Lähdimme tänään ihan liian myöhään ystäviemme luota tyttöni kanssa, pääsimme kerrostalon rappujen puoleen väliin, niin Rebekka sanoi, että yksi ihan tosi tärkeä juttu unohtui, ja lähti kipuamaan yksin takaisin ylös. Hän tuli tyytyväisenä takaisin about postikortin kokoinen maalaus kädessä. Lapset olivat illalla taiteilleet vesiväreillä – Rebekka olikin ottanut tekemiään taideteoksia mukaan ja yksi oli ilmeisesti unohtunut. Ajelimme jo autolla kotiinpäin tovin kun hän kysyi minulta, että ”arvaa miksi se juttu piti hakea? Se oli tärkeä sopimus, johon Nooa oli kirjoittanut, että saan aina heidän luonaan maalata, ihan joka kerta”

Ilmeisesti maalaushomma oli ollut tosi kivaa – ja tunsin pienen pistoksen sydämessäni, en pitkään aikaan ole ”ehtinyt” maalailla tai askarrella lasten kanssa. Syyslomaviikolla paitsi järjestettiin keksikutsut, niin myös kaivettiin sormivärit esille, mutta pakko myöntää, että se tapahtui Miikan toimesta. Olin itsekin pienenä taidekoulussa ja tykkään piirtää/maalailla, mutta miksi ihmeessä en muka ole ehtinyt sitä lasten kanssa tekemään? Lapset nauttii tosi paljon maalailusta ja nyt on meikämammankin kunnostauduttava tässä asiassa.

 

måla1 måla2 måla3 måla4 string pocket, string-hylly sisutus keittiö, iittala, aalto-maljakko lokkilamppu, string-hylly, melltorp-ruokapöytä, ikeasyksynlehtiä2måla7 måla6 måla5Ei sitten muuta kuin ensi viikolla kaivamaan vesivärejä ja suteja esille vaan – ja laitetaan mielikuvitus laukkaamaan! Inspiraation lähteenä voisi käyttää vaikka syksyn upeita lehtiä. Tiedän, että Rebekan kummitäti Sape olisi maailman paras tässä maalaushommassa ja toista kummitätiä Jenikaa voisi kutsua askartelun ammattilaiseksi, tulkaahan siis käymään <3

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Emppu 26.10.2014

  On pitänyt jo kauan kysyä, mistä tää ihana keittiön hylly on :)?

  Vastaa
  • Maj 27.10.2014

   Moi, se on String Pocket -hylly, tai oikeastaan kaksi niitä vierekkäin. Niitä saa monesta paikasta esim. Finnish design shopista, Vepsäläiseltä…

   Vastaa
   • Emppu 27.10.2014

    Voi kiitos!! :)

    Vastaa
 2. Noita nokinenä 27.10.2014

  Mutta huomasitko miten ihana postaus tämä oli kun tuli niitä tunteita peliin:) Rebekalle maalaus oli varmasti iso juttu ja se juttu sen takana<3 tää taas oli just niitä postauksia mitä varten aina jaksan sinun blogia lukea :)

  Vastaa
 3. misu 27.10.2014

  mä olin superonnellinen kun esikoinen aloitti tänä syksynä kerhon, kun tiesin että siellä se saa ainakin askarrella ja maalata kun itse oon niin laiska ottamaan tuollaisia ”sotkevia” puuhia esille, oon nimittäin niin laiska siivoamaan niitä sit pois! :)

  Vastaa
 4. Kati 29.10.2014

  Musta on kiva puuhailla lasten kanssa näitä askartelujuttuja, mutta se sotku on kyllä todella ärsyttävää. Ja toinen ongelma on ehkä taideteosten järkyttävän suuri määrä.. Ne ovat tietenkin tekijälleen tärkeitä kaikki. Salaa niitä sitten hävitän pikkuhiljaa: kaikkea ei voi vain säästää.
  Mulla on blogissa ihan kiva ja helppo tauluidea vaikka isänpäiväksi toteutettavaksi. Käy katsomassa jos kiinnostaa.
  Kiitos kivasta blogistasi!
  http://www.kotinäkymiä.blogspot.fi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *