kosmetiikkaa ostaessa päätän, että nyt vaihdan luonnonkosmetiikkaan. Kauppaan päästessä sitten valitsen kuitenkin sen tutun ja turvallisen tuotteen, kun pelkkään ettei luonnonkosmetiikka olekkaan sopivaa tai tarpeeksi tujua.

  Vastaa
 50. emmunen 20.10.2014

  Wish me luck!

  Vastaa
 51. Jemina 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 52. Pauliina 20.10.2014

  Oi, olen huipputyytyväinen muutamaan aktiivisesti käyttämääni Madaran tuotteeseen, olisi mahtavaa testata uusia juttuja ja laajentaa kokoelmaa!!

  Vastaa
 53. Heidi 20.10.2014

  Olisipa kiva kokeilla näitä tuotteita. Osallistun siis arvontaan -Heidi-

  Vastaa
 54. Emma 20.10.2014

  Ooijoi nämä sopisi tälle syysiholle <3

  Vastaa
 55. Janita 20.10.2014

  Tuotteet kuulostavat kokeilemisen arvoisilta. Toivottavasti arpaonni suosii!

  Vastaa
 56. jassu 20.10.2014

  huippua! olisi mahtavaa päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa,madarasta oon kuullut paljon hyvää:) mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 57. Pimpula 20.10.2014

  Arvonnassa mukana! :)

  Vastaa
 58. Laura 20.10.2014

  Oiii mukana kisassa!!

  Vastaa
 59. Meri 20.10.2014

  Hyvältä kuulostaa, pakko osallistua arvontaan! :)

  Vastaa
 60. mii 20.10.2014

  Arvonnassa mukana! :)

  Vastaa
 61. pihka 20.10.2014

  Osalistun! Tätä sarjaa en ole vielä testannutkaan.

  Vastaa
 62. laulau 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana! Madaraa jonkinverran jo käyttäneenä ja merkkiin tykästyneenä lisäkosmetiikka kelpaisi. :-)

  Vastaa
 63. sanna 20.10.2014

  osallistun arvontaan.Toivottavasti onni suosii :)

  Vastaa
 64. Mursu 20.10.2014

  Innosta kiljuen mukana!!! :)))

  Vastaa
 65. Elissabett 20.10.2014

  Mukana ehdottomasti!:)

  Vastaa
 66. Jemina 20.10.2014

  Jiihaa :) mukana arvonnassa. kuiva ihoni kaipaisi juurikin kasvoöljyä ja vartalovoidetta.

  Vastaa
 67. viiviK 20.10.2014

  Innolla mukana! Luonnon kosmetiikkaa on itelle vielä ihan vieras aihealue :)

  Vastaa
 68. Pu-la 20.10.2014

  Ihanaa! Madara on niiin houkutteleva :)! Mukana!

  Vastaa
 69. Alisa-a 20.10.2014

  Kuulostaa mahtavalta tuotesarjalta. Itse kävin menneellä viikolla allergiatesteissä, jonka seurauksena yli puolet omista purkeista ja purnukoista joutui suoraan roskiin ilmenneiden allergioiden vuoksi. On ihanaa, että tällaisia luonnonkosmetiikka tuotteita on olemassa!

  Vastaa
 70. Hanna 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 71. Sanna 20.10.2014

  Tänne testisetti kiitos :). Odottelen esikoista ja iho käyttäytyy ihan omituisesti, mieluusti kelpaisi siis joku täysin uusikin sarja.

  Vastaa
 72. Pia 20.10.2014

  Mulla on ihan katastrofikunnossa, joten kaikki apu tulisi tarpeeseen.

  Vastaa
 73. Annae 20.10.2014

  Mukana! :)

  Vastaa
 74. Ilona 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Olisipa kiva voittaa tällainen palkinto, sillä olen pohtinut luonnonkosmetiikan kokeilemista jo pitkään. En ole kuitenkaan jaksanut paneutua niin tarkkaan eri merkkeihin, ja huonon ostaminen harmittaa aina. Vanhoissa ja tutuissa myrkyissä on helppo pitäytyä! ;) Ehkä tulen käväsemään tuolla Stockallakin…

  Vastaa
 75. LauraL 20.10.2014

  Olen tässä hiljalleen siirtymässä täysin luonnonkosmetiikka linjalle (sitä mukaan kun purtilot kaapista tyhjenee) ja nämä tuotteet kyllä kiinnostaa.

  Vastaa
 76. Iina 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 77. Nurse 20.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 78. Sandra 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikka on minulle vieras mutta erittäin mielelläni kokeilisin, arvonnassa mukana!

  Vastaa
 79. riiks 20.10.2014

  OH! Olispa ihana kerranki voittaa nuin ylellinen paketti itselle ja hemmotella ihoa – näin syksyn tullessa varsinkin kun ilmat kuivattaa taas ihon karrelle ja rasvoja tulee lotrattua entistä enemmän !

  Vastaa
 80. Sara 20.10.2014

  Mádaran Balancing toner on ollut käytössäni noin puoli vuotta ja en voi kuin hehkuttaa! Olisipa kiva päästä testaamaan muitakin tuotteita.

  Vastaa
 81. helkky 20.10.2014

  Mukana ollaan! Olisipa mukavaa, jos onni potkaisisi. Merkki on tuttu lehdistä, mutta itse en ole kokeillut. Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

  Vastaa
 82. niinu 20.10.2014

  Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta madaraa en ole vielä kokeillut. Toivottavasti onni potkasis!;)

  Vastaa
 83. emma 20.10.2014

  Oj, ihana arvonta :) Oma luottomerkkini on luonnonkosmetiikka Suki. Olisi hienoa testata josko tilalle löytyisi suomalainen samoja arvoja vaaliva merkki. Sormet ristiin !

  Vastaa
 84. Suvi 20.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 85. Kiiki 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Näitä olisi mahtava päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 86. Katri 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!:)

  Vastaa
 87. lili 20.10.2014

  Mahtava arvonta! Oon jo pitkään halunnu kokeilla Madaran tuotteita, mutta melko kallis hinta on saanu jahkailemaan aika kauan. Siksi olisikin ihanaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita :)

  Vastaa
 88. mmaija 20.10.2014

  Madaran kasvoputsarit + kosteuttajat olleet ostoslistalla jo viimetalvesta, mutta kerralla ostettuna ne ampaisee aikamoisen loven lompakkoon. Mielenkiinnolla kokeilisin myös muita tuotteita, joita ei välttämättä aina raaskisi ostaa! Kaapista löytyy tällä hetkellä Skin blossomin ns. halpisluonnonkosmetiikkaa, mutta veikkaan, että talvella rutikuiva ihoni ei niillä saa tarpeeksi kosteutusta.

  Vastaa
 89. janina 20.10.2014

  Ihanaa, mukana!

  Vastaa
 90. Katinka 20.10.2014

  Haluaisin vihdoinkin tutustua Madaran tuotteisiin. Tämä postaus oli ihanan kattava esittely!

  Vastaa
 91. Henna 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikka on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa. Toivottavasti arpaonni suosii!

  Vastaa
 92. Sannna 20.10.2014

  Mukana ollaan ! Kumpa arpaonni suosisi.

  Vastaa
 93. retromoderni 20.10.2014

  Löysin Madaran alkuvuodesta ja muuhun en taida enää vaihtaa. Puhdistusvahto ja huulirasva ovat todella hyviä. Pihlajavoide vasta paras onkin. Nyt ois hyvä sauma saada täydennettyä Madaraa, sillä tuotteeni alkavat loppumaan.

  Vastaa
 94. ad3n1a 20.10.2014

  Rutikuiva talvi-ihoni alkoi jo syvään huokailemaan lukiessani postausta, mukana ehdottomasti! :)

  Vastaa
 95. epi 20.10.2014

  Vaikuttaa hyviltä tuotteilta! Opiskelijan budjettiin vähän liian kalliita, mutta ehkä onnetar suosii eli mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 96. Sini 20.10.2014

  Oi miten ihana arvonta jälleen! Omien lasten ja kolmannen raskauden myötä sitä on alkanut kiinnittää enemmän huomiota eri tuotteiden sisältöön ja luonnonkosmetiikka on alkanut tuntua paremmalta.

  Vastaa
 97. Monski 20.10.2014

  Mahtavaa että vihdoin lempi luomukosmetiikkasarjani tulee esitellyksi. tämä ihana sarja on jäänyt aivan suotta pimentoon. :) toivottavasti onni potkaisisi!

  Vastaa
 98. AI 20.10.2014

  Kotiutin tuon kasvoöljyn reilu kuukausi sitten ja olen ihan myyty: Iho suorastaan huokailee, kun laitan öljyä yöksi. Myös tuoksu on ihan mahtava! Lisää näitä mulle heti nyt. =)

  Vastaa
 99. Riikka 20.10.2014

  Mielelläni ottaisin mahtavan paketin vastaan. Talvi tulee ja meielläni valmituisin siihen Madaran kanssa. Toivotaan, että onni suosii!

  Vastaa
 100. hanskimari 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Haluaisin tutustua enemmänkin luonnonkosmetiikkaan, joten tästä olisi hyvä aloittaa.

  Vastaa
 101. Pompompom 20.10.2014

  Voi kyllä, kyllä kiinnostaa tämä(kin) arvonta! Erityisesti haluaisin testata tuota pihlaja-vartalovoita niin itselleni kuin lapsillenikin.

  Vastaa
 102. Miljis 20.10.2014

  Olisipa ihana voittaa! Olen näitä Madaran tuotteita harkinnut, mutta en ole vielä raaskinut ostaa.

  Vastaa
 103. Mira 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Ihana palkinto :)

  Vastaa
 104. Anne Lehu 20.10.2014

  Madaran tuotteet ovat aivan ihania, varsinkin vartaloöljy talvella on kuivan ihon pelastaja!

  Vastaa
 105. Maeri 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Uusi tuttavuus minulle, mutta herätti heti mielenkiinnon. :)

  Vastaa
 106. Laura 20.10.2014

  Madara on luottomerkkini ollut jo muutaman vuoden, mutta arvontapaketin tuotteet eivät kuulu repertuaariini. Siksipä iloisena osallistun arvontaan ja toivon, että lykästää. Erityisesti tuo paljon kehuttu vartalovoi kiinnostaa.

  Vastaa
 107. Anneh 20.10.2014

  Madara on parasta! Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 108. Nopa 20.10.2014

  Just ostin ton vartalovoin ja kahden käyttökerran perusteella on kyl superhyvä! Kiinnostais kokeilla muitaki tuotteita eli mukaan arvontaan:)

  Vastaa
 109. Madde 20.10.2014

  Olen joitakin Madaran tuotteita jo testaillutkin, mutta olisi kiva kokeilla näitäkin. Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 110. Piitu 20.10.2014

  Oi onpa mielenkiintoisia tuotteita arvonnassa! Mukana ehdottomasti, kiinnostais testata! :)

  Vastaa
 111. mmaria 20.10.2014

  Vähän oon kyllä ollut hitaasti lämpenevä jotenki tuon luonnonkosmetiikan kans, en oikiastaan edes tiedä miksi.. Mutta mielelläni nyt kuitenkin moisia kokeilisin :) vasta eräs valveutunut ystäväni näitä suositteli (ja samalla kertoi paljonko kaikissa minun tuotteissani on syöpää aiheuttavia ainesosia..!)

  Vastaa
 112. Iida 20.10.2014

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Itselläni imetyksen loputtua kasvot menivät suoraan sanottuna kamalaan kuntoon ja taistelen asian kanssa edelleen. Luonnonkosmetiikka taitaa olla ainut jota en ole vielä kokeillut :) mukana myös arvonnassa!

  Vastaa
 113. Inka 20.10.2014

  Kiva arvonta, mukana! :)

  Vastaa
 114. Outi 20.10.2014

  Oi miten ihana arvonta, olen todellakin mukana! Olisipa ihana päästä testailemaan näitä tuotteita! :)

  Vastaa
 115. Tawunen 20.10.2014

  Osallistun innolla :)!

  Vastaa
 116. Nella 20.10.2014

  Madaran tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta ehdottomasti osallistun arvontaan.

  Vastaa
 117. Johanna 20.10.2014

  Tahtoo voittaa eli mukana arvonnassa!

  Vastaa
 118. MiaMaria 20.10.2014

  Kuulostaa hyvältä ! Mukana arvonnassa ollaan :)

  Vastaa
 119. jenka 20.10.2014

  Hei ihanaa ! Niin hyvälle tuulell tulee, kun näkee hyviä arvontoja ;)
  Itselleni tuotteet ovat täysi tuntemattomuus, joten mielelläni niitä kokeilisin !
  Mukana ehdottomasti:)

  Vastaa
 120. ellu 20.10.2014

  Madarasta oon lukenut ja kuullut paljon hyvää, mutta on vielä jäänyt kokeilematta. Varsinkin nyt toista odottaessa tekis ehdottomasti mieli testata! Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 121. Roosa 20.10.2014

  mukana:)!

  Vastaa
 122. Marjaana 20.10.2014

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan noita tuotteita!

  Vastaa
 123. Heidi 20.10.2014

  Osallistun ihanaan arvontaan!

  Vastaa
 124. Eevastiina 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Olispa kiva vihdoin testata luonnonkosmetiikkaa.

  Vastaa
 125. anna 20.10.2014

  Minun äitini lukee myös blogiasi ja veikkaa että tuo vartalovoi purkki kädessä hän ilmestyy ovelle ”tää oli yhdessä blogissa ja ostin teille” ihana äitini!! Näin on käyny aiemminkin :)
  Mukana arvonnassa ja päätin että jos arpa suo tää paketti menee äidille ellei itsekkin voita arvonnassa!

  Vastaa
 126. Heli 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 127. kaisa 20.10.2014

  Kuulostaa hyvältä, luonnonmukaisuus in! Tarvitsee testata tuotteita. Toivottavasti arpaonni suosii!!! :)

  Vastaa
 128. MariLo 20.10.2014

  Ehdottomasti mukaan arvontaan! Olen ollut jo pitkään madaran käyttäjä, eikä ihoni ole voinut koskaan näin hyvin!

  Vastaa
 129. Lilyyy 20.10.2014

  Mukana ollaan!! :) Näitä olisi kiva päästä testailemaan.

  Vastaa
 130. Sari 20.10.2014

  Kauniin yksinkertasia purkkeja. Kasvoöljy kuullostaa milenkiintoselta, testaisin mielelläni :)

  Vastaa
 131. Laura 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana! Aivan mahtava arvonta!!

  Vastaa
 132. saniri 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana :)

  Vastaa
 133. Minna 20.10.2014

  Mukana! Olisi ihana päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa :)

  Vastaa
 134. LauraS 20.10.2014

  Luonnonkosmetiikkaa ei ole tullutkaan vielä paljon kokeiltua, joten toivottavasti arpaonni suosisi!

  Vastaa
 135. sari 20.10.2014

  Mukana ollaan! tulisipa tarpeeseen tällaiselle oman ihon ”laiminlyöjälle” :)

  Vastaa
 136. Sofia Ahola 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Ihanan näköisiä purkkeja!:)-Sofia

  Vastaa
 137. anja 20.10.2014

  Olisikohan tässä pelastus myös minun kuivalle iholleni :)

  Vastaa
 138. Rudi 20.10.2014

  Paljon olen Madarasta lukenut ja kuullut hyvää, mutta itse en ole vielä kokeillut. Jos arpaonni ei suosi mua tällä kertaa, niin ihan mielenkiinnosta on varmaan pakko näitä ostaa, ainakin tuo vartalovoi jo pelkästään purkin söpöyden takia!

  Vastaa
 139. Eliisa 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Madaran tuotteet ovat ihania :)

  Vastaa
 140. Elina 20.10.2014

  Olen huomaamattani siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja Madarasta on kolmen tuotteen verran hyviä kokemuksia. Äidin ja tyttären kuivat ihot kiittävät:)

  Vastaa
 141. Eevis 20.10.2014

  Mukana! Olen Madaraa kerran kokeillut, tykkäsin.

  Vastaa
 142. Riikka 20.10.2014

  Olisi kiva päästä tutustumaan madaran tuotteisiin. Pihlaja-vartalovoi kuulostaa niin ihanalta. :)

  Vastaa
 143. Kata 20.10.2014

  Mukana ehdottomasti! Enpä olekkaan koskaan testannut kyseistä merkkiä, jospa nyt saisin tätä kautta siihen mahdollisuuden :)

  Vastaa
 144. mk 20.10.2014

  Aivan mahtava arvonta! Oon jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa :)

  Vastaa
 145. Milla 20.10.2014

  Kokeilen onneani :)

  Vastaa
 146. Elluro 20.10.2014

  Moikka! Mä olen nyt vuoden käyttänyt Madaran puhdistusvaahtoa, yö- ja päivävoidetta sekä seerumia ja tykänny tuotteista ihan hirmusti:) mulla on tällänen ongelmainen iho ja pari vuotta sitten söinkin aikuisiän akneen lääkekuurin, nyt selkeesti iho on rauhottunut ja tuntuu että Madaran tuotteet sopii tosi kivasti hipiälleni. Rasvat kosteuttaa tosi hyvin ja puhdistusvaahto todellakin puhdistaa. Näitä arvonnan tuotteita en ookkaan koittanut ja niitä ois kiva testailla, josko nekin olis mun iholle sopivia. Nyt vaan peukut pystyyn jo toivotaan et arpaonni osuis kohdalle:D

  Vastaa
 147. Irene 20.10.2014

  Olisi ihana päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, koska en ole kokeillut kyseisiä tuotteita ja olisihan se ihanteellista, ettei iholle laittaisi mitään ylimääräisiä aineita. Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 148. Maarit 20.10.2014

  Huippupalkinto, ehdottomasti tavoittelemaan!

  Vastaa
 149. Emma 20.10.2014

  Mukana! Muutamia Madaran tuotteita on tullut testattua – tykkäsin!

  Vastaa
 150. Saaramaria 20.10.2014

  Vaikuttaa todella hyvältä sarjalta, mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 151. Tiinasilja 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! Madaralta olenkin jo kokeillut BB-voidetta ja kasvovettä, jotka ovat jääneet vakiokäyttöön. Ehdottomasti olisi kiva kokeilla uusia juttuja :)

  Vastaa
 152. Eevis 20.10.2014

  Oi varmasti ihania tuotteita! Kiinnostaisi kovasti kokeilla, joten olen mukana arvonnassa :)!

  Vastaa
 153. Annu Mertsalmi 20.10.2014

  Olen käyttänyt Madaran tuotteita ja todennut ne oikein hyviksi. Nämä ovat uusia tuttavuuksia, olisi kiva kokeilla.

  Vastaa
 154. Meritähti 20.10.2014

  Tosi kiva arvonta :) Oon ite satunnaisesti kokeillu erilaisia luonnonkosmetiikajuttuja, mutta nyt kun viime viikolla totesin, että 8 kuukauden ikäinen poikani on tullut äitiinsä perimällä selkeästi atooppisen ihon, niin nyt haluaisin todellakin alkaa käyttämään enemmänkin luonnonkosmetiikkaa. En haluaisi rasvailla poikaani millään kemiallisilla seoksilla, mutta ensin pitäisi itse tutustua enemmän.

  Vastaa
 155. Dynis 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana! Olen todella joutunut miettimään kaiken kosmetiikkani uusiksi POD:n takia. Itselle sopivia tuotteita haen vielä, joten iiinnoissaninoken tästä arvonnasta! :)

  Vastaa
 156. Sini 20.10.2014

  I’m in :P

  Vastaa
 157. Leena 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 158. Mari Peltoniemi 20.10.2014

  Mukana arvonnassa :) Minä ja vatsanasukki

  Vastaa
 159. Hemuli 20.10.2014

  Kuulostaapa hyvältä sarjalta! Ehdottomasti mukana arvonnassa :-)

  Värikästä syksyä Tampereelle! :-)

  Vastaa
 160. Nina 20.10.2014

  Aivan ihana tuotesarja, joka sopii hyvin myös allergisille.
  Itselläni on lisäaine-allergia ja tämän tuotesarjan tuotteet minulle sopivat. Olisi jo aika päästä täydentämään varastoja:)

  Vastaa
 161. Helssunen 20.10.2014

  Ihanasti ja kattavasti kirjoitettu juttu Madaran tuotteista. Osallistun arvontaan tietenkin.

  Vastaa
 162. Minnanen13 20.10.2014

  Minä myös mukana arvonnassa!

  Vastaa
 163. Jen 20.10.2014

  Voi että, Madara-sarja vaikuttaakin aika kivalta! Täytyy myöntää, että kuulun niihin, jotka epäilevät hieman luonnonkosmetiikkaa. Tosin en ole kokeillut kunnolla mitään luonnonkosmetikkaa, jos paria hassua jonkun muum merkin käyttökokemusta ei lasketa. :) Madaraankin tutustuminen on jäänyt, mutta ottaisin testiin kyllä suurella mielenkiinnolla! Erityisesti tuo kasvoöljy kiinnostaa, jos se auttaisi alkavan talven kuivattamaan ihoon… :)

  Vastaa
 164. AnniM 20.10.2014

  Oi tää ois ihana äidille joululahjaksi! Sillä on niin herkkä iho et nää varmasti sopis!

  Vastaa
 165. Marjo 20.10.2014

  Oiii, kuulostaa hyvältä.. Nyt vain peukut pystyyn ja toivomaan että arpaonni suosii !

  Vastaa
 166. HeidiH 20.10.2014

  Olispa kiva testata jotain ihan uutta!

  Vastaa
 167. Helyli 20.10.2014

  Kuulostaa kiinnostavalta – mukana arvonnassa peukut pystyssä! :)

  Vastaa
 168. Marjukka Ylioja 20.10.2014

  Kumpa onni minua suosisi. Ihoni on niin herkkä että käytän vain luonnonkosmetiikka ja näitä olisi ihana kokeilla.

  Vastaa
 169. Anne 20.10.2014

  Ihana arvonta! Mukana ollaan! :)

  Vastaa
 170. Sonja 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olisi ihana päästä testaamaan luonnonkosmetiikkaa. Toisi mukavaa vaihtelua tällähetkellä hieman ylikierroksilla käyvälle naamalleni. :)

  Vastaa
 171. Marjukka 20.10.2014

  Luonnollisuus on alkanut kiinnostaa viime aikoina ihan uudella tavalla! Ruokapuoli alkaa olla jo kunnossa, enää pitäisi ”nauttia” luonnollisia tuotteita myös ulkoisesti. :)

  Vastaa
 172. Jennki 20.10.2014

  Ehdottomasti mukana ! :)

  Vastaa
 173. sandel 20.10.2014

  Arvonnassa mukana!

  Vastaa
 174. Maiju K. 20.10.2014

  Arvonnassa mukana! Madaran shampoo ja hoitoaine on testattu jo ja hyviksi havaittu, todella mielelläni testaisin myös ihonhoitotuotteita.

  Vastaa
 175. Tuulia 20.10.2014

  Tähdet oikeaan asentoon, universumi meikän puolelle ja lujasti toivoen voitto kotiin. Olis ihana päästä testaamaan jo kauan kiinnostanutta, mutta vielä saavuttamattomissa olevaa sarjaa.

  Vastaa
 176. Hanna 20.10.2014

  ooh! madara on kyllä ihan ykköslemppari kosmetiikkamerkkien saralta, tälläkin hetkellä kolme tuotetta päivittäisessä käytössä!

  Vastaa
 177. Sallukka 20.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 178. Jenu 20.10.2014

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 179. Wiwian 20.10.2014

  Mukana! :)

  Vastaa
 180. JENNI 20.10.2014

  Arvontaan mukaan! Ehkä tätä kautta, tulisivat Madaran tuotteet tutuiksi.

  Vastaa
 181. Anniina 20.10.2014

  Olisi kiva testata, mukana arvonnassa.

  Vastaa
 182. Vilma 20.10.2014

  Varmaan pakko ostaa testiin tuotteita, jos arpaonni ei suosi. :)

  Vastaa
 183. JennaL 20.10.2014

  Mahtava arvonta, mukana siis! Itsekin vannon luonnonkosmetiikan nimeen joten olisi ihanaa, jos arpaonni suosisi ja pääsisin hellimään ihoani talvea varten. :)

  Vastaa
 184. Leena 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 185. Ninni 20.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 186. Kristiina 20.10.2014

  Ihanan kuulloinen kosmetiikkasarja. Voi kun onni suosisi arvonnassa :-D

  Vastaa
 187. annastiina 21.10.2014

  Ihanassa arvonnassa mukana! :)

  Vastaa
 188. Teako 21.10.2014

  Oiii, olisipa ihana päästä testaamaan näitä! Muutamaan otteeseen olen purkkeja jo hipelöinyt, mutten jostain syystä kuitenkaan ole vielä ostanut:)

  Vastaa
 189. Elsa 21.10.2014

  Mukana!

  Vastaa
 190. Minttu 21.10.2014

  Siskoni käyttämänä olen tutustunut Madaran tuotteisiin. Ehdottomasti mukana!

  Vastaa
 191. tuijja 21.10.2014

  Mukana arvonnassa, Madaran tuotteet ovat lemppareitani! :)

  Vastaa
 192. Marika 21.10.2014

  Olen purnukoita monesti kädessäni pyöritellyt ja silti aina hyllyyn jättänyt. Toivottavasti arpaonnea suosii ja vihdoin pääsisin kokeilemaan.

  Vastaa
 193. Taikalintu 21.10.2014

  Oi, ihana arvonta. Erityisesti tuo vartalovoi tulisi tarpeeseen.

  Vastaa
 194. Laurap 21.10.2014

  Mukana! :)

  Vastaa
 195. Lara 21.10.2014

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :) Nyt syksyn saapuessa iho on kuiva ja herkkä, ihonhoitotuotteet pitäisi päivittää sillä kesällä käytetyt eivät enää toimi toivotulla tavalla.

  Vastaa
 196. Lidia 21.10.2014

  Nämä olisi ihana piristys koulu ja lapsenhoito rumbaan päivien pimetessä

  Vastaa
 197. Salla 21.10.2014

  Ehdottomasti mukana, oisin ikionnellinen jos arpa suosis!!

  Vastaa
 198. Elina 21.10.2014

  Oi, ihana tilaisuus opiskelijallekin panostaa kosmetiikkaan ja erityisesti luonnollisiin tuotteisiin!

  Vastaa
 199. Hilla 21.10.2014

  Mahtava arvonta! Oispa kiva voittaa ja testailla! Sarjan deodorantti ja pihlajavoide mulla onkin jo käytössä ja tykkään hurjasti!

  Vastaa
 200. Martsu 21.10.2014

  Arvonnassa mukana. Tämä sarja kiinnostaa kovasti.

  Vastaa
 201. Noora 21.10.2014

  Paljon kuullut hyvää tästä tuotesarjasta, täytyy ehdottomasti kokeilla kunhan vanhat purnukat loppuvat :) mukava siis arvonnassa!

  Vastaa
 202. Ilona 21.10.2014

  Ihanaa kosmetiikkaa synkkää syksyä piristämään. Mukana arvonnassa, jospa arpaonni suosii.

  Vastaa
 203. Maria S. 21.10.2014

  Olen Madara-fani ja paketti tulisi tällä hetkellä tosi tarpeeseen! Parin kuukauden ikäistä vauvelia imettäessä ihosta on hävinnyt kaikki kosteus, joten öljy ja vartalovoi kiinnostaa tosissaan. :)

  Vastaa
 204. Kira 21.10.2014

  Mukana kisassa!

  Vastaa
 205. Heli 21.10.2014

  Mukana! :)

  Vastaa
 206. Tuuli 21.10.2014

  Oi, hyväksi havaittuja tuotteita, nyt vaan peukut pystyyn, että arpaonni osuu kohdalle.. ;)

  Vastaa
 207. R 21.10.2014

  Kuulostaa lupaavalta tuotteelta! Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 208. jutta 21.10.2014

  kuulostaa hyvältä ja olisi kiva päästä testaamaan tuotteita :)

  Vastaa
 209. Riikka 21.10.2014

  Ihana arvonta, ystävät suositelleet sarjaa kovasti. Toivottavasti onni suosii, mukana siis arvonnassa.

  Vastaa
 210. Marjo 21.10.2014

  Kiva arvonta! Mukana siis ehdottomasti :)

  Vastaa
 211. vilmajo 21.10.2014

  Madaran puhdistusvaahto on loistava tuote, oispa kiva päästä kokeilemaan myös muita tuotteita !:)

  Vastaa
 212. Lealea 21.10.2014

  Madaran tuotteet, erityisesti Pihlaja DD-voide, ovat olleet suosikkeka jo pitkään! Paketin tuotteita en tosin ole vielä päässyt testaamaan! :)

  Vastaa
 213. Aurora 21.10.2014

  Vielä koskaan en ole luonnonkosmetiikan tuotteita kokeillut, jokohan nyt olisi vihdoin aika? Siispä arvonnassa mukana :)

  noora.ruuhimaki@gmail.com

  Vastaa
 214. Sandy 21.10.2014

  Oih, olispa ihanaa luksusta arjen keskelle voittaa tuo paketti! :)

  Vastaa
 215. ärrä 21.10.2014

  Tahtoo, tahtoo! Mukana kisassa :)

  Vastaa
 216. Minna 21.10.2014

  Täällä yksi kauempana asuva osallistuu arvontaan ja toivoo että onnetar suosii :) Olisi kiva päästä kokeilemaan paljon kehuttuja Mádaran tuotteita.

  Vastaa
 217. Paula 21.10.2014

  Kiitos vinkeistä! tuota puhdistusvaahtoa täytyy kokeilla.

  Vastaa
 218. Epeli 21.10.2014

  Ehdottomasti mukana näin kivassa arvonnassa! :)

  Vastaa
 219. Päke 21.10.2014

  Mukana arvonnassa. :)

  Vastaa
 220. Sannaliina 21.10.2014

  Aijai! Kyllä kelpaisi, jos arpaonni suosisi :)

  Vastaa
 221. Odey 21.10.2014

  Mukana ollaan :)

  Vastaa
 222. iinav 21.10.2014

  Mukana, olisi mahtavaa päästä testaamaan! :)

  Vastaa
 223. Hilppa 21.10.2014

  Ehdottomasti mukana! Aikuisuuden myötä olen saanut harmikseni hankalan ihon, joten uusia tuotteita olisi mahtavaa päästä kokeilemaan.

  Vastaa
 224. Annika 21.10.2014

  Olen kuullut paljon kehuja Madarasta! Kokeilisin mielelläni itsekkin. Sarjan nykyinen ilme miellyttää silmää, kauniit pakkaukset.

  Vastaa
 225. Heidi ä 21.10.2014

  Mainio arvonta, olen kokeillut paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta oma merkki on vielä löytämättä, ehkä se olisi tämä;)

  Vastaa
 226. Veera 21.10.2014

  Hei! Mukana arvonnassa :) Oli hyvä postaus, kiva lukea tuotteista.

  Vastaa
 227. Laura 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!:)

  Vastaa
 228. Mippu 21.10.2014

  Arvonnassa mukana!

  Vastaa
 229. Tuulia 21.10.2014

  Hei. Täydellinen arvonta, olen mukana. Tällä hetkellä käytössä on madaran kasvovesi, joten olisi ihana päästä testailemaan myös muita tuotteita. Olen 18 vuotta taistellut epäpuhtaan ihon kanssa, nyt on radikaalimmat aseet käytössä, ruokavaliosta olen karsinut vilja- ja maitotuotteet minimiin ja tarkoituksena siirtyä täysin luonnonkosmetiikkaan. Uskon, että apu vielä löytyy! :)

  Vastaa
 230. Kaisa 21.10.2014

  Todellakin mukana arvonnassa. Olisi mukava testata luonnon kosmetiikka tuotteita, ihan uusi juttu minulle :)

  Vastaa
 231. Helka 21.10.2014

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 232. Päivi K. 21.10.2014

  Mukana arvonnassa, toivottavasti onnistaa :)

  Vastaa
 233. Krista 21.10.2014

  Mukana arvonnassa! Madaran tuotteet ovat olleet jo pidempään aivan lemppareita:)

  Vastaa
 234. Elina 21.10.2014

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa! Arvonnassa siis mukana :-)

  Vastaa
 235. kati 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!:)

  Vastaa
 236. mur77 21.10.2014

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 237. Stiina 21.10.2014

  Tällainen paketti olisi täydellinen yllätys omalle mamalle <3

  Vastaa
 238. Maria 21.10.2014

  HEPHEP!! :)

  Vastaa
 239. Heidi 21.10.2014

  Oi! rakastan Madaran tuotteita, olisi ihana päästä kokeilemaan myös näitä ei vielä tuttuja luksustuotteita!

  Vastaa
 240. Elina 21.10.2014

  Oijoi, kiinnostaisi tosi paljon testata tätä merkkiä. Kokemukseni luonnonkosmetiikasta on tähän mennessä liian vähäistä mutta se mitä olen testannut, on yllättänyt ihan positiivisesti. :)

  Vastaa
 241. HennaS 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 242. Noora 21.10.2014

  Ihanaa luonnonkosmetiikkaa, pidän<3 mutta madara on itselle uusi merkki !olen mukana!

  Vastaa
 243. Sonja 21.10.2014

  Käytän yleensä luonnonkosmetiikkaa ja joskus olen saanut näytepakkauksen madaran silmänympärysvoidetta, josta tykkäsin kovasti. Voitto tulisikin todella tarpeeseen. Mukana siis arvonnassa!

  Vastaa
 244. Sillis 21.10.2014

  Jee, hyvä arvonta! Tykkään Madarasta muutenkin. Erityisesti sitä kasvoöljyä olisi kiva päästä kokeilemaan…

  Vastaa
 245. Petu 21.10.2014

  Tää ois jees!

  Vastaa
 246. Kaisa 21.10.2014

  Olen mukana arvonnassa!

  Vastaa
 247. nanaa 21.10.2014

  Oi vitsiii! Pitkään on ollut tarkoitus kokeilla näitä madaran tuotteita mutta jotenkin en ole vielä toistaiseksi raaskinut ostaa kokeiluun. Osallistutaan siis arvontaan! :) sormet ja varpsut ristiin :D

  Vastaa
 248. Kärty 21.10.2014

  Laadukasta purnukkaa on aina helpompi puolustella avopuolisolle ;) Mukana siis!

  Vastaa
 249. NooraJessica 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 250. JonnaEmilia 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 251. AsphaltRose 21.10.2014

  Mukana ollaan! Madaran ihoöljyä oon kokeillut ja se ainakin oli aivan mahtava tuote. Muutenkin madaran tuotteet ollut jo pitkään ”pakko-testata”-listalla. :)

  Vastaa
 252. Jenni 21.10.2014

  Oi ihana arvonta! :) Olen innolla mukana!

  Vastaa
 253. Heljä 21.10.2014

  Luonnonmukaiset tuotteet kuulostavat niin hyvältä!

  Vastaa
 254. Riikka 21.10.2014

  Arvonnassa mukana, kiva olisi testailla tuotteita! :)

  Vastaa
 255. Sammaleinen 21.10.2014

  Mukana!

  Vastaa
 256. Anni 21.10.2014

  Oi, toi setti olisi oikea syksyn piristys- mukana!

  Vastaa
 257. Marianna 21.10.2014

  Noita täytyy päästä testaamaan!

  Vastaa
 258. Johanna 21.10.2014

  Kyseiset luonnonkosmetiikkatuotteet kuulostavat todellakin kokeilemisen arvoisilta, joten mukana ollaan arvonnassa ja toivotaan arpaonnea! :)

  Vastaa
 259. Piia 21.10.2014

  Hephep, messissä!

  Vastaa
 260. Tanja 21.10.2014

  Ihania tuotteita, mukana arvonnassa!!

  Vastaa
 261. Sonju 21.10.2014

  Oi ihanaa! Pitkään aikaa oon halunnut hankkia näitä tuotteita, mutta ikävä kyllä rahapussi ei anna myöden… Mukana!

  Vastaa
 262. elli 21.10.2014

  Voi vitsit olis kiva saada iholle vähän piristystä!

  Vastaa
 263. Mira Heikkinen 21.10.2014

  Mukana:)

  Vastaa
 264. Lina 21.10.2014

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 265. Taina 21.10.2014

  Mukana arvonnassa, en olekaan luonnonkosmetiikkaa ennen käyttänyt. Olisi kyllä suunnitteilla!

  Vastaa
 266. Jessii 21.10.2014

  Sain viime viikonloppuna Kauneus ja terveysmessuilta muutaman Madaran tuotenäytteen ja ne vaikuttivat hyviltä. Olisi kiva kokeilla tuotteita lisää.

  Vastaa
 267. maya 21.10.2014

  Jooo todellaki osallistun! 8)

  Vastaa
 268. Heli 21.10.2014

  Tähän arvontaan on pakko osallistua:)

  Vastaa
 269. Henna73 21.10.2014

  Syöksyen mukaan :)

  Vastaa
 270. Annna 21.10.2014

  Arvonnassa mukana!

  Vastaa
 271. -jenn 21.10.2014

  Vitsi, miten huippuja arvontoja nyt on meneillään! Mukana tässäkin :) jos arpaonni suosii voisi joku läheiseni saada ihanan piristyksen tuotteista.

  Vastaa
 272. PS 21.10.2014

  Pari Mádaran näytettä olen kokeillut aikaisemmin ja ihan toimivia olivat. Sisko vierasti ”naturellia” tuoksua, mulle siinä ei ollut paljon totuttelemista.

  Vastaa
 273. Mummuska 21.10.2014

  Olis ihana saada noita tuotteita. Hyvin esittelyt sarjan.

  Vastaa
 274. Helena 21.10.2014

  Tosi hyvä arvonta! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä. Itselläni on helposti kuiviva ja punoittava iho, ja olenkin miettinyt olisiko luonnonkosmetiikasta apua! Mukana arvonnassa siis :)

  Vastaa
 275. miikkulainen78 21.10.2014

  Ihania tuotteita ja innolla mukana arvonnassa!

  Vastaa
 276. lilli 21.10.2014

  Mulle kans! :)

  Vastaa
 277. Sari 21.10.2014

  Ihana arvonta, mukana siis!

  Vastaa
 278. Anu 21.10.2014

  Madaran tuotteista onkin jo jonkun verran kokemusta. Olisi mukava kokeilla muitakina Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 279. Tuazophia 21.10.2014

  Meillä on tuota vartalovoita ja se on ihan loistava tuote! Osallistun arvontaan, koska kokeilisin mielellään muitakin heidän tuotteitaan!

  Vastaa
 280. Laura 21.10.2014

  Arvonnassa mukana :)

  Vastaa
 281. Maria:j 21.10.2014

  Mukana :)

  Vastaa
 282. apple 21.10.2014

  Oi, ihania tuotteita! Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 283. Jenni 21.10.2014

  Näitä olen halunnut kokeilla, josko onnistuisi arvonnan kautta.:)

  Vastaa
 284. Myy 21.10.2014

  Pihlaja-voide on ihanaa! :)

  Vastaa
 285. Maarit 21.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 286. Hippe 21.10.2014

  Mulla on ollut Madaran shampoo ja hoitsikka (värjätyille ja korjaava) jo pitkään käytössä! Tällainen Madara paketti jaossa, niin ehdottomasti oon mukana!

  Vastaa
 287. Pirkko 21.10.2014

  No mukana, ihana palkinto!

  Vastaa
 288. Ilona 21.10.2014

  Hitsi, että tekisi mieli itsekin kokeilla Madaraa tällaisten postausten jälkeen! Harmi, että en asu Tampereella, mutta jos onni osuisi arvonnassa kohdalle! :)

  Vastaa
 289. Sofia 21.10.2014

  Mukana olen :)

  Vastaa
 290. Jennikaroliina 21.10.2014

  Mukana arvonnassa! Madaran toistaiseksi ainoa tuote on ollut kasvojen palasaippua, tosi hyvä tuote sekin! Olis kiva päästä kokeilemaan muitakin.

  Vastaa
 291. Heidi 21.10.2014

  Olisipa ihanaa päästä testaamaan näitä tuotteita! Ilmojen kylmetessä ihoni kuivaa oikein kutisevaksi ja nyt raskaana ollessani varsinkin olen tarkka siitä mitä iholleni laitan :)

  Vastaa
 292. Ansa 21.10.2014

  Voi, toivottavasti tärppäisi, olisi kyllä ihana palkinto!

  Vastaa
 293. Päivyt Niskanen 22.10.2014

  Ihana arvonta! Olisi kyllä kiinnostavaa testata näitä tuotteita!

  Vastaa
 294. Pillo 22.10.2014

  Nykyään on luonnonkosmetiikka melkoinen viidakko mutta sinulla oli niin yksityiskohtainen ja napakka esittely että tätä uskaltaisin kokeilla jotenka olen mukana arvonnassa !!!

  Vastaa
 295. Netteriina 22.10.2014

  Kiinnostaisi kovasti päästä kokeilemaan Madara -tuotteita, toivottavasti onnetar on suosiollinen :)

  Vastaa
 296. KirsiH 22.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 297. Rachel 22.10.2014

  Ooh, ehdottomasti haluaisin kokeilla Pihlaja- vartalovoidetta.

  Vastaa
 298. Aino 22.10.2014

  Olen myös tykästynyt Madaran puhdistusvaahtoon, sen piharatamon tuoksusta tulee mieleen kesäinen nurmikko :) Ystäväni ovat kehuneet tuota Pihlaja-vartalovoita, jota minun on pitänyt ostaa. Osallistun arvontaan, katsotaan tärppääkö :)

  Vastaa
 299. Teija K 22.10.2014

  Ihana arvonta! Mukana ollaan :)

  Vastaa
 300. Meri 22.10.2014

  Itse en ole vielä luonnonkosmetiikkaa kokeillut, pitäisi kyllä, kun muutenkin nykyisin kiinnitän enemmän huomiota esim. syömisiini ja muuhun :)

  Vastaa
 301. VilmaJasmiina 22.10.2014

  Mäkin intouduin kokeilemaan Madaraa Saaran ylistyspostauksen jälkeen. Testissä on tähän mennessä olleet vain DD Pihlaja -voide sekä kasvovesi ja molemmista tykkään kovin!

  Vastaa
 302. jen 22.10.2014

  Tykkään Madaran tuoksuista, erityisesti piharatamosta tulee mieleen lapsuuden kesät :)
  Mukana siis

  Vastaa
 303. Voipulla 22.10.2014

  Kiva olisi päästä kokeilemaan näitä tuotteita! :)

  Vastaa
 304. Saikku 22.10.2014

  Oispa kiva voittaa, joten arvonnassa mukana :)

  Vastaa
 305. Neea 22.10.2014

  Ihanan olosia tuotteita, ehdottomasti mukana arvonnassa!! :)

  Vastaa
 306. Rosita 22.10.2014

  Mukana ollaan! Poikaystävä osti juuri Madaran kasvojenhoitopaketin ja on ollut ilmeisesti tyytyväinen. Luonnonkosmetiikka on pop! :)

  Vastaa
 307. N 22.10.2014

  Nyt on mahdollisuus pitää naama kiinni päässä tänkin talven yli! :D alkaa tippumaan jo…

  Vastaa
 308. Emmim 22.10.2014

  Olisipa näitä kivaa päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 309. Ainu 22.10.2014

  Ihonhoitotuotteita arvonnassa? KELPAA!

  Vastaa
 310. Sannannaa 22.10.2014

  Oij! Harvoin osallistun näihin mutta nyt on pakko!! Ihana palkinto!

  Vastaa
 311. nelli 22.10.2014

  siis lyhyellä kokemuksella todella koko perheen ihonhoitosarja. pihlajavoide käy meillä kaikille (minä, poika ja mieskin). Oiskin ihan loistavaa voittaa kattavampi paketti madaraa!

  Vastaa
 312. Tanja 22.10.2014

  Osallistun mielellään arvontaan, jaiks:-)

  Vastaa
 313. Katja 22.10.2014

  Mukana arvonnassa. Olisi kiva kokeilla tuotteita!

  Vastaa
 314. Titta K. 22.10.2014

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti! Kyllä meinaan seuraavaksi kokeilla vaikkei arpaonni suosisikaan.

  Vastaa
 315. Iina 22.10.2014

  Madaran tuotteet on ihan huippuja ja sopivat iholleni tosi hyvin. :)

  Vastaa
 316. Nonnis 22.10.2014

  Madara ollut jo osin käytössä tämän vuoden ja noihinkin tuotteisiin olisi kiva tutustua. :-)

  Vastaa
 317. Laura 22.10.2014

  Mukana :)!! Oispa mahtavaa päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 318. Marika 22.10.2014

  Ihana tuotemerkki ja on ollut ostoslistalla jo pitkään, enpä ole vaan raaskinut vielä.. Mukana siis!

  Vastaa
 319. Papu 22.10.2014

  Madaran tuotteita löytyy jo ennestään kaapista. Eikä vaan kaapista vaan jokapäiväisestä käytöstä. :) Pihlaja-vartalovoide kuulostaa ihan huipulta talven ja kuivattavien pakkaskelien lähestyessä!

  Vastaa
 320. Katri 22.10.2014

  Hyviä tuotteita pahoista iho-ongelmista kärsivälle. Onneksi nykyään tehdään jo oikeasti hyviä luonnonmukaisia tuotteita! Mukana arvonnassa. :-)

  Vastaa
 321. Sini 22.10.2014

  Madaran värillinen päivävoide oli pitkään lempparini..sittemmin merkki jäänyt, mutta olisi hauska päästä näitä uutuuksia kokeilemaan!

  Vastaa
 322. mijo 22.10.2014

  Nyt olisi kyllä ihan mahtavaa jos voitto osuisi kohdalle! Olen kovasti uusien kasvotuotteiden tarpeessa ja näitä haluaisin juuri päästä kokeilemaan. :)

  Vastaa
 323. mari 22.10.2014

  Haluaisin tutustua paremmin luonnonkosmetiikkaan, mutta opiskelijana ei ole oikein varaa uusia kaikkia purkkeja kerralla.. Siksi tämä arvonta tulisi sopivaan saumaan!

  Vastaa
 324. Maiju 23.10.2014

  Meidän poitsulla iho on yhtä helposti kuivuva ja kylmälle säälle herkkä kuin äidillään.. Olisi mahtava saada jotain luonnontuotetta kosteuttamaan! Ja itsellekin toki kelpaisi.. :)

  Vastaa
 325. Helena 23.10.2014

  Mukana ehdottomasti! Olisi aika päivittää kosmetiikka tuotteet ja luonnonkosmetiikkaa olisi kiva kokeilla- Helena

  Vastaa
 326. Ulpu 23.10.2014

  Aijai! Mielettömiä tuotteita! Osallistun arvontaan :))

  Vastaa
 327. Aino 23.10.2014

  Olen nyt kuukauden ajan käyttänyt Madaran shampoota ja hoitoainetta hiuksille, ja ah, ne ovat ihania! Olisi kiva päästä testaamaan myös sarjan ihonhoitotuotteita!

  Vastaa
 328. Anni 23.10.2014

  Mukana kisassa. Tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja.

  Vastaa
 329. PiiaTuuli 23.10.2014

  Mukana arvonnassa! Olisi kiva tutustua sarjaan paremmin, joskus olen kyllä kaupan hyllyllä vähän sillä silmällä katsellut, mutta tuotteet ovat kuitenkin jäänyt vielä kauppaan. Shampoissa olen jo siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, nyt voisi päivittää muitakin tuotteita!

  Vastaa
 330. KatiLeena 23.10.2014

  En ole koskaaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, usein olen kyllä kokeilemista mielessäni pohtinut. Mukana siis arvonnassa :)

  Vastaa
 331. KatiElinaXX 23.10.2014

  Luonnonkosmetiikkaa olisi kiva päästä testailemaan, toivottavasti arpaonni osuisi kohdalle :)

  Vastaa
 332. annanna 23.10.2014

  Madara on kiinnostanut jo pitkään, mukana siis :)

  Vastaa
 333. Ritva 23.10.2014

  Kiinnostaisi tutustua tuotteisiin!

  Vastaa
 334. Lorna 23.10.2014

  Korppunahka kiittäisi, mukana arvonnassa. :)

  Vastaa
 335. Netta 23.10.2014

  Atooppiselle iholleni nämä voisivat sopia:) mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 336. Päivi 23.10.2014

  Minulle vielä vieras merkki. Olisi siis kiva kokeilla :)

  Vastaa
 337. annaliina 23.10.2014

  Osallistun arvontaan!:)

  Vastaa
 338. Mirva_H 23.10.2014

  Mukana arvonnassa.En olekaan Madaraa koskaan kokeillut :)

  Vastaa
 339. Kivi 23.10.2014

  Ihostani on tullut kovin herkkä ja kokeilut iholleni sopiville tuotteille on käynnissä.

  Vastaa
 340. Suz 23.10.2014

  Mielelläni käyttäisin vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa! Madaralta olen paria tuotetta kokeillut ja hyviksi todennut; pihlajavoidekin kuulostaa huipulle. :)

  Vastaa
 341. HeliJo 23.10.2014

  Muutama viikko sitten ostin ensimmäisen luonnonkosmetiikan tuotteen. :) Yövoiteen höystettynä helokkiöljyllä ja näinä kylmenevinä aikoina toimii ihan superisti kuivalle/atooppiselle iholle. Eli olisi ihan huippua päästä tutustumaan Madaran tuotteisiin! :)

  Vastaa
 342. Dina 23.10.2014

  Kuulostaa ihanalta! Lasten saannin myötä muutenkin ollut entistä enemmän kiinnostunut kaikista luonnollisemmista vaihtoehdoista ja luomutuotteista! Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 343. kaisa 23.10.2014

  Haluan voittaa, joten mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 344. Tuittu 23.10.2014

  Kiittäisin jos arpaonni suosisi :) Olisi kiva kokeilla atooppiselle iholle ko.tuotteita!

  Vastaa
 345. wilhelmiina 23.10.2014

  Aivan ihana arvonta! Toivottavasti arpaonni suosii!:-)

  Vastaa
 346. Satu 23.10.2014

  Onneksi muistutit tuolla tuoreimmassa postauksessa tästä arvonnasta, olisi muuten unohtunut! Ehdottomasti mukaan arvontaan! Luonnonkosmetiikkaa ei minulta vielä löydy, mutta into kokeilla on todella suuri.

  Vastaa
 347. Heidi-maria 23.10.2014

  Hei! Mukana arvonnassa :) Kosmetiikka sarja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Kiva olis päästä testaileen.

  Vastaa
 348. senni s 23.10.2014

  Pienen lapsen kanssa ei äippälomalla kerkeä itseään ajatella. Paketti olis kiva piristys itselle. P.s sun kirjoitukset monien iltojen pelastus kun on hetki aikaa rauhoittua,hyvää syksyä maj

  Vastaa
 349. Suvi 23.10.2014

  Tätä ois kiva testata. Mukana arvonnassa siis

  Vastaa
 350. Ansku 23.10.2014

  Tämän mamman kasvot olis uusien tuotteiden kokeilun tarpeessa, joten arpaonnea mulle! :)

  Vastaa
 351. mellimamma 23.10.2014

  Olen pitkään jo käyttänyt Madaran tuotteita..Laadukkaita ovat.Ja lisää anti-ageja ja vartalonhoitotuotteita olisi tarkoitus hankkia seuraavaksi.

  Vastaa
 352. Niko 23.10.2014

  Tyttöystävälle sopiva joululahja!

  Vastaa
 353. madara, sinäkö se olet? 23.10.2014

  kokemusta ei ole tästä, mutta monesta huonosta/toimimattomasta tuotteesta kyllä.

  Vastaa
 354. Sanka 23.10.2014

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 355. annika 24.10.2014

  Oi, ihana arvonta! Olisi mahtava päästä kokeilemaan näitä tuotteita! :) molemmilla tytöillänikin talvella kuivuu iho hirveästi!

  Vastaa
 356. Tuija 24.10.2014

  Oon tosi pitkään halunnut kokeilla jotain laadukasta luonnonkosmetiikkamerkkiä, mutta en saa itseäni irrotettua noista tutuista ja turvallisista tuotteista. Olisi mahtia voittaa tämä palkinto.

  Vastaa
 357. Minna 24.10.2014

  Olipa mukavan kattavasti kirjotettu näistä madaran tuotteista! Olen testannut muutamia, ja ehdottomasti tulevaisuudessa hankintalistalla lisää!

  Vastaa
 358. Silvia 24.10.2014

  Maj, oot ihana ihminen♡

  Vastaa
 359. HANNAH 24.10.2014

  Ei ole aiemmin tullut arvontoihin osallistuttua, mutta nyt on pakko. Olen itse siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan, ja ihoni on selkeästi muutoksesta pitänyt.

  Madaraa en kuitenkaan ole vielä testannut, joten olisi huippua päästä kokeilemaan mitä tämä stressi-ihoni siitä pitäisi.

  Vastaa
 360. Jenni 24.10.2014

  Mukana arvonnassa! Olisi hienoa päästä testaamaan kehuttua luonnonkosmetiikkasarjaa. Luonnonkosmetiikka on itsessäänkin uutta minulle !

  Vastaa
 361. Maija 24.10.2014

  Luonnonkosmetiikka on aina kiinnostanut ja olen kokeillut muutamaa merkkiä, mutta olisi kiva kokeilla jotain uutta. Varsinkin näin raskausajan ja synnytyksen jälkeen iho tuntuu kaipaavan piristystä ja hemmottelua.

  Vastaa
 362. eeeja 24.10.2014

  Vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Ja tosiaan purkkien ulkonäkö on ainakin kohdallaan, raikkaat ja selkeät.

  Vastaa
 363. Anna E 24.10.2014

  Mielenkiintoisia tuotteita, toivottavasti onni suosii.

  Vastaa
 364. Tuija 24.10.2014

  Kuulostaa hyvältä näin herkkäihoiselle.
  Mukana arvonnassa siis :)

  Vastaa
 365. Karoliiina 24.10.2014

  On niin hienoa, että Suomesta löytyy tällaista osaamista luonnonkosmetiikan saralta! Haluaisin päästä testailemaan erityisesti tuota kasvoöljyä, näin pakkaskelien alettua iho huutaa lisäkosteutusta :)

  Vastaa
 366. Kristiina 24.10.2014

  Kuulostaa ihanilta tuotteilta! :) Itselläni on ennestään kokemusta luonnonkosmetiikasta lähinnä hiustuotteista. Ihonhoitotuotteita olisi kiva kokeilla, eli mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 367. marja porkka 24.10.2014

  Mukana kivassa arvonnassa, olisipa onni myötä!

  Vastaa
 368. riikka 24.10.2014

  Ihan uusi tuttavuus minulle,jonka todella pitäisi ryhdistäytyä tässä asiassa ja alkaa käyttämään oikeita tuotteita. Ehkäpä jos sattuisi olemaan onnekas ja tuotteet saisi kokeiluun tätä kautta. Näytät muuten todella kauniilta tuossa kuvassa Maj. Seppalar@gmail.com

  Vastaa
 369. Mamita 24.10.2014

  Olen käyttänyt Madaran vartaloöljyä kasvavaan masuuni, ja en voisi olla tyytyväisempi tuotteeseen. Sen tuoksu on aivan hurmaava, pakkaus on todella käytännöllinen, puhumattakaan tuotteen koostumuksesta, joka on nopeasti imeytyvä, mutta samalla kosteuttava!
  Nyt olisikin kivaa kokeilla tämän merkin muitakin tuotteitta, eli oikein ilomielin osallistun kilpailuun!

  Vastaa
 370. oili 24.10.2014

  Olen mukana arvonnassa. Kovasti on mielenkiintoisia tuotteita

  Vastaa
 371. Iita 24.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 372. Heidi 24.10.2014

  Tutustuin madaraan i love me messuilla ja jäi kyllä sellainen fiilis, että madaran tuotteita on vielä joskus kokeiltava. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

  Vastaa
 373. hagenthal 24.10.2014

  Arvonnassa mukana. Talvi tulossa ja iho kaipaakin uutta parempaa kosmetiikkaa.

  Vastaa
 374. paavla 24.10.2014

  Kylläpä kelpais! :-)

  Vastaa
 375. eh 24.10.2014

  Testailisin näitä kyllä todella mielelläni, mukana arvonnassa siis! :)

  Vastaa
 376. Kiika 24.10.2014

  Osallistun! Minulla on ollut vain yksi kokemus luonnonkosmetiikasta ja kyseinen päivävoide kasvoille tuoksui liian voimakkaasti eikä kosteuttanut läheskään tarpeeksi. Herkälle iholleni sopii harvat tuotteet ja olen pienituloinen joten en uskalla kokeilla mitään uutta, laadukkaampaa rahanmenon pelossa.

  Vastaa
 377. Lauratus 24.10.2014

  Ihana arvonta, osallistun! Madara onkin jo joiltain osin tuttu sarja, shampoo ja deodorantti ovat jatkuvassa käytössä. Etenkin tuo vartalovoi alkoi todenteolla kiinnostaa, jospa sillä saisi ehkäistyä raskausarpia? Eka raskaus menossa, ja kaikki on niin uutta ja ihmeellistä :)

  Vastaa
 378. Sofia 24.10.2014

  voi vieläkö kerkeää osallistua! meni koko arvonta ohi, toivottavasti ehdin arvontoihin mukaan :) terveisin atooppikko, luomukosmetiikka on tehnyt ihmeitä tähän ihoon!

  Vastaa
 379. Riina 24.10.2014

  Mukana ollaan arvonnassa :) luonnonkosmetiikka kiinnostaa !

  Vastaa
 380. heips 24.10.2014

  Kiinnostava ja minulle uusi kosmetiikkamerkki tämä Madara. Mukana arvonnassa siis:)

  Vastaa
 381. -H 24.10.2014

  Olen jo pitkään halunnut kokeilla Madaran tuotteita, joten toivotaan, että arpaonni suosii :)

  Vastaa
 382. Taru 24.10.2014

  Arvonnassa mukana, tämä olisi täydellinen lisä kasvavaan Madara-kokoelmaani!

  Vastaa
 383. Tiina 24.10.2014

  Olen kovasti miettinyt ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaan siirtymistä, toivottavasti arpaonni osuu kohdalle!

  Vastaa
 384. noora 24.10.2014

  Osallistun!

  Vastaa
 385. SannaH 24.10.2014

  Madara on uusi tuttavuus, kokeilemisen arvoinen ehdottomasti. Luonnonkosmetiikalle peukutus!

  Vastaa
 386. Jenny 24.10.2014

  Uusi tuttavuus, kiva olisi kokeilla. Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 387. Jamppa 24.10.2014

  Mukana arvonnassa :-)

  Vastaa
 388. Leisku 24.10.2014

  Mukana!!!

  Vastaa
 389. Jey 24.10.2014

  Niiiiiiin mukana!!! Tulisi todella tarpeeseen ja mielenkiinto heräsi. Kuulostaa ihanilta. <3

  Vastaa
 390. Laura 24.10.2014

  Kuulostaa hyvältä, mukana ollaan :)

  Vastaa
 391. Annastina 24.10.2014

  Luonnonkosmetiikka on kyllä nyt niin pinnalla, pakko varmasti kokeilla itsekin vielä! :D
  Osallistun ehdottomasti..

  Vastaa
 392. aisha 24.10.2014

  Mukana arvonnassa! Luonnonkosmetiikkaan en olekaan vielä tutustunut :)

  Vastaa
 393. mirkkusirkku 24.10.2014

  uuuu olisipa ihana saada tänne pohjoiseen yksi tuollainen paketti :) mukana arvonnassa siis!!

  Vastaa
 394. Noora 24.10.2014

  Tuotteet kuulostavat ihanilta! Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 395. annika 24.10.2014

  Luonnonkosmetiikka ei ole itselleni ollenkaan tuttu, mutta mielenkiinnolla joskus haluaisin tutustua siihen. Kosmetiikassa on vaan nykyään niin hirveästi vaihtoehtoja, että tälläsen tavallisen tallaajan pää menee sekaisin suuren valikoiman keskellä, että mitähän näistä nyt kannattaisi kokeilla itselle. Mielelläni mukaan siis arvontaan :)

  Vastaa
 396. Nonnuska 24.10.2014

  mukaan arvontaan! Olisi niin ihana voittaa ja päästä testailemaan! :)

  Vastaa
 397. Terhi 24.10.2014

  Mukana upeassa arvonnassa! Luonnonkosmetiikka ei ole kovin tuttu juttu, joten tervetullut tuotesetti olisi. :)

  Vastaa
 398. OJ 24.10.2014

  Jes tarpeeseen, ei nää säät ainakaa helpota ihon oloo.

  Vastaa
 399. JohannaT 24.10.2014

  Mukana arvonnassa! Luonnonkosmetiikka pelasti mun ja tyttären ihon, atooppinen iho on melkein jo historiaa :)

  Vastaa
 400. Nellah 24.10.2014

  Mukaan arvontaan! Olisi ihana päästä kokeilemaan, kun olen aiemmin tuotteita katsellut, mutta en ole vielä raaskinut niitä ostaa.. :)

  Vastaa
 401. mariel 24.10.2014

  Sain ystävältäni reilu kuukausi sitten Madaran kasvoveden testiin, sillä se ei hänen iholle harmikseen sopinut. Minulle kasvovesi sopii paremmin kuin hyvin, ihan loistava tuote! Aion vaihtaa nykyiset tuotteet Madaraan, joten arvonnassa olen innoissani mukana! :)

  Vastaa
 402. merikukka 24.10.2014

  Tykkään Madarasta ja osallistun arvontaan!

  Vastaa
 403. Anka 24.10.2014

  Madara on kiinnostanut jo useamman vuoden, mutta alussa saatavuus oli heikompi. Tuotekokeilut ovat jääneet siis vain parin tuotteen varaan, joten innolla mukana arvonnassa!

  Vastaa
 404. riiol 24.10.2014

  Ihanan kattava esittely Madarasta! Olenkin hypistellyt purkkeja Ruohonjuuressa, ja nyt postauksesi perusteella aion varmasti kokeilla näitä tuotteita :)

  Vastaa
 405. HannaM 24.10.2014

  Mukana koittamassa onneani :)
  HannaM

  Vastaa
 406. janika 24.10.2014

  osallistun! :-)

  Vastaa
 407. milja 24.10.2014

  mukana! :)

  Vastaa
 408. VV 24.10.2014

  Mukana! Ensimmäisen Madara-kokeilun jälkeen muihin ei ole ollut enää paluuta.

  Vastaa
 409. Jutta 24.10.2014

  Kyllä kiinnostaisi kovasti kokeilla näitä tuotteita!

  Vastaa
 410. Maimu 24.10.2014

  Oi, ihana arvonta sinulla täällä! Pakko osallistua, vaikka tuskin enää mahdollisuuksia voittoon on. :)

  Vastaa
 411. Piritta 24.10.2014

  Hyvä kosmetiikka kiinnostaa aina :)

  Vastaa
 412. Henna 24.10.2014

  Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta! Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 413. Laura 24.10.2014

  Mukana arvonnassa, ihanat palkinnot! :)

  Vastaa
 414. Joski 24.10.2014

  Olispa kiva kokeilla luonnonkosmetiikkaa:) mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 415. oili 24.10.2014

  Messissä!

  Vastaa
 416. Jess 24.10.2014

  Osallistun! :)

  Vastaa
 417. Miimu 24.10.2014

  Nämä tuotteet ovat olleet niin paljo blogeissa esillä, että kiinnostus on väkisinkin herännyt :) Eli minäkin mukana arvonnassa.

  Vastaa
 418. Kaija A 24.10.2014

  Ihanaa Madaraa! Taitaa olla paras blogiarvonta koskaaaaaaaan! Ihanaa :)

  Vastaa
 419. annu 24.10.2014

  Olisi ihanaa päästä kokeilemaan ja löytää yhteistyö ihoni kanssa.

  Vastaa
 420. Meerihoo 24.10.2014

  Mukana :)

  Vastaa
 421. Henkka 24.10.2014

  Ihana Madara! Jo nuo purkit ja purtilotkin on ilo silmälle. Muutamaa tuotetta olen kokeillut ja kokemus kaikista ollut todella hyvä. Ja tuotteissa on aivan ihana tuoksu! Mukana arvonnassa!!!!

  Vastaa
 422. Tuulia 24.10.2014

  Osallistun arvontaan!

  Vastaa
 423. Jenni 24.10.2014

  Tän mä haluaisin voittaa! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, mutta kotiäidin budjetti on rajallinen. Pidän peukkuja itselleni

  Vastaa
 424. hennak 24.10.2014

  Ostin juuri kovien ennakkoluulojeni ja vatvonnan jälkeen ensimmäiset Madaran tuotteet. Täytyy parin päivän käytön jälkeen todeta että viimeisimmätkin ennakkoluulojeni rippeet ovat kaikonneet, aivan loisto tuotteita!! :) Olen vahvasti sitä mieltä että vihdoin olen löytänyt omat luottotuotteeni ihonhoitoon!

  Vastaa
 425. Mirtsu 25.10.2014

  Oi oi, mitä ihanuutta!! Iho on jo ihan korppu vaikka ollaan vasta lokakuussa ja rasvapurkit ovat huvenneet kovaa vauhtia. Olispa mahtavuutta, jos arpaonni suosisi ja pääsisi näitä ihanuuksia testaamaan. :)

  Vastaa
 426. miia 26.10.2014

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 427. kirsi kleemola 14.10.2015

  Hei ja olen kiinnostunut Madara tuotteista ja minulla onkin jo muutama tuote kokeilussa ja luonnon kosmetiikkaa haluan jatkossa vallan käyttää😊 ja toivottavasti arpa suosii ja haluaisin niin kokeilla tuota Pihlaja-Vartalovoita 😊

  Vastaa
  • Maj 14.10.2015

   Moikka Kirsi, ikävä kyllä tämä arvonta järjestettiin noin vuosi sitten, enää ei ole mahdollista osallistua :(

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *